21
jun
Seneste opdatering: 21/6-18 kl. 2317
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Coming to America? Europe is too far gone

Det er Michelle Malkin der har lavet programmet i slutningen af maj 2018. Soeren Kern – den meget grundige dokumentaritst kendt fra Gatestone – medvirker. OgsĂĄ Nonie Darwish, Brigitte Gabriel, Daniel Horowitz, Robert Spencer. MSM og europæiske politikere fĂĄr det glatte lag, især Merkel, som jeg mener kan rejse sig til forbryderstatus inden for overskuelig fremtid. Malkin taler om overgreb pĂĄ svenske musikfestivaler. I dag kan man læse denne apropos historie: Swedish BrĂĄvalla Music Festival Permanently Cancelled After Wave of Sex Attacks.

Europæiske kvinder, der stadig stemmer for muslimsk indvandring, skal se dette program for deres egen skyld. Det er en broget tid. Enhver kan se, det store jul drejer til fordel for europæere, der vil beholde deres lande, men det drejer så langsomt at man spørger sig selv: Vil de nå at redde deres dem? Vi er oppe imod en EU Kommission, der er ude af stand til at se den større bevægelse i det, der foregår. EU er eneansvarligt for et stadigt øgende konfliktniveau i Europa.

Politikerne påfører os krig i denne rækkefølge: Først kvinder, jøder og bøsser, så os allesammen. De begår en stor fejl, hvis de tror, de selv går fri, hvis det lykkes dem. De kan da ikke være så naive, at de tror, de undgår at blive inddraget? Der er en betydelig, opsparet hævnfølelse i landet, som kun de selv kan forhindre, kommer til udbetaling. Hvis det stadig kan nås. Nogle lande vil have passeret et tipping point uden at bemærke det.

Visse bydele for farlige for (el) bybiler

Mit foretrukne transportmiddel bortset fra cyklen. Sådan et system fungerer kun i et land med høj, social kapital. Den er politikerne i færd med at skaffe os af med.  Green Mobility skriver:

Vi beklager, hvis du har oplevet, at vores service har været lidt begrænset de sidste par dage. På det det seneste har vi desværre oplevet flere hændelser, hvor vores Bybiler har været udsat for hærværk eller er blevet stjålet. Af den grund har vi måtte lave nogle ændringer på Zonen og samtlige biler.

 

Lukning af Sydhavn

Episoderne med hærværk mod bilerne har fundet sted i Sydhavnen, og vi har derfor vurderet, at det er for stor en risiko at have biler i det område. Derfor har vi nu lukket ned for den del af Zonen på ubestemt tid. Det betyder, at du ikke længere kan afslutte din tur i området omkring Sydhavn og Amager Vest. Vi beklager meget de gener, det især måtte give de brugere, der bor eller kommer meget i det område.

Bilfirma dropper københavnsk bydel efter hærværk på mere end 25 biler

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
4 years ago

Jeg er taxichauffør i København, og alene den måde disse såkaldte delebiler køres på er hærværk.

Tilfældig
Tilfældig
4 years ago

EU og de herskende eliter i finans, erhverv og statsadministration er UDMÆRKET klar over situationen, for de har skabt den, og de vil den. De følger idealerne fra Coudenhove-Kalergi om at udslette de europæiske folk og nationer og erstatte dem med Europas Forenede Stater og en brunblandingsrace. Jøderne skal indsættes som den nye tids aristokrati. Der er desværre INTET, der ikke understøtter tolkningen af tiden som Coudenhove-Kalergis tanker nedfældet i hans bøger.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

Er der moderation pĂĄ dette WordPress-kommentarfelt?

Jeg skrev et svar til Felix Krull ang. Ann Coulter, men det dukker ikke op. Pga. indsat link?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

Til Felix Krull, den er god nok. De opførte sig pænt og anstændigt over for hende, og hun kvitterede med at flirte med kameramanden. Det var egentlig et ganske hyggeligt interview, som de fik lavet i et lille studie i New York.

Det ser ud til, at TV2 ikke synes, at vi skal have mulighed for at gense interviewet.

http://search.tv2.dk/?query=coulter&sort=relevance&page=1

Mads N
Mads N
4 years ago

Min teori går på muslimske incels er LANGT mere tilbøjelige til at begå seksual forbrydelser

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x