5
feb
Seneste opdatering: 8/2-18 kl. 0043
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

” Jag √§lskar Sverige, men om tjugo √•r √§r Sverige som Libanon”

Videoen med den kristne svensk-libanser¬†Paul Geara er halvandet √•r gammel, men det er en af de vigtigste, der er lavet de sidste 5-10 √•r. Derfor m√• den have en reprise. Jeg sk√łnner, tiden er mere moden for den nu, sk√łnt den f√łrst er rigtig moden om ti √•r, n√•r den svenske krise er br√¶ndende og akut nok. I 2028 er det meste for sent. Jeg var i Beirut i 1969. jeg kender det forsvundne land, han taler om.

Sveriges harakiri

For pr√¶cis ti √•r siden, kom en artikel af en svensk officer m√¶rkeligt nok udenom censuren, og blev publiceret: Sveriges v√§g mot katastrof.¬†Udl√¶ndinge tror gerne, at Sverige er et fungerende demokrati. Med mindre de har testet det selv, ved de ikke, at det er med st√¶rke indskr√¶kninger. Formelt er det ekstremt demokratisk, men med en st√¶rkt indskr√¶nket ytringsfrihed, var det i praksis uden demokratites f√łrste kendetegn – ytringsfrihed. Artiklen fra 2008 sammenligner ogs√• Sverige med Libanon, hvor officeren havde tjent som FN soldat. Artiklen har v√¶ret forsvundet fra AB, der √•benbart ikke kan blive enig med sig selv, om den nu ogs√• g√•r an.

Selvom jeg havde disse bange anelser for femten √•r siden, tegner der sig nu et langt klarere billede af den flertrinsraket, der vil sende Sverige ud i sin f√łrste krig i 200 √•r. Jeg mener, alle faktorer er synlige og tilstede i dag, alligevel ser det umuligt ud at forhindre det. Mange er rationelle i det stille, som denne familie, der har forladt landet efter omhyggelige overvejelser, men det overordnede billede af Sverige fra dag til dag, er¬† fatalisme og de f√łrste ansatser til panik.

Monarkiflugt: 2018 er et skæbnevalg

Kun en diktatorisk kriseregering nu, ville kunne styre Sverige fri af katastrofen. Valget til september er alts√• er sk√¶bnevalg, det er den sidste hypotetiske chance for demokratiet, at gribe ind. Den er lille og, intet tyder p√•, at demokratiet kan afv√¶rge de problemer, det selv har skabt. Til geng√¶ld kan svenskerne v√¶re effektive, n√•r de s√¶tter sig noget for. Det var de med √łdel√¶ggelsen af landet. Langt dygtigere end nogen ydre omst√¶ndigheder tilsagde.

Krigen vil blive udl√łst af disse komponenter: Islam i Sverige vokser til f√łrst en og s√• to millioner, dens politiske ambitioner vil vokse i samme takt eller hurtigere. Retssamfundet bryder sammen (hvilket turde v√¶re tydeligt allerede idag.) Endelig vil velf√¶rdssamfundet bryde sammen, Sveriges l√•nemuligheder i udlandet vil l√łbe ud (ogs√• det er ganske tydeligt i dag.) Det bliver en selvmordscirkel.

Faktorerne vil forst√¶rke hinanden indbyrdes i en ond cirkel: Lovl√łsheden vil f√• flere til at emigrere, det vil underminere skattegrundlaget, hvilket vil √łge lovl√łsheden og volden, som igen vil √łge udvandringen. Fra dagens 50 000 vil den stige eksponentielt indtil gr√¶nserne, som udvandrerfamilien forudser, vil blive lukket indefra som i et DDR. Politikerne vil opdage, at ‘monarkiflugt’ g√łr alle deres problemer v√¶rre.

¬†“Missn√∂jet kommer snart att √∂verg√• i handling”

Millioner af klienter vil mangle det allermest basale. Den herskende klasse vil v√¶re at finde p√• en fjern trope√ł, hvor de forklarer katastrofen med svenskernes ‘provinsielle racisme’, og den vil ligesom Hitler gjorde i sit testamente, ikke mene at det var et folk, der var dem v√¶rdigt. “Det har fortjent at g√• under.” Det vil v√¶re s√•dan, den undskylder sin forbrydelse.

Som sagt mener jeg, hele dette scenarie¬†er plantet allerede, det skal blot st√• og simre nogle √•r, det vil udspille sig, kun tidstabellen og enkelte tilf√¶ldigheder synes at st√• til diskussion. Den kan forhindres, men ingen vil bruge de midler, der kr√¶ves. “Problemer erkendes f√łrst, n√•r de ikke mere kan l√łses.” Mit g√¶t ville v√¶re tyve √•r plus/minus.

