25
nov
Seneste opdatering: 27/11-18 kl. 0723
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Afrika øger med én million mennesker hver 12. dag – ca 25 mio om året*”

Talen blev holdt i Bundestag den 21 november nu undertekstet. I starten skal man lige igennem noget tysk og fransk brændstofpolitik, men så kommer kommentarerne til den dybt irrationelle måde, den fallerede Merkel, det muslimsk dominerede FN og en del af Vesten reagerer på den kommende folkevandring på.

Her til aften meddelte Slovakiet at de under ingen omstændigheder vil tilslutte sig Migrationspagten. Schweiz heller ikke. Jespersen og Pittelkow gør endnu et prisværdigt forsøg på at få Løkke-regeringen til at lade være med at svigte sine egne løfter og den danske befolkning:

Løkke bør ubetinget trække Danmark ud af FN’s migrationspagt, den er en katastrofe. og Morten Uhrskov skriver: Er Lars Løkke i færd med at begå moralsk forræderi imod det danske folk?  og DKA: Løkke, Frederiksen og medierne fortier en af de vigtigste politiske beslutninger i mange år.

* Afrika vil have cirka 2,5 mia. indbyggere i 2050 og 4,5 mia år 2100.

Skriften på væggen

Vil svenskerne gå stille ind i natten? Antagelig.

Man kan se på Utländsk bakgrund i kommunerna 2002-2027 hvor ildevarslende den svenske demografi er. Blandt de unge 15-44 årige er indvandrere og efterkommere allerede i flertal i mange kommuner.

Svenskernes instinkt er eftergivenhed og retræte fra deres egne kulturelle principper, men om et årti eller to vil det være ligegyldigt, om de vil forsvare dem eller ej – de vil være for få, og de andre for mange. Anders Leion skriver i  Finnjävlar och araber. Han tror, der endnu er tid. Vil svenskerne gå stille ind i natten? Antagelig. Ellers var de gået fysisk løs på de politikere allerede, der har forrådt dem.

Arabernas/muslimernas antal ökar ständigt. De får allt mer inflytande. Inom en inte alltför avlägsen framtid kan de få ett avgörande inflytande i någon kommun – kanske i Malmö. De kommer då att införa så mycket sharialagar som deras antal kan skrämma de andra partierna att acceptera. Till slut kan de också få detta inflytande i hela landet, i rikspolitiken. Vad gör de gamla partierna då? Anpassar sig, för att åtminstone få behålla en del av makten? (Den som vill läsa en roande skildring av en möjlig utveckling kan läsa Michel Houellebecqs Underkastelsen).

Vad än de motiverar sitt handlande med – om så med religionen – så skall det bemötas direkt, i vardagen. Och de institutioner som underlåter att skydda svenska värderingar skall åtalas! Det gäller skolan och det gäller kyrkan och alla andra. Det är oförklarligt och oförlåtligt att en skolas underlåtenhet att rapportera sexuella kränkningar eller andra brott till polisen kan få fortgå utan någon som helst rättslig påföljd.

Vi måste börja skrika Arabjävel! så ofta det finns anledning.

Se også Svenskarna är andligt steriliserade

Den infoideologiska gränsen går som en berlinmur vid Öresund. Söder därom pågår en intensiv debatt mellan nationalister och globalister. Från Danmark till Australien.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det är skrämmande hur många likheter som finns i västeuropa och det romerska riket innan det kollapsade. Det behövs inte soldater och vapen för att förstöra de europeiska länderna utan politikerna använder identitetspolitik, multikulturalismen och massivandring för att förstöra och splittra de europeiska länderna. Eu-eliten försöker bygga ett nytt rike där de inte tar hänsyn till de europeiska ländernas kulturer som har utvecklas under en lång tidsperiod. Men de bygger inte ett rike för europeerna när de förstör deras länder och låter Europa invaderas av främmande kulturer och folkslag.
https://www.youtube.com/watch?v=I8BRdwgPChQ&t=198s
https://www.youtube.com/watch?v=RrBUdUYL71s

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Man begynder at forstaa Christian II lidt bedre.

Træt
Træt
3 years ago

I stedet for at tage strikken, som mangen en falleret bonde i Løkkes situation har gjort i forne tider, har Løkke bortforpagtet slægtsgården, der ligger ved den fiskerige ås udspring, til en kapitalfondsejet virksomhed, der bortskaffer kemikalieaffald ved at hælde det ud på jorden.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Træt

For en som lot danske skattebetaler..betala for sine kalsonger..inte øverraskad als..men å fortsatt ha han som landets statsminister..representera hela danske folket…Då måste dog finnas nogon betre..bare litt betre.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  sussebassa

Oih då..hvordan endrar man noe i innlegget..o likes..Nu er jag igjen blokkad ifrån FB..skrev at jeg syntes arab borde åka hem, inte skyddbehov..bygge opp sine lender..dom styr inte i Sverige..det gjør svenske lagar o kultur..Då var jag hatisk..og er ute i 1 uke..for å seja sanning/fakta..verkar som FB har fått ordet Hat på hjernen som omhandler arab.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  sussebassa

steen

Du lemnade inte nogot “svar”..så svarer her.
Når jeg skriver inn epostadr..kommer jeg tilbake til hovedmeny..gjort det flere ganger..

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Løkke er mere syg i hovedet end, hvad man umiddelbart kan se – selvom blikket i hans øjne aldrig har været noget kønt syn. At ville køre et helt land i sænk fordi man har en flosset økonomi, er megaloman – ja hvad ved jeg eller nogen anden, det er så forrykt, så selv den mest indavlede tyran i Europas samlede kongerækker ikke har bedrevet et mere katastrofalt styre. Men det er selvfølgelig ikke første gang et folk har ladet sig kaste i afgrunden at syge ledere på både mikro- og makroplan. Jeg hørte en forsker i dyreadfærd og -intelligens,… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  steen

Steen, når det passer deg..kan du svare på mitt siste innlegg..om endring o likes..prøver å maile snapposten..men virker ikke. Likte det andre opplegget bedre..kan man ikke bruke det lengre..disques..en valg mulighet i alle fall..og her med FB kan man ju også risikere bli blokkad..eller..

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Margrethe

At ville køre et helt land i sænk fordi man har en flosset økonomi, er megaloman – ja hvad ved jeg eller nogen anden, det er så forrykt…

Han er jo ikke alene. Der er tale om en eksplosiv epidemi, der haerger de regerende klasser.

MKM
MKM
3 years ago

Gauland er noget så sjældent som en belæst (tidligere CDU-) politiker, som tilmed citerer anerkendt statistisk materiale som belæg for sine politiske udtalelser. Alligevel skal han udsættes for hånende tilråb og afbrydelser fra kommunistiske og grønne medlemmer af Bundestag. Medens Merkel og øvrige medlemmer af Groko lader til at være udenfor pædagogisk rækkevidde. Hvorfor Groko handler dybt irrationelt, når det gælder denne folkevandringsbølge kan kun forklares med, at de enten er dybt korrupte, truet på deres liv, eller grundlæggende er fantaster og nihilister. Måske en blanding af alle elementer tilføjet en modvilje ved at erkende, at 50 års indvandring af… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x