22
nov
Seneste opdatering: 22/11-18 kl. 1319
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Skjelvet, norsk film 2018)

Under 2. Verdenskrig døde millioner for at redde demokratiet! Danske politikere synes ikke at ville redde hverken demokratiet eller Danmark i dag

Af Jens Graae

Det er ikke mange år siden, at Danmark gennemlevede fem år under den tyske værnemagt. Vi er stadig nogle stykker, der har en levende erindring om den tid. Desværre var jeg dengang for ung til at deltage i frihedskampen og nu er jeg desværre for gammel til at deltage i den frihedskamp, der uvægerligt må komme, når den danske befolkning opdager, at naive danske politikere – på FN’s og EU’s bud – lader Danmark oversvømme af indvandrere fra hele det afrikanske kontinent! Det er det sagen drejer sig om!

Når det går op for befolkningen, at Danmark og andre europæiske underskrivere af Marrakesh erklæringen udover uintegrerbare muslimer tillige skal modtage overskuddet af mennesker fra alle Afrikas slumkvarterer, hvad sker der så? Forhåbentlig har vi til den tid stadig et retssystem, der kan straffe den elite (kulturmarxister) og naive politikere, der har forårsaget ulykkerne.

Statsministeren underskriver Danmarks ødelæggelse

Desværre er vi nu i den situation, at nogle politikere, som mange danskere har stolet på, ikke alene er i færd med at ødelægge demokratiet, men også at forære det Danmark væk, som mange af vores forfædre har ofret deres liv for at beskytte. Danmarks statsminister vil i december underskrive FN’s Marrakesh erklæring i Marokko om legal indvandring af afrikanere til Europa fra hele det afrikanske kontinent. Der er ikke forpligtelser forbundet med at underskrive erklæringen, påstår vores statsminister. Hvis der ikke er forpligtelser, hvorfor så underskrive? I alle anliggender er en underskrift selvfølgelig forpligtende på en eller anden måde.

Hvor mange indvandrere kan Danmark rumme?

EU Kommissionen har i en rapport i 2010 vurderet, hvor mange indvandrere, der kan være i hvert enkelt land i EU og dermed også i Danmark. Den mener, at Danmark) har kapacitet til at rumme ca. 37.000.000 mennesker incl. indvandrere (Appendix 1-16, Table 12.

Der bliver mildest talt lidt trængsel i landet. Det er formentlig sådanne tal, som vores statsminister skal acceptere, om end ikke med det samme, men hvad sker der når underskriften står på erklæringen.

FN’s og EU’s plan er rablende vanvittig!

FN’s plan for indvandring til Europa af Afrikas befolkning er en uholdbar beslutning. Afrika har langt større arealer end Europa og med hensyn til opdyrkning af jorden har de væsentligt mere plads. Afrikas selvskabte problemer er overbefolkningen, altså de mange børnefødsler, endeløs korruption og utallige diktatorer. Stor arbejdsløshed blandt de fattige, der klumper sig sammen i byernes slumkvarterer. Ingen penge, ingen mad.

Løsningen på Afrikas problemer er ikke at eksportere dem til Europa, hvor de heller ikke vil kunne få arbejde. Til gengæld bliver vi alle sammen lige fattige. Afrikas problemer skal løses i Afrika med en stramt styret familieplanlægning, iværksættelse af uddannelser for befolkningen, opstart af produktionsenheder, dyrkning af jord i samarbejde med Afrikas befolkning og ressourcepersoner fra vesten med henblik på at de kan få forbedrede levevilkår og en forbedret indtjening. Dette vil kræve en regulering af import/eksport betingelserne mellem landene.

Kan man fjerne vores demokrati uden at spørge folket?

Nu er det jo således i et demokrati, at folketingsmedlemmerne og dermed regeringen er valgt for at tjene befolkningen. Det glemmes ofte, når en regering af angst for ikke at få ret ved en folkeafstemning nægter at initiere en berettiget afstemning om et afgørende politisk problem. Man kan vel sige, at sådanne handlinger fra en regering virker som om det er befolkningen, der er regeringens og folketingets tjenere. Det virker helt forkert og er med sikkerhed udemokratisk!

Et af problemerne i Danmark er, at folketinget og forskellige regeringer ikke tør spørge om befolkningens mening via folkeafstemninger i væsentlige sager. Det sker nemlig alt for ofte, at et flertal i befolkningen ikke er enig med folketingets flertal. Derfor gennemføres adskillige sager henover hovedet på befolkningen, som ofte er blevet mangelfuldt orienteret. Det skyldes ikke sjældent de gængse medier.

Senest har regeringen ikke turdet gennemføre en folkeafstemning om Marakesh aftalen som FN og EU har planlagt. Andre planlæggere er den europæiske elite (kulturmarxister). Det er i realiteten også sidstnævnte, der vil ødelægge nationalstaterne med utallige indvandrere.

