30
nov
Seneste opdatering: 1/12-18 kl. 1935
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam er historisk set en langt farligere fjende mod Europa  end kommunisme og nazisme

Som Imam Tawhidi siger, kommer ‘jihad’ rigtignok sprogligt set af ‘jahada,’ og betyder blot ‘bestræbelse. ‘ Men i samtlige islams helligkilder betyder jihad kun én ting: Krig. Altid mod anderledes- og ikke- troende. Islam er derfor pr. definition altid en alvorlig sikkerhedstrussel mod ikke-muslimer. Kun politikere der ikke har begreb om, hvad de foretager sig, kunne masseintroducere denne eksitentielle trussel i vore lande. Jeg mener, de skal drages til ansvar for en domstol.

Enkeltmuslimer kan være forskellige, men islam som ideologi, er totalitær, voldelig og suprematistisk. Islamisk ekstremisme er ikke en særlig afart af troen, den handler om, hvorvidt man er  mere eller mindre troende. Jo mere tro, desto mere vold, som en undersøgelse af professor Ruud Koopmans viste.

Muslimsk terror handler udelukkende om islam

Muslimsk terror har derfor en hel del med islam at gøre, det er heller ikke en afart eller pervertering af troen, som Europas politikere indbilder sig, for at kunne sove godt om natten. De er landsforræddere, og deres samvittighed ved det udmærket.

De skyldige politikere vil pege på noget andet, men der vil kun være  to årsager til den kommende europæiske krig hundrede år efter første verdenskrig: Islam og deres egen inkompetence. Disse vil føre vores børn i krig igen på grund af deres egen uvidenhed om islam og Europas 1400 år lange historie, og når de endelig har installeret den, vil de give multikultur- og islamkritikerne skylden, for ‘en ansvarlig politiker’ er bare et ord. De bliver aldrig draget til ansvar, men de  politikere der har ønsket islam i vort land, skal betale rimeligtvis betale prisen for det.

Vi er regeret af politikere, der sender os i krig,  og vi stemmer dem til magten igen og igen

Sand islam vil bekrige alle, der ikke er muslimer. Den er derfor ikke ‘rabiat eller ‘ekstrem,’ den er blot kernelærdom  i helligskrifterne. Du skal dø, hvis du modsætter dig den såkaldte profet Muhammeds lære. Det har vi allerede set praktiseret i Danmark overfor Lars Hedegaard og Kurt Westergaard, og det bliver ikke  de sidste to gange.

Vi er regeret af landsforræddere, hvis man undskylder mit franske. Hvad enten de nu er klar over det eller ej, og de vil vil benægte deres forbrydelse til hver en tid.

Politikerne masseimporterer krig

På papiret masseimporterer europæiske politikere derfor en krig i den tro, at islam har reformeret sig ligesom de selv har, hvilket er en hjerteskærende provinsialisme og historieløshed.

Islams ‘reformation’ er sket, som Spencer siger, nemlig i 800 tallet. Den var ikke været en fornyelse eller genfortolkning, men en tilbagevenden til kilderne fra 700 tallet, nemlig wahhabismen.

Islam er stadig den dag i dag krigen imod alle de andre. Derfor er masseimporten af den suicidal. I Danmark kan det muligvis stadig kontrolleres, de ledende partier S og V fører ikke tanken derhen,  men Sverige har i al fald  overgivet nationens fremtid til islams forgodtbefindende.

Europæiske politikere kan derfor meget vel have begået den største brøler i mange generationer ved at masseimportere en krigsførende ideologi, og man skal ikke have luppen meget fremme, for at se at islams krig i Europa allerede er begyndt for en hel del år siden.

Allerede med London og Madrid. Den politikerskabte krig er her allerede, og den har været her i nogen tid. Tusinder i Europa har mistet livet på grund af den. Jeg siger ikke, at alle muslimer skriver under på islams revolutionære ideologi, jeg siger kun, at masseintroduktionen islam i Europa er politisk hasardspil, og at vi ser det suicidale aspekt udspille sig allerede.

Islam er historisk set en  farligere fjende end kommunismen og nazismen

Muslimske, racistiske overfald på europæere, er nu dagligdag i Europa, og de eneste, der ikke ser dem, er de skyldige politikere og deres betalte presse. Det vil ende meget ilde for dem selv, og de skulle skynde sig med, at skaffe sig selv lidt viden og fantasi inden nogen drager dem til ansvar.