Truslen på liv og helbred vil sætte ustoppelige kræfter i bevægelse

Man skriver, som Lars Hedegaard, dystopier for at advare. Advarsler kommer for Sveriges vedkommende nu i 2018 kommer meget, meget sent. Eftersom befolkningen ikke gennemskuer disse ting, kan de ikke v√¶lge rationelle politikere. Derfor vil det v√¶re den n√łgne n√łd, der s√¶tter dem i bev√¶gelse. Truslen p√• liv og helbred vil s√¶tte ustoppelige kr√¶fter i bev√¶gelse.

Når jeg skrev dette i 2005, var forståelsen minimal, for at udtrykke det pænt. Jeg gider ikke remse alt det op, jeg er blevet  kaldt. Sandheden er, at jeg tidligere end de fleste identificerede kanariefuglen i guldminen, fordi jeg kendte Sverige så godt. I dag er disse tanker ikke sjældne, og om ti år er de akutte.

Trivialiteter: Vold, n√łd, krigshandlinger, kupfors√łg, kriser og m√¶glingsfors√łg

Hvad fremtiden derfor byder p√•, er en slags trivialiteter: Vold og √łkonomisk n√łd, krigshandlinger, kupfors√łg, regeringskriser og m√¶glingsfors√łg, meget som i Libanon. Jeg har, som Mauricio Rojas sagde forleden, ingen som helst forn√łjelse ud af at have haft ret i dette siden 2002.

Noget andet er, at jeg kommer til at forlade Sveriges sk√¶bne inden den g√•r i opfyldelse, fordi mit liv ikke er langt nok. Med den fart, det politiske liv har, er et enkelt liv alt, alt for lidt. At ville forebygge problemer s√• tidligt som jeg, kan kun skyldes at jeg er et s√¶rligt rastl√łst gemyt. Er det interessant at gennemleve den, n√•r man har set den? Det m√• enhver afg√łre med sig selv.

Villy S√łrensen siger, at sproget ofte er klogere end vi selv er. Derfor bruger jeg tit etymological.online. Nogle gange er vi selv, klogere end vi er. M√•ske er det, n√•r vi er sprog nok, m√•ske er det en ubevidst klogskab. At jeg aldrig er g√•et ind i politik, betragter jeg som et resultat af dette. Det er en sund arv, som ikke er min fortjeneste.

Professor Arnstberg skriver i Farligt och fattigt:

Redan nu är Sverige ett farligt land men vänta bara hur det blir när skatterna inte räcker till för att försörja alla oanställningsbara människor. Det kommer att bli ett helvete, och det kommer både att förvärras och skyndas på av att många skattebetalare helt enkelt lämnar landet.

Massinvandringen kommer att trasa sönder välfärdssamhället. Det finns inga som helst tvivel om detta. Den slapphet, flathet och feghet som har präglat invandringspolitiken kostar. Så oavsett hur mycket politikerna vill upprätthålla svenskarnas systemberoende, så kommer detta att falla. Det är först då vi kan få se ett folkligt uppror. Brottsligheten är inte nog, inte otryggheten heller. Folket är tåligt och litar på politikerna och det välfärdsindustriella komplexet in i det sista. Men när detta väl kollapsar likt en koloss på lerfötter, så kommer missnöjet snart att övergå i handling.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Steen Raauschou henviser til Karl-Olov Arnstberg og Anders Lugn og forudser at der i l√łbet at et √•rti vil v√¶re s√• mange voldelige konflikter i Sverige, at der reelt vil v√¶re tale om en borgerkrig.¬†borgerkrig.¬†http://snaphanen.dk/2018/02/05/sveriges-vej-ud-i-borgerkrig/¬† […]

aase dunker
aase dunker
6 years ago

Er alle de mange bander i virkeligheden et fors√łg p√• at bygge KLANSAMFUND op. Det er det, der er kendetegnende for de samfund mange kommer fra. Det giver magt over “deres egne”, som fordi, de er vandt til at leve under det b√łjer de sig. De har ikke nok indsigt i demokrati. Derfor kan de ikke bruge det til noget, udover hvad demokratiet og socialv√¶senet kaster af sig. Med magt og trusler kan man undel√¶gge mennesker, det har vi jo set masser af gange, hele nationer er blevet underlagt. Selv vort eget Europa med nazisterne. Snart stod der en maskingev√¶rkl√¶dt… Read more »

Menghis Khann
Menghis Khann
6 years ago
Reply to  aase dunker

Nazisterne har opfundet n√¶sten alt som vores verden idag nyder godt af (rumfart, l√¶gevidenskab osv) – islam har aldrig skab andet end krig og b√łrnebrude, til trods for de mange fors√łg p√• at blande menneske og gede DNA. Nazisterne var farlige, fordi de ikke var dumme – muslimer er farlige, fordi de er vanvittigt dumme. Der er mange sammenligninger, men jeg ville hellere have en fjende vi m√• hade og bek√¶mpe (som man gjorde med Nazisterne) – end jeg vil have min fjende som nabo og bek√¶mpes af mit eget land n√•r man g√łr folk opm√¶rksomme p√• dette. Islam har… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Veldig bra artikkel

