17
nov
Seneste opdatering: 17/11-18 kl. 1702
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“200 ‘neo-nazister’ og elitesoldater fra Bundeswehr i sammensværgelse mod tyske politikere”

At der blandt politi- og militærfolk ville komme en stigende opposition til politikernes destabilisering og bortgivelse af land, har jeg anset for forventeligt i ti år. Det ville være et spørgsmål om tid.

Hvor ‘nazistiske’ disse er, er umuligt at sige, da det mildt sagt er ‘kontroversielt.’  En opsigtvækkende historie der ikke fortjener at drukne i strømmen af ligegyldigheder.

Men hvor længe kan politikere, der systematisk afmonteret et land og bringer deres landsmænd i fysisk fare, regne med loyalitet fra hær og politi? Det skulle disse politikere spørge sig selv om. Resultatet af tankevirksomheden kunne blive, de får deres egen Schutzstaffel eller Prætorianergarde. Mange af dem lever alligevel med livvagter døgnet rundt, og deres skudsikre veste er svære at skjule på fotografier.

I går så jeg billeder af Sveriges finansminister med tre Säpo vagter, og det var bare dem, der gik bag ved hende. Men sandelig et scenarie, der burde opskræmme enhver, især de politikerne der har fremkaldt den situation, som denne sammensværgelse reagerer imod.

Day-X: “When law and order collapses”

Covert network of some 200 neo-Nazi and far-right Bundeswehr soldiers and veterans planned to abduct and execute Green Party leader Claudia Roth, Germany’s Foreign Minister Heiko Maas and former president Joachim Gauck, as well as leaders of asylum group, on ‘Day X,’ when law and order collapses, German magazine Focus reports. Far-right German commandos planned to kill politicians, immigrants.BKA hat Hinweise auf Netzwerk innerhalb der Bundeswehr.

Klima Fake News i SVT

SVT er en snart skatteyderfinancieret propagandasender, siger Lars Bern. Det er en stat i staten. Mit kendskab til SVT går tilbage til 60′ erne, og jeg skriver helt under på den påstand. Over otte milliarder kroner skal svenskerne betale for propagandaen, til trods for at SVT s kanalers seerandel er gået ned af 87 procent i år 1990 til kun 34.6 idag.

Ikke engang svenskerne gider se lortet, hvilket må være grunden til, at licensen nu bliver til skat og obligatorisk for alle. Hør P1 Morgen på DR, hvis du vil have en ide om, hvordan er lignende, skamløst misbrug af public service-ideen lyder i Danark.

Jeg kigger forbi hvert halve år, og det er lige slemt. Heldigvis hører kun 10-15 procent af danskere det. Public service er døende, dødsprocessen tager bare lige så lang tid som Isoldes Liebestod. Synd, det var en køn ide, men det var en skrivebordstanke fra en mere naiv ti, hvor venstrefløjen havde lidt flere hæmninger.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
3 years ago

Selv går jeg rundt og håper på militærkupp i det ene europeiske land etter det andre. Ser ikke at noee annet kan snu migrasjonen og nærværet av fremmede, separerte og iallfall delvis fientlige populasjoner i Europa. Alt prat om “nazisme” og “ekstremisme” kan man glemme: ekstremismen sitter hos våre politikere. Når det gjelder kontinentet har jeg best kjennskap til Frankrike. Dette er jo ikke fremme i mediene, men tipper landets konservative krefter er fortvilet, og at det fremdeles fins folk som er villig til å ofre noe for landet og folket! La eksempelvis merke til brødrene de Villiers, hvor det… Read more »

kenneth
kenneth
3 years ago

Indenfor tysk politi er der også dissidenter – jvf. Tim Kellner. De tør nok ikke stå offentlig frem, medmindre de som Tim Kellner er forhenværende.

