29
jan
Seneste opdatering: 30/1-18 kl. 2129
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Skidt for ‘Sverigebilden’ = skidt for den elite, der har ødelagt landet

Fox har sandelig også historien her tirsdag aften: Swedish teen ‘in shock’ after being bloodied at nightclub after rejecting man who groped her. Den er også ude i England.

I Sverige er det ind under #metoo-paraplyen, som er etablissementets i øjeblikket foretrukne måde at camouflere deres indtag af arabiske volds- og voldtægtsmænd på. Den har kostet ikke så få svenske kvinder livet, og over 100.000 voldtægtsofre. Det nøjagtige tal vogter ‘feministerne’ over som kronjuvelerne. Det sikreste land i Europa for kvinder, er nu uindvandrede Polen. Skandinavien er end ikke i top 10. Sophie blev slagen blodig av tafsande man, Sophie blev slagen blodig av tafsande man på krogen (Malmö), Kvinna slog till tafsare på Babel – fick flaska i huvudet

Med 10 års erfarenhet som vaktchef på nattklubbar (visserligen 8-10) år sedan. Kan jag säga att jag endast 4 gånger varit med om att en tjej som avvisat en kille blir slagen. Det var alltid (utlänningar) och värsta misshandeln där en tjej i 20 års åldern fick näsbenet avslaget och satt i en blod pöl på golvet. Killen som blev avvisad sa jävla svenne hora, och då svarade hon jävla blatte. Tur var dock att vi fick aset och motstånd gjorde han så det var en störtdykning i golvet och det gjorde ont hela vägen ut till polisbilen.Dock körde han en snyft historia i rätten o klarade sig undan fängelsestraff.

Tjekkisk afstemning om EU medlemskab?

Hvis EU eliten havde nogen som helst virkelighedsforankring, ville den forstå, den skader sig sig selv. Det er tydeligvis ikke tilfældet, og så må det bare gå med EU som det går nu også et italiensk valg, kan sætte medlemskab på spidsen. Jeg var oprindelig EU-tilhænger og var med til at stemme os ind, men jeg har erkendt, jeg tog fejl. EU ville noget andet, end jeg troede.

Bryssel havde chancen, og den forspildte den. EU må nedskaleres eller forsvinde. Næste gang må Europa starte med en god, realistisk ide, som har en chance i virkeligheden. Ikke noget med et forenet, afnationaliseret Europa. Europa ER nationens sejr, ikke nationalismens, som de hele tiden siger i Sverige.

Nationalismen er vrangbilledet af patriotismen, måske kan man ikke forvente distinktionen i en nation, hvis liv aldrig har været bragt i spil, før det helt ekstremt er sket i denne generation, og hvor -68 vandt så knusende en sejr, at selv svenske borgerlige lyder så meget som marxister, at de ikke engang har deres eget sprog, som Roland Huntford siger. Ingen kan som EU undergrave egen eksistens.

The reelection of anti-mass migration Eurosceptic Miloš Zeman to the Czech presidency has caused panic in Brussels, with a referendum on the Slavic country’s EU membership possibly on the cards.

While officially in support of the Czech Republic continuing its membership of the European Union, Zeman did put his weight behind offering the people a Brexit-style referendum during his election campaign. With the bloc’s approval ratings in the country at an all-time low, this presents Brussels with a real risk of a ‘Czexit’ or ‘Czechout’, before the United Kingdom’s departure is even official. Brussels on the Brink: Freshly Re-elected Czech President May Call EU Referendum

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Historymandk
Historymandk
4 years ago

