28
apr
Seneste opdatering: 29/4-18 kl. 1627
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Korruption i Vesten anno 2018: Storkapitalen kan købe enhver politiker. Alt hvad der svækker nationalstaterne, er godt for globalisterne. Demokratiet bliver en parentes i historien.

Hvis du ikke rigtig forstår, hvorfor Lars Løkke og Mette Frederiksen med den ene mundvig taler hårdt imod migrationen, men med den anden tier om, at EU ikke bevogter de ydre grænser, som de har lovet, skal du se disse tre videoer.

Så forstår du, at du medvirker i et pseudodemokratisk teater. Du forstår også, at EU kommissionen er stik-i-rend-drenge for storkapitalen, og at de intet andet ønsker end at svække nationalstaterne. Venstre og Konservative og Socialdemokraterne er sti-i-rend-drenge for stik-i-rend-drengene, og derfor kan du ikke stoppe indvandringen ved at stemme på dem. Når  Adam Holm i forgårs forsvarer Soros, må man spørge sig: Hvor naiv kan Adam Holm slippe afsted med at være?

På det område er demokratiet rent teater. Over 70 procent af Vesteuropæerne er imod masseindvandringen, og det betyder ingenting, ligegyldigt hvad de mener. Pengedrengene er ved at føre dem ud i borgerkrig, og politikerne agter ikke at forhindre dem i det, det viser nylige ‘ghettoplaner.’ De håber formentlig, som Enoch Powell forudsagde i 1977,  at de er ude af politik, når det for alvor går løs, for da vil kravet på et Nürnberg-tribunal rejse sig, og så bliver der noget, der hedder ‘ansvar’ i politik.

Ethvert EU parti er en stemme imod demokratiet. Fredrik Reinfeldt tjener nu 22 millioner om året for at have ‘åbnet svenskernes hjerter’ og ødelagt deres land. Det kan ikke være ved andet end pengedrengenes returkommission, for han har ikke andet at byde på end en civiløkonomeksamen fra 1990.

Desværre forstår kun Østeuropæerne, at EU i sin nuværende form er enden på det nationale demokrati og overgivelsen af det til de styrtende rige. Follow the money! Lars Løkke er samme type. Om fem år arbejder han for en storbank, hvis navn vi endnu ikke kan udtale.

Soros’ Open Society financierede bla. via Anna Mee Allerslev “Muslimer i København: Jeg hører til” på Københavns Rådhus i 2010. Gæsterne anede intet om det, men jeg var der. Hvor mange andre politikere financierer han, foruden at han skaffede Obama til magten, og ville have skaffet Hillary Clinton, hvis ikke demokratiet var kommet i vejen?

Dette forklarer også den hidtil usete kampagne imod Trump, for storfinansen ejer de fleste af main stream medierne. 90 procent af MSM kontrolleres af seks stor-virksomheder, og de har ingen interesse i demokrati eller nationalstat.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
3 years ago

Zionistisk Folkeparti har for nyligt sendt Vistisen på banen med en ynkelig gentagelse af Katrine Winkel-Holms vanvittige svada om at forbud mod omskæring af børn vil jage jøderne ud af Danmark.

Søren Pind brugte samme skabelon. Føj hvor er det ynkeligt.

Enten er jødelobbyen på banen, elelr også bliver jøderne spændt for muslimernes vogn.

Hvis jøderne vitterligt er så integrerede, så ville de sige fra, og meddele at de for længst er gået over det symbolske prik med en nål.

Træt
Træt
3 years ago

Hurra for at Disqus er væk.
En lineær debattråd, som de fleste interessefora benytter, er langt at foretrækkeSå må man citere lidt fra det indlæg man ønsker at besvare, hvis det ligger mange indlæg over det seneste.

Hvis ens browser husker det navn og den email man har brugt, så er det bare to klik mere med musen.

Disqus registrerer alle ens indlæg, og venstreekstremister kan forfølge en rundt på nettet, blot ved at klikke på dit navn.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Træt

..joda, men hva er det som får deg å tro at De ikke allerede har registrert deg..øveralt…redan..så hva er så vitsen..du skal overtyde dom at du er vekke..skiftet mening..mm..bare tøys..holder ikke som argumentasjon for å skifte.

