28
nov
Seneste opdatering: 29/11-18 kl. 1252
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politiet magter ikke engang at beskytte de velstående – og det er bare begyndelsen

Det er rimeligt at antage, at når først den er ramt af den almindelig samfundskollaps, begynder der at ske mere dramatiske ting i politikken end 17.5 procent til SD. Om ikke så længe står svenske politikere over for en bidsk hund, og når de begynder at flygte, bliver de bidt, meget alvorligt bidt, men jeg er i og for sig tilhænger af, at ‘ansvarlige politikere’ drages personligt til ansvar. Jeg kunne ikke indvende noget imod, at de havner i  en retssal.

De mange menneskeliv, de har på samvittigheden, vil dukke op til overfladen sammen med velfærdstabet, og jeg kan forestille mig en situation, der vil skræmme selv de mere sindigt opfattende danske politikere, som vi for nemheds skyld kan kalde “Jens Rohde” allesammen eller “Uffe Elbæk,” om du vil. HRS har et fyldigt referat af en Minerva-artikel i: Volden har innhentet den svenske middelklassen: – Hvilket land skal vi flytte til?

Hvilket land skal vi flytte til nu?

«Ikke ha en dyr klokke. Ikke kjøp en dyr bil, selv om du skulle ha råd. Ikke bo for fint, så du ikke risikerer å dra andres øyne mot deg selv. Tipsene er fra en middag for en tid tilbake. Få hadde for ti år siden kunnet ane at det var et råd folk på noenogtredve skulle gi hverandre over et middagsbord i Sverige i 2018. I dag er det et tilbakevendende samtaleemne blant unge voksne midt i livet. Hvordan beskytter man seg og sine, når politiet ikke lenger makter å gjøre det?»

Men det som særlig bekymrer både middel- og overklassen er en ny type kriminalitet rettet direkte mot dem og som brer om seg: personran. Derfor samtalen rundt middagsbordet om dyre klokker – som bør unngås. Men det er verre enn dette også. En enda grovere form for personran er såkalte «home invasions». Ranere med våpen tar seg inn i folks private hjem, tiltvinger seg verdisaker og bilnøkler. Og stikker fra åstedet i nettopp bilen til husets eiere. Det skal ha vært et titalls slike hendelser, og politiet aner ikke hvem ranerne er.

Italien underskriver ikke migationspagten

Italienerne vil ligesom schweizerne have den debatteret i parlamentet. Skulle Tyskland følge efter, må man antage at Løkke, Støjberg, Fuglede bliver mindre faste i overbevisningen. Lidt bevæger det sig, der er tretten dage til deadline: Eksperter tvivler på regeringens argumenter for at støtte migrationspagt.

Deputy Premier and Interior Minister Matteo Salvini said Wednesday that Italy will not take part in an intergovernmental conference in Marrakech next month to adopt the United Nations Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration.

“Just like the Swiss, who carried forward the Global Compact up until yesterday and then said ‘everyone stop’, the Italian government will not sign anything and will not go to Marrakech,” Salvini told the Lower House.

“The floor of parliament must debate it. The Italian government will allow parliament to decide”. Premier Giuseppe Conte also said the government will not do anything until parliament has expressed a view. Italy not signing Global Compact. Salvini: Italy not signings the global compact.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Engell om dramaet: Nu stikker Tulle kniven dybt https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/engell-om-dramaet-nu-stikker-tulle-kniven-dybt/7417081 Beskyldninger om landsforræderi og misinformation flyver igennem luften – finanslovsforhandlingerne går ind i den afgørende fase … Balladen drejer sig om den såkaldte Marrakesh-erklæring, som Lars Løkke agter at underskrive. DF mener, at papiret åbner for mere indvandring. – DF lægger pres på, for at regeringen ikke skriver under. – Thulesen Dahl stak kniven dybt ind i Løkke, da han i tirsdags under spørgetimen spurgte: Hvorfor i alverden skal de lande, der hidtil ikke har villet tage deres egne borgere tilbage, pludselig ville det, fordi vi underskriver et dokument, vi understreger… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  steen

?

Kim Kaos
Kim Kaos
3 years ago
Reply to  steen

Lars Landssviger leder efter en toppost i udlandet og det ser godt ud på ens CV plus man høster stemmer fra den 3. verden når man har åbnet sit lands grænser for deres overskudsbefolkning.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Hvad gør noget til klassikere?
https://www.youtube.com/watch?v=SsoaqPa4N60

kenneth
kenneth
3 years ago

Og hvad siger så de andre ministre så til aftalen? Støtter de op om LLR? Søren Pape: “Ja, fordi nu er det en aftale, vi har lavet i regeringen, at det skal man. Så det gør vi, og så skal vi selvfølgelig holde øje med det”. Inger Støjberg: “Regeringen støtter op om Rabat-processen og anser Marrakesh erklæringen og den dertil knyttede handleplan som et godt udgangspunkt for et fortsat tæt samarbejde mellem EU og afrikanske partnerlande”. Anders Samuelsen underskrev selv tilbage en del og Henrik Dahl udtaler: “De andre lande får en mulighed for at slå os oven i hovedet,… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x