13
dec
Seneste opdatering: 15/12-18 kl. 1718
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Svensk demokrati’ er en frækhed, der handler om folk, der ikke kender deres plads.

Dette er svensk demokrati i 80 år grafisk set fra 1929-2004. Ingenting skete, bortset fra en lille, bitte smule i 1991 (og senere  i 2010). Det er det svenske ‘demokratis’ ønsketilstand: Der skal ikke ske en skid ved såkaldte valg, det er meningen med dem. Hvis folk havde faktisk indflydelse, ville de blive forbudt. EU er den næste garant for, at demokratiet forbliver en teaterkulisse.

Russere og robotter gjorde det!

Derfor elsker politikerne EU: Det er jobgaranti og forudsigelighed. Et folk har en vilje, derfor vil EU skifte folkene ud, så bliver det hele meget nemmere. Bare se på den ballade der kom ud af, at Migrationspagten slap ud i offentligheden. Russere og robotter gjorde det!

Jeg har interskandinaviske, overnattende gæster, så det er ikke blevet til mere end dette på Facebook.

Svensk parlamentarisme 1929-2004

Dette er svensk demokrati i 80 år grafisk set 1929-2004. Det er klart, at de må have en demokratiminister, for at vedligeholde illusionen, for de, der vil tage magten fra dem, – Sverigedemokraterne for eksempel – er ‘antidemokrater.’ De mangler opdragelse, at tro, de kan blande sig i den idylliske stilstand. Alt er gået i kage, siden det svenske folk misforstod sin rolle, og troede de deltog i et demokrati.

Sverige er et meget moralsk land, og demokrati er bare en frækhed, der handler om folk, der ikke kender deres plads. Opkomlinge er ‘nazister’, spørg Annie Lööf. Hendes model er i færd med at fallere, og det er det interessante iøjeblikket. Den gamle orden fallerer, noget nyt opstår. Måske et ægte, svensk demokrati, Gud og svensk journalistik forbyde det!

Modstanden er hård, de ‘demokratisk valgte partier’ har ikke været demokrater i to-tre menneskelaldre. Svensk demokrati minder om det såkaldte ‘EU-demokrati’ – Europaparlamentet. Sverige ventede bare på den nye totalitarisme – EU, nu Sovjet desværre forsvandt. Det lå i dets gener, for så vidt, man kan være totalitær af fødsel. Jeg mistænker efter 50 års bekendtskab med Sverige, at man kan.

Demokrati er teater for masserne

Svenske valg findes, for at alt skal forblive det samme, som det var. Princippet genkendes fra HAMAS og Erdogan. Dette er, hvad der er sket i Riksdagen i 80 år. Demokratiet er en tom kulisse, og EU er ved at gøre dansk demokrati til det samme, som svensk hele tiden har været: Ubevægeligt.

Danske journalister tror, at den svenske regeringskrise handler om de grimme Sverigedemokraters “brune fortid.” Forkert. Det handler om, at opkomlinge ikke skal komme og tage deres fede ben, som de regner for deres til evig tid. Magten er så at sige indstiftet af Gud, det handler dagens svenske, politiske teater om. Journalisterne er helt vilde med det, vi andre er mindre ophidsede.

Læs “Den politiske adeln”, som er alt for ukendt. Magten er altid sig selv lig, den er ikke specielt andeledes i Beirut end i Stockholm, selvom den gerne vil tro det, når den ser sig selv i spejlet. To parlamenter: Mobilitet og status quo

26 overfaldsvoldtægter på 48 dage? Åh, herregud!

“Den feministiske og humanistiske stormagt” har kostet adskillige nordiske kvinder livet. Det har den gjort i 30 år. Karlstad er  på Helsingørs størrelse. Omkring 50.000 indbyggere.

Expressen har gransket voldtektene i Sverige: På 48 dager i høst ble det anmeldt 26 overfallsvoldtekter. En av verdens fremste eksperter på voldtekt reagerer slik: «26 på 48 dagar? Åh, herre gud». Avisen har gransket anmeldelsene og fulgt opp alle nyhetsmeldinger om overfallsvoldtekter i løpet av høsten. Fasit: 26 anmeldte mistenkte fullbyrdede voldtekter og voldtektsforsøk på 48 dager.