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 years ago

R√§tt Steen. Sverige √§r icke en fungerande demokrati. Vi vet en sak med bed√∂vande tydlighet, n√§mligen att den parlamentariska partidemokratin som Sverige √§r utsatt f√∂r inte kan fungera som ett folkv√§lde. Vi f√•r; maktfullkomliga verkst√§llande utskott d√§r var och en vet att deras politiska motst√•ndare kommer att ge dem gr√§ddposter efter karri√§ren i folkets tj√§nst, vi f√•r knapptryckarkompanier som kallar sig lagstiftare men blott √§r f√•rhjordar, vi f√•r s√§rintressen med agendor vars tyngd d√∂ljs f√∂r medborgarna men √§r tvingande uppenbara f√∂r resp. partis VU. Vad medborgaren inte f√•r √§r sin vilja representerad. Att i dag kalla Sverige f√∂r en demokrati… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago

Tur at der fins mange jaktvåpen i Sverige, så der er stadig en chance for at landet går under, men med folk som kjemper

Historymandk
Historymandk
6 years ago

Interessant udvikling i dag

Kunne man forstille sig, at det Mette Fredriksen i dag har sagt og fremlagt ville kunne siges af Löven og det svenske socialdemokrati? Mette Fredriksen taler om antal, om kultur og sammenhængs-kraft som værende afhængig af antallet af ikke-vestlige indvandre/flygtning og deres kultur. Basalt set er det vi har set i dag paradigmeskiftet, de Radikale har fået silkesnoren. Deres synspunkter er irrelevante og ligegyldige, ligeledes er deres tanker. Lad os håbe det holder efter valget.

https://www.information.dk/indland/2018/02/mette-frederiksen-vestlig-indvandring-stoerste-udfordring-danmark?lst_frnt

spændene tider, spændene tider!

Mvh.
Historyman

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  Historymandk

Det er desv√¶re bare til at de bliver valgt, s√• er de radigale imod stramninger, og s√• siger sosialisterne, at de ikke kan f√• deres valgl√łfter indfriet, fordi at de ikke har 90 mandater, det har de lige gjort, og folk er vel ikke s√• dumme at de g√•r p√• den igen, selv om det ogs√• er dumt at fors√łge samme trick 2 gange

Peter Krogsten
Peter Krogsten
6 years ago
Reply to  Historymandk

Mette Frederiksen er, om muligt, endnu mere EU-tro end LLR. Hun inviteres til en kammeratlig samtale hos Merkel og Mogherini, og s√• h√łrer vi ikke mere om det. Hendes udspil er et tegn p√• at valgkampen er skudt i gang.

ferd ed sa
ferd ed sa
6 years ago

Vest-Europa er blevet til et Stor-Balkan takket v√¶re vores uduelige politikere og EU, som intet har gjort for at stoppe folkevandringen med undtagelse af Visegrad-landene. Jeg tror ikke en d√łjt p√• socialakrobaternes og Mette Frederiksens udl√¶ndingestramninger. De har sovet i 30 √•r og v√¶ret medskyldige i den misere landet befinder sig i nu. De kaldte DF ikke stuerene, men er nu begyndt at efterabe og kopiere deres politik, for at vinde v√¶lgere tilbage. Det er et usselt parti og de fortjener at blive henvist til m√łddingen sammen med de Radigale landforr√¶dere. DF og Nye borgerlige ville v√¶re det bedste for… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
6 years ago
Reply to  ferd ed sa

Sp√łrgsm√•let er om det er muligt at folk kan g√• rundt i m√łrket i 30 – 40 √•r, og s√• pludselig se lyset, jeg tror bare at sosialkammeraterne har set hvad vej vinden bl√¶ser i EU, sosialisterne taber stemmer i h√łjt tempo, og det kan jo g√• ud over indt√¶gten, er det tilf√¶ldigt, s√• se til Norge idag, t√•gefyrsten, chefen for sosialkammeraterne derope, g√•r idag OGS√Ö kraftigt ud mod indvandrene, s√• tilf√¶ldigt NEJ, som Stoltenberg s√• rigtigt sagde til journalisterne, politikken er ikke interassant, det vigtigste er at blive valgt

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Socialdemokraterne er dette √•rhundredes ST√ėRSTE populister!

