27
jan
Seneste opdatering: 28/1-18 kl. 1455
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har en faible for Tommy Robinson, han er en af de største personligheder, jeg har været så privilligeret at møde her og her. Han er helt oppe ved siden af  Hirsi Ali. Han er det også, fordi hans baggrund ikke har foræret ham noget, og han har mildt sagt ikke gået på Oxbridge eller nogen journalistskole.

Nu boltrer han sig som journalist, og han er et naturtalent, der brænder igennem skærmen med en særlig glød. Engelske politikeres årelange forfølgelse af ham, skyldes at de også kan se det. Ingen af dem har halvdelen af den karisma, han har, og de misunder ham den. De frygter, han griber folks hjerter, som de ikke selv kan. Intet reklamebureau kan lære dem det, Tommy Robinson kan.

Donér en slant, for at holde ham i luften. Journalister lever farligt ude i verden, men i Europa er han en af de meget få, der sætter sit liv på spil. Tommy Robinson er journalistik på liv og død,  bogstavelig talt. (Se den helt aktuelle: Tommy Robinson Exposes Sky News On Biased/ Fake News. 26/1/2018.)

“The MSM Faces the Truth About Sweden”

Der er en hidsig kamp om “Sverigebilledet” igang, det har den allerede været længe. Der lyves, forvrides og forties efter noder, ikke mindst af svensk MSM, som endda lige har fået 13.5 millioner for at ‘bekæmpe fake news’ i valgkampen.

Svenske medier har f.eks. ikke omtalt PEW analysen af, hvor mange muslimer der kan være i Sverige  i 2050 andet end i én kritisk artikel i Expressen. Nedtystning er deres foretrukne våben. AB kører i dag en reklameartikel for de svenske tilstande med rubrikken Sverige – det godaste landet på jorden, men det nævner ikke, at selve Feministlandet ikke er at finde i top ti over de sikreste lande i verden for kvinder. Naturligvis er det ikke det, når tre af fire svenske kvinder er bange for at gå ud om aftenen alene.

Sveriges Television, Sveriges Radio, Dagens Nyheter og Svenska Dagbladet er sat til at faktatjekke sig selv, et ursvensk træk af magten. “Det är ett mycket dåligt initiativ som enbart kommer att främja misstron och faktaresistensen i samhället,” skriver den altid fornuftige Widar Andersson. SVT Aktuellt har ham i studiet.

Også i udlandet er der en kamp om ‘Sverigebilden,’ der synes at være blevet en større fællesnævner for Vestens forfald. Bruce Bawer, der er en af de ikke alt for mange engelskskrivende, der virkelig ved noget om Sverige, skriver idag:

Four days after its report on the synagogue bombing, the Times ran an op-ed headlined “The Uncomfortable Truth About Swedish Anti-Semitism” in which Swedish writer Paulina Neuding put the bombing into perspective, noting that her country was undergoing a tsunami of violent attacks on Jewish targets. The Times actually allowed Neuding to mention, nine paragraphs into the piece, that the chief perpetrators of these attacks are Muslims. Reading the first few hundred words, however, I couldn’t help feeling that some Times editor had slashed the Islamic references in the piece down to a minimum.

If any paper in the world enjoys higher cred among the cultural elite than the New York Times, it’s the Sunday Times of London – which, on January 21, ran its own surprising frank article about Sweden, headlined “Teens roam streets with rifles as crime swamps Sweden.” (Subhead: “The army may be called in to halt a gang surge in immigrant areas.”) Yes, the reporter, Bojan Pancevski, writing from Malmö, felt a need to balance out the nightmare picture with a statement that read like wishful thinking: “Sweden is among the world’s safest, richest and best-run countries enjoying steady growth and rising employment.” But this attempt at reassurance was given the lie by his scrupulous portrait of today’s Sweden at its worst – the ongoing “surge of gang shootings, bombings and sexual assaults,” the “overstretched” police, and the Swedish establishment’s longtime effort to deny reality. The MSM Faces the Truth About Sweden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Katastrofe ulykke, folk må forstå forskellen af disse ord, hvis en buss med 50 Somaliere kører i havnen, så er det en ulykke, hvis der er nogen som bliver reddet, så er det en katastrofe

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Vikinge Genet er væk, desværer, kunne vi gå 1200 år tilbage i tiden, til da Anglerne og Sakserne nægtede at betale skat til Daner kongen, det fik konsekvenser, en vikinge flåde angreb en fjende som var 5 gange større, en del af fjenden stak af før slaget, anglerkongens svoger, han møder senere kongen, hvor kongen spørger ham hvorfor han stak af før slaget, som de tabte, han svarede, de er jo Danere, og derfor var det ingen vits at kæmpe imod, fordi de overgiver sig aldrig, selv mod en fjende som var 4 gange så mange, kunne de ikke modstå… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Hvordan i Helvede er det blevet vedtaget, at vi skal tage sådan noget forbandet overtro seriøst? Der er Gud hjælpe mig kloge folk, der på statens regning og studerer lortet, og skriver yderligere nonsensværker om dette håbløse vrøvl. Vi skal med nedslået blik hylde disse tilbedere af deres underlige hallucinationer.
Kristendommen har i årtier været grinet af og hånet, men nu tager de selv samme hånende tosser muhamedanismen til sig og bliver vældig højstemte, når talen falder på, ja muhamedanismen og dens perverse djævelskab.
Og vi skatteydere betaler lortet og ser fårede ud.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Dr. Bill Warner – et lille kursus i Sharialov!

https://youtu.be/pMwsBdJh9Y4

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Svenske tilstande kan komme hurtiger end man tror, før valget i høsten i Norge, var der ingen problemer, og ingen Svenske tilstande, nu nogle måneder senere, så skriger politiet i Oslo op om Svenske tilstande i Norge, og noget som man ikke skulle tro kunne ske, jornalister skriver om det i aviser, selv den Røde sprøjte VG, det må betyde at vi er nået et punkt hvor det nu er umulig at gøre noget ved problemet, de røde banditter ved at rebet strammer om halsen

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Ja, hvis man følger de alternative norske frie medier, så har Norge mange ligheder med Sverige.
Det er skræmmende!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Svar til Steen: En målestok til sandheden? Jeg måler desværre kun efter “fornemmelsen” af hvad jeg læser, men erkender at det ikke er, eller kan være, en hel sandhed, og at min “fornemmelse” måske kun er en bid deraf. Måske endda tillige en fejlagtig “bid deraf”? Men hvor finder jeg sandheden i vore dage? Hvorfor må jeg ikke vide den? Sandheden om Danmark, Norge eller Sverige? De, dem, – politikerne, myndighederne og MSM’erne, dem der har den nemmeste adgang til sandheden, fortier eller fordrejer den, og lyver over for mig hver dag. Så ja, jeg har desværre ingen målestok, og… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Det er svært at finde paralleller til hvad der sker i Norden, specielt i Sverige i disse år. De fleste interne krige historien igennem har været indre opgør mellem to modsatrettede “ismer”, eller opfattelser. Men især kan det svenske vanvid ikke forklares, for her var der jo ikke den store indre uenighed, før “eliten” skabte den. Jeg har flere gange mødt sammenligningen med Romerrigets forfald omkring år 500. Men hvis man dykker lidt ned i detaljerne omkring de gamle romere, så tegner der sig slet ikke et konkret billede af årsagerne til romernes undergang. Snarere tværtimod, så syntes den Romerske… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

I en verden proppet med “feel good” journalistik, “feel good” film, “feel good” musik og “feel good” komik, véd man trods alt det hele er gået ad helvede til.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x