Steinadler
Steinadler
3 years ago
Reply to  sussebassa

At Disqus har innført et såkalt “spam-filter” som luker vekk kommentarer som i praksis også sensurerer bort slikt som ingenting har med spam å gjøre, jo det er nesten nok til at Disqus bør kuttes ut. Og det mener jeg altså selv om jeg i det store og hele har vært godt fornøyd med tjenesten gjennom åtte år og omkring 9000 kommentarer. Det er også påfallende at Disqus innførte dette nye “filteret” samtidig som sensur-agendaen har gått på høygir det siste året. Det er selvsagt ikke mulig å bevise, men god grunn til å mistenke at Disqus driver med en… Read more »

Bosse J
Bosse J
3 years ago
Reply to  sussebassa

Att någon frivilligt vill låta sig övervakas och registreras på ett centralt kontrollerat kommentarssystem som Discus är naivt och mycket märkligt.
Liknar argumentet om att bara man har “rent mjöl i påsen” så är det inget problem om man blir övervakad överallt och hela tiden i allt man gör.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Bosse J

..hmm..frivillig er vel neppe korrekt..man bare blir det om man vil/vågar diskutera, liknande med FB och andra stellen..faktisk øveralt hvor du andvender kort/id..du er over oppsyn varenn du er..och klart “typ rent mel i påsen er best”..men hvem skal definere det..Sjelv er jeg nå myket bevisst på å ikke “irritera” FB..fordi vi har val i sept och då er FB utrolig viktig verktøy for oss SDère..har ju vært utvist flere ganger for kortere/lengre tid..så nå passer jeg noggrant på hva jag skriver..och om Hvem er også viktig. Så nei, ser ingen stor skillnad egentlig jag..annat enn det gamle vsr mycke… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Bosse J

..og nå får jeg svar ifra dette nye systemet på at jag redan har skrevet ..det jag nyss skrev…fått flere ganger,som hellere inte stemmer.. og kan hellere inte få svara Henning Jensen..står inget “Svar” der..er det kvote på det også..Nei, sejer jag igjen..for et unødig slet for ingenting å oppnå..totalt sett.

Så HENNING JENSEN..får ikke svart deg direkte..ditt siste innlegg, men vil si at jeg ikke gir opp Snaphanen..Aldrig..ikke det fellesskap/meninger/kunnskap vi her deler, men noe må skje med det vi nå har fått innført/typ “tredd øver hodet” iallaf..gir meg ikke de gode følelsene for å komme snart tilbake..

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Bosse J

Til Sussebassa 12:49.
Sådan skal det være, beslutsom og modig ligesom Brynhilde og Sigurd Fafnesbanes datter Aslög, der var en de dristigste og ædleste kvindeskikkelser i den nordiske mytologi.
Jussi Björling med en af de smukkeste svenske sange, August Södermans “Kung Heimer och Aslög”:
https://www.youtube.com/watch?v=O0oLVUWdeKA

Jari
Jari
3 years ago

George Soros är superskurken. Vem är Mini Me? Reinfeldt? Det finns många adepter.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Nei og atter nei..
Dette likte jeg ikke..
Så fjernt og typ telegramstil opplegg..
Nei, få tilbake det vi hadde.
..og må vi fylle ut alle spørsmål hver gang.. Ørk..

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Giv det en chance, for det virker tilsyneladende ganske godt. Lad os i stedet glædes over en sang fra et af frihedens lande. Mieczysław Karłowicz var sangens mester i Polen, og trods sin meget tidlige død, så nåede han at komponere en række vidunderlige sange. Sangen “Det kommende forår” er et vemodig erindringsbillede om en ven der forsvandt – om noget der ikke kommer igen. Det er der vi alle er – kun minderne fra fortiden får vi lov til at beholde. “Z nową wiosną”: With the new spring the flowers return, again bloom flowerbeds Roses. But your old delight… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

…Som nå må jeg typ hoppe over Jari`s innlegg for å svare deg..hvor dumt er ikke det i 2018.. Nei, jeg lar meg ikke kjøpe/bestikke av vakker musikk ifht til dette.. Dette er et dumt forslag, og bør nedlegges..tilbake til det vi hadde..nærere..ikke så telegramstil aktig som jeg skrev..og igjentar så gjerne. Jeg potter..er sur over at noen kunne finne på dette opplegget som klart ødelegger snaphanens gamle stil..kjent for..nærheten og den litt vennliga knuffige debattformen..Den vil jeg ha tilbake..var så mye ærligere och varmere synes jeg. Potter fortsatt..men vil komme tilbake til musikken du har sendt når den har… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  sussebassa

