27
jan
Seneste opdatering: 29/1-18 kl. 1353
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I aftes vandt det såkdalt ‘fremmedfjendtlige parti’ valget i Tjekkiet. Czech Elections: Anti-Migration President Defeats Leftist Academic Challenger. Visegrad landene har mødtes, og de skal stadig ikke nyde noget af ‘flygtninge.’ Visegrád-Gruppe: „Wir wollen keine Einwanderungsländer werden“. – Geert Wilders in Hungary: “We are fighting for the survival of our culture.”

Promises To Deport 500,000 Migrants

En logistisk opgave, der allerede er ved at være for stor. Sverige ville deportere 80 000, og der er intet blevet af det. Bare det antal ville tage årevis at finde og udsende.

Matteo Salvini, leader of the Lega Nord, has promised he will deport half a million migrants if he becomes Prime Minister of Italy.

The Italian populist promised that if he is elected Prime Minister in the national election in March 2018 he will deport 100,000 migrants within his first year and half a million over the course of his five-year term, the Telegraph reports.

“There are half a million irregular migrants in Italy. All of them need to be sent home,” Salvini said earlier this week.

Salvini has been accused by many in the mainstream media of being xenophobic or even racist for his anti-mass migration stance. Italian Populist Leader Promises To Deport 500,000 Migrants

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Egentligt forstår man jo ikke hvorfor etablissementet er så fodslæbende, når det kommer til at få stoppet den indvandring. Det hele er jo bare en stakket frist. Det kan sgu da selv et barn forstå.

“Socialism will eventually die when you run out of other peoples money.”
“Multiculturism will eventually die when you run out of other peoples neighborhoods.”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

En på mange punkter forbløffende korrekt analyse af socialdemokraternes store problemer i Sverige i “selveste” Aftonbladet – desværre mangler skribenten bare lige at forstå de to altoverskyggende hovedproblemer, nemlig den ukontrollerede og kravløse masseindvandring af uintegrerbare kulturberigere med fanatisk balladereligion, klannormer fra den allermørkeste middelalder, kvindeundertrykkelse, jødehad og bøsseforfølgelse samt medbragte konflikter og krige i deres mentale bagage i kombination med en lallenaiv, uvidende, selvgod, politisk korrekt helt ud i det absurde og fuldstændigt virkelighedsfjern ledelse og “elite” i ledtog med en bukkende og følgagtig presse uden mod. https://www.aftonbladet.se/debatt/article22152405.ab Därför skiter ’svenska folket’ i Stefan Löfven Stig-Björn Ljunggren: Alla talar… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Nogle såkaldte “ledere” vil åbenbart bare ikke vågne op til den meget uhyggelige og utrygge virkelighed, som de og deres groft uauansvarlige, handlingslammede og folkefjendske parti i den grad selv har ansvaret for at have skabt for det engang så fredelige, sikre, tolerante og velfungerende svenske samfund. https://nyheteridag.se/nu-oppnar-socialdemokraterna-for-okad-invandring/ Nu öppnar Socialdemokraterna för ökad invandring 2017-04-09 GÖTEBORG Under pågående kongress tvingades Socialdemokraternas partiledning att revidera ett förslag om tuffare migrationspolitik. Detta efter krav om att permanenta uppehållstillstånd ska bli norm igen. Partiledningen lade då fram ett kompromissförslag som i sak gör det möjligt för fortsatt stor invandring till Sverige. Statsminister Stefan… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Svensk svar på kritik: – Din djævel, bort med dig! Av: Arnt Folgerø 24. januar 2018, 21:16 https://www.document.dk/2018/01/24/svensk-svar-paa-kritik-din-djaevel-bort-med-dig – Det bliver fattigt og det bliver farligt, siger den svenske etnolog og dissident, Karl-Olov Arnstberg, i et interview med Svensk Webbtelevision om Sveriges fremtid. Arnstberg er aktuel med en ny bog, hvori 12 forfattere fortæller om deres liv som dissidenter i et samfund, der er i færd med at havarere, og hvor sagligt argumenterende mennesker, som er kritiske i forhold til dette samfundshavari, ikke mødes med saglige modargumenter, men med udtalelser som: – Din djævel, bort med dig! Bogen har titlen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Meget interessant at man nu lige pludselig kan debattere sådanne tidligere så ekstremt følsomme og kontroversielle emner i Aftonbladet – og fremføre så indlysende, men ubekvemme sandheder. Det virker nærmest, som om der er en langvarig borgerkrig / inbördaskrig på vej inden for S i Sverige om retten til at bestemme kursen på FI-området – hvem ejer definitionsretten? Og hvad skal styre politikken? De barske realiteter og de helt selvfølgelige uhyggelige konsekvenser? Eller virkelighedsfjerne følelser / känslor, frelste holdninger / åsikter og endeløs selvgodhed på andres – herunder “egne” vælgeres! – bekostning? https://www.aftonbladet.se/debatt/a/zLraOb/de-ensamkommande-avgor-valet-redan-nu De ensamkommande avgör valet redan nu Debattören:… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Merkel i Davos: “Vi skal have højrepopulismen under kontrol!”
Hvad foregår der i der i hendes lille Stasi hoved. ?

