16
nov
Seneste opdatering: 16/11-18 kl. 1736
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

OBS: Disqus er væk fra bloggen

Sveriges vigtigste resource tilliden er nu målbart for nedadgående. Den er betydeligt lettere at ødelægge end at skabe. Man kunne  også sige: Den tabte tillid kommer aldrig igen. Mennesker kan ikke genskabe højsocialkapital samfund, når de fjerner alle forudsætninger, lige så lidt som kantareller eller rav kan fremstilles kunstigt.

Den ødelæggelse politikerne har påført os i 35 år – uden at spørge demokratiet – vil være helt eller delvist uoprettelig. Hele projektets demokratiske legitimitet er til at overse. Går det meget værre, vil politikerne stå alene med følgerne af deres handlinger. Tør de virkelig det? Sveriges unika tillit sjunker: Kan man lita på folk? Fra Axess. Se også om Sveriges øgende korruption.

“Radikaliseringen af svenske indvandringskritikere”

Gunnar Sandelin: När samhällskontraktet bryts

Svenske politikere er ved at have trængt deres befolkning op i en krog. Historier som denne om en mor hvis 11-årige datter er voldtaget analt og oralt  (950 kommentarer) af to givetvis udenlandske mænd, er ikke særlig usædvanlige. Ens hjerte bløder for dem, der er ofre for dette, og man føler et sundt had over for dem, der er skyld i det. Man vil kun møde dem alene et mørkt sted.

Svenske forældre må gennemleve et tyst mareridt. Deres desparation vil uvægerligt slå ud mod det system, der truer deres liv og har forrådt dem. Alle har en grænse, selv svenskere. Dette ender i ultra violence for andre end 11-årige, svenske piger, og infantile politikere er blottet for fornemmelse for, at de leger med ilden.

Efter det senaste valet, där många hoppades på en betydligt större framgång för SD, har jag märkt hur både vanmakt, ilska och desperation tilltagit i omgivningen. Ett konkret exempel på hur det kan ta sig uttryck fick jag ett exempel på när jag nyligen inbjöds att närvara vid några gruppsammankomster tillsammans med cirka 30 personer. Temat för dessa möten var hur man skulle kunna överleva i Sverige och slippa mångkulturen.

Jag kan naturligtvis inte uttala mig om alla deltagare, men jag vill ändå understryka att det inte handlade om några haverister utan om välutbildade och, vad jag kunde se, framgångsrika personer mitt i livet.

Några var politiskt förtroendevalda inom några av våra större politiska partier, någon var tjänsteman i den politiska förvaltningen. Där fanns också IT-konsulter, egna företagare, lärare och andra. Medelåldern låg uppskattningsvis någonstans runt 40 år, många var föräldrar.

Det gemensamma var övertygelsen om att någonting måste göras nu, eftersom det har blivit för sent att kunna rädda vårt land med gemensamma krafter. ”Vi vill att våra barn ska få växa upp på ett ställe där de slipper att bli våldtagna, rånade, misshandlade eller skjutna”, löd en av programförklaringarna. Se det hele på När samhällskontraktet bryts

Se også en svenskers overvejelser inden han emigrerede. Journalisten Gunnar Sandelin da han var i København i september Foto Snaphanen.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
3 years ago

tæst: går det bedre med filtrene?

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Det jeg skrev hvor blev det af

Sindsro
Sindsro
3 years ago

Det jeg skrev hvor blev det af

Det vil sige lortet virker ikke.

Sindsro
Sindsro
3 years ago

Det jeg skrev hvor blev det af

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal-, regional- og folketingsvalg, for at minimerer forfaldet!

Ved vi om Morten Uhrskov Jensen og Dansk Samling støtter Nye Borgerlige!

Anonymous
Anonymous
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Hørt!
Jeg kan tilslutte mig såvel Dansk Samling og Nye borgerlige!
P.S Stor valgskandale i USA !!!!
To uger efter valget har man endnu ikke talt alle stemmerne i
Florida og California – de kniber med at tælle ,,,,,,,,
og pludselig har man fundet 15.000, stemmer,som ingen ved hvor kommer fra?
Nu får vi at vide, at “tællemaskinerne,, skal skiftes ud ,,,,,,,,,,, etc
Helt patetisk og helt til grin,,,,,,,,

Sindsro
Sindsro
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det gør vi.
Jeg ser at Mettepigen har lidt modvind.
Men fadbamsen skal ikke være regeringsleder. Støjsenderen kan man ikke stole på.
Jeg stoler mest på NB

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

En viktig attityd var att projektet skulle genomdrivas så öppet och transparant som möjligt när det väl fått fart. Likaså var det viktigt att välkomna likasinnade invandrare.

Facepalm!

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
Reply to  steen

Hørt!
Jeg kan tilslutte mig såvel Dansk samling og Nye borgerlige!
P.S Stor valgskandale i USA !!!!
To uger efter valget har man endnu ikke talt alle stemmerne i
Florida og California – de kniber med at tælle ,,,,,,,,
og pludselig har man fundet 15.000, (nye)stemmer,som ingen ved hvor kommer fra?
Nu får vi at vide, at “tællemaskinerne,, skal skiftes ud ,,,,,,,,,,, etc
Helt patetisk og helt til grin,,,,,,,,

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Tanken är att Sverige behöver ”Visegradkommuner” som ”gör uppror” mot Stockholm och regeringens/riksdagens maktmissbruk.

Svensker-ghettoer kan desvaerre ikke acepteres. Det er politisk risikabelt at have hvide enklaver i multikulturelle samfund, for saa kan folk ved selvsyn se, hvordan Sverige ville have set ud uden kulturel berigelse. Det er ogsaa derfor, at det er dansk politik at sprede kulturberigelsen saa meget som muligt.

Saa hvis et kollektiv af reformerede globalister etablerer en svensker-kommune, vil den foerste bus med smaa flygtningeboern ankomme fra Bruxelles, lige saa snart det sidste soem er slaaet i den sidste badstue.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x