19
dec
Seneste opdatering: 23/12-18 kl. 0438
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bekræftet jihad terror. Halshugningsvideo cirkulerer

“ISIS-facon” er blot, hvad koranen foreskriver. Moderen kunne ikke afskrække Louisa fra at tage afsted. Man kan læse Udenrigsministeriets rejsevejledning for Marokko, og vurdere, om den er vejledning nok.

Hvem skulle ellers advare unge, naive piger imod at tage ud i verden og blive slagtet af en forudsigelig religion? Den er senest redigeret d 18.12, mon der er nogle der har røde ører på Asiatisk Plads 2? Skulle de have skelet lidt rigeligt til det Euro-Mediterrane samarbejde i stedet for at redde unge danskeres liv?

Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersens fjeldtur i Atlasbjergene endte med “en bestialsk voldtægt” – derefter blev hovederne skilt fra kroppene, ifølge marokkansk avis.

«Kvinderne blev udsat for et bestialsk drab på “DAESH-måden”skriver den marokkanske avis Assabah. Daesh er et andet navn for Islamsk stat, IS. Al Arabiya skriver at Maren og Louisa blev voldtaget og at det hele blev afsluttet med “slagtning”: Maren og Louisa ble drept på «IS-måten» etter å ha blitt bestialsk voldtatt.

Alle mordere fanget kl 10

OBS: En er grebet, fotos af de tre eftersøgte marokkanere. Som kendere kan dømme alene efter skæggene og kalotterne, Taqiyah, dybt troende muslimer. OPDATE: De er fanget nu kl 10.

I Sverige skal læsere skånes for historien. AB havde en notitsagtig artikel for to dage siden, eller foregår det kun på alternative medier.  Torsdag optræder de to igen som “knivdræbte.” Altså det svenske speciale igen: En ikke-begivenhed.

Vis videoen for hele Folketinget

Jeg linker nu til videoen, nu den er verificeret. Den kommer ikke her på bloggen udover et skærmbillede, den er ekstremt ubehagelig. Angiveligt blev den danske kvinde dræbt inde i teltet, mens det skulle være udenfor, man ser den norske blive slagtet som et lam.

Jeg mener den burde tvangsforevises hele Folketinget, især for Jens Rohde, Enhedslisten og Alternativet, på samme måde som de anklagede i Nürnberg blev tvunget til at se film fra Auschwitz. For at bringe lidt virkelighed ind i forsamlingen, bare lidt.

Er der nogen ‘mørkere kræfter’ end de danske islamimportører?

Danske politikere skal ikke tro, de ikke er under anklage, nu de har masseimporteret denne modbydelige ideologi uden at spørge nogen om lov. Man kan da også se af statsministerens lunkne standardklicheer, at han ved det og at han stinker af uærlighed og ubehag ved situationen, men er ikke værre end at han taler islam ned til “mørke kræfter.”

Har Løkke overhovedet et ægte ord i sin mund mere?

Er der nogen mørkere kræfter end de danske islamimportører i Folketinget? Er der nogen der får mere uld i munden, når islam folder sig ud direkte efter bogen?

Det sande ord for barbariet, kan Løkke ikke svinge sig op til at sige. Hvilken ynkelig, falsk snog han er, hvilken middelmådig kontormand. Har han overhovedet et ægte ord i sin mund mere?

Mon ikke også Marrakesh smager ham så dårligt, at han bliver en endnu mere ulden fornærmelse mod ethvert tænkende og følende menneske?  –   Siden Lars Løkke Rasmussen fik magten, er der givet opholdstilladelse til 609 marokkanere.

Se også Uriasposten Marrakesh-drabene var Islamisk terror: “Never judge people by their appearance ❤️” (Maren Ueland) og Heller ikke Erna Solberg klarer å ta drapene inn over seg.

Screencaps

Videoens ægthed er nu bekræftet af danske myndigheder. Den kan downloades her. Man kan se den indlejret her. Nogle vil fortryde, de gør det.