..og for å tilføye/endre noe på tidligere innlegg igjen svare på spørsmålene..
Nei.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg kan følge dig lidt i din kritik, men kommentatorsporets typografi og udseende kan Snaphanen jo ændre i css-filen, så giv tid.
Det Snaphanen mangler er tilsyneladende en computer-nørd – og ikke en computer-ekspert. De sidste er som regel uduelige. 🙂
Personlig håber jeg, at det igen bliver arrangeret således at videoer og tegninger bliver synlige i kommentatorsporet, således at der ikke kun bliver vist linket.
Under alle omstændigheder bør du/vi give det en chance, og ikke allerede flygte væk.
Det er fællesskab, og ikke spredning af os alle, der er brug for.

Mats
Mats
3 years ago

Der tegner sig nemlig hurtigt et mønster. Selvom man tager sig selv i at føle sig meget suspekt alene ved at dykke ned i sammenhængene. Enten er ashkenazi jødedommen blot udtryk for en ekstrem god begavelse. Alternativt, ja, så ér der vitterligt noget om den gamle sang helt tilbage fra middelalderens Europa; semitten er udspekuleret, grisk, manipulatorisk, snyltende. Ikke at der nødvendigvis er en modsætning deri. Min egen – sikkert utilstrækkelige og helt bestemt uantagelige – vurdering lyder, at det også her er i genetikken, svaret skal findes. Ashkenazi jødernes dna-profil stammer i runde tal fra henholdsvis de germansk-nordeuropæiske og… Read more »

Gunnar Biering
3 years ago

Rockefeller skulle være jøde? Wiki:

“One of the founding members of the Rockefeller family was businessman William Rockefeller Sr. born in Granger, New York, to a Protestant family. He had six children with his first wife Eliza Davison, the most prominent of which were oil tycoons John Davison Rockefeller and William Rockefeller, co-founders of Standard Oil. Oil baron John D. Rockefeller was a devout Northern Baptist, and he supported many church-based institutions.”

Kirsti Nielsen
Kirsti Nielsen
3 years ago

“De håber på at være ude af politik, når det går løs” siges det. Ja, men de kan vel findes og stilles for en domstol til den tid.

Deroute DK
Deroute DK
3 years ago

Ja der er ingen tvivl om at det er fremurerloger mm. der kører showet hen over hovedet på Vestens befolkninger.

Jeg kan varmt anbefale prof. Wather Veiths foredrag på Youtube, for at få et indblik i, hvad der reelt foregår https://www.youtube.com/watch?v=lG3rzhbbrYg

Igår så jeg et indslag i TV2 Nyhederne om Merkel på besøg hos Trump og her sås Trump gøre ‘diamant’-tegnet, der er et frimurertegn, der viser loyalitet mod logens kodeks.

Deroute DK
Deroute DK
3 years ago

Ja som Margrethe nævner ovenfor, tegner der sig et tydeligt mønster; Det er de store loger, derer på spil og har været igennem mange år, Jeg har flere gange bemærket internationale politikere mfl. der står og gør håndtegn. Senest bemærkede jeg det i et indslag på i TV2 nyhederne, hvor Merkel var sammen med Trump og sidstnævnte viste ‘diamant’-tegnet aka Square and Compass som skulle betyde troskab mod frimurernes interne kodeks. Det er voldsomt bekymrende at se demokratisk valgte politikere bruge disse tegn mm. og dermed antyder de at det er en skjult dagsorden, der i virkeligheden styres efter. Hvad… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
3 years ago

Rockefeller er vel ikke jødisk? Wiki:
“One of the founding members of the Rockefeller family was businessman William Rockefeller Sr. born in Granger, New York, to a Protestant family. He had six children with his first wife Eliza Davison, the most prominent of which were oil tycoons John Davison Rockefeller and William Rockefeller, co-founders of Standard Oil. Oil baron John D. Rockefeller was a devout Northern Baptist, and he supported many church-based institutions.”

Geoff Cain
3 years ago

Rockefeller var ikke jøde.

