19
nov
Seneste opdatering: 20/11-18 kl. 1135
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udskiftningsteknikere fra FN’s Agentur for Udskiftning af de Europæiske Befolkninger var i dag at finde i Indre By i København. En vigtig del af FN’s migrationspagt er at uddanne befolkningerne i de modtagende lande til at omfavne multikultur og masseindvandring. Selv om pagten først underskrives officielt i december, satte udskitningsteknikerne gang i uddannelsesindsatsen allerede i dag, med oplysende skilte, taler og løbesedler. Generation Identitær i aktion mod FN’s migrationspagt

Og det seneste: Israel Will Quit Global Migration Pact , CDU in showdown over UN migration pact – Demo der Identitären in Bonn gegen den Migrationspakt og Mikael Jalving: Danmark kan forme en ny borgerlig indvandringspolitik med afsæt i nationernes Europa.

Stefan Molyneux: The Terrible Truth About the UN Migration Compact

Islam has wanted to conquer Europe for over a thousand years. Now, the Islam-dominated UN wants to ship millions of young Muslim men into Europe. It’s really not that complicated.

Jeg opdagede FN’s Migrationspagt og skrev om den  den 23 maj, kort efter, at mange regeringen havde vedtaget den. -der er næsten gået indtil nu i november, inden vestlige medier nævner den, og flere og flere debatterer den. Jeg har nævnt den adskillige gange hen over sommeren og efteråret siden. Det kan ikke være noget tilfælde, at den skulle luskes igennem, uden at noget demokrati havde fået et ord indført endsige hørt om indholdet.

Jeg væmmes ved den dobbelstpillende regering vi har i Danmark. Hvordan kan nogen stemme på de taskenspillere? De taber ganske vist til de røde i det kommende valg, men læg mærke til, hvordan Mette Frederiksen ikke skal have noget i klemme med FN. En Socialdemokratisk regeringen vil nemlig også kuppe dette på os. Hvis jeg ikke kunne stemme imod disse svindlerpolitikere, ville jeg ikke nærme mig en stemmeboks igen. Tre helt nye videoer om Migrationspagten

Pressemeddelelse

Stop udsalget af dansk suverænitet

EU-domstolen og EU-kommissionen vil om kort tid sandsynligvis tvinge Danmark til at lade tusinder af tyrkere indvandre til Danmark som familiesammenførte. Det vil i givet fald ske, fordi EU-kommissionen mener, at ”familiesammenføring med en ægtefælle kun indebærer fordele for familielivet, for kvaliteten af opholdet og for integrationen af den tyrkiske arbejdstager i den medlemsstat, hvor vedkommende arbejder.”

Denne anti-nationale holdning strider imod danskernes ret til selvbestemmelse. Den er i lodret modstrid med, hvad der kendetegner et frit folk. Danske politikere skal ifølge EU-kommissionen bindes til en overstatslig myndighed, der ønsker at ophæve nationerne og de frie mennesker, der bebor disse lande.

Den danske regering må sætte foden ned ved at nægte at anerkende en myndighed, der ligger uden for Danmarks grænser. Som en selvfølge må den danske regering til enhver tid hævde dansk suverænitet på dansk grund.

På vegne af Dansk Samling
Morten Uhrskov Jensen
Formand for Dansk Samling

Pressekontakt:
Morten Uhrskov Jensen tlf. 81 75 40 14  &  Lone Nørgaard tlf. 36 30 54 84
mobil: 51 90 93 99
landsformand@dksamling.dk                        koordinator@dksamling.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Krogsten
3 years ago

Snaphanen skriver at han opdagede FN’s pagt i foråret. Linket er til EU’s Marrakesh aftale, som er noget andet. Der er 2 aftaler, som konstant rodes sammen. Det er måske med vilje, man undres jo efterhånden ikke over noget. Lige nu er FN’s mest omtalt, men den ikke så omtalte EU aftale med Afrika ER allerede underskrevet, og risikerer at forsvinde i tumulten. Den vil dog ikke forsvinde i hverken EU’s eller Danmarks politik – med mindre naturligvis vælgerne stemmer nogle andre politikere ind, hvad der ikke er den store udsigt til.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Välfungerande europeiska länder i väst håller på att demoleras och förstöras med hjälp av massivandringen som FN och EU försöker påtvinga europeerna. Väfungerande länder kommer att knäckas och istället för att hjälpa världen så skapar man kaos och fattigdom i Europa och längden kommer det att hjälpa ingen. Resultatet blir ökad kaos i världen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

EU:s ordförande Juncker kallar länder som lämnar FN:s migrationspakt ”dumma populister” https://samnytt.se/eus-ordforande-juncker-kallar-lander-som-lamnar-fns-migrationspakt-dumma-populister/ 19 november, 2018 Jean-Claude Juncker, EU-kommissionens ordförande, kritiserade vid ett event arrangerat av den tyska tidningen Süddeutsche Zeitung (SZ) det ökande antalet av europeiska regeringar som dragit sig ur FN:s migrationspakt. Han menar att de som gör så inte känner till dess innehåll. … Juncker menar att inte hade gjort så ”om de hade läst det” och tror samtidigt att det ”delade ansvaret” skulle leda till mindre illegal immigration. Det beror kanske på att dokumentet vill göra migration till en mänsklig rättighet och därför skulle inga eller ett… Read more »

peerpede
peerpede
3 years ago

“There’s No Business Like Shoe Business”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  peerpede

?

peerpede
peerpede
3 years ago

Nu kender jeg ikke manden, men Junker virker jo have passeret toppen af både fysisk og psykisk evne.
Jeg husker da ungerne var små, 4-5 år gamle og valsede ud af døren i forskellige sko, det var bare sjovt at se, de skammede sig overhovedet ikke, skoene passede jo.
Problemet med denne magtspiller er jo at de der holder i rattet, ikke ser til at løse det problem, ikke bare med skoene, men nok mere det faktum at EU sikkert burde have nogen mere kompetent person på den plads.
Dette skrevet uden personlige meninger omkring EU.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

De unge mennesker fortjener al den støtte, de kan få. Spar lidt på julegaverne i stedet. De fleste gaver til voksne er jo alligevel bare en bevidstløs pligthandling. Men hvorfor ikke tyvsjæle en ide fra tyvene i godhedsindustrien? I stedet for at donere nyttesløse geder til Afrikas overbefolkning, hvorfor ikke donere et betalt sponsorat til Identitær? Det kan give ekstra glød til de røde kinder juleaften, når en sådan pakkes ud og det åbenbares, hvem der dermed er alt andet end PK…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x