Nej nej og atter NEJ.
Det er denne KÆLLING, der skal under kontrol.
Hun har fået det forsatte lederskab og ødelæggelse af ikke bare Tyskland men også Danmark og hele EU.
Ud med denne “befolkningsudskifter” nu, det kan KUN gå for langsomt.
Trump vil da også Skide på sådan en mær.!!

https://youtu.be/5sbKVlzJBiA

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Med det sindssyge kvindemenneske er Tyskland ved at ødelægge Europa for tredje gang inden for et århundrede!!. Der må hvile en forbandelse over det tyske folk.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Dette ble også diskutert på FB i går. Ja, man skal i dag være så glad for at det bare ble utvisning i 3 dager på FB for mitt vedkommende..for hvor mange gang jeg også har skrevet noe tilsvarende, altså fakta..sist at “muslimer” står bak nesten 89% av alle kriminelle handlinger i Sverige..som iflg undersøkelser er korrekt. Det positive for meg er at jeg nå toner ned disse facts..og går heller på LØfvens regjering/7kløveren…som enda tillates..men altså ikke så hardt ut på muslimer..ren taktikk. Man vil jo helt klart være med i alle kommende FB diskusjoner nå i disse valtider..… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Norske dokument.no
Diskvalificerer også når man skriver sandheden

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..ja jeg vet, ble utvist derifra når jeg skrev facta/dokumentert for flere år siden, men lykken ble at jeg da fant Snaphanen og Steen…
Maken til dette stedet finnes bare ikke…og som må vernes om av alle oss som avskyr kulturmarxisters politikk og dermed maktmisbruk.
Du vet vel det finnes ett Document.dk…men der trives jeg ikke.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ligeledes blev jeg udelukke, når jeg skriver et par sandheder om Breivik, uansvarlig indvandringspolitik, Jens Stoltenberg (AP, nu NATO) og at Norge har stadig et problem.
Breivik var en advarsel og dermed et vink med en vognstang.
Een ting er helt sikkert: Havde denne uansvarlige indvandringspolitik ikke blevet udført havde der heller ikke været en Sådan, Andres Bhering Breivik.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..enig…”uansvarlig indvandringspolitik…”..da ble konsekvensene av denne ABB..et redskap…alle han myrdet, drepte AUFère/Apère mm, mens egentlig så var det selve politikken til Stoltenberg han ville til livs, men også innskrenkningen av ytringsfriheten..bla ble aftenpostens blogg nedlagt like etter hendelsen. Dette gjelder jo idag også og i de fleste land. Politikerne tenker ikke konsekvens av sin politikk..Se bare på Løfven og Sverige..bryr seg ikke, men da må også de/han ta konsekvensene..det snakkes om landsforæderen Løfven..nå veldig ofte..og ytringsfriheten veldig innskrenket etter EU`s ønske… Det er blitt strammere etter hendelsen med ABB, men han startet sin typ protest..som bare øker på blogger/alt media..de… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Helt enig med dig.
Og Stasikvinden er farlig. Det er Drankeren for EU også. (Jean-Claude Juncker)