1 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
5 years ago

De fleste vil nok hævde, at det er topmålet af naïvitet når disse to lyshårede, nordiske piger tager på vandretur i et islamisk land. Det er det så sandelig også, men kan man bebrejde dem, når de livet igennem er blevet tudet ører og øjne fulde om islam som fredens religion, multi-kultiens velsignelser og diversitetens lyksaligheder? – Aldrig har de i skolen, på universitetet eller i medierne hørt så meget som et pip om den virkelige islam. Skylden for deres makabre død ligger ikke kun hos morderne – de følger blot islams regler – men i særdeleshed hos politikerne og… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago
Reply to  steen

Jeg gruer for den dag muslimerne udgør 25-50% af befolkningen og begynder at ligge på lur ved gadehjørnerne med henblik på at skære halsen over på tilfældige vantro danskere, som går en aftentur i byen. For et par år siden fik en ældre præst i en Nordfransk kirke skåret halsen over af en IS-kriger under en prædiken.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Voldposten

Sandt nok, og i og med at MSM, især TV2 og DR, slet ikke oplyser samfundet om de mange voldelige overgreb, voldtægter og mord, som sker hér i landet, og de fortier den massenedslagtning af bl.a. kristne i irak, Syrien og elsewhere, hvordan skal de naive skandinaver så tro andet, end at verden er ligeså rar og fredelig andre steder? For egen del stoppede min naivitet, da jeg som 17-årig boede i en længere periode i USA. Det hjalp yderligere, da jeg i begyndelsen af 20’erne også boede i Paris, senere i Saudi Arabien. Op i Røven med multikultur og… Read more »

Voldposten
Voldposten
5 years ago

Citat: Hvilken ynkelig, falsk snog Lars Løkke er. – Sig mig lige, har dette stykke usle kryb fra Græsted ingen rådgivere, de såkaldte ‘spindoktorer’? – Hørte også den lille quisling i bilradioen her kl. 12 og måtte klamre mig til rattet i måbelse over kanaljens frækhed og himmelråbende taktløshed, især over for de to pigers efterladte. Som en anden kommentator skrev, så kunne han, med lidt bedre timing, have taget de to kister med hjem i flyet fra Marrakech. Helt galt blev det så, da uslingen sluttede sin tirade med følgende: Der er stadig mørke kræfter, der med vold vil… Read more »

Kenneth
Kenneth
5 years ago
Reply to  Voldposten

Jeg håber at jeg en dag kommer til at opleve snogen sidde på anklagebænken. Det tror jeg ikke at jeg er den eneste som håber på. Fx ham som skriver: “Løkke burde betragtes som det danske samfunds fjende nummer et. I forne tider havde han været erklæret fredløs.” Det citat havde JV trodsalt markeret med store kursive bogstaver i deres avisudgave. https://www.jv.dk/Danmark-Debat/Loekke-har-sat-afviklingen-af-Danmark-paa-skinner/artikel/2669691 Glem dog ikke de øvrige MF’ere fra Venstre. Særligt har jeg bidt mærke i Anni Matthiesen, som skamrosser Quislingen for Marrakech-aftalen. Selvfølgelig regner hun vælgerne som idioter og håber at køre sig selv i stilling til en vellønnet… Read more »

Val Halla
Val Halla
5 years ago

Det är eliten som har mördat de här tjejer. Eliten som hatar sitt eget folk. Eliten som vill ha sin egen liten mångkulturell bubbla med fina jobb, och prestige. Den här eliten skall betala sina brott, hårt.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Val Halla

Man kommer uvilkårligt til at tænke på blodbadet i Stockholm, hvor et utal af adelen blev dræbt, så blodet flød ned ad gaderne. Hvorfor finder vi os i så meget i dag..? Man fatter det ikke.

Kenneth
Kenneth
5 years ago

Lad os rent teoretisk forestille os at IS-barbarerne kom herop og tilstod at have udført ugerningen, så kunne de ikke efterfølgende udvises til Marokko pga. konventionshysteriet. Vi har en del IS-sympatiserer til at fisse rundt på utåleligt ophold.

