20
dec
Seneste opdatering: 22/12-18 kl. 1627
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Asger Aamund: Migrationspagten er en ulykke for Danmark

“EU er et bureaukrati – ikke et demokrati” (Asger Aamund)

Hvis man rigtig vil forstå, hvilke bedragere og hyklere Venstre og Løkke er på fremmedpolitikken, og som Mette Frederiksen også ville have været, bør man læse Asger Aamund i dag. Hvis man vil bevare sit land, og samtidigt stemmer på dem, er man helt enkelt for dum. Den ‘stramme fremmedpolitik’ er rent teater, og dumme vælgere kan man fodre svin med. Vi kommer til at miste det, ligesom svenskerne i praksis allerede har gjort via den grundlagte demografi.

Hvad Løkke gør og siger, rimer ikke, det er ikke rationelt, og man forstår det ikke, hvis man ikke forstår endnu et rationale: Danske småstatspolitikere har større loyaliteter end det danske folk: EU og FN, som bare er andre ord for de virkelig rige, der styrer denne verden: Globalisterne (Morgan Stanley, Soros, Rothschild, Goldman Sachs m.fl.) Dem der færdes frit på Kommissionens parketgulve.

Overstatslighed er des Pudels Kern

De vil selv drive politik, for nationer er alt for besværlige for deres indtjening. Det betyder globalisme nemlig: Parlamentarisme skal udfases eller tømmes for betydning. “Klimaproblemerne” er en del af den strategi: Overstatslighed, her ligger pudlens kerne.

Follow the money og du forstår marionetten Løkkes dobbeltspil og alle de andre, der kommer efter ham. Der er en mening med slingrekursen. De er i gang med at gøre ‘demokrati’ til et helt meningsløst teater, for den virkelige magt ligger forlængst ikke i Folketinget. Det vedtager, om ‘nydanskere’ skal give hånd eller ej og mener noget, om hvilke sange vi bør synge, og det forventes vi at gå højt op i. Imens mister vi ikke bare landet, men også demokratiet. Der er stort flertal for det både i Folketing og befolkning.

Danmark gik i FNs migrantfælde

Hvis vi følger FN migrantpagtens bud om at slå dørene op for en lavine af ufaglært, migrerende arbejdskraft fra Mellemøsten og Afrika, vil den danske demokratiske retsstat snart være historie. Alt sammen resultatet af en »juridisk uforpligtende aftale«.

»Soft law« er som en flok rejsende, der skal krydse en lavvandet flodseng. De står på bredden og tøver, fordi de ikke har lyst til at vade over på den anden side og få våde fødder. Hjælpsomme mennesker lægger så en række vadesten ud i vandet, så alle kan komme tørskoet over. Herefter stiger vandstanden og skjuler vadestenene. Der er nu ingen vej tilbage. Vejledende lov er blevet til gældende lov. Det kommer også til at ske med FN Migrationspagten.

FN migrationspagten er blevet til i et tæt samarbejde mellem FN og en række migrantorganisationer og NGOer, der nu alle vil mase på for at tvinge vore vakkelvorne politikere til at leve pagten ud i praksis. Vi kan også være stensikre på, at internationale domstole som Menneskeretsdomstolen og EU-Domstolen vil betragte pagten som et vejledende retsgrundlag. Alt det er statsministeren naturligvis fuldt ud klar over, men når FN Migrationspagten om nogle år er slået fuldt igennem som retsgrundlag, er han ikke længere statsminister og vil henvise til, at andre må tage ansvaret for, at den bløde pagt forvandlede sig til »hard law«, hvad jo aldrig var hensigten. Sådan er realpolitik.

Pagten er intet mindre end en ulykke for Danmark af to årsager: For det første fordi den sidestiller migranter med vaskeægte flygtninge, således at alle vandrende mennesker skal have en flygtnings vidtgående rettigheder og privilegier efter konventionen af 1951. For det andet fordi aftalens hele ideologiske forudsætning udnævner migration som et afgørende bidrag til vækst og velstand i modtagerlandene. Danmark i FNs migrantfælde.

