26
apr
Seneste opdatering: 28/4-18 kl. 0251
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Akilov er ikke kriminel. Han er en Allahs soldat, men han er også et globaliseringsskabt socialtilfælde

Da terroristen Alek Minassian forleden holdt en påstået pistol op imod en betjent i Toronto, og bad ham skyde sig i hovedet, ville det have været ‘suicide by cop,’ hvis betjenten havde været så dum at skyde ham. Jeg har opdaget en ny måde at begå selvmord på, og den forekommer hver uge i Europa nu: ‘Suicide by politician,’ nemlig, stem på dem og risiker at dø. Især i Sverige, lig flyder offentligt hver dag.

For år tilbage, omkring 2006, cirkulerede der i Sverige en liste over hvor mange svenskere, der var dræbt af indvandrere. Det lå omkring 500, og takket være mit overgennemsnitlige kendskab til svenske kriminalsager, kunne jeg ved stikprøver hurtigt se,  at den var korrekt.

Hvor mange svenskere er døde af multikulturen nu i 2018? (ekskl. trafikulykker og indbyrdes etniske drab, som er virkelig mange): Jeg vil sige, mellem tusinde og femtenhundrede. Jeg kan ikke få det at vide, for det er et i særklasse upopulært tal. De er døde, og i Sverige er det ikke god tone, at nævne dem. Svenskere der mister livet under afskaffelsen af deres nation, er beklagelige ‘collateral damage.’

Globaliseringens vagabonder

Rakhmat Akilov dræbte fem og sårede fjorten i Stockholm for præcis et år siden. Retssagen imod ham, er ved at være slut. Han havde fået afslag på asyl, var gået under jorden og var efterlyst af politiet, men ikke særlig aktivt.

Udvisningen af ham var omgærdet med fejl og sløseri. Han var gledet ind som en af globaliseringens hundredetusinder vandrende vagabonder, der danner efterhånden meget store skyggesamfund, som ingen er ivrig for at trænge til bunds i. Han er det moderne Sverige, hvor alt sejler og det hele er i opløsning. Indtil han mødte sin gud og sin mission: At dræbe de svenskere, han var kommet til at hade. Dette vil naturligvis udvikle sig meget værre. Sverige der ikke kender til krig, og har afskaffet ondskaben, kommer ikke til at forebygge de kommende dødsofre.

I slutningen af Uppdrag Granskning forekommer dramatikeren Stina Oscarson. Hun er lige så afkoblet fra virkeligheden, som resten af dem, der foregiver at styre Sverige. Hendes mentalitet personificerer det, der har bragt Sverige derud, hvor det er, og hun peger hen imod alle de kommende tragedier. Hun er ‘murders by politician’: En komplet, forsvarsløs utopist. Gå ikke glip af hende, hun gør en klogere. Hun optræder fra minut 52:30.

En etnisk komiker med dårlig samvittighed og en anorektisk drømmer

Terroristen Akilov arbejdede sort for komikeren Özz Nûjen og hans søster og svoger på Gotland. At Akilov overhovedet stadig kunne befinde sig i Sverige, skyldtes foruden politikerne, politiet og Migrationsverket, Özz Nûjen.

Han er lige så medskyldig som alle andre, der i dag har travlt med at løbe fra ansvaret for de døde og skadede. Om interviewet siger Janne Josefsson i dag: ”Det mest osannolika jag varit med om.” (Se også Ekobrottsmyndigheten utreder Özz Nujens överföringar till Akilov.)

Uppdrag granskning – Terroristen Akilov, 47 minutter. og Akilov, Özz Nûjen och sommarhusen på Gotland.

Stina Oscarsson. En svensk utopist, uhjælpelig socialist – og anorektiker

Eftersom anoreksi kan ses som et selvmord i slow-motion, kan man ikke befri sig fra, at Oscarssons kontrafej er et makabert portræt af dagens Sverige både i det ydre og indre. Når en kvinde over 40 år kun vejer 40 kg, er hun en alvorligt, psykisk forstyrret kvinde. Hun bør ikke løse verdens problemer, men samle sig om sine egne.

Tro det eller ej, man kan have ondt af en koldblodig terrorist og slippe afsted med det. Hvis ikke det er sygt. Se  minut 52:30.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Er der nogen speciel grund til, at du har skiftet fra Disqus, Steen?

Nu var det ellers lige begyndt at fungere ordentligt, så man ikke skulle
vente en evighed på at få kommentarsporet opdateret 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Norna Malmö
3 years ago

Test.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Stina Oscarson arbejder “tillsammans med Fredens hus i Uppsala och Foajé X i Gävle bygga upp ett nationellt centrum för communityart och fred.” https://sv.wikipedia.org/wiki/Stina_Oscarson Og på Fredens Hus’ webside fortælles der bl.a. at: – “Skol- och ungdomsverksamheten når idag tusentals högstadie- och gymnasieungdomar i Uppsala och i närliggande områden och lär dem om konfliktlösning, hållbar utveckling och att bekämpa fördomar, rasism och mobbing. Genom exempelvis teaterföreställningar når verksamheten även en nationell publik.” http://www.fredenshus.se/foreningen Det lyder helt uhyggeligt med denne ensretning! Blot navnet lyder uhyggeligt, underforstået, at der jo så må være ufred, eller krig, et eller andet sted? Hvem anser… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

SO er på fra -6:55 – underlig tidsmarkør på SVT. Alt skal åbenbart bare være alternativt og bagvendt i det nye “Sverige” ?

Lena
Lena
3 years ago

Test

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x