2
maj
Seneste opdatering: 2/5-18 kl. 1709
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Zvi Yehezkeli advarer Vesten, men Vesten vil ikke høre

Dette er del 1 af en dokumentar i fem dele. Skænk en stiv whisky, du får brug for det. False identity: The jewish-israeli reporter who went undercover as a sheikh, Israeli reporter Zvi Yehezkeli posed as an Islamist. Now he’s warning the West about what he found.

Svenskerne tier mens de ser deres samfund gå i graven

Det er måske den mest fascinerende ting, jeg har lært i de sidste tyve år. Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses, sagde Niccolò Machiavelli for 550 år siden, og det er måske stadig en af de dybeste sandheder om mennesker og om politik, der er sagt. Hos flertallet er fejheden altid et af de mest fremtrædende karaktertræk. Jeg troede tidligere på at en sund, folkelig fornuft ville manifestere sig, det har den også gjort, men jeg har erfaret, at det er en ubetydelig del af befolkningen, der tør give udtryk for den. Selv anonymt med et kryds i stemmeboksen.

Prof. Arnstberg skrev om den særlige svenske fejhed forleden. Bevares, de sidste to tre år er der kommet en del svenskere til, som taler åbent ud offentligt, men tænk hvis de havde gjort det for tyve år siden, da det havde kunnet betyde noget. Så havde de måske flyttet nogle af alle de stemmer, der vil flytte sig de næste tyve år – formentlig aldeles forgæves. En politik der helt åbenlyst går ud på at afskaffe den fæle svenske nation ved at afskaffe folket, skal imødegås i tide. Der er et før og et efter, og nu er det efter mit bedste skøn ‘efter.’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

At indlæg der er “lagt til godkendelse” forsvinder, er du slet ikke ene om. 🙂
Noget går helt galt!
Er der ikke en ganske almindelig nørd der kan træde Snaphanen hjælpende til?

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
4 years ago

Min kommentar før denne, blev bortcensureret her, ligesom på UP. Jeg er desværre ikke overrasket.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
4 years ago

Skal lige prøve Snaphanens nye kommentarfunktion. Bare en test. Jeg har en uendelig række af afviste kommentarer på Uriasposten, så det skal blive interessant om jeg må skrive her. Flg. har jeg brugt rigtig mange forsøg på i Off Topic og andre tråde, med forskellige browsere, brugernavne og e-mail. Har ændret i teksten flere gang – “ødelagt” link med indsatte mellemrum, men uden held på UP: Per, det er sandsynligvis noget kurdisk (gider ikke at undersøge det). De mest aggressive af dem, er jo typiske marxister, så de kan sikkert finde fælles fodslaw med de sortklædte, i deres fælles had… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x