19
nov
Seneste opdatering: 21/11-18 kl. 0146
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Samtalens baggrund er den nye bog Danmark under angreb – Kulturkritiske udvekslinger af Mikael Jalving & Kasper Støvring. Intervieweren er Rasmus Søndergaard, cand. jur., DF.

”Sverige är på väg till helvetet”

Det skrev jeg for tyve år siden, nu står det på forsiden af SVT.

Et politibetjent siger idag “”Vi behöver en haverikommission till det extrema våldet”. I Stockholm alene er det til oktober blevet skudt 81 gange i år. Og nu nu kommer hårde økonomiske tider oveni, hvor stort set alle svenske kommuner er bankerot i løbet af de næste 3-4 år.

Er der en voksen til stede? Nej, det er der ikke

Sverige behøver ikke nogen kommission eller eller andre snakkegrupper. Det eneste der vil forhindre situationen i at blive støt værre, er at sætte militæret ind og massivt repatriere de voldelige personer, politikerne systematisk har importeret i fyrre år, og det er der ingen, der vil gribe til. Hellere lade det sejle videre, indtil enhver kontrol over situationen er tabt.

Der er to udtryk, svenske politikere overforbruger: “Vi vil være tydelige med,” men der er ingen der er tydelige med noget, og “vi ska ta ansvar,” men også det er varm luft. Der er ingen, der vil have ansvaret for en situation, der eskalerer hastigt ned ad bakke. Alle synes at tænke, at det må eftertiden ordne. De skal pensioneres eller dø inden. De foretrækker kaos frem for ubehagelige beslutninger.

Myrderierne vil fortsætte og blive værre og værre, indtil de ikke kan skelnes fra krig. Det står på forsiden af SVT om ti år.

Sveriges vej ud i borgerkrig har været lang, men til gengæld har den været ensrettet hele  vejen. Der tales om Jonestown nu 40 år efter. 900 mennesker kollektive selvmord. Vi sidder på første parket til syv millioner svenskeres.

Fra et stort svensk debatforum i går

Polis: Snart laglöst i Sverige pga invandringen

Farsan berättade igår att hans kompis (som är polis) är mycket oroad över situationen i Stockholmsområdet. Enligt honom så går i stort sett samtliga resurser till att hålla de värsta områdena i schack: Rinkeby, Botkyrka, Husby etc. De har inte tid med någonting annat. Han är fullkomligt utbränd och bara åker hem och gråter sig till sömns efter varje arbetspass.

Det han är oroad över är att eftersom fler och fler poliser slutar samtidigt som Sverige inte direkt lättar på gasen med invandringen och att dessa områden bara blir fler och fler för varje år i storstäderna så…..ja, ni förstår nog själva att det här inte kommer att sluta så bra. Man kommer till slut att kunna göra allt möjligt utan att åka fast pga att det inte finns några resurser. Det blir alltså laglöst. Även om det inte officiellt blir laglöst så blir det ju ändå laglöst om polisen inte kan börja med några utredningar pga att det inte finns några resurser.

Detta ser vi ju redan idag, ja. Men det kommer alltså att bli sju resor värre snart. Vad tänker ni när ni läser detta? Jag tycker det är riktigt skrämmande och man såg verkligen allvaret i ögonen hos min pappa när han berättade detta för mig. Det är skrämmande men samtidigt så blir jag inte ens arg längre. Skrattar bara åt eländet.

Men samtidigt så är det nog vad som behövs för att dumsvenssons ska vakna. Det verkar som att svensken måste bli ordentligt berikad för att uppvaknandet ska ske. Denna utveckling har vi hemska dödsnazister varnat för i ca 20 år snart. Vi verkar få rätt angående det mesta och väldigt snart så kommer dumsvenssons att få sig ett uppvaknande som heter duga. Jag tycker mest synd om dom som verkligen har kämpat för att det inte skulle bli så här i Sverige.

Min morbror är polis, och han berättar liknande saker. Framför allt tvingas de lägga ner utredningar eftersom de inte hinner. Rån, inbrott, stölder, våldtäkter och kvinnomisshandel är anmälningar som i princip alltid blir nerlagt. De har inte resurser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
Mats
3 years ago

Christian Langballe udspørger fupminister Inger Støjberg om FN’s migrationspagt: https://www.ft.dk/aktuelt/webtv/video/20181/salen/23.aspx

Damen kan ikke engang (og heldigvis) se Langballe i øjnene, når hun står og kædelyver nede i folketingssalen. Man væmmes… Og hun taler om danske, kristne værdier.