Islam har formentlig allerede besejret Sverige demografisk

Vores døtre bliver voldtaget ifølge helligskrifterne, og vores sønner bliver gennemtævet af ‘bander’ ligeledes som følge af islamisk ortodoksi.  De politikere I stemmer på, sender jeres børn i krig og ud i en nøgen eksistenskamp, og I har stadig ingen anelse om det.

Ingen fra påført sig selv krig mere end franskmænd og svenskere. Muslimer går instinktivt til angreb på vantro. Det er ikke en påstand, det er noget der sker hver dag. I Tyskland og Sverige har allerede talrige mistet livet til islam. Islam har formentlig allerede besejret Sverige ifølge dets demografi og defaitisme.

Islam er en farligere fjende end kommunismen og nazismen. De nazistiske besættelsestropper voldtog og røvede ikke i Danmark, og de var ikke inviteret af nogen regering. Men det gør islam, der  er inviteret af samtlige danske politikere, som de forbrydere, de er. Her ser vi den kommende, formentlig voldelige krig imellem folket og de ved en fatal fejltagelse folkevalgte. Talen blev holdt 18 november. Se evt. Robert Spencer in Copenhagen.

Masseindvandringens indirekte dødsofre

Holde øje med de svenske velfærdsflygtninge

Bliv ikke syg i Sverige. Slet ikke hvis du er ung og ellers frisk. Denne unge kvinde døde i Malmø af tarmslyng, en ret banal og ellers ufarlig tilstand, når man først er inde på sygehus. Bare ikke på et kronisk overbelastet svensk. Havde hun været københavner 20 km vestpå, havde hun overlevet og haft et langt liv foran sig.

Endnu et indirekte dødfald i rækken blandt tusinder forårsaget af svensk indvandringspolitik. En kun 20 årig kvinde, der aldrig nåede at opdage, hvad og hvem der i virkeligheden tog livet af hende. Ung kvinna dog efter lång väntan på akutoperation.

Igår kunne man se, at ikke engang sygeplejerskerne på Sahlgrenska i Gøteborg tør blive indlagt på deres eget sygehus. Lyssna när Sahlgrenskas sjuksköterskor larmar!

På visse kræftoperationer er ventetiden ti gange længere i Sverige end i Danmark, hvilket selvsagt medfører mange unødvendige dødsfald. Det bekymrer ikke overklassen, der bruger privathospitaler eller tager til nabolande med et endnu fungerende sygehusvæsen. I Nordsverige har fødende kvinder over 100 kilometer til den nærmeste fødeafdeling.

Klima- eller velfærdsflygtninge?

Der er endnu langt til lignende tilstande i Danmark, men danskerne skal bare vide, at sådan ser det indvandringsfremkaldte velfærdstab også ud. Og hold øje med, hvor slemt det bliver i den kommende lavkonjunktur, hvor alle svenske kommuner vil gå med minus. Dette vil blive kostbart i menneskeliv.

Den svenske medieklasse taler med deres typiske langsynethed om ‘klimaflygtninge,’ mens de svenske velfærdsflygtninge er lige om hjørnet.

“The Black Swan”

Da de politiske samfundsingeniører fablede om ‘mångfald’ i 1975, glemte de at tænke på, at der er noget der hedder ‘infrastruktur.’ Nu er den svenske universelt overbelastet. Skoler, boligmarked, retsvæsen, sygehuse, og det eneste de ikke tåler, er flere nedskæringer. Men det er dem, der kommer.

Udover disse, er energi- og fødevareforsyningen sårbare og ikke forberedte på eventualiteter. Sverige er moden for det, økonomerne kalder ‘the black swan.’ Nemlig når flere uforudsete ulykker sammenfalder og forstærker hinanden. Så skal militæret bruges, og det er der heller ikke.

Sveriges tre nabolande burde derfor være forberedt på et større, svensk samfundskollaps, men så langt fremme i skoen har vi ingen folkevalgte, der er. Det vil komme bag på os. “Tænk at det kunne ske i vores kvarter,” som det hedder i Vox Pop på TV.

Et folk vælger desværre repræsentanter, der er lige så uvidende som det selv er. Ellers ville demokratiet ikke have stadig nye, selvskabte problemer.

