18
jan
Seneste opdatering: 18/1-18 kl. 2223
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Voldtægtstal næsten tredoblet på kun fjorten år

BRÅ: Anmälda brott 2017 – preliminär statistik , Anmälda våldtäkter ökade med 10 procent 2017 till 7.230 brott. – Lidet anende, hvor omsonst det skulle vise sig at være at tale fornuft, var jeg i 2004 medforfatter på en kronik i Jyllands Posten (i svenske aviser var en sådan kronik udelukket i 2004, hofsnogene tillod NUL dissens, de er svært medskyldige i, at det overhovedet er kommet så vidt med Sverige) i forfærdelse over dengang 2.650 svenske voldtægter. Kronik: Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige. Fjorten år efter er tallet 2.7 gange værre.

Alene i Stockholm øgede voldtægter med 29 procent i 2017 (!)

Man kan ikke skåne nogen for noget. Det er bare at indse, som Peter Hitchens sagde i København forleden, at man absolut intet kan påvirke politisk, og at den indsigt er noget af en lettelse, når man har været frustreret længe nok. Alle disse mennesker, der vil ind i politik, “fordi de har en vision om en bedre verden,” skal være taknemmelige, hvis de bare ikke gør den værre, det er nemlig hvad de fleste kommer til at gøre. Enoch Powell, der vidste noget om fiasko, sagde:

All political lives, unless they are cut off in midstream at a happy juncture, end in failure, because that is the nature of politics and of human affairs.

Femten dage i Sverige

“Jamen, de har jo ødelagt landet”

Dette er dødsofrene for svenske ‘mångfald’ i 2018 – eksklusiv de tre sidste dage. Der er flere mord siden den 15.1.

Det lille barn i H.C. Andersens eventyr ville i 2018 sige: “Jamen, de har jo ødelagt landet.” “I en tid med universelt bedrag, er det at sige sandheden en revolutionær handling,”  skrev Orwell, og dette er den enkle sandhed: De er igang med at demolere et helt land, og så kalder de det endda ‘samfundsbyggeri’ – ‘samhällsbygga.’

Alle disse politikere og journalister svenskerne ser på skærmen hver aften, har ødelagt et tusind år gammelt land. De har gjort det, fordi det gavnede deres karriere. De hovedskyldige kan virkelig ikke lide, når beskrivelsen indeholder for megen sandhed. Om det så havde været forsætligt, kunne de skyldige ikke have gjort et grundigere job, og Sverige kan ikke repareres, selvom de naturligvis kandiderer til jobbet, som de mafiosoer, de er.

Prøv at læse Kejserens nye klæder igen, om se om ikke bedragerne og hofsnogene minder dig om – den svenske journaliststand. “Ih, hvor er kejseren fin.” Den har i fire årtier haft travlt med at lukke munden på det lille barn, men alle aner at enden på teatret nærmer sig.  De lidt klogere hofsnoge har allerede været ved at ændre retorik i et par år. “Er kejserens tøj ikke lige lovlig gennemsigtigt?” spørger de forsigtigt helt inde på Expressen, hvor det var ‘nazisme’ bare i 2015.

2018 burde og kunne blive et jordskredsvalg, men hvornår det hele ramler for etablissementet af professionelle landsforræddere, er aldeles uberegneligt. Jeg har ventet i tyve år, jeg kan vente et par år  endnu. Ikke så helt få ville faktisk stemme på det forenede landsforrædderparti, hvis der var valg i dag, men som Lenin så rigtigt sagde: “I tyve år sker der ingenting, og pludselig sker det hele på tre uger.” Svenske mafiosoer og hofsnoge har skam grund til bekymring for deres egen fremtid, nu hvor Sveriges alligevel aldrig optog dem et sekund.

Oven i dette er politiet angrebet to gange, og der har været en formodet jernbanesagotage i Stockholm, men det er russerne, der kommer, siger hofsnogene.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

OT
Must see: Jordan Peterson vasker gulv med en Channel 4-feminist.

https://www.youtube.com/watch?v=aMcjxSThD54

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, emnet er lidt tyndslidt – isaer efter danske forhold – men underholdningsvaerdien er 10/10.

Bruno Erik Larsen
Bruno Erik Larsen
4 years ago

Den humanitære supermagt Sverige har i årevis forsøgt at belære sine naboer om hvordan migration fra dysfunktionelle lande reelt er en gevinst for modtagerlandet. Så kom der en udsendelse på Fox News og en præsident nævnte det i en tale, og straks bredte panikken sig i pæne Sverige, dementierne stod i kø (eller løgnene?). Nu, mindre end et år senere har samme svenske statsminister hvis regering nægtede at vold og voldtægter var i kraftig stigning, og at der skulle være en forbindelse til migrationen – ja han har nu erklæret at militær indsats for at tage migranternes områder tilbage til… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Red dawn, på DDR 3 nå, politikernes våte drøm, alle andre vet at her er fjenden Islam

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Grænseløs “kulturberigelse” i Malmö på daglig basis –
og vi har kun lige set starten …

https://ekstrabladet.dk/112/lige-nu-ny-eksplosion-i-malmoe/7003880

Lige nu: Ny eksplosion i Malmø
Svenske medier beretter om et højt brag i Malmø torsdag aften

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

I alene i vildmarken ser vi 8 feminister, hvilken viljestyrke de udviser, og hvilke undskyldninger de har, ja virkeligheden er ikke et sted de kan klare sig i flere dage

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Som de utilsigtede sociologiske eksperimenter de udsendelser jo egentlig er, så er det jo både ganske afslørende og underholdende, at være vidne til hvor hurtigt tidens ‘Snowflakes’ smelter, når de er udsat for en dosis virkelighed. Specielt finder jeg det ret fascinerende hvor hurtigt facaden krakelerer, når man tager adgangen til de sociale medier fra dem.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Lortelandet Sverige er fortabt !! Feminister, henner og pladderhumanister har kørt landet i sænk. Jeg ville ikke kunne ånde i det bizarre idiotland!!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det eneste positive med muslimerne, det er at de i det mindste ikke ødelægger vildsvinejagten

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Det var befriende, at USA endelig fik en handlingens mand “Trump” som præsident, der kunne kalde en spade for en spade. Jeg er dødtræt af at høre på feministiske europæiske politikere, journalister, kommentatorer, eksperter, der evig og altid taler om konventioner og menneskerettigheder, som skal overholdes, men ikke gør noget for at stoppe folkevandringen af muslimer og afrikanere til Europa.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Bliver godt når hele verden bliver et stort muslimsk helvede, men tænker lidt på hvem muslimerne så vil dræbe, for de kan ikke leve fredeligt sammen med andre, det har historien vist, men tænker også på om verden er muslimfri om 100 år, tanken er ikke utopi, vi ville have 1000 vis af milliarder til at hjælpe i ulandende, oveni er der penge til et supersygehus til hver 10 Dansker, det er vel ikke en dårlig fremtid

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

“men tænker lidt på hvem muslimerne så vil dræbe, for de kan ikke leve fredeligt sammen med andre”

Så starter opgørende internt mellem Sunni’er og Shia’erne, derefter klaner mod klaner, familier mod familier, brødre mod fædre, og så brødre mod brødre. Til sidst sidder der en enlig muslim tilbage på toppen af en bunke lig, som derefter begår selvmord, fordi verden er blevet et frygteligt ensomt sted.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x