19
nov
Seneste opdatering: 20/11-18 kl. 1135
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udskiftningsteknikere fra FN’s Agentur for Udskiftning af de EuropĂŠiske Befolkninger var i dag at finde i Indre By i KĂžbenhavn. En vigtig del af FN’s migrationspagt er at uddanne befolkningerne i de modtagende lande til at omfavne multikultur og masseindvandring. Selv om pagten fĂžrst underskrives officielt i december, satte udskitningsteknikerne gang i uddannelsesindsatsen allerede i dag, med oplysende skilte, taler og lĂžbesedler. Generation IdentitĂŠr i aktion mod FN’s migrationspagt

Og det seneste: Israel Will Quit Global Migration Pact , CDU in showdown over UN migration pact – Demo der IdentitĂ€ren in Bonn gegen den Migrationspakt og Mikael Jalving: Danmark kan forme en ny borgerlig indvandringspolitik med afsĂŠt i nationernes Europa.

Stefan Molyneux: The Terrible Truth About the UN Migration Compact

Islam has wanted to conquer Europe for over a thousand years. Now, the Islam-dominated UN wants to ship millions of young Muslim men into Europe. It’s really not that complicated.

Jeg opdagede FN’s Migrationspagt og skrev om den  den 23 maj, kort efter, at mange regeringen havde vedtaget den. -der er nĂŠsten gĂ„et indtil nu i november, inden vestlige medier nĂŠvner den, og flere og flere debatterer den. Jeg har nĂŠvnt den adskillige gange hen over sommeren og efterĂ„ret siden. Det kan ikke vĂŠre noget tilfĂŠlde, at den skulle luskes igennem, uden at noget demokrati havde fĂ„et et ord indfĂžrt endsige hĂžrt om indholdet.

Jeg vÊmmes ved den dobbelstpillende regering vi har i Danmark. Hvordan kan nogen stemme pÄ de taskenspillere? De taber ganske vist til de rÞde i det kommende valg, men lÊg mÊrke til, hvordan Mette Frederiksen ikke skal have noget i klemme med FN. En Socialdemokratisk regeringen vil nemlig ogsÄ kuppe dette pÄ os. Hvis jeg ikke kunne stemme imod disse svindlerpolitikere, ville jeg ikke nÊrme mig en stemmeboks igen. Tre helt nye videoer om Migrationspagten

Pressemeddelelse

Stop udsalget af dansk suverĂŠnitet

EU-domstolen og EU-kommissionen vil om kort tid sandsynligvis tvinge Danmark til at lade tusinder af tyrkere indvandre til Danmark som familiesammenfþrte. Det vil i givet fald ske, fordi EU-kommissionen mener, at ”familiesammenfþring med en égtefélle kun indebérer fordele for familielivet, for kvaliteten af opholdet og for integrationen af den tyrkiske arbejdstager i den medlemsstat, hvor vedkommende arbejder.”

Denne anti-nationale holdning strider imod danskernes ret til selvbestemmelse. Den er i lodret modstrid med, hvad der kendetegner et frit folk. Danske politikere skal ifĂžlge EU-kommissionen bindes til en overstatslig myndighed, der Ăžnsker at ophĂŠve nationerne og de frie mennesker, der bebor disse lande.

Den danske regering mÄ sÊtte foden ned ved at nÊgte at anerkende en myndighed, der ligger uden for Danmarks grÊnser. Som en selvfÞlge mÄ den danske regering til enhver tid hÊvde dansk suverÊnitet pÄ dansk grund.

PĂ„ vegne af Dansk Samling
Morten Uhrskov Jensen
Formand for Dansk Samling

Pressekontakt:
Morten Uhrskov Jensen tlf. 81 75 40 14  &  Lone NÞrgaard tlf. 36 30 54 84
mobil: 51 90 93 99
landsformand@dksamling.dk                        koordinator@dksamling.dk

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Krogsten
5 years ago

Snaphanen skriver at han opdagede FN’s pagt i forĂ„ret. Linket er til EU’s Marrakesh aftale, som er noget andet. Der er 2 aftaler, som konstant rodes sammen. Det er mĂ„ske med vilje, man undres jo efterhĂ„nden ikke over noget. Lige nu er FN’s mest omtalt, men den ikke sĂ„ omtalte EU aftale med Afrika ER allerede underskrevet, og risikerer at forsvinde i tumulten. Den vil dog ikke forsvinde i hverken EU’s eller Danmarks politik – med mindre naturligvis vĂŠlgerne stemmer nogle andre politikere ind, hvad der ikke er den store udsigt til.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

VÀlfungerande europeiska lÀnder i vÀst hÄller pÄ att demoleras och förstöras med hjÀlp av massivandringen som FN och EU försöker pÄtvinga europeerna. VÀfungerande lÀnder kommer att knÀckas och istÀllet för att hjÀlpa vÀrlden sÄ skapar man kaos och fattigdom i Europa och lÀngden kommer det att hjÀlpa ingen. Resultatet blir ökad kaos i vÀrlden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

EU:s ordförande Juncker kallar lĂ€nder som lĂ€mnar FN:s migrationspakt ”dumma populister” https://samnytt.se/eus-ordforande-juncker-kallar-lander-som-lamnar-fns-migrationspakt-dumma-populister/ 19 november, 2018 Jean-Claude Juncker, EU-kommissionens ordförande, kritiserade vid ett event arrangerat av den tyska tidningen SĂŒddeutsche Zeitung (SZ) det ökande antalet av europeiska regeringar som dragit sig ur FN:s migrationspakt. Han menar att de som gör sĂ„ inte kĂ€nner till dess innehĂ„ll. … Juncker menar att inte hade gjort sĂ„ ”om de hade lĂ€st det” och tror samtidigt att det ”delade ansvaret” skulle leda till mindre illegal immigration. Det beror kanske pĂ„ att dokumentet vill göra migration till en mĂ€nsklig rĂ€ttighet och dĂ€rför skulle inga eller ett… Read more »

peerpede
peerpede
5 years ago

“There’s No Business Like Shoe Business”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  peerpede

?

peerpede
peerpede
5 years ago

Nu kender jeg ikke manden, men Junker virker jo have passeret toppen af bÄde fysisk og psykisk evne.
Jeg husker da ungerne var smÄ, 4-5 Är gamle og valsede ud af dÞren i forskellige sko, det var bare sjovt at se, de skammede sig overhovedet ikke, skoene passede jo.
Problemet med denne magtspiller er jo at de der holder i rattet, ikke ser til at lÞse det problem, ikke bare med skoene, men nok mere det faktum at EU sikkert burde have nogen mere kompetent person pÄ den plads.
Dette skrevet uden personlige meninger omkring EU.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

De unge mennesker fortjener al den stĂžtte, de kan fĂ„. Spar lidt pĂ„ julegaverne i stedet. De fleste gaver til voksne er jo alligevel bare en bevidstlĂžs pligthandling. Men hvorfor ikke tyvsjĂŠle en ide fra tyvene i godhedsindustrien? I stedet for at donere nytteslĂžse geder til Afrikas overbefolkning, hvorfor ikke donere et betalt sponsorat til IdentitĂŠr? Det kan give ekstra glĂžd til de rĂžde kinder juleaften, nĂ„r en sĂ„dan pakkes ud og det Ă„benbares, hvem der dermed er alt andet end PK…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x