Politiet har ingen mistænkte

Tre har hittill resultert i tiltale, og det har vært én fellende dom. I de aller fleste sakene har politiet ingen mistenkt. Expressens lederskribent Britta Svensson har snakket med Vania Ceccato, professor ved Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Ifølge Svensson er hun en av verdens fremste eksperter på når, hvor og hvordan overfallsvoldtekter skjer. Hun har også konkrete råd om hvordan man forebygger. Britta Svensson: «26 fall på 48 dagar? Åh, herre gud»

Ceccato blir sjokkert når hun hører resultatet av undersøkelsen:

Jag har sett på Expressen att det varit många fall i höst. Men 26 på 48 dagar? Åh, herre gud, utbrister hon.

Etter å ha sett på detaljene rundt hver av de 26 voldtektene, sier Ceccato:

– Så ser det ut, och det kommer att fortsätta att se ut på samma sätt år efter år om man inte jobbar med de här frågorna.

Går etter lav risiko

Voldtektsmenn velger steder der de vet at risikoen for å oppdages er lav, sier Ceccato. Parker, skogsområder, kirkegårder, skolgårder og industriområder nattestid forekommer hyppig.

Gjerningsmennene velger steder og tider der mulighetene for å finne et offer er størst; om natten eller tidlig morgen etter at utesteder har stengt, og på vei hjem fra tog, busser og annen offentlig kommunikasjon.

Vania Ceccato har ledet et forskningsprosjekt om 150 voldtekter i Stockholmsområdet hvor ett funn overrasket: 21 prosent av voldtektene hadde skjedd i en taxi, pirattaxi eller svart bil som kan ha blitt oppfattet som en taxi.

– En man i en svart bil kan hitta offer om han finns på rätt plats. Flera kvinnor har blivit våldtagna efter att ha valt bort allmänna kommunikationer för att de trodde att det var säkrare med taxi.

 Berusning øker ikke risikoen

Ceccatos siste studie viser at bare 60 prosent av ofrene hadde drukket alkohol.

Kvinnor som drack löpte inte större risk än de som inte drack. Mycket mer avgörande var om hon befann sig med nära vänner eller inte.

Tirsdag rapporterte Expressen om «det svarta brottsdygnet» som rystet Karlstad i Värmland: I løpet av én natt i oktober endte fire kvinner på sykehus etter voldtekt.

«Det skjer ikke her i Karlstad»

17-årige Maria var en av dem. Marerittet ble fullbyrdet i et mørkt portrom da hun sent på kvelden var på vei til sin kusines leilighet. Maria trodde hun var tryggere i lille Karlstad enn i de store byene:

– Överfallsvåldtäkter är något man har läst om i tidningen men då tänker man Stockholm, Malmö och Göteborg. Till och med när jag stod med den här mannen mitt i natten tänkte jag att det var lugnt, för ”det händer inte här i Karlstad”.

Ifølge Brottsförebyggande rådet (Brå) defineres overfallsvoldtekt som en voldtekt eller et voldtektsforsøk der offeret og gjerningspersonen ikke kjenner hverandre, og som starter uten foranledning. Men politiet har ingen egen kode for «overfallsvoldtekt» og derfor er fenomenet vanskelig å kartlegge utfra offisielle statistikker.

Expressen fant i perioden 1. oktober til 18. november 26 mistenkte voldtekter eller forsøk på voldtekt utomhus – de fleste av dem rapportert som fullbyrdede overgrep. Via Document.no

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sindsro
Sindsro
4 years ago

OT
Jeg ved det godt at det ikke du’r

Men det her er satme gråtæsk.

https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11069351/flygtninge-kan-fortsat-faa-permanent-ophold-i-danmark-trods-stramninger/
14.12.2018 KL. 20:45
Flygtninge kan fortsat få permanent ophold i Danmark trods stramninger
Efter fire år kan flygtninge få permanent opholdstilladelse, som ikke kan inddrages ved fred i hjemlandet.

Her ser man tudelig at Fadbamsen og Mettepigen vil ødelægge Danmark.
Peter Skårup står lige ved siden af Banklærlingen Kristian Jensen og hører på.