Vores statsminister underskriver i december 2018 Marrakesh erklæringen om indvandring fra omtrent hele det afrikanske kontinent til Europa og dermed utvivlsomt også til Danmark. Der bliver trængsel herhjemme.

Det er formentlig efter aftale med EU’s kommissær for migration, grækeren Dimitris Avramopoulos samt EU’s udenrigschef, Federica Mogherini. Statsministeren har i 2015 under den seneste store indvandring bevist, at han bøjer sig for EU frem for at følge sin egen befolknings ønsker. Hvad betyder et par milliarder afrikanere. ”Vi klarer det” vil Merkel sikkert sige, men hun er der nok ikke, når det afrikanske problem om kort tid trænger sig på.

Avisernes og TV’s journalister svigter befolkningen

Uoverensstemmelserne mellem befolkningen og såvel regeringen som folketinget er efterhånden mange. Det vil dog føre for vidt at opremse dem alle. Derimod er det indlysende, at befolkningen ikke længere har noget talerør i aviser og TV. Avisernes og TV’s venstreorienterede journalister tager ikke hensyn til folkets bekymringer om den indvandring, der har fundet sted og skal finde sted. Journalisterne synes at hylde indvandringen og regeringen.

Journalisternes arbejdspladser risikerer jo at miste deres statstilskud fra de politikere, der fodrer dem, hvis de ikke retter ind efter folketingets dagsorden om indvandring. Deres primære mål er følgelig multi-kulti og globalisme. Journalisterne og medierne synes at have glemt, at de skulle være vagthunde for demokratiet.

Ingen tvivl om, at de fleste journalister også hylder, at Danmarks statsminister i december måned underskriver Marrakesh aftalen. Gad vide hvad en statsminister tænker, når han bevidst belaster sin befolkning med fornyede prøvelser. På den tid, hvor indvandringen fra Afrika virkelig tager fart, kan statsministeren sikkert være ligeglad. Han får nok et job i det politiske plejehjem i EU, hvor gamle politikere får deres otium og stadig kan bilde sig ind, at de bestiller noget.

Politikernes angst for folkets mening er tegn på demokratiets snarlige fald

Det er indvandringsproblemerne, der for øjeblikket har størst aktualitet. De er afgørende for den danske befolknings overlevelse.

Indvandringen harmonerer heller ikke med demokratiets overlevelse. Vores frihed er truet af indvandrerne. Deres krav om ligeberettigelse uden at de har ydet en økonomisk indsats og uden at vise vilje til at yde en sådan indsats bliver vores ruin. Vores politikere vil helt åbenlyst ikke slås for os.

Tvært imod synes de at ville tvære den danske befolkning ud til fordel for nogle afrikanske indvandrere og for at opfylde elitens (kulturmarxisternes) sindssyge tanker om multikultur og globalisme. Det kan vel aldrig blive den danske befolknings skyld, at afrikanerne får så mange børn, at de ikke kan skaffe den fornødne føde til dem. Lad os hjælpe dem i Afrika.

Politikerne tør heller ikke spørge befolkningen om de vil have et EU-forsvar

Senest har regeringen ikke turdet gennemføre en folkeafstemning om vi skal være med i EU’s forsvar. Angsten for at blive stemt ned rider åbenlyst regeringen som en mare.

Skal Danmark klamre sig til et EU, der efterhånden igennem mange år har bevist, at de er nyttesløse, når de skal beskytte Europa. Ganske vist betaler de uhyrlige summer i ”beskyttelsespenge” til en tyrkisk diktator for at holde nogle indvandrere tilbage. Hvor længe holder det? Skal vi tro på, at en EU forsvarsstyrke vil blive indsat i en operation, der ikke er enighed om i 27 lande? Hvis 7 lande er uenige, skal disse landes styrker så undlade at deltage i operationen. Inden 27 lande bliver enige om at forsvare sig mod en fjende, så er Europa erobret.

Vi må nok hellere blive i NATO. USA er i stand til at handle! Vil EU ved oprettelse af et EU-forsvar forlange, at Danmark skal forlade NATO?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
Mats
3 years ago

Emmanuel Macron, der fra 2008-2012 blev mangemillionær som investment banker i jødedynastiet Rothschild. Emmanuel Macron, der af sin polskjødiske, magtfulde “onkel” Alain Minc bliver kaldt ‘den nye Blair’. Alain Minc fortalte tilbage i sommeren 2017 i Evening Standard om sin mentorrolle for Emmanuel Macron. »I am an uncle, an adopted uncle,« Minc says cheerfully. »When I don’t like something he has done I send him a text, signed ‘your disappointed uncle’.« »French presidents are kings,« he says. »We are a republican kingdom — we need a king.« And what does a king need? »He needs a person close to him… Read more »

Mats
Mats
3 years ago

50.000+ flygtninge og familiesammenførte til Danmark siden 2015, kunne Mattias Tesfaye i går fortælle var det tal han fik fra de relevante ministerier. Halv-treds-tusind.

