29
nov
Seneste opdatering: 29/11-18 kl. 1245
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danmark er forandret for altid

Danmark har i 2018 nået det antal indvandrere, som Danmarks Statistik anslog, at vi ville have i landet i år 2050.

Det er en overskrift, der burde udløse et politisk jordskælv. Det betyder, at Danmark ændres i et rasende tempo, Hvem har ansvaret? Sådan et tal falder ikke bare ned fra himmelen. Nogle har vidst det, mens det skete. Nogle har ønsket at det skulle ende sådan.

En masse mennesker, staten og lovgiverne følger med i hvad Danmarks Statistik melder ud. Hvorfor? Fordi befolkningsvæksten giver sig udslag på en række områder. Staten skal have tid til at udbygge og planlægge.

Derfor udarbejder Danmarks Statistik prognoser. Når de er så fejlslagne, som i dette tilfælde, må nogen have vidst det og ikke sagt noget. Alt imens befolkningen bliver stadig mere urolig.

Danmarks Statistik udarbejdede i 2008 – for bare ti år siden – en fremskrivning, der viste, at det forventede antal indvandrere fra ikke-vestlige lande – 340.518 – ville være nået i år 2050. Det tal viste sig imidlertid at være nået allerede i 2018 -32 år før! (…)

Antallet af efterkommere fra ikkevestlige lande – altså de indvandredes børn – skulle forventeligt nå 208.737 i 2050, men tallet var i 2018 på 149.663. Allerede i 2030, altså 20 år tidligere end forventet, vil antallet af efterkommere nå 208.000. Berlingske.

Det er svært at komme udenom: Politikerne ønsker multietniciteten og en udskiftning af befolkningen. De gør ingenting. Tværtimod: LLR vil undertegne en aftale der gør det muligt for endnu flere at komme til Danmark. (Migrantaftalen i Marakesh. o.a.)

Det er logisk og konsekvent: Udviklingen kan ikke gå hurtigt nok.  Document.dk

Se også Danmark står til at få 867.258 indvandrere i 2060 – vi har absolut ikke brug for en FN-pagt, der gør det værre og JP Leder: Danmark er forandret for altid. Se også Identitær Den store udskiftning er en realitet.

Uhrskov: Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning er sat alt for lavt

For det første har DST lagt urealistisk lave forudsætninger ind for, hvor mange flere ikkevestlige indvandrere der vil komme til Danmark pr. tiår. Jeg nævner nu DST’s fremskrivning fra 2020 og til 2030, der fra 2030 og til 2040, så fra 2040 og til 2050 og endelig fra 2050 og til 2060. Den lyder således i de fire tiår (alle tal er rundet af): 56.000, 43.000, 32.000 og 20.000. DST har med andre ord lagt til grund, at der vil være et konstant faldende antal, der kommer til Danmark pr. tiår frem mod år 2060. JP

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Flemming Lau
Flemming Lau
3 years ago

Jeg tror vi får valg inden jul!

David
David
3 years ago
Reply to  Flemming Lau

Det vil jeg lade være mit jule ønske for i år

Arne
Arne
3 years ago

Hvem har givet de såkaldte politikere på ”ræveborgen” mandat til at indforskrive muslimer i 100 tusindvis, og det fra diverse eksotiske steder? Det, man har budt velkommen til Danmark, er bærmen fra diverse muslimske lande. Det er støjende og anmassende mennesker med en provokerende adfærd overfor værtsfolket. Hvem har givet de åndsforladte politikere mandat til at ændre Danmark fra et homogent samfund til et multietnisk, samfund med alt hvad det indebærer af byrder for den etniske dansker? Gedehyrder, daglejere, dadeltrampere burde aldrig have fået opholdstilladelse i Danmark. Kun politikere kan have den naive forestilling, ”-at en fremmed er en ven,… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Arne

Hvem har givet de såkaldte politikere på ”ræveborgen” mandat til at indforskrive muslimer i 100 tusindvis

Folk, der har stemt til Folketingsvalg.

Saadan er reglerne: politikere har, som nogle af de eneste i landet, lov til at lyve i embeds medfoer, dvs. der er ikke noget at komme efter, naar Kristian Thulesen-Dahl om et par uger stiller sig op og fortaeller, at Marrakesh-aftalen er kronen paa hans politiske liv.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Hold da op, KTD har handlet, men hvad med dig? har du andet end siddet i din varme stue i et ekkokammer og skrevet på nettet? Han derimod har stået ude i virkeligheden i isende kulde, for det har været meget koldt at stå op for DF i mange år. Ktd mener, han får mest ud af demokratiets langsommelig vej, i stedet for at hævde de rene hænders politik og kravle op i et højt træ. For ham er 2 fugle i hånden bedre end 10 på taget. Du kan have en anden holdning til taktik, men derfor bør man… Read more »

Kenneth
Kenneth
3 years ago

Der er delte holdninger omkring KTD. Jeg selv er enig med Eva Selsing som i et debatindlæg skrev følgende ting om ham: “Bureaukraten Thulesen-Dahl nyder roen og anerkendelsen som det ansvarsfrie støtteparti, der nærmest har fået plads i det gode midterselskab. For at holde vælgerne hen starter man i ny og næ en symboldebat om frikadeller eller deslignende – den slags trækker overskrifter (og for DF-ledelsen gavnligt hysteri fra de sædvanlige grædekoner på venstrefløjen og i medierne), og partiet kan derved nasse på sin tidligere position som forsvarer af dansk kultur. Et mummespil, ja, men mon ikke vælgerne er ved… Read more »

Multikulti ist tot
Multikulti ist tot
3 years ago

Spørgsmålet er om 3 generation er talt med! 4,5 og 6 generation – som vi er oppe på til den tid – er helt sikkert ikke talt med. Så det er et gøg og gokke tal, det rigtige tal er meget højere.

David
David
3 years ago

Jeg tror den eneste løsning for at stoppe den “sælgen ud af landet” som politikerne har gang i er.- Det skal indskrives som lov at politikere med ledende ministerposter ikke må tage stillinger i organisationer som har med landes laden og gøren. Her tænkes på EU, NATO og FN. Det skal være muligt at vælges til EU politiker selvfølgeligt, men man må ikke tage stillinger i EU hvor de ikke demokratisk er blevet valgt til af folket, så som præsidenten for EU eller andre kommisær poster. Efter endt minister job i DK. Vi bryster os af at have meget lidt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x