25
nov
Seneste opdatering: 25/11-18 kl. 0745
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et råb fra fremtidens børn og børnebørn

Af: Peter Qvistgaard

Så du ikke den fremmede dominans, der overalt i landet satte sit præg på hverdagen? Så du ikke at hele bydele blev forvandlet til noget udansk? Så du ikke at danske byer og især vigtige bygninger blev befæstet? Så du ikke politikerne var omgivet af livvagter? Så du ikke jøderne, der flygtede ud af Danmark? Så du ikke de mange moskeer, der overalt dukkede op?

Så du ikke de døde, der døde grundet de fremmede? Så du ikke arrene fra dem, som de fremmede overfaldt eller voldtog? Så du ikke aviserne, der tav om de fremmedes angreb og overgreb? Så du ikke at ytringsfriheden blev knægtet? Så du ikke foragten fra de fremmede? Så du ikke, at du blev tvunget til at spise de fremmedes religiøse mad? Så du ikke de fremmede, der gemte sig bag tilhyllede klæder? Og så du dem ikke marchere i gaderne? Hvorfor valgte du at lukke øjnene?

Men du må da have hørt skrigene fra dem, der blev overfaldet, chikaneret, voldtaget eller dræbt? Du må da have hørt råbene fra de få, der turde råbe vagt i gevær? Du må da have hørt skyderierne i gaderne? Du må da have hørt moskeernes kalden til bøn? Du må da have hørt om danske byer, hvor danskere ikke længere havde adgang? Du må da have hørt om kunstnernes, journalisternes, politikernes og domstolenes underdanighed og ydmyghed overfor de fremmede?

Du må da have hørt skrigene fra de bilister, der fik en sten gennem forruden? Du må da have hørt om den jødiske synagoge, der fik bevæbnede vagter? Du må da have hørt om de fremmedes kultur, der ikke tillod deres kvinder samme rettigheder som mændene? Du må da have hørt om deres børn, der allerede fra første klasse skulle møde tilhyllede op i skolen? Og du må da have hørt bålenes knitren fra de tusind biler, der årligt blev brændt af i gaderne?

Hvorfor valgte du at lukke ørerne?

Hvorfor valgte du ikke at kæmpe? For de privilegier, som milliarder af mennesker ikke har. For den ytringsfrihed, som milliarder af mennesker ikke har. For den ligeberettigelse, som milliarder af mennesker ikke har. For den omsorg, nærhed og tillid, som milliarder af mennesker ikke har. For det enestående samfund, som milliarder af mennesker ikke har.

Hvorfor valgte du at fravælge din egen kultur og værdier – og kampen for os børn, der nu må leve i et land, der ikke længere ligner det land, hvor du blev født?

Hvorfor?

Dine børn og børnebørn – år 2025.

Med venlig tilladelse fra Document.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
3 years ago

Sorry to say it, men bedste Steen dette er jo værre end Disqus.
En løsning kan jo være at helt stoppe kommentarer og bare publicere relaterede læserbreve.
Det bliver langsomt, men på er andet plan og hvem har ikke tid til at læse og skrive lidt?

peerpede
peerpede
3 years ago

Och på bilden syns några från miljörörelsen, ikläd moderna överlevnadsutstyr då vattnet kan snabbt kan stiga p.g.a uppvärmningen av atmosfären,kålsoppa med mjuka lök lär ge massor av metangaser.
Men såklart kommer det från från rätt ändlyckta. är grönt och lukter maskros i blom, ja då är vi alla frälsta.
Detta är inte ens skrivit med ironi, bara en enkel observation av hur det ser ut i landet
sverige, landet var fyra elefanter är fler än fem myror!

Arme Land.

kaldet i ånden
kaldet i ånden
3 years ago

Du er jo hyklerisk, for dit eget folk er ligeså ondskabsfuldt og skyldigt som dem af jødisk afstamning. Forræderiske og amoralske vesterlændinge har alle dage stået i kø for at få del i rovet og gør hellere end gerne fælles sag.

De Kristus-fornægtende jøder—som dog ikke er at betragte som sande israelitter—trælbinder med deres åger de folk som indlader sig på dem, men trods det kan verden ikke få nok. Tak du først og fremmest dine egne for det, uforbederlige som de er.

kaldet i ånden
kaldet i ånden
3 years ago

Ovenstående er et svar til et nu slettet indlæg.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x