Jeg ved ikke om nogen herinde følger hans blog. Kellners videoer er efter min mening ligeså gode som Henryk Broders som jeg flere gange har set på Snaphanen. Her er hans seneste omkring migrationspakten:

https://www.youtube.com/watch?v=LMiB78nhEIE

peerpede
peerpede
3 years ago

Tja, mange har nok set dette komme og det er måske bare et spørgsmål om tid inden nogen tager det seriøst og handler derefter.
Tiden vil vise.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Gad vide om vi få samme tilstande som i 30’erne, hvor politikerne var bange for de konservative seniorofficerer?

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Anders Bo

I hvor mange vesteuropæiske lande tog militæret magten i 30erne?
I Spanien var det et opgør mellem kommunisterog antikommunister, ikke et militærkup.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Jeg har ikke set regelmæssig TV siden jeg var en 10-12 år. Ikke af ideologiske eller “gennemskuende” grunde. Jeg har bare aldrig følt mig underholdt, men begynder hurtigt at sidde uroligt på grund af kedsomhed og tanker om al det, jeg kunne lave i stedet. Men det har sine klare fordele. De, der lader sig fylde med en daglig dosis TV, lægger åbenbart ikke mærke til hvad der sker. Det skal jeg ellers love for man gør, når der er længe mellem at flimmeren fanger: Niveauet styrtdykker. Bedst som man troede det ikke kunne blive værre, så får man syn… Read more »

Mats
Mats
3 years ago
Reply to  Margrethe

Problemet er desværre, at skidtet virker. De mange statslige påvirkningskanaler, ikke mindst DRs, er for mange mennesker den eneste kilde til nyheder og verdensforståelse. Radiodronning Dorte Krogsgaard med følge udlægger teksten til morgenkaffen, kun afbrudt af et par behagelige jingler og lidt kvidrende fuglenyt. På vej hjem fra arbejdet kan et af Jørgen Ramskovs (administrerende direktør for Radio24syv, i 80’erne medlem af centralkomitéen i Kommunistisk Arbejderparti) mange programmanifester forklædt som taleradio så køre, hvis ikke man da foretrækker al-ter-na-ti-vét i form af Adam Holms progressive multikulti på 1’eren. Om aftenen, når man træt ligger med paraderne nede og fødderne i… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Margrethe

Var det en Super Børge eller en knæk? ?

Anonymous
Anonymous
3 years ago
Reply to  steen

https://www.youtube.com/watch?v=qKtaE2sezE4

Læg dertil, at den tyske generalstab efter nederlaget ved Stalingrad 1942 erkendte, at krigen var tabt og forstod, at erobringen af Europa skulle gøres på anden vis!

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  steen

https://www.youtube.com/watch?v=qKtaE2sezE4

Læg dertil, at den tyske generalstab erkendte, at krigen var tabt efter nederlaget ved Stalingrad 1942 og at krig ikke var løsningen for at sætte sig på Europa! Fremgår af generalstabens egne arkiver. Nævnes i bog om den tyske generalstab fra 60erne.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Muhamedanske kæmper på samme måde, derfor er overgivelse ikke en mulighed.

HVORFOR Danmark bør ændre forsvaret, og genindfører almen værnepligt, og påbegynde uddannelse af infanteri. Lavteknologisk infanteri er det eneste virksomme mod kombattanter, der ikke vil overgive sig.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

At sådanne tanker (og planer) findes i alle de europæiske hære er sikkert, det er ganske enkelt alle generalstabes pligt at udarbejde sådanne planer for alle eventualiteter. Den schweiziske hær har endog øvet sådant med indsættelse af kampvogne i bybebyggelser, hvor scenarioet var fransk borgerkrig! I Østrig for nogle år siden gav højtstående resereofficerer udtryk offentligt for samme tanker med henblik på den nuværende islamiske invasion. I Nato-landene kan man anvende planerne udarbejdet for at bekæmpe evt. kommunistiske kupforsøg. Samme planer, som den græske junta anvendte, da Konstantin røg ud. Herhjemme ligger (lå) sådanne planer hos alle kompagnichefer,interneringslejre til ca.… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

JA når de ikke lige har travlt med at skaffe kærester og sønner springavancement. ?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x