Næste år udløber den såkaldte ‘udskydelse af retten til familiesammenføring’ for godt 4500 især syriske borgere, som så vil have ret(!) til familieliv (…i Danmark), hvilket på nytysk betyder tusindvis af enkeltbilletter fra Syrien til Danmark.

Mats
Mats
3 years ago
Reply to  Mats

*50.000

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

‘Give up SOVEREIGNTY to EU’

https://www.express.co.uk/news/politics/1048913/brexit-news-angela-merkel-germany-eu-sovereignty-uk

Merkel’s swipe at UK amid threat to DERAIL Brexit
ANGELA Merkel has suggested countries should be willing to give up control over their own affairs and let organisations such as the European Union have more power in a veiled swipe at Brexit, as the German Chancellor threatens to derail Britain’s exit from the bloc.

She told the event, titled ‘Parliamentarianism Between Globalisation and National Sovereignty’: “In this day nation states must today – should today, I say – be ready to give up sovereignty.[!!!!!]


Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Brundtland og Stoltenberg ikke at forglemme.

Global Jihad
Global Jihad
3 years ago

Ny undersøgelse: Kilde Fox News

Aldrig har der været så mange terrorister/selvmords bomber, siden Veste indledte
ders kamp imod islamisk terror 2001 – Afghanistan, Pakistan, Syrien, Irak etc.
Sunni terrorisme er fire dobbelte siden 2010. ( over alt i verden)
ISIS: islamisk stat har igen lige så mange krigere, som i 2014 efter store tab
( tusindvis) Lars Løkke og hans nyttige idioter er til grin!!!

Global Jihad
Global Jihad
3 years ago

Dannmark er IKKE Løkke land – Danmark er danskernes land!
Lars Løkke bør straks udvises, da han udgøre en alvorlig trussel
for den danske stat – ud med ham, det haster!!!

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
3 years ago

Løsningen ligger jo lige for. Fratag stemmeretten for folk på offentlig støtte, bortset fra invalide og folkepensionister! Denne gruppe må formodes at have aftjent værnepligten som skatteydere. De førstnævnte skal fratages retten til at stemme sig til mere og mere af den arbejdende befolknings surt tjente løn. Folk der sidder i spjældet, burde heller ikke have stemmeret, da de har forbrudt sig mod samfundsordenen. Hvorfor skal disse mennesker have indflydelse via stemmesedlen på en lovgivning de selv har brudt? Så vidt jeg ved, praktiserer man disse regler andre steder i verden. Utopi selvfølgelig, men forslagene ville ændre det politiske landskab… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det enda hoppet för de nordiska länderna är att människorna vaknar och gör motstånd och tar tillbaka sina länder. Europa är nu i fritt fall och styrs av en globalistisk elit som inte bryr sig om folket. https://www.youtube.com/watch?v=m5lfQGipBBU

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago
Reply to  steen

Normalt antages tilvæksten at være 25 mio om året, men det er måske mig, der husker forkert?

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago
Reply to  steen

Frankrikes president Macron och den globalistiska eliten försöker nu spränga Afrikas demografiska bomb i Europa. Det är lika orealistiskt som att avskaffa de europeiska nationalstaterna genom massivandring.
https://www.document.no/2018/04/20/macron-vil-sprenge-afrikas-demografiske-bombe-i-europa/
https://www.breitbart.com/europe/2018/04/17/macron-europe-migration-destiny-africa/

Arne Lago von Kappelgaard
Arne Lago von Kappelgaard
3 years ago

Det er altid befordrende, at læse Jens Graa´s indspark. Men usselryggene på Danmarks største beskyttede værksted, har nu i fire årtier siddet borgernes bekrymring overhørig, og ca.80 % af befolkningen gider åbenbart ikke sætte sig ind i, hvad der foregår for øjnene af dem. Når man har været knægt i 50érne og ung mand i 60érne, så er der bare sket et skred i hele samfundet, som jeg ikke troede muligt. Ikke bare prøver man på at udskifte den danske befolkning, det er slemt nok. Men man kan tilsyneladende komme af sted med alt i dag, uden at der er… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Nato er en globalistisk organisation dannet med henblik på en verdensregering. En global valuta er lige om hjørnet. Hvis vi vil gavne os selv skal vi melde os ud af både eu og nato. De er begge arbedende mod afskaffelsen af ytringsfrihed og privat ejendomsret.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Nielsen

Den dag Rusland går med i NATO, skal jeg fundere over din teori.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x