19
jan
Seneste opdatering: 20/1-18 kl. 0053
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Mail havde forleden et overmåde rosende portræt af Hanif Bali. Han er kendt for sine superskarpe Tweets. CNN’s Sverigevinkel er, at russen snart kommer. Sweden’s own Milo Yiannopoulos or its next Prime Minister? Bearded Iranian child migrant who offends people on Twitter is Swedish opposition’s hope.

Obehaglig skjutning det där

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Jeg håper ikke Hanif Bali blir statsminister i Sverige. Han er da visserlig en islamist, ikke?

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Det ville ikke undre mig!..om 20 år har majoriteten i den svenske rigsdag arabisk eller afrikansk afstamning. Imam-skæg bliver sikkert det gængse udseende i den svenske rigsdag og arabisk bliver det officielle sprog. Hvis er man er imod bliver man stemplet som racist af feministerne og får metoo´erne på nakken.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Fra den ufrivilligt komiske afdeling ? – Det svenske politi er nu åbenbart løbet helt tør for seriøse ideer – eller også må de bare ikke gøre noget som helst effektivt for at begynde at løse de massive problemer for deres naive, politisk korrekte, angste og handlingslammede vatnissepolitikere? https://www.b.dk/globalt/efter-40-skuddrab-i-2017-svensk-politi-indfoerer-vaabenamnesti Efter 40 skuddrab i 2017: Svensk politi indfører våbenamnesti Fra februar indføres der våbenamnesti i Sverige efter et stort antal skudepisoder i 2017 og starten af 2018. FREDAG D. 19. JANUAR 2018 KL. 15:24 40 skuddrab i 2017 har fået det svenske politi til at indføre våbenamnesti – dvs. man frit… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Hvis man er terrorist, ændrer et emnesti da intet mht at aflevere sine våben. Et fjols som undertegnede, gik pligtskyldigt hen og aflevere mine småvåben, da vi havde en sådan amensti, men det ændrer sgu da ikke en skid, idet jeg ikke havde i sinde at skyde nogle med dem.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Lidt fra den danske komiske afdeling.
Ejendomsmægler Bettina Handberg i Aarhus mener at der kan forventes stor interesse for Gellerupparken, og at “det hænger sammen med, at der er rigtig mange kvaliteter i området!”
https://www.dr.dk/nyheder/penge/ejendomsmaegler-det-bobler-omkring-gellerupparken

Det er så ufatteligt at det næsten er morsomt, at nogle tror, at man ved at ændre de fysiske omgivelser kan gøre muslimer tamme.
Uanset hvor mange koranklodser der stilles op, eller hvor mange lejligheder der bliver revet ned eller bygget op, så stiger antallet af voldtægter og mord.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Intet nyt under solen. DR lefler som sædvanligt for muslimerne!!. I nyhederne havde Divia Das fundet et par muslimer, som havde været udsat for syreangreb i London. Typisk vinklet, så vi skal få sympati for muslimerne og synes de hvide gammeleuropæere er nogle onde svin. Mon ikke gerningsmændene er muslimske IS-sympatisører, der er i gang med at sætte skræk og rædsel i den britiske civilbefolkning!!
DR burde omdøbes til Danmarks muslimske Radio

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Hvad tror folk at statens primære opgave er, at beskytte folket, eller at komme og registrere en forbrydelse eller mord på folket

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

Hvornår tar Snaphanen hul på den modbydelige socialistpropagandan der vaelter ud af Dnmarks Radio for tiden?

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Hej Steen jeg så godt det klip i nat. Men nu holder du fast!
Endnu en poseprofet – ” vi bør gøre som Sverige.,,
https://www.frontpagemag.com/point/269063/we-should-be-more-sweden-gov-may-use-army-against-daniel-greenfield

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Måske (?) Har du læst den ?

Mvh. A. Hansen

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Har først i dag fået tilbuddet under Naval and Military Press’ vinterudsalg. Nok noget forældet teknisk set, men grundoplysningerne er vel ok. Om ikke andet er udsalgsprisen overkommelig.Jeg har feks. et tilsvarende lille hæfte om sabotage fra modstandskampen herhjemme, basisoplysningerne deri er såmænd stadig brugbare.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det som skal til, er at folk vågner op, som i 1940, folk ser at noget er helt galt, og begynder at samle sig, men som dengang, så vil magthaverne behandle dem som starter modstanden, som terrorister, og derfor kræver det selvsagt modige mennesker i starten, men husk på at det er ikke forbryderne, men historien som hylder de rigtige helte

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Hei Steen, ja men i 40 erne var der aligevel nogle børn som så at noget er helt galt, idag er der også 2 fløje som kæmper imod hverandre, men trollfabrikker ødelægger en ordentlig debat, folket får aldrig en ordentlig oplysning om hvad der er fakta og hvad der er løgn

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Som Steen skriver ovenover ovenover (men slettet af Discous): “steen Det er sikkert sandt, men vi er ikke i starten, vi er 40 år henne. ” Jeg tror ikke først om 40 år, men kampen mod islam kommer først, når de nationale europæiske hære sættes ind. “Modstandskamp” som under WWII er værdiløs på nuværende tidspunkt og løser ikke problemerne, idet Europa står over for er en eksistenskamp mod et politisk system, islam, hvor det gælder alt eller intet. Den spanske reconquista er et godt eksempel, det var ike nok blot mwd militær kamp og sejr,derefter fulgte inkvisitionen for at rydde… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det bliver en helt anderledes krig vi kommer til at opleve, for det er ikke en krig mod en invaderende fjende, det er imod en fjende, Islam som folk heroppe i stor grad har ønsket velkommen, så krigen bliver ikke bare imod muslimerne, for en stor del af de venstre ekstreme, de vil kæmpe på muslimernes side, ( selv om at de godt ved at de får hovedet kappet af, hvis muslimerne vinder,) den næste krig heroppe bliver voldsom, og ikke noget for børn, med den er desvære nødvendig

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ok. Lad mig høre fra dig når du kommer i gang!

Vi ses

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x