28
jul
Seneste opdatering: 29/7-18 kl. 0420
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bloggen har været nede i 12 timer for planlagt service. Blogmæssigt er den jo en olding. Den er ikke helt restitueret, f.eks. mangler endnu en del fotos, men teknikken arbejder på det.  Vi beklager ulejligheden.  *S

Europa er den stenrige onkel, der åndeligt ligger for døden. Alle gribbene lugter bytte

Tarifa er i det allersydligste Spanien 15 km. fra den afrikanske kyst. Jeg kan ikke stå for fotografiet af de måbende europæiske turister i bar røv, der ser invasionsfartøjet lande. Det er i sandhed et folk, der fortjener at blive erobret og koloniseret af voldsparate afrikanere med en gennemsnits IQ på sinkestadiet. Spaniens naive regering vil ikke være mange måneder om at indse deres fejlbedømmelse af situationen. EU er fortsat uden ledelse i spørgsmålet, og den danske statsminister mener aldrig noget om noget virkelig brændbart. Sådan overlever man i politik i en menneskealder og bliver til noget stort: Stå aldrig til søs, lad de andre stå!

En kultur der lader dette ske, har ikke længere noget overlevelsesinstinkt. Det er ganske berettiget, at arabere og afrikanere foragter os og behandler os som slaver, røver og myrder vore sønner og voldtager vore døtre. Vi har bedt dem om det, og de gør det, fordi de kan slippe afsted med det.

Europa er den stenrige onkel, der ligger for døden. Alle gribbene lugter bytte, de flokkes i milliontal. Med Afrikas demografiske udvikling tager det ikke en generation, inden de flokkes i hundredevis af millioner over hvad der til den tid, er Europas afsjælede legme. Unge europæere i dag, skal vide, at deres eventuelle fremtid er en terning, der er oppe i luften. Ikke at påvirke den, er også en handling.

Et varsel om en kommende guerillakrig

Enhver kan se de kommende skaktræk: Reaktionen imod det, vesteuropæiske politikeres forrædderi og afmagt har kastet os ud i, kan meget let blive voldelig og postdemokratisk. I Frankrig, der sammen med Sverige er kandidat til den første europæiske, etniske krig, er flere terrorceller beståede af fhv. politifolk og militærfolk allerede afsløret. Deres mål var muslimske.

De arrestationer har fået alt for lidt opmærksomhed. Det er fremtiden at gå udenom demokratiet, hvis europæerne alligevel beslutter sig for overlevelse, og politikere stadig ikke leverer svaret på ønsket: En guerillakrig imod de indvandrede aggressorer og de landsforrædderiske politikere. Den dag skal de sove med kufferten pakket.  Fotos Desembarco de una patera en la playa del Cañuelo de Tarifa.Video taget fra stranden her.

Afrikas demografiske udvikling i resten af dette århundrede

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tilfældig
tilfældig
3 years ago

Meget interessant, at videoen med landgangen af afrikanere er filmet fra VANDSIDEN, altså fra den angribendes side.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x