Vi skal have NB og Stram Kurs på banen NU.
Det du’r ikke som de laver det på Borgen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Ja, det skal jo nok blive “muntert” – vi risikerer at få en ny formand for EU-kommissionen, som er om muligt endnu mere naiv, virkelighedsfjern og groft uansvarlig end drukmåsen og den lalleglade fantast Jean-Claude Juncker ? https://samnytt.se/kan-bli-naste-ordforande-for-eu-kommissionen-lovar-krossa-konservativa-regeringar-och-forena-europa-med-afrika/ Kan bli näste ordförande för EU-kommissionen – lovar krossa konservativa partier och förena Europa med Afrika Utrikes14 december, 2018 Vänsterliberale politikern Frans Timmermans från Nederländerna är nominerad till att bli nästa ordförande för EU-kommissionen. Om han blir vald lovar han att krossa alla konservativa regeringar i EU och göra Europa och Afrika till en gemensam kontinent. Timmermans är idag EU-kommissionens förste vice… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Følger der en forklaring med grafen, Steen?

Jeg har lige erhvervet 3 dages Facebooksfrihed, for i en kommentar at skrive: “muhamedanere har lav IQ”! Hvilket jo er rigtigt!!!

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Steens graf bygger på de tal, du kan se nederst på denne side: Resultat i val till Sveriges riksdag.

Sverigedemokraterna kom først over spærregrænsen på 4% i 2010, så de er ikke med i Steens graf.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Tak ☺

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Langt væk hjemme fra, heldigvis, havde de ladet TV’et køre i baggrunden på intet ringere end TV2 Fakenews. Igen bliver man bekræftet i, hvor meget hjernelam sendetid, det rent faktisk er muligt at befri sig selv for, ved at trykke på sluk-knappen: Det handlede selvfølgelig om Brexit – eller rettere “Alle” de britere der stod i kø foran TV2’s reporter for at tude ned i mikrofonen over Brexit – denne katastrofe må man forstå, men som forhåbentligt bliver forpurret, hvis det står til TV2 Fakenews. Sjældent har jeg set så ensidigt noget lort. Og hør nu her: Man kan ikke… Read more »

Allan Hansen
4 years ago

Der skrives historie –
https://youtu.be/utlwiFYGOms

peerpede
peerpede
4 years ago

En svensk liberal är en pissnödig man/kvinna eller en ‘hen’ där på toaletten, dividerar i god liberal ande om blixtlåset ska dras ner, eller hen kan dra ner byxan och ordna behoven.
Oftast hamnar det onåmndbara i byxorna, blöta fläcken och en stripa mörkt på varje byxben.

Allan Hansen
4 years ago

Ja Steen, vi smider alt for meget viden væk!
Vi træffer alt for mange vigtige og afgørende beslutninger
uden, at tænke os om!
Vi ved alle, at vores samfund er gennemsyret af løgne og bedrag, og
dog kan de være svære, at gendrive – vi svæver mellem, det meningsløse
– tidsløse og det ligegyldige! Vi kunne kalder det – kulturskizofreni

https://youtu.be/zTvyUVgFa5U

Voldposten
Voldposten
4 years ago

Sandhedsstyrelsen Kære Venstrefløj, I har et problem. I ved det ikke endnu, så her kommer lidt hjælp fra ind fra højre: tænk Jer om! Jeres hellige forargelse over Lindholm-farcen er ikke alene utidig, den truer med at give bagslag og ramme Jer selv. Midt i den glorie, som er sammenfaldende med Jeres horisont. – Hvordan det? Jo, efter at I med begge ben – plus alle de velbetalte af slagsen – hoppede i Dansk Folkepartis fælde med ‘den øde ø’ og nu galper op om umenneskelighed og overtrædelse af mulige og navnlig umulige konventioner, har I glemt at sende en… Read more »

GamleDanmark
GamleDanmark
4 years ago

Jeg håber snart at man vil kunne høre om voldtægtsmænd som bliver fundet af selvtægtsmænd.

Hvis kvinderne i mit liv bliver udsat for noget lignende, så vil jeg finde de skyldige og voldtage dem ihjel. Gerne hvor det bliver filmet og lagt op efterfølgende.

Kan jeg ikke ramme de skyldige så tager jeg deres nærmeste.

Vi er i krig og pt fører islam.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  GamleDanmark

Svenske XY’ere blev kastreret af feministiske pædagoger i børnehaven. DERFOR!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Når svensk fisse er så godt, burde det – den – jo være en eksportsucces? ?

mjolly
mjolly
4 years ago

Og dette er nærmest på vinterstid, lurer på hvordan tallene er om sommeren.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x