Voldposten
Voldposten
5 years ago
Reply to  Kenneth

Kenneth, du kan bide spids på at de kommer herop! – Marokko har dødsstraf, og da de 3-4 fromme muslimer her har ødelagt landets turistindustri vil den komme i anvendelse. Og så snart kendelsen er afsagt, vil vore hjemlige, kaglende klasser –d’eliten – sætte hele snøfte-hulkesfæren i alarmberedskab. TV vil interviewe naboer og venner om hvor søde og rare disse flinke unge mænd ellers er, og hvor synd det er for dem, at de er blevet vildledt. De Berlingske blade vil mene, at det hele er Trumps skyld og Politiken/JP at det er Putins. Vor utroligt kompetente udenrigsminister vil højstegen… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago
Reply to  Voldposten

@Voldposten Lige praecis. For en fem-seks aar tilbage snuppede de en marokkansk narkosmugler med et par kilo heroin. Saa snart han havde overstaaet et par maaneders kurophold i et dansk faengsel, udtalte han ordet ‘asyl’, hvilket naturligvis blev ham tilstaaet, da Marokko behandler narkosmuglere anderledes haardhaendet end det danske retssystem. Nej, et marokkansk faengselsophold kunne man ikke byde manden. Saa hvis du vil have asyl i Danmark, skal du bare medbringe narkotika i grossistkvanta. Samme logik gjorde sig gaeldende under piratjagten i Aden-Bugten. I starten blev piraterne samlet op, saa de kunne retsforfoelges i Danmark, men da saadanne retssager typisk… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
5 years ago

Tragiskt. Hur vågade de alls åka till ett arabland som vita kvinnor? Ska man nödvändigt dit bör man ha god lokal- och kulturkännedom, kunna smälta in och helst ha väpnad eskort. Kan det tänkas att de fostrats in i en naiv människosyn och omvärldsuppfattning? Det är farligt nog här hemma. Jag har inte ännu sett någon rapport om denna händelse i svenska MSM. Kanske har det skuffats undan av vågen av mer eller mindre dagliga skjutningar och sprängningar i Malmö och resten av Sverige / “Sverige”.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Blir kommentert i Expressen..og rubrisert som terrorisme..3 stk er tatt..

Træt
Træt
5 years ago

Turen skulle være en fuckfinger til alle de hjem- og smålige racister, der i stedet fik bekræftet deres erfaringsbaserede fordomme.

Knud Madsen
Knud Madsen
5 years ago

Så fik et par tomhjernede gæs deres Darwin Award.

Nobody
Nobody
5 years ago

Naivitet är naturlig med tanke på deras ålder.

Men vems fel är det att de inte förstod allvaret?

Ansvaret ligger på de som förhindrar fri kommunikation om väsentliga saker. D.v.s. Propaganda som avser att förminska eller förstora utan förankring i verkligheten.

Kongen af norden
Kongen af norden
5 years ago

Disse usle kujoner og ders fælles muslimske venner burde dø samt ders kristne venner der helle tiden holder hånden over dem. Håber på et hævn mod disset perker!

Historyman
Historyman
5 years ago

Sverige igen, igen, ser ikke, høre ikke.

Engelske aviser som; Daily mail, the sun, the Mirror, har alle historien om de to nordiske pigers mord. Men har nogle svenske aviser ? Selv de engelske nævner drabs videoen, men tror i at de svenske medier vil nævne dette?
Spændende tider.
I sandhed tysnan.
Mvh.
Historyman

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
5 years ago
Reply to  Historyman

Ytterst pinsamt Historyman, men tyvärr inget annat att vänta sig. T.o.m. min “lokaltidning” franceantilles.fr skriver om morden. Givetvis även ripostelaique.com.

Morningstar
Morningstar
5 years ago

Jag har sett nog med halshuggningar för en livstid och orkar inte med fler. Dock finns det folk som verkligen behöver se sånt och det är dom som i allmänhet kallas för normies. Kanske man kan chocka dem till att börja vakna. Tänker inte heller racka ner på kvinnorna därför att dom har förmodligen blivit hjärntvättade sedan förskolan. Kanske även av vänsterextrema föräldrar. Så dom förstod förmodligen inte bättre. Trodde Marocko var lika säkert som villaförorten dom växte upp i.

