25
jan
Seneste opdatering: 18/2-18 kl. 0009
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

God belysning, men Ida Schauman fra finsk flygtningehjælp er mere naiv end politiet tillader. Hun er naturligvis også politiker. Langt flest kalorier er der i Sanandaji:

Det är oroligt i Sverige. Under den senaste tiden har den svenska polisen attackerats upprepade gånger, bland annat med granater. Vad är det som händer? Och kan oron sprida sig till Finland? I debatten deltar invandraren och nationalekonomen Tino Sanandaji, chefredaktören Paulina Neuding, förra sverigekorrespondenten Kari Lumikero och Ida Schauman som är sakkunnig på Finlands Flyktinghjälp. Debatten leds av Bettina Sågbom. Se det her, 28 minutter

Man kan supplere med Opinion live. Direkt från Staffanstorp där nyanlända fått boende i husvagnar. Tandløst årgangs-SVT.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Nej det er ikke så’n med al den udenforskab, vi er skyld i. Vi var i biografen i går for at se Darkest hour. Ak ja. Det var tider, hvor et Folk var et Folk. Det vil sige var villige til at ofre det mest dyrbare for, paradoksalt nok, at overleve. Jeg antager at filmens fremstilling af datidens politikere er korrekt. Bortset fra Churchill – hvad var det da for nogle sjatpissere, der var villige til at overgive sig før slaget overhovedet havde stået? De minder i skræmmende grad om de retarder, vi har siddende på Tinge i dag. Jeg… Read more »

UHeep
UHeep
4 years ago

Tino Sanandaji jämför gärna med “mellanstora amerikanska städer”. Jämför med mellanstora städer i Polen, Danmark, Norge, Finland, Tyskland – mer relevant. Polisbristen beror på en totalt misslyckad omorganisation av Polisväsendet – stödd av samtliga partier i Riksdagen (innan SD valdes in). Skolans “stök” är i klartext: Det är så oroligt i många skolor idag att vare sig lärare, svenska elever eller övrig personal vågar vistas där. De muslimska eleverna vänder upp och ned på skolan och Sverige! Mumla inte om detta!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

“Vad sjutton händer i Sverige?” Der sker såmænd kun det planlagte og forudsigelige: Sverige arbejder sig støt og (u)roligt hen mod et muslimsk samfund. Men vær ikke så utålmodige Finland, denne Allah’ske velsignelse vil også komme til jer. De politiske kvinder og fimsede mænd vil have nået deres mål, når truslen om overfald og voldtægter har nødvendiggjort at alle de skandinaviske kvinder må bære burka, og ledsages af en mand under udgang. Og følges denne sort-sæk-pligt op af lovpligtig kvindelig omskæring, så vil alle MeToo-tilnærmelser tillige være udryddet. Det er rent “win-win”. Om 200 år bliver der også brug for… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Så kan danske arkitekter også lære at bygge huse af kokasser som ved Basra og de danske bønder kan lære at holde kameler med koli-E i mælken og og og …

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Selvfølgelig, striktrøjer af kameluld. Det er integration! Vil nogen venligst oversætte den side til svensk og senere også dansk og norsk?

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..nemligen..dette vil også skje, skjer redan i Danmark och Norge..i mindre målstokk, men målsettingen er den same.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Stille, så off topic, ser at man har klonet en abe, og resultatet er 2 identiske aber, der kunne de lærer noget i Star Wars, der bliver deres kloninger til hvad som helst

Skåning
Skåning
4 years ago

Vad fan! Du länkar till SVT och gör en redan deprimerad man, ännu mer nedslagen. Det här var det värsta jag har sett- INGEN ställde frågan om vad de hade här att göra till att börja med.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Skåning

Jeg ser det også som hensynsløst. I det mindste burde linket påhæftes en tydelig advarsel om akut livsfare for mennesker med svagt hjerte, høje stresniveauer og dårlige kredsløb.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x