Morningstar
Morningstar
3 years ago
Reply to  Geoff Cain

Mark Faceberg är brorson till David Rockefeller.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Soros, Rothscshild, Rockefeller. Der tegner sig et mønster… Mon der er en grund til, at jøder ikke altid er lige elsket alle vegne og til alle tider? Argumentet lyder ofte, at det er “misundelse fordi de er dygtige” – ja lidt for dygtige på andres bekostning, måske? Hvis man ser på historien, så er det næsten lige meget, hvilket land, de har slået sig ned i. Her har det kun været et spørgsmål om tid, før der kommer et optøjer mod dem. Det er også sket med jævne mellemrum i Europa op gennem middelalderen og fremadrettet. I stort set alle… Read more »

Mats
Mats
3 years ago
Reply to  Margrethe

Der tegner sig nemlig hurtigt et mønster. Selvom man tager sig selv i at føle sig meget suspekt alene ved at dykke ned i sammenhængene. Enten er ashkenazi jødedommen blot udtryk for en ekstrem god begavelse. Alternativt, ja, så ér der vitterligt noget om den gamle sang helt tilbage fra middelalderens Europa; semitten er udspekuleret, grisk, manipulatorisk, snyltende. Ikke at der nødvendigvis er en modsætning deri. Min egen – sikkert utilstrækkelige og helt bestemt uantagelige – vurdering lyder, at det også her er i genetikken, svaret skal findes. Ashkenazi jødernes dna-profil stammer i runde tal fra henholdsvis de germansk-nordeuropæiske og… Read more »

Mats
Mats
3 years ago
Reply to  Margrethe

Der tegner sig nemlig hurtigt et mønster. Selvom man tager sig selv i at føle sig meget suspekt alene ved at dykke ned i sammenhængene. Enten er ashkenazi jødedommen blot udtryk for en ekstrem god begavelse. Alternativt, ja, så ér der vitterligt noget om den gamle sang helt tilbage fra middelalderens Europa; semitten er udspekuleret, grisk, manipulatorisk, snyltende. Ikke at der nødvendigvis er en modsætning deri. Min egen – sikkert utilstrækkelige og helt bestemt uantagelige – vurdering lyder, at det også her er i genetikken, svaret skal findes. Ashkenazi jødernes dna-profil stammer i runde tal fra henholdsvis de germansk-nordeuropæiske og… Read more »

Ulrika2
Ulrika2
3 years ago
Reply to  Margrethe

“Er det altid alle andre, som pr automatik er de onde og jøderne de uskyldsrene ofre?”
Nu motsäger du dig väl? Rika judar intresserar alltid. Däremot de fattiga intresserar ingen.
Jag får en känsla här att du nuddar något otrevligt.

Margreteh
Margreteh
3 years ago
Reply to  Ulrika2

Ulrika: “Jag får en känsla här att du nuddar något otrevligt”
– Det gør du sikkert. Det er der også mange der gør, når det gælder kritik af muslimer og islam. Her er “racisme” og “nazisme” kortene også blevet trukket så meget, så de nu hænger i laser.
Men intet og ingen skal være hævet over kritisk debat med henvisning til, hvad nogen “føler”. Det er netop dér, totalitarismen slår sine rødder og brolægger vejen til helvede med alle sine følsomme hensyn. Mennesker må tale deres sag med argumenter, ikke følelser.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Citat fra Arthur Koestler “Mørke midt på dagen” fra 1940, som handler om Moskvaprosesserne hvor anklagede russere måtte tilstå forbrydelser de ikke havde begået. Man kan i citatet herunder erstatte ordet “partiet” (underforstået Stalin) med George Soros: – ”Du og jeg kan gøre en fejl. Ikke partiet. Partiet, kammerat, er mere end du og jeg og tusind andre som dig og mig. Partiet er inkarnationen af den revolutionære idé i historien. Historien kender ikke til skrupler og ikke til tøven. Støt og ufejlbarlig nærmer den sig sit mål. Ved enhver bøjning af sit løb efterlader den det mudder, den bærer… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Det synes nu igen muligt at kommentere uden disk…
Tak for det!

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja, ændringen virker lovende!

Anonymous
Anonymous
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Nei, dette likte ikke jeg.,
Må man fylle ut alle spørsmål for hvert innlegg…
Nei..

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x