30
apr
Seneste opdatering: 1/5-18 kl. 0521
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lad Nigeria overtage Norrland!

Der er det særlige ved den smålandske hillbilly-by Värnamo, at den er Centerlederen Annie Lööfs fødeby. Hun mener jo, at Sverige kan overleve en import af kriminelle sociopater på op imod 40 mio. Jeg ville nu sige 50 mio. Sverige er lidt større end Italien, og der bor 61 mio mennesker. Hvorfor skal den skandinaviske halvø være det eneste sted i Europa, der ikke er tykt overbefolket?

Annie Lööf gør i øjeblikket, hvad hun kan, for at spolere de såkaldte borgerliges chance for at vinde valget over den uduelige Stefan Löfven i september. Man skulle ikke tro, hun allerede havde spildt seksten år i svensk politik, eller måske er det netop det, der er problemet.

Det er ikke en ‘krise,’ det er en ubevæbnet, eskalerende invasion

Det synes også Jean Claude Juncker at mene, når han nu lader de ydre grænser stå pivåbne. Nigaria passerer snart en halv milliard indbyggere, de kan sagtens overtage Norrland, hvis de skiftes til at ligge ned og sove. I år 2100 er de flere nigerianere end europæere –  720 millioner (!)

‘Migrantkrisen’ er ikke en krise, det er en ubevæbnet invasion, som europæernes ledere har hilst velkommen, og som europæerne ikke kan tage sig sammen til at modsætte sig. Hvert forår starter den forfra med stadig større styrke. Europæernes børn og børnebørn vil blive hjemløse i verden på grund af deres egen apati og uvidenhed.

Samtidigt beskriver initierade personer att återväxten av kriminella unga män är lavinartad i Värnamo-området. Kokain är en mycket vanlig drog, ner bland 16-17-åringar som ingår i den kriminella svansen. Samtidigt har det känts som att polisen stått handfallen inför att kriminella försöker ta över hela staden, säger en person med insyn i händelseutvecklingen. ”Kriminella försöker ta över hela Värnamo”. (Return of the Migrant Crisis: Greece ‘Overwhelmed’ as Illegals Surge Across Turkish Land Border.)

Tal på udlændingeområdet pr. 31.03.2018

Michael Roschmann skriver:

“Straksopbremsning:” 107.000 ”flygtninge” til landet på blot 5 år

Så er der kommet opdaterede tal på asylområdet.Den 9. juni 2015 erklærede Lars Løkke Rasmussen at der var behov for en ”straksopbremsning” af flygtningestrømmen.

 

Når Lars Løkke i dag praler med at asyltilstrømningen er den laveste i 9 år, og at der er styr på tilstrømningen – så er det spin.

Han undlader at nævne tallene for familiesammenføringer. Han undlader også at fortælle at der samlet set nu er kommet 107.000 ”flygtninge” til landet på blot 5 år. Det svarer sådan cirka til hele Ålborgs befolkning. Danmarks 4. største by! Tal på udlændingeområdet pr. 31.03.2018 PDF.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
5 years ago

Hvorfor er alle kommentarer ikke synlige uden at man skal vælge faneblad?

Jeg deler bestemt ikke Sussebasses benovelse for Facebook-klonen Disqus

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x