16
nov
Seneste opdatering: 16/11-18 kl. 1736
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

OBS: Disqus er vĂŠk fra bloggen

Sveriges vigtigste resource tilliden er nu mÄlbart for nedadgÄende. Den er betydeligt lettere at ÞdelÊgge end at skabe. Man kunne  ogsÄ sige: Den tabte tillid kommer aldrig igen. Mennesker kan ikke genskabe hÞjsocialkapital samfund, nÄr de fjerner alle forudsÊtninger, lige sÄ lidt som kantareller eller rav kan fremstilles kunstigt.

Den ĂždelĂŠggelse politikerne har pĂ„fĂžrt os i 35 Ă„r – uden at spĂžrge demokratiet – vil vĂŠre helt eller delvist uoprettelig. Hele projektets demokratiske legitimitet er til at overse. GĂ„r det meget vĂŠrre, vil politikerne stĂ„ alene med fĂžlgerne af deres handlinger. TĂžr de virkelig det? Sveriges unika tillit sjunker: Kan man lita pĂ„ folk? Fra Axess. Se ogsĂ„ om Sveriges Ăžgende korruption.

“Radikaliseringen af svenske indvandringskritikere”

Gunnar Sandelin: NÀr samhÀllskontraktet bryts

Svenske politikere er ved at have trÊngt deres befolkning op i en krog. Historier som denne om en mor hvis 11-Ärige datter er voldtaget analt og oralt  (950 kommentarer) af to givetvis udenlandske mÊnd, er ikke sÊrlig usÊdvanlige. Ens hjerte blÞder for dem, der er ofre for dette, og man fÞler et sundt had over for dem, der er skyld i det. Man vil kun mÞde dem alene et mÞrkt sted.

Svenske forÊldre mÄ gennemleve et tyst mareridt. Deres desparation vil uvÊgerligt slÄ ud mod det system, der truer deres liv og har forrÄdt dem. Alle har en grÊnse, selv svenskere. Dette ender i ultra violence for andre end 11-Ärige, svenske piger, og infantile politikere er blottet for fornemmelse for, at de leger med ilden.

Efter det senaste valet, dÀr mÄnga hoppades pÄ en betydligt större framgÄng för SD, har jag mÀrkt hur bÄde vanmakt, ilska och desperation tilltagit i omgivningen. Ett konkret exempel pÄ hur det kan ta sig uttryck fick jag ett exempel pÄ nÀr jag nyligen inbjöds att nÀrvara vid nÄgra gruppsammankomster tillsammans med cirka 30 personer. Temat för dessa möten var hur man skulle kunna överleva i Sverige och slippa mÄngkulturen.

Jag kan naturligtvis inte uttala mig om alla deltagare, men jag vill ÀndÄ understryka att det inte handlade om nÄgra haverister utan om vÀlutbildade och, vad jag kunde se, framgÄngsrika personer mitt i livet.

NÄgra var politiskt förtroendevalda inom nÄgra av vÄra större politiska partier, nÄgon var tjÀnsteman i den politiska förvaltningen. DÀr fanns ocksÄ IT-konsulter, egna företagare, lÀrare och andra. MedelÄldern lÄg uppskattningsvis nÄgonstans runt 40 Är, mÄnga var förÀldrar.

Det gemensamma var övertygelsen om att nĂ„gonting mĂ„ste göras nu, eftersom det har blivit för sent att kunna rĂ€dda vĂ„rt land med gemensamma krafter. ”Vi vill att vĂ„ra barn ska fĂ„ vĂ€xa upp pĂ„ ett stĂ€lle dĂ€r de slipper att bli vĂ„ldtagna, rĂ„nade, misshandlade eller skjutna”, löd en av programförklaringarna. Se det hele pĂ„ NĂ€r samhĂ€llskontraktet bryts

Se ogsÄ en svenskers overvejelser inden han emigrerede. Journalisten Gunnar Sandelin da han var i KÞbenhavn i september Foto Snaphanen.dk

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
4 years ago

tÊst: gÄr det bedre med filtrene?

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Det jeg skrev hvor blev det af

Sindsro
Sindsro
4 years ago

Det jeg skrev hvor blev det af

Det vil sige lortet virker ikke.

Sindsro
Sindsro
4 years ago

Det jeg skrev hvor blev det af

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Stem Nye Borgerlige ved de nĂŠste kommunal-, regional- og folketingsvalg, for at minimerer forfaldet!

Ved vi om Morten Uhrskov Jensen og Dansk Samling stĂžtter Nye Borgerlige!

Anonymous
Anonymous
4 years ago
Reply to  Anders Bo

HĂžrt!
Jeg kan tilslutte mig sÄvel Dansk Samling og Nye borgerlige!
P.S Stor valgskandale i USA !!!!
To uger efter valget har man endnu ikke talt alle stemmerne i
Florida og California – de kniber med at tĂŠlle ,,,,,,,,
og pludselig har man fundet 15.000, stemmer,som ingen ved hvor kommer fra?
Nu fĂ„r vi at vide, at “tĂŠllemaskinerne,, skal skiftes ud ,,,,,,,,,,, etc
Helt patetisk og helt til grin,,,,,,,,

Sindsro
Sindsro
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Det gĂžr vi.
Jeg ser at Mettepigen har lidt modvind.
Men fadbamsen skal ikke vÊre regeringsleder. StÞjsenderen kan man ikke stole pÄ.
Jeg stoler mest pÄ NB

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

En viktig attityd var att projektet skulle genomdrivas sÄ öppet och transparant som möjligt nÀr det vÀl fÄtt fart. LikasÄ var det viktigt att vÀlkomna likasinnade invandrare.

Facepalm!

Allan Hansen
4 years ago
Reply to  steen

HĂžrt!
Jeg kan tilslutte mig sÄvel Dansk samling og Nye borgerlige!
P.S Stor valgskandale i USA !!!!
To uger efter valget har man endnu ikke talt alle stemmerne i
Florida og California – de kniber med at tĂŠlle ,,,,,,,,
og pludselig har man fundet 15.000, (nye)stemmer,som ingen ved hvor kommer fra?
Nu fĂ„r vi at vide, at “tĂŠllemaskinerne,, skal skiftes ud ,,,,,,,,,,, etc
Helt patetisk og helt til grin,,,,,,,,

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Tanken Ă€r att Sverige behöver ”Visegradkommuner” som ”gör uppror” mot Stockholm och regeringens/riksdagens maktmissbruk.

Svensker-ghettoer kan desvaerre ikke acepteres. Det er politisk risikabelt at have hvide enklaver i multikulturelle samfund, for saa kan folk ved selvsyn se, hvordan Sverige ville have set ud uden kulturel berigelse. Det er ogsaa derfor, at det er dansk politik at sprede kulturberigelsen saa meget som muligt.

Saa hvis et kollektiv af reformerede globalister etablerer en svensker-kommune, vil den foerste bus med smaa flygtningeboern ankomme fra Bruxelles, lige saa snart det sidste soem er slaaet i den sidste badstue.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x