Hvor mange billeder kræver det? Mange tilskriver billede dækningen af Vietnamkrigen, som årsagen til, at USA tabte slaget om landet til verdenskommunismen. Diskussionen om årsag og virkning, om hvilke aktører der gjorde hvad og hvornår, vil jeg lade ligge til en anden god gang. Men krigen var IKKE en ren koloni krig, og at tro dette, er barnligt naivt. Nej, det der er interessant er at specifikke fotos/billeder blev ikoniske for krigen, i sådan en grad at krigens gang blev påvirket, formet af billedet. Fotoet taget d. 8/6 – 1972 af Nick Ut af den nøgne og napalm ramte pige… Read more »

rosinen
rosinen
4 years ago

Feministregjeringen er jævla Blatte-elskare…

Historymandk
Historymandk
4 years ago

Billeder siger mere end tusind ord. De grusomme billeder af den unge Sophie, kan få stor betydning , måske afgørende betydning i det kommende rigsdags valg i Sverige. Dette er i sandelighed ANSIGET på en fejlslagne Socialdemokratiske politik i landet. Hvis pigen (Sophie) og fotografen giver Sverigsdemokraterne lov til at benytte billede vil det kunne lammetæve det svenske Socialdemokrati. Kun ved, at de sættes effektivt uden for magten i Sverige, og der samtidigt sker en udrensing af sosse embedsmænd kan der skabes en ny politik i Sverige. Hvis Vietnamkrigen kunne ændres igennem nogle få ikoniske fotografier, burde Politiske ændringer være… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Grusomt billede, men desværre er det blevet hverdag i alle større europæiske byer – utrygheden stiger proportionelt med den muslimske indvandring. Vesteuropæere tør ikke længere gå ud om aftenen og natten. Det kan vi takke EU-diktaturet for, især den tidligere Stasi-agent Merkel, kommunisten Mogherini og drukkenbolten Jean Claude Juncker. Det er en rædsel, at de står i spidsen for diktaturet EUSSR

rosinen
rosinen
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Var hun en av disse Refugees Welcome-klovnene tro?

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Orwell
Tabet af frihed:
https://youtu.be/37N0aFmO19o

Svend Andersen
Svend Andersen
4 years ago

Steen, efter min opfattelse er den modsætning, som du forsøger at opstille mellem ‘nationalisme’ og ‘patriotisme’ – med reference til Orwells definition af begreberne – både falsk og utidssvarende. Orwell giver begrebet ‘nationalisme’ så vide rammer, at man kan putte næsten alle ideologier ind i det (hvilket Orwell også gør), og det bliver således ganske meningsløst, og ubrugeligt. Det er lige før, at man med Orwells definition ville kunne kalde globalisterne for nationalister. En almindelig folkelig forståelse af begrebet vil se nogenlunde således ud (hvis man ikke er forgiftet af kulturmarxisme), sakset fra dansk wikipedia: NATION: “En nation (fra latin:… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Hvis nu hun havde haft en lille fiks damepistol med perlemorskaft i et lige så fiks og gå-i-byen-smart mavebælte… Våben behøver ikke ligne noget, hentet i rekvisitrummet til en krigsfilm. Om ti år har vi samme våbenlov som i USA. Hvis ikke har vi lige så mange private våben alligevel – med eller uden SKV – godkendelse. Som jeg prædiker alle vegen: Få nu jeres døtre og sønner gjort vant til at bruge et skydevåben. Desværre. Men hvis I syn´s det er en forfærdelig afstumpet tanke, så ring og klag til Løkken om jeres børns hals, ikke til mig. Jeg… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Margrethe

…Pepperspray och liten typ kniv er heller inte så dumt…
Andvender jag bestandig nær jag er ute..alltid i mine lommer…”når nøden er størst er hjelpen nærest”..och jag kommer inte vegra å andvenda det..HerreJ man er da Vikingekvinne.
Skytevåpnet finns dog, men innelåst hemma i våpenskåpet..

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg bryder mig ikke om knive som andet end et praktisk redskab på niveau med grydeskeen. Det giver mig kast-op fornemmelse ved tanken om at skulle jage en sådan i noget levende. Jeps, det er 100 procent ulogisk og irrationel. Resultatet med et skydevåben er jo det samme, nok endda værre. Jeg tror også knive kræver armkræfter. Det er slemt nok at holde en pistol i strakt arm under præcisionsskydning, hvor den mindste dirren gør udfaldet. Meeen, jeg trøster mig med, at i denne sammenhæng er det ikke “præcisionen” men “effekten” der er det afgørende… Pebersprayen er min ven! –… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Margrethe

