16
jan
Seneste opdatering: 17/1-18 kl. 0739
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Detaljerne i denne historie er så utrolige, at de sætter vestlige medier i et nådesløst lys. Gå ikke glip af den hårdt ramte muslimske families pressekonference. Alle købte den ubeset, også den ualmindelig fjogede og floskuløse Justin Trudeau, naturligvis. Jeg troede ellers kun, det var dumme svenske politikere og journalister, der røg på ‘mand hiver tørklæde af muslim-historierne.’ Der har været et par stykker, som var lige så meget løgn og fabrikation. Det var også muslimer, der var til det yderste bevidst om, hvordan man spiller på en bundnaiv, vestlig venstrefløj, som på en violin. (Why hijab hoax girl lied.)

Samtidigt blev en jævnaldrende jødisk pige i Paris skåret til blods i ansigtet af en – gæt selv. Kun israelske medier har historien. Vis mig dine historier, og jeg skal sige dig, hvem du er. Girl’s Face Cut Near Paris In Suspected Anti-Semitic Assault.

Kvinder mest urolige i den feministiske, humanistiske stormagt

29 procent oroar sig i stor utsträckning över brottsligheten i samhället.

Fler oroar sig för brottsligheten i samhället. Kvinnor oroar sig betydligt mer än män och störst är kvinnors oro för bostadsinbrott och för överfall eller misshandel. Nästan en tredjedel av befolkningen (29 procent) oroar sig i stor utsträckning över brottsligheten i samhället.

Kvinnor uppger i större utsträckning än män att de oroar sig över brottsligheten i samhället, men oron ökar för både kvinnor och män, säger Åsa Strid, biträdande enhetschef på Brå.

Vid oro för att utsättas för misshandel eller överfall är könsskillnaderna ännu större. Av kvinnorna uppger 23 procent att de är oroliga för att utsättas för misshandel eller överfall. Motsvarande siffra för männen är 9 procent. BRÅ: Oron för brottsligheten ökar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Le Parisien eks har historien om den jødiske jenta, og andre. Men ingen stor nyhet. I et hypervoldelig Frankrike er slikt vel dagligdags og trivielt?

http://www.leparisien.fr/sarcelles-95200/sarcelles-un-inconnu-lui-entaille-le-visage-en-rentrant-du-lycee-11-01-2018-7495914.php

https://fr.news.yahoo.com/sarcelles-inconnu-entaille-visage-rentrant-lycée-192811678.html

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Det kan være dette som var utslagsgivende:
“The alleged victim was wearing the uniform of her private Jewish school, Merkaz-Hatorah, when the attack happened during lunch break Wednesday.”
https://www.timesofisrael.com/girls-face-cut-near-paris-in-suspected-anti-semitic-assault/

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

I formiddags så jeg nyheder på det tyske ZDF, hvor asyltallene fra de seneste år blev fremvist: Det var ret skræmmende cifre: I 2017 var det ca. 187.000 som Tyskland tog imod, og 2015 ca. 925.000 (året hvor Merkel sagde Wir schaffen dass)..primært fra muslimske og afrikanske lande..De forventer gennemsnitligt at tage imod ca. 200.000 asylansøgere hvert år fremover, en by på Odenses størrelse, hvert eneste år!!. Det kan kun ende i borgerkrig og ragnarok!!

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Bor i en lille by med cirka 3500 hoveder og har blevet overfaldet to gange af i ved hvem, jeg klarede at frede mig nogenlunde, et brækket ribben var værst. At fler kvinder er utrygge forstår jeg, der er jo en helt sanseløs kønsfordeling i gruppen 16 – 30 år, omkring 120 mænd på 100 kvinder, det kan bare gå galt i hormonfabrikken og voldtægt er et forfærdeligt overgreb der ofte giver livsvarige traumer. I dag går jeg aldrig rundt i byen efter spisetid, jeg går i skoven med en 7500 Lumen Thruenite lommelampe, helt lovlig, men koster et par… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Fred Land

Det er fordi folket har givet op, på 90 tallet kom der 200 muslimer til byen jeg kommer fra, 1000 indbyggere, der var der også problemer med muslimerne,( selvfølgelig ) de kom på værtshusene fredag aften og pustede sig op, fik nogle tæsk og stak af, næste dag kom de flere, og fik flere tæsk, det at folk i en by står sammen er rigeligt til at muslimerne stikker af, men det korte af det lange, efter 3 måneder flyttede kommunen affaldet til en anden by, ikke sid hjemme og græd, hænderne op af lommen, husk på at muslimer er… Read more »

Fred Land
Fred Land
4 years ago

En eller to muslinger er ikke noget problem, men fem muslinger kan sgu være det om man er alene.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Fred Land

Kan virke sådan, når man ikke kender muslimer, men generelt så er de dårligt begavede, men hvis du følger med i pressen, over tid så ser du snart et mønster, en mod en, så er der aldrig en muslim indblandet, men ser du en overskrift 14 mand overfalder 14 årig pige, så er det 100% altid muslimer, har personligt mødt dem mange gange, en gang på Marcello på Lillehammer, vi var 2, for første gang der, et disco fuldt med muslimer, de pustede sig selfølgelig op, og fulgte os ud, den første slog en baglans saltomotale ned af trappen og… Read more »

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Jeg boede i Ghetto for cirka 20 år siden, lidt syd for København.
Man lærer at kende sine lus på gangen.
Efter en flyt på nogle hundrede kilometer ud i den svenske natur, oplever jeg desværre det samme igen, Sverige er i dag fuldstændigt nedluset med muslinger og det begynder at blive farligt.
Der er godt + 2 millioner håndvåben i privat eje, flertallet ganske potente, bilstoppere faktisk.
Er det fremtiden? Strider i gaderne og borgerværn?
Det er høj tid at begynde repatriering af disse for vores fauna farlige arter.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Fred Land

På den korte bane så er private vagtværn helt sikker det som kommer til at ske, men løsningen er en total krig mod galskaben, dvs, PK segmentet, væmmeligboerne og muslimerne, spørgsmålet er jo bare hvornår den begynder, vi ser jo hverdag små skridt i retning mod krig, staten har sluttet med at beskytte den oprindelige befolkning, og bruger nu mere tid på at beskytte de muslimske overgribere, men på et tidspunkt så får folk jo nok, husk på at folket er aldrig tilfredse med noget, eller så havde vi haft samme parti til at lede vore ting, og det har… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Absolut korrekt. Jeg har også haft fornøjelsen af at “danse” med dem, og langt de fleste af gangene kunne man ikke se dem for bare skosåler, så hurtigt var de på vej over horisonten, når der først blev slået igennem.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Citat fra artiklen som der bliver linket til: “He was approached from behind by a man who pulled off the hood of her jacket and then cut her hijab with a pair of scissors before fleeing”. Med hele to sakse i hænderne? Hvor mange hænder har denne mand, hvis han samtidig har skullet rive jakken af ”staklen”? Selv om det helt usandsynlige var sket som beskrevet, hvorfor bliver en sådan sag så blæst op til noget der var værre end voldtægter og mord? Hvordan kan det overhovedet betragtes som en skæbne værre end døden, at rive eller klippe i et… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

A pair of scissors er nu kun én saks på dansk – altså to skær så at sige ? – ,
men alligevel lidt langt ude historie. “Journalisterne burde have lugtet lunten,
hvis de ikke havde haft så travlt med altid at være så dybt naive, uvidende og
politisk korrekte i fjerde potens ?

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Jeg beklager min dumhed, jeg var for hurtig på tasterne.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x