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Ser mig sj√§lv som populist. Tror p√• enkla l√∂sningar p√• sv√•ra problem. √Ėnskar beslutande folkomr√∂stningar innan det √§r f√∂r sent.
Politikerna i Sverige är opportunister, vänder kappan efter vinden.

ferd ed sa
ferd ed sa
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Enig! og de kan tage DR med i graven.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
6 years ago
Reply to  ferd ed sa

Danske politikere er endnu ikke selvsupplerende som EU’s top er. Danske politikere er valgt ind af v√¶lgere, der lader sig besnakke til at tro at underhylere og fadbamser er vigtige politiske sp√łrgsm√•l, der afg√łr hvilken regering vi har. F√łr danske v√¶lgere optr√¶der ansvarligt og ikke som nu rammes af monumentalt hukommelsessvigt og hjernelammelse, n√•r det f√•r stukket en stemmeseddel og en blyant i h√•nden, sker der intet. Er der tendens til uro, klemmer man folk lidt p√• pengepungen, og foresl√•r nedsk√¶ringer de steder det rammer h√•rdest. Det jeg kalder konsekvensmaksimering.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
6 years ago

Sverigedemokraterna skal have abs. flertal, s√• er Sverige reddet p√• m√•lstregen, ellers har Sverige¬īs v√¶lgere givet deres land dens d√łdsdom.

Krigen vil komme meget tidligere end 20 √•r, for efter 20 √•r er det slut med demokrati overhovedet. Grundet Muslimerne¬īs befolkningstilv√¶kst.
Da er det blevet til Sharia. Så kommer Mona Salin i Burka.

Bruno Erik Larsen
Bruno Erik Larsen
6 years ago

Sverige er m√•ske en eneste politisk beslutning fra borgerkrigen. Man har ladet alt omkring migrationen flyde s√• l√¶nge nu, at en stramning, hvad den end g√•r ud p√• kan f√• de mange bander til at g√łre f√¶lles front mod samfundet. Under regeringen Reinfeldt blev gr√¶nsen holdt √•ben for alle, og mange s√łgte ikke engang asyl for Sverige har gjort det legalt at v√¶re illegalt i landet og nyde de samme goder som indbyggerne dog helt uden at skulle betale. Man undlod ogs√• at gribe ind i st√łrre stil overfor illegale v√•ben som kom ind samme vej, s√•ledes at landet nu… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

steen

Jo, det er en overvejelse, som i det skjulte må være tilstede: Hvor stærk er den guerillahær, vi har installeret?

St√¶rk nok til at en √•ben krig nu ikke √łnskes provokeret af magten.
Man skal ikke starte en krig, man ikke kan vinde. Derfor opruster svensk militær og politi.

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
6 years ago

peerpede. N√•r kilden t√łrrer ud, bliver der kamp om de sidste dr√•ber vand. N√•r fors√łrgerne ikke mere kan skaffe de fors√łrgede hvad de forlanger, bliver der krig p√• kniven. Staten kan p√•tvinge dig at have folk boende uden at betale husleje, det er sket b√•de i Tyskland og Sverige. Staten betaler. Der er eksempler p√• at folk bliver tvunget ud af deres boliger selv om det har v√¶ret deres hjem i en menneskealder, det er sket i Tyskland og Sverige. Deres boliger er for store for en enlig pensionist! Problemet melder sig n√•r “staten” l√łber t√łr for penge, hvilket vil… Read more »

peerpede
peerpede
6 years ago

Du kan læse her finnaskov:
http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
6 years ago

Ja, saml n√łdrationer, genindf√łr v√¶rnepligten og mobiliser, for russerne kommer!
Det kan de så håbe på, de er jo deres genetiske efterkommere, men jeg tvivler på at russerne gider.
De har problemer nok med egne muslimer, s√• Putin dr√łmmer nok ikke om at blive konge af Sverige.
Et klart gennemskueligt trick for at sl√łre indre problemer, Machiavelli levede ikke forg√¶ves.
Bofors og andre store svenske v√•ben producenter g√•r gyldne tider i m√łde.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

steen

Russerne er fuldstændigt ligeglade med Sverige, hvad ville de opnå andet end krig/konflikt med det langt stærkere NATO?

Svenskenres ‚ÄúHvis krigen kommer‚ÄĚ fort√¶ller en helt anden historie:
Der er personer i den herskende klasse, der har lidt fantasi og indsigt. De har set det samme, som jeg, men forskellen er, at jeg kan sige det ligeud.

peerpede
peerpede
6 years ago

Den dag pengene er slut, socialhjælpen en parentes og huslejen ikke kan betales, kommer der masse-udsættelser fra boliger, hvor skal de flytte hen, selv med fogedens hjælp?
Ingen vil have mennesker boende der ikke betaler husleje!
Det bliver nok noget af en gyser når mange giver sig ud på plyndringstogter i de forud så trygge villaområder.
En Elgstudser stopper en BMW/AUDI p√• 500 meter afstand med 1 kule i fronten og der er vistnok rigtig mange af den slags i Sverige…
Det kan blive rigtigt grimt faktisk.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x