Jeg har opgav TV for femten år siden. Jo mindre nogen ser det, desto bedre.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
3 years ago

Det kan siges meget simpelt: Islam er en forbryderorganisation.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Problemet begynder med Lars Løkke, men slutter desværre ikke der Danmarks statsminister manipulerer med FN-pagt. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11041195/problemet-begynder-med-lars-loekke-men-slutter-desvaerre-ikke-der/ … Den FN-pagt, som han på Danmarks vegne agter at tilslutte sig i Marokko om en uge, vil alt andet lige, dvs. selv om den ikke er juridisk bindende, og selv om den nævner de enkelte staters suverænitet, øge den menneskeeksport, som allerede gør sig glædende takket være (a) moderne kommunikationsteknologi, (b) en hastigt voksende muslimsk diaspora i Vesteuropa, (c) menneskesmugling, (d) hjælpsomme flygtningevenner i Middelhavsområdet, (e) EU’s porøse grænser – og (f) de generøse velfærdsstater i nord. Hvorfor? Fordi FN-pagten ligestiller migranter med… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Deadline på DR2 om de nye udlændingestramninger

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-9/deadline-2018-11-30#!/00:12:02

Anonymous
Anonymous
3 years ago
Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det ser illa ut för Europa. EU och FN vill att Europa skall ta emot 59 miljoner migranter före år 2025. Om det sker då är det slutet för Europas länder. Europeerna måste gör allt som de kan för att förhindra denna fruktansvärda överenskommelse. https://www.youtube.com/watch?v=4UWIGg0_RdI

Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago

Hvis år 800- et eller andet var det år Danmark blev kristnet, så bliver år 20- et eller andet, det år Danmark blev islamiseret.

Nielsen
Nielsen
3 years ago
Reply to  Ole Madsen

Islamiseringen har pågået siden 1950’erne, dda den første muhammedaner betrådte dansk jord med henblik på at tage varigt ophold. Vi har altså at gøre med en situation hvor etniske danskere bliver kogt som frøer. Karen Blixen og Ludvig Holberg advarede os mod dem. Måske fordi vi fra barnsben af fik indpodet, at vi ikke må tænke ondt om jøder, lader vi andre arabiske sydlændinge træde os under fode. Jeg ved det ikke, jeg er ikke sikker på hvilke mekanismer vi ligger under for, ved at sprede ben så vidt for imamer. Kanske Stokholmsyndrom(?) Ganske ist er det, at vi vender… Read more »

Arne
Arne
3 years ago

Hvis man ikke vil i direkte krig – helt bogstaveligt – med sit samfund, så kan man jo bare konstatere, at kun mellem 17-20% af et lands befolkning, syntes at udviklingen er foruroligende. Den er ikke bare foruroligende, den er skræmmende. Broen til Sverige burde bevogtes ud over alle græn- ser. Lande som Sverige, Norge, Tyskland, England, Holland, Belgien, Frankrig, er på vej til kollektivt selvmord. I Danmark går det lidt langsommere, men med de løgne som myndighederne spreder om antallet af muslimer, så er det kun et spørgsmål om tid, hvis der ikke bliver skredet ind. Med det mener… Read more »

Randers
Randers
3 years ago

Ingen TV? Den må jeg ha for å se min dvd-samling med Inspector Morse. Herlig å se Oxford før moskeene dukket opp.

Global Jihad
Global Jihad
3 years ago

Kort sagt: Det begyndte med en krig, og der har været krig lige
siden! Global Jihad

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Men til gengæld kan svensken glæde sig over den omfattende kulturberigelse.
Iflg. David Træls vil Sverigstan meget snart opleve en lysende fremtid med stor velstand som følge af alle disse herlige muhamedanere, de har taget imod med åbne arme og skød.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

I Nordsverige har fødende kvinder over 100 kilometer til den nærmeste fødeafdeling.

I Nordsverige er der 100 kilometer til den naermeste 7-Eleven.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  steen

Mjaaah, det er maaske lidt pedantisk, men lidt vaesentligt er det vel, at man ikke kan forvente en foedeklinik paa hvert gadehjoerne hvis man bor i et tyndt befolket omraade. Paa Groenland hedder det helikopter til jordemoderen.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Hvad ved du om Grønland?
Bare den tynde brune stribe der er isfri, er større end f*cking Sverige!
Der bor omkring 55000 stolte Inuiter.
Förövrigt anser jag det vara endera höghärdigt eller uttryck för lathet, att hålla på att skriva här, utan att lägga in Dansk språk och tangentbord!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Förövrigt anser jag det vara endera höghärdigt eller uttryck för lathet, att blablabla…

Naa?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x