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det er EU og Merkel som har lavet en aftale med Zuckerberg om at slette alle indvandrerkritiske opslag på facebook. Merkel har erfaring med censur fra sin tid i Stasi. Jeg slettede af samme grund min facebookkonto for 3 måneder siden.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

..och videre til Sverige..Løfven och Mp “konta kinte” har gått ut og sagt det samme for noen uker siden, og allerede merkes instrammingen..viser til tidligere innlegg.
Merkel er en katastrofe for tyske folket..når skal de klare å kvitte seg med henne.på den ene eller andre måten..likegyldig..bare fatter ikke de ikke skjønner elendet med henne..er de så kuet..hjernevasket.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  sussebassa

Enig!! Fjolset Merkel skal afsættes og muslimlortet skal smides ud af Europa!.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Jo før des bedre

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Islam er det tætteste man kommer på virkeliggørelsen af helvede på Jorden!! Med deres idiotiske påklædning burka og gedeskæg ligner de spøgelser og djævle.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Findes der overhovedet noget menneske, der udtrykker meninger om modstand mod indvandring, som ikke har været i facebookfængsel? Jeg tror det snart ikke.
Det er jo fantastisk, at man har vedtaget på højeste sted, at vi alle skal elske disse vilddyr, og at enhver modstand er forbudt
Det næste bliver vel, at der bliver tale om en decideret straf, bøde eller fængsel, evt. anbringelse på et psykiatrisk hospital, som det kendes fra totalitære regimer i almindelighed.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

De fleste af os, skal nok nå at opleve at krigen mod Islam starter, så er det bare op til pøblen at huske politikernes store andel i det muslimske helvede de har skabt, og tildele dem den ære de har fortjent, noget som strammer om halsen

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Da ender politikerne på samme måde som Rumæniens Diktator Nicolae Ceausescu for ca 25 år siden. Så man må sige: Til den til må skydeskuret vente.
Hvis bare politikerne vil læse det der bliver skrevet, for de kilder i ballerne og ikke kan sidde stille.

rosinen
rosinen
4 years ago

Blå-repet…

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

..skjer ju redan..les Allan Hansens innlegg/henvisning…”straf, bøde eller fængelse”..et av dessa kommer nok denne stakkars personen å få i det svenske rettsystemet som klart har en venstrevridning.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Ja det gør der Knud Madsen
Det skal selvfølgelig ske inden for ytringsfrihedens rammer.
Noget så lavtstående som FB. beskæftiger jeg mig ikke med og heller ikke med dokument.no. Jeg er ikke PK, med realistisk og ikke en løgnhals som MSM og andre medier.
Uanset hvad: Hvis jeg bliver straffet for at sige min mening inden for ytringsfrihedens rammer, tager jeg alvorlig revance, med alle dertil stående midler.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Islamofobi er en irrationel frygt for islam. Så det lader til at det er det venstrefløjen og vores ledere lider af. De bliver i hvert fald hunderæd når nogen, helt berettiget, kritiserer det.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Peter, Jeg forstår godt hvad du mener, omend jeg udlægger den psykose på en lidt anden måde. For mig er islamofobi: ” folk som går fuldstændig i selv sving bare de høre ordet – islam! Det er folk, som helt konsekvent nægter, at sætte sig bare en lille smule ind i hvad islam er for et dyr. Det er islamofobi! De findes både på rød og blå stue. P.S: Da jeg fortalte mine gamle hippi-venner, om islam for 30 år siden løb de skrigende bort! Nogle er senere kommet tilbage ” vi forstod ikke hvad du sagde den gang –… Read more »

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Svårt att sjunga om man måste hålla käften. Kallas för C B CH.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Geert Wilders og hans parti har nu være fortaler for frihed, og for Holland, i over 10 år. Og han står stadig usvækket i front, og tilligemed taler han også europæernes sag.
Han er et ikon der viser at stædighed og vedholdenhed måske alligevel kan betale sig, trods, at det af og til forekommer håbløst at blive ved med at gentage sig selv i en uendelighed.
Han er en stor inspirationskilde for alle. Så giv ikke op!

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x