Takk for utfyllende svar…men min lille kniv er typen tapetkniv…kort, men med et meget spisst blad, med deksel/skydd på knivtuppen, så liten kraft behøvs, om… Bedre og i alle fall mye sunnere å være litt paranoid i disse tider…heller det enn død/alvarlig skadad..men dog slitsomt å måtte kjøra buss..man vet ju aldrig. Den ikke eksiterende pepparpray kan vise seg å være din allra beste venn…Ulovlig eller ikke…jeg tenker vel at det er ulovllig å skade nogon annan også..sådå er vi iven.,rettsystemet och jag…skjønt..jag har iallaf tatt min avgjørelse, och den tenker jag holde meg til..”bedre føre var enn etter for… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  Margrethe

Ellers så kan en dåse hårlak (og en lighter, hvis du virkeligt vil sætte fut i fejemøget), altså også vise sig ret effektive. Smider det bare lige ud her til almindelig orientering.
Vinduesrens i en af de små atomisers med pumpe til perfume er også en idé.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

: Nåede lige at snappe den inden du forsvandt igen.

Lægger den op her, så andre med samme problem kan se den:
https://www.youtube.com/watch?v=LMwmv3pdLJ4

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Margrethe

Den eneste løsning på problemet er en liberal våbenlovgivning som i USA, så vi som borgere kan beskytte os imod den muslimske invasionshær og de landsforræderiske politikere !! Politikerne på Borgen er blevet vores fjende!

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Ja desværre. Det er ikke “lysten”, der driver mine holdninger i den retning, men den bitre nødvendighed.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

For en uge siden blev det muligt i Danmark at oprette borgerforslag som folketinget kunne tage stilling til. Det er oplagt at et nyt forslag kunne være om en afstemning om “Danmark ud af EU”. Et forsøg på at samle stemmer nok til et sådant forslag ville også være en fornyet mulighed for, at få genskabt større omtale af det fejlslagne befolkningsskadelige EU-projekt. Hvad enten det lykkes at samle 50.000 underskrifter ind eller ej, så vil en sådan indsamling give et nogenlunde billede af hvor mange der egentlig bakker op om at værne om et fremtidens Danmark, og hvem disse… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Kunne en der har forstand på den slags ikke lige gå ind og starte en underskriftindsamling for stop for muslimsk indvandring – og smide linket ud over alt. Hvis vi er hurtige kunne det være vi blev taget alvorligt.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det var så god en ide, at jeg gik ind for at læse nærmere om, hvordan man stiller et sådan forslag. Bob, bob… Du skal som stiller levere fuld navn, adresse, email osv. Som enkeltperson, er du skudt inden der er gået en time med sådan et forslag. Derfor skal sådan et forslag være koordineret. Det vil sige min. – skal vi sige 50 personer – skal blæse den i gang og være rimelig sikker på at få så mange støtter i en fart, at modstand mod samme bliver håbløs.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg synes at du ser for negativt på muligheden og risikoen. På andre områder har mange en personlig Blog, hvor der kan, og bliver givet udtryk for kritik, uden at det endnu, gud være lovet, har medført uoverskuelige problemer. Jo flere der træder frem og står sammen, jo sværere bliver den enkelte at ramme. Og specielt kritik og utilfredshed med EU bunder dybere end til enkeltpersoner, med en i forvejen bestemt politisk holdning. F.eks. har venstrefløjspartiet Enhedslisten altid udtrykt utilfredshed med EU: https://enhedslisten.dk/programmer/delprogram-det-mener-enhedslisten-om-eu Også “Folkebevægelsen mod EU” eksisterer stadig: http://www.folkebevaegelsen.dk/fakta-om-os/historie/ Jeg synes at det er værd at drøfte et samlet… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Hvordan i alverden kunne bager-Ali få asyl i Danmark i 2016. Så vidt jeg ved er der ikke krig i Iran. Hvad blev der af Lars Løkkes straksopbremsning???. Kan det være rigtigt, at de kan få asyl ved bare at konvertere til kristendommen. Det er desuden mærkværdigt, at han kan bo i en lejlighed til 5 millioner efter kun 2 år i Danmark.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Er jeg blind? Hvor ser du det forslag til afstemning om udmeldelse af EU? De ting, der er oprettet inde på siden, ser lidt gakkede og ugennemtænkt ud…
Jeg frygter, der meget hurtigt kommer forslag som “Sharia i alle offentlige institutioner”. Når dette forslag har fået 480.000 stemmer, så skal du se de samlede forrædere på Tinget rette ind, og om nødvendig tvangspålægge danske kvinder shariaklud for at slikke muhammed og co. alle de steder, han ønsker at blive slikket…