Thor
Thor
3 years ago

Visst har polisen resurser! Enorma resurser att lägga ned på ren strunt. Bloggaren Pettersson utsattes för förhör ovh rättegång, dom, böter och skadestånd för ett påstått upphovsrättsbrott. Ett foto som cirkulerat på nätet angående ensamkommande afghaner hade publicerats hos bloggaren utan fotografens tillstånd. Makten visade upp sitt fula tryne.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

“I Stockholm alene er det til oktober blevet skudt 81 gange i år. Og nu nu kommer hårde økonomiske tider oveni, hvor stort set alle svenske kommuner er bankerot i løbet af de næste 3-4 år.”

De skal bare spørge Rasmus Søndergaard oven for. Han har en løsning. Det er noget med noget “fælleskultur”. De fleste af de fremmede er jo “ikke voldsparate”. Så det “fælleskultur” bliver nok noget med at mødes på midten. Vi skal skyde 50 procent mere, de skal skyde 50 procent mindre. Hvorfor har ingen set det noget før?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Bombeeksperter tilkaldt efter stor eksplosion i Malmø Det er ‘rent held’, at ingen personer er kommet til skade under eksplosion i Malmø, siger politiet Onsdag d. 21. nov. 2018 – kl. 04:35 https://ekstrabladet.dk/112/bombeeksperter-tilkaldt-efter-stor-eksplosion-i-malmoe/7404240 En stor eksplosion kunne sent tirsdag aften høres i store dele af Malmø i Sverige. Eksplosionen fandt sted ved en restaurant i bydelen Rosengård og har efterladt et to meter langt hul i restaurantens bagside. … Vagtchef Thomas Söderberg betegner det over for avisen som “rent held”, at ingen personer er kommet til skade i forbindelse med eksplosionen. Politiet ankom til stedet klokken 23.57. Kort tid efter… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Der er to udtryk, svenske politikere overforbruger: “Vi vil være tydelige med,” men der er ingen der er tydelige med noget, og “vi ska ta ansvar,” men også det er varm luft. Naar en politiker er meget insisterende med et mantra, ved man at det netop er der, der ligger en hund begravet. De er godt klar over at deres ansvarsloeshed og konstante debat-forplumren pisser folk af, saa de udraaber deres benaegelser saa hoejt de kan. Det er ligesom naar Antifa kalder folk for fascister, eller BLM-typer kalder folk for racister: hvis man raaber hoejt nok, kan man ikke selv… Read more »

Global Jihad
Global Jihad
3 years ago

Vesten har stadig væk ikke forstået hvad islam handler om!!!
Det handler om jihad og sharialov !
Kort sagt: Bill Warner !

https://youtu.be/FpOWv709pWU

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Unge mænd planlagde islamisk masseterror: De ville »dræbe mange mennesker«

https://www.berlingske.dk/internationalt/unge-maend-planlagde-islamisk-masseterror-de-ville-draebe-mange

Tre unge mænd med tyrkisk baggrund og forbindelse til terrorgruppen IS ville ifølge australsk politi begå massedrab et travlt sted i storbyen Melbourne.

De tre mænd har australsk statsborgerskab, men er af tyrkisk oprindelse. De blev alle anholdt i razziaer i Melbourne natten til tirsdag lokal tid.

Tidligere i år fik alle tre annulleret deres pas af sikkerhedshensyn.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Rasmus Søndergaard er vist en kende naiv med sine forestillinger om at vi kan finde en “eller anden form for fælles kultur” – nej du. Det forbliver den samme ensporede motorvej, det har været i 1400 år. Bevares, det kan da godt være muslimer tager risalamanden til sig, som de har taget ting til sig fra alle de andre kulturer, de langsomt men sikkert har suget al blod ud af. Men. Read my lips: Det bliver dem eller os. Der er ingen ubekendte, der kan få den anden ligning til at gå op. Ked af at måtte sige det. Det… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
3 years ago
Reply to  Margrethe

Men tror du inte att vi kan konvertera?
Åtminstone vi män.
Åtminstone vi män som inte är judar.
Åtminstone vi heterosexuella män som inte är judar.
Åtminstone vi heterosexuella män som inte är judar och som har vett att veta om det skall vara sunni eller shia.
Då är säkert problemet löst?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x