Et fyldigere uddrag på Marrakesh-avtalen er en ulykke for landet. Se også foredragene Asger Aamund i Helsingør og Asger Aamund i Hørsholm.  Se også det indlysende, som danske politikere er for dobbelttungede til at sige lige ud: EU, UN Back Illegal Mass Migration, Says Hungarian Govt. Stol ikke et sekund på dem hvad angår fremmedpolitikken!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Danmark og Europa står i en sump af problemer og vi har de ringeste politikere nogensinde!! Det er ufatteligt, at den ikke vestlige(muslimske) indvandring ikke blev stoppet helt for 20-30 år siden.

kenneth
kenneth
2 years ago
Reply to  steen

Og så tror jeg også at de har mistet jordforbindelsen som en fra NB skrev tidligere i dag. Håber det er okay jeg copy/pasta: “Hovmod står for fald. Flere europæiske regringsledere oplever en stigende mistillid blandt deres befolkninger. Hvorfor,- vil nogen måske spørge. Og for at få at få svar på dette må se på nogle af de europæiske leders ageren. Englands Theresa May, Sveriges Stefan Löfven, Frankrigs Emmanuel Macron, EU`s Jean-Claude Juncker, Tysklands Angela Merkel og Danmarks Lars Løkke Rasmussen. Gældende for dem alle er at de har glemt hvor de kom fra og hvad der har bragt dem… Read more »

Minucius
Minucius
2 years ago

Jeps-filli-deps! De vestlige globalister kan bare ikke få indvandring nok.
De er på konstant befolkningsrov kloden over. Verden er deres private plantage
og alle dens befolkninger deres selvfølgelige undersåtter. Der kan frit skaltes og valtes med menneskeheden i den fagre nye post-sovjetiske McWorld.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Danske småstatspolitikere har en større loyalitet, end det danske folk. Der mangler vist et eller andet. God klumme. Som Z-man siger, saa fandt globalisterne ud af, at det var lettere at hyre en skuespiller til at vaere politiker, end selv at regere over masserne direkte. Loekke og Mette og alle de andre er, naar det ikke lige gaelder elektroniske baenke og supercykelstier, handskedukker der faar deres replikker stanget ud fra Davos. To follow modern politics, as a normal person, is to see the movie They Live over and over, thinking there can be a different ending, that the aliens will… Read more »

mjolly
mjolly
2 years ago

Men enda vil ikke PET og PST si om videoen er ekte, jaja.

A European official close to the investigation confirmed that the beheading video was sent by private messenger to friends of the killed Danish woman by unknown senders who appeared to have Moroccan profiles. Police is investigating.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  steen

Ble diskutert på FB i går og tråden glødet av rasende og sjokkerte som leste..men problem med å få fram filmen der. Jeg henviste da til snaphanen..o iflg reaksjonen må det ha vært mange innom her.
Så at flerfoldige tusener nå har sett filmen, mange vegret..
men så den alikevel..stor protest ifra venstreslødderet selvsagt, feik..men nyttet ikke.
Håper det fastnet hos de fleste..og tenker på hvilke mennesker sossene og Reinfeldt er skyldiga for å dratt inn i Sverige, men også de skyldige i Danmark Norge..ellers takk for retteknapp..den trengs..
likes..ble mere vennlig/åpent og dermed større invitt/ønske å delta her nå..igjen.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  steen

Sporene efter deres landsforrædervirkelighed forsøges vaskes rent. Lars er i øvrigt formentlig ikke engang det dårligste og mest værdiløse menneske vi har haft på den post, men blot den første hvis vrangbillede er i færd med at blive overhalet og kritisk efterset af de reelle katastrofale konsekvenser hans og hans venners landsforræderi har medført. Og det bliver sikkert værre endnu.

mvjensen
mvjensen
2 years ago
Reply to  steen

Ps. Tak for at du og Uriasposten har helt uafhængige kommentarspor, for jeg er blevet udelukket fra al deltagelse på Facebookkontrollerede sites som jp ol. Måske kan jeg stadig få lidt luft her og der 🙂

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  mvjensen

Da vet du at det du har skrevet er sannheten..flere her som har blitt utvist..jeg fikk 1 uke..Istedenfor å bruke ordet muslimer andvender vi nå ordet Ondskapen..blir det samme, men blir ikke utvist da.

mjolly
mjolly
2 years ago

Norsk sharia-politi har fått reddit til å fjerne virkeligheten

“If you haven’t already noticed, the recent post has been wiped from reddit. Not ‘removed’ by admin but completely nuked. Including all the comments. This is where the link now takes you to:

http://i.imgur.com/YEmpp17.jpg

It’s safe to assume admin did this for a reason, and that reason is Norway’s NCIS.”

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x