Lenn
Lenn
5 years ago

Grusomt! Jeg slog ind i 2 sekunder på videoen, og det er afskyeligt! Her er en artikel om det. Og videoen er også her. http://barenakedislam.com/2018/12/20/morocco-graphic-video-has-emerged-of-one-of-the-two-scandinavian-female-tourists-being-beheaded-by-muslims-at-popular-tourist-hiking-trail/ Jeg er helt ligeglad, hvad de politisk korrekte løgnere siger, at det er Daesh osv., nej, det er Muslimer, som følger deres lede terrormanual! På en måde synes jeg, at det er “eerie”, at Marrakech-aftalen er blevet underskrevet sidste uge, og at to blonde piger, een norsk, een dansk, er blevet brutalt voldtaget af disse djævelske ABER – se aberne i linket – i samme uge. Daesh, og andre muslimer, truer nu med masser af… Read more »

MKM
MKM
5 years ago

Stakkels naive og tillidsfulde piger og stakkels efterladte forældre/øvrige familie. Først voldtaget på “bestialsk måde” og bagefter fået skåret hovederne af. Afskyelig form for “religionsudøvelse” – Mishandling og drab på “vantro begået i Allahs navn?? De var nogenlunde lige så gammel som min egen kønne, lyshårede datter -som også efter gymnasiet ville med en venimde til Nordafrika for at “ride på kameler i ørkenen og ligge ved poolen og sole sig” Jeg råbte som en sindsyg, at det skulle de under ingen omstændigheder, og opremsede alle mine fordomme om hvid slavehandel/bortførelser, voldtægter, drab og alle Ægyptens plager. Hun var da… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
5 years ago

Det må da lige være en sag for Løkke, han har jo “gode,, venner på
de kanter!

Michael Pleym
Michael Pleym
5 years ago

Alltså, jag vet inte riktigt hur jag kommer in hit. Men jag tycker detta är så fruktansvärt hemskt att jag inte riktigt vet vad jag ska hålla mig i för att inte fullständigt tappa greppet. Först av allt, mitt djupaste och varmaste deltagande med familjerna. Jag har inte ork nog att ta in vilken fruktansvärd sorg ni påtvingats. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade ork nog att hämnas era döttrar. Men det har jag inte. Jag ska i stället ägna mitt resterande liv åt att i tal och skrift upplysa världen om de drivkrafter som får unga… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

Jeg har set videoen og det var en grænseoverskridende brutal oplevelse. Ville ønske jeg kunne være i teltet og forsvare dem, men kunne nok ikke stille meget op imod 4 IS-krigere med 1/2 meter lange knive.

Allan Hansen
Allan Hansen
5 years ago

Race Jul!
Hvid Jul er racistisk – nu må man kun drømme om sort Jul!

https://youtu.be/eDwFehTaiuw

Deroute DK
Deroute DK
5 years ago
Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Tak for at linke til artiklen Steen. Har ikke set den før nu. Grrrr, de forbandede svin i folketinget, der har ladet muslimerne vælte ind.

Ære være Louisa Vesterager Jespersens og Maren Uelands minde. Hvil i fred. I bliver ikke glemt.

mjolly
mjolly
5 years ago

Skal visst være en video på ca 1 minutt, har bare funnet blurred screenshot

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  mjolly
mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  steen

Den er nok ekte allikevel, står i engelske aviser at åstedet var en steinhytte, og norsk politi prøver å fjerne den fra nettet. Håper noen tar en kopi.

Jake
Jake
5 years ago
Reply to  mjolly

Du kan downloade den i topic og ægtheden er iflg dansk politi nu bekræftet.. hendes avv. lyder desværre også ret dansk.. noget tyder på de har taget hende og truet hende og fået hende til at ligge sig på maven, hvorefter de begynder at save i hendes nakke, og efterfølgende træder hende i hovedet for at holde hovedet stille. du kan også se den på theync com under danish girl, men medmindre du er faktaresistent til sokkeholderne så ville jeg undlade, da man mildest talt får lyst til at fare lige i struben på de ansvarlige politikere samt mediefolk som… Read more »

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x