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Margrethe

Ja, alle forslag kan misbruges, men bliver de ikke det i forvejen?
Men er da første gang at borgere bliver inviteret til at deltage direkte i den politiske beslutningsproces, når vi ser bort fra bestikkelser og korruption.
Før vi forkaster muligheden så lad os give den en chance.

latmask
latmask
4 years ago

Borde inte kvinnan ovan vara ett praktexempel för #metoo? Eller var det fel färg och nationalitet på gärningsmannen (-henen, -personen, man ska ju vara PK)?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  latmask

problemet for kvinderne, er at de vil ha det hele, muslimerne, og frihed, og det kræver desvære intelligens at forstå at lige præcis de 2 ting ikke høre sammen

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..nåja Ragnar..inte Alla kvinnene.

latmask
latmask
4 years ago

Jag tror faktiskt att den s k feminismen håller på att konvergera ihop med islam. Vill kvinnorna verkligen tillbaka till år 632 när de var en mans ägodel? Är inte feminismen i själva verket kvinnornas fiende? Vad tycker “sussebassa”?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  latmask

Man kan vel vara feminist Utan å tycke om muslimer..konvergera i hop med islam…så det er nok der jeg befinner meg.
Jeg avskyr alt med muslimer og koranen..en pedofil kvinne undertrykkende ideologi, og ikke en religion.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

ANN HEBERLEIN HAR NÅTT MÅLET – MED RÅGE REDAKTION 29 JANUARI, 2018 https://samtiden.nu/2018/01/ann-heberlein-har-natt-malet-med-rage/ Insamlingssiten Kickstarter tillät vänstern att blockera Ann Heberleins insamling för bok om våldtäkter. Men blockeringen fick så stor uppmärksamhet att insamlingen fick extra fart via Swish och andra kanaler. Bara två dagar efter blockeringen meddelar Heberlein att hennes insamlingsmål är uppnått. Samtiden kunde i fredags rapportera om hur vänsteraktivister försöker stoppa bokprojekt och därmed motarbeta yttrandefriheten. Det gällde lektorn i etik och debattören Ann Heberlein, som gått ut på Kickstarter för att samla in bidrag till bokprojekt som ska undersöka hur sambandet ser ut mellan kultur och… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..blokkering…utstengelse for min del, som skrev på FB at iflg statistikk er det 89% av alle som begår voldtekter/mord/brott..har utenEuropeisk bakgrunnn..musser. Då ble jag utstengt..i 3 dager.
Både Løfven och “kontakinte” Mp har ju gått ut i media og sagt det skal bli stammere å seje sanningen..altså fornekte/skjule fakta..som de ju redan gjør, så klart at den lille mannen Morgen vil forbjuda enhver forskning med mindre et Pk foretak kan fixe de svar han vil ha..kommer nok..for de idiotene som tror på det..valgåret vil bli et skrekkblandet år i Sverige for de som søker sanning och rettferd.

Svend Andersen
Svend Andersen
4 years ago

Tjekkiet skal nok klare sig, de har meget længe haft en våbenproduktion af høj kvalitet, bl.a. fremstillet af det tidligere Zbrojovka Brno, nu ejet af CZ (Česká Zbrojovka) – 80% af de Mauser-gevær, som tyske snigskytter anvendte under 2. verdenskrig var produceret af Brno, og den navnkundige Col. Jeff Cooper (Gunsite Academy) brugte flere gange Brno ZKK som grundlag for sit ‘scout rifle’ concept. Selv i dag kan en dansk våbenhandler anbefale en riffel bygget over en Brno ZKK 600 lås som den ultimative safari-riffel. Så Miloš Zeman har noget at basere sine krav på, når han insistere på at… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x