1
jan
Seneste opdatering: 3/1-19 kl. 1315
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jihad Nytårsaften. Vesteuropa driver videre mod krig

Det finns förstås muslimer i väst som firar nyår tillsammans med majoritetsbefolkningen, men det förekommer inga samlingar eller gudstjänster i moskéerna. Det är en helt vanlig dag. Men för jihadisterna kan det vara en speciell dag ändå. För det är en dag då de otrogna samlas och och är glada och då gör det extra ont och väcker extra mycket uppmärksamhet när man attackerar dem. Mohamed Omar: Jihad på nyårsafton

Muslimsk tidsregning begynder ved islams krige

Det må man huske. Ifølge den muslimske kalender, er året nu 1440. Begynder den ved Muhammeds fødsel? Ved hans åbenbaringer? Ved hans død? Nej, den begynder i år 622, da Muhammed bliver kriger, udvandrer fra Mekka til Medina og begynder sine erobringer. Det fejres som Hegira.

Krigen i Europa er begyndt for mange år siden

“Krigen i Europa er begyndt for mange år siden,” siger min ven historikeren. Bryssel har muslimsk flertal inden år 2030, det er noget der mærkes i gadebilledet, når man er der. Europas såkaldte hovedstad vil være en muslimsk majoritetsby. Tyg på den symbolske underkastelse for ørkenprofetens klaner, og send en tanke til EU’s Mickey Mouse ‘parlamentarikere,’ der skal forsøge at overleve det.

Der er ingen mangel på små og store etniske nytårsulykker. Et greb i lommen: Asylsøgere i voldsorgie i Tyskland, 12 sårede. I Manchester dolkede en muslim tre tilfældige mennesker på gaden råbte på sin gud. I Tyskland kørte en bilist med vilje fire personer ned. Det er muligvis en indfødt tysker ramt af ‘falling down syndrom’, der mejer syrere og afghanere ned. Martin Sellner vil ikke kalde det ‘terror’.Forskellige steder i Belgien angreb indvandrere myndigheder og plyndrede butikker.

Stille og roligt nytår i Sverige?

Det kan jo ikke komme bag på nogen, hvis volden på et tidspunkt begynder at blive uddelt den anden vej. Journalister kan også bedre lide den slags historier,  det er heller ikke sundt for deres karakter, at lave så meget ‘fake news’, som de gør.

Expressen skriver, at det har været en rolig nytårsnat i Sverige. Politiet er ikke enig: Det har varit en stökig nyårsnatt.I England blev en ung engelsk far og fan af Tommy Robinson slået halv ihjel med spinkle chancer for at overleve. I København blev en knivdræbt og fire sårede. I Frankrig brændte hundreder hvis ikke tusinder af biler, facit er endnu ikke opgjort. Fortsæt selv.

Krigen i Europa bliver tydeligere for hvert år, der går

Den krig, politikerne er  i fuld gang med at sende europæerne ud i, hvad enten den kommer i vores eller vore børns tid, skrider langsomt og sikkert frem. Jeg konstaterer det lidenskabsløst, for jeg har vænnet mig til tanken de seneste fem- seks år.

Jeg er slet ikke i tvivl om, hvad der er ved at ske mere. Jeg var oprørt da tanken først meldte sig, men ikke mere. Dette fører til krig, fordi de der vil have det sådan, er for mange og magtfulde, og fordi vælgerne i demokratierne er for tykpandede til at modsætte sig det, før det er for sent.

Politikerne bør være de agiterede, der gør den det mod deres landsmænd, som de har gjort de sidste 30-40 år. De skal være bekymrede over at søge valg, og de skal frygte følgerne af deres egne handlinger, selvom mange formentlig vil undslippe fortjent straf.

Jeg håber i øvrigt, at Jens Rohde, Margrethe Auken og Vesterager befandt sig i Bryssel. Helst i Molenbeek. Der er kun 2.4 km derfra til EU Parlamentet. De har fortjent det. Mens de nationale politikere kæmper om den smule magt, de endnu ikke har foræret til Bryssel, går vore ældgamle nationer  til.

New Year’s Celebrations Across Europe Marred by Violence, – Eiffel Tower is shrouded by smoke as Paris burns into the night Se også Arabere angriber i Tog. – Køln

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Steen: “Expressen skriver, at det har været en rolig nytårsnat i Sverige“.

Husk, at “rolig” betyder morsom på svensk.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Rune Hansen

Inte om man leser Expressen i dag..då totalt motsatsen av “rolig”..mere U rolig..men media skriver o at halshogging bare er risp..så..

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Mångfald i Molenbeek. EU-hjärtats bakgård. Nog tar väl Juncker, Malmström och kompani en välbehövlig bensträckare i dessa kvarter då och då. Eller är dessa “varsomhelstare” hellre någon annanstans?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Nøkkelperson i Marokko er konvertitt med betydelig nettverk https://www.document.no/2019/01/02/nokkelperson-i-marokko-er-konvertitt-med-betydelig-nettverk Utlendingen som skal ha vært hjernen bak drapene på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland er konvertitt, har sveitsisk far og spansk mor, og hadde en kriminell og radikaliseringshistorie i Sveits, før han flyttet til Marokko, skriver marokkanske medier. Mannen het Zoller G.K., men ble Abdellah da han konverterte i 2011. Han ble radikalisert og var villig til å gjøre alt for saken: Han ranet en juvelerbutikk for å finansiere kampen for jihad. Ved å understreke at han er konvertitt får marokkanske myndigheter og medier nedgradert sitt eget ansvar: Det er… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Der er så meget vi ikke forstår!
Fordi det tager lang tid, og hvem fanden har tid til det?
https://youtu.be/ktkjUjcZid0

peerpede
peerpede
3 years ago

Det hæderkronede firma; De forenede Bryggerier, Carlsberg/Tuborg med flere, har givet flasketømmermændene en lektie de sent glemmer i et voldsomt møde mellem produkter og forbrugere på Storebæltsbroen i høj fart. Et antal ufrivillige konsumenter har fået flaskepanten tilbage, må de hvile i fred i den himmelske humle. At forsøge at få et bare nogenlunde overblik over antallet ofre for ulykken, en næsten umuligt da pressen bare præsenterer Facebook-lignende snap in notitser, totalt uden journalistisk værdi, BT er værst med en lang tråd uden sammenhæng.. Måske burde disse for Danmark så livsvigtige øltoge have sine egne baner, både for leverancesikkerhed og… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  peerpede

Hmm..I Expressen fins å lesa alt om denne fryktelige ulykken, hvor 6 skal være drept..13 skadet som skal skyldes en stor pressening imot førertogets front, som gjorde at det ble bremset op..kraftig..ulykken skyldes altså den kraftige vinden vi nå har både i Sverige o Danmark.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  sussebassa

Nu ved jeg ikke hvor stærkt togene kørte, men 130 for persontoget og måske 100 for godstoget er ikke urimeligt at forestille sig, der bliver et enormt tryk/undertryk mellem togstammerne og det blæste jo fuld storm ved ulykken på broen. Man burde slutte med at bruge presenninger som inddækning på toge, jeg har set mere end en af de tykke gummipresenninger flyve fra tagarbejde på byggepladser og det går stærkt når det blæser +25 meter i sekundet, det har ikke noget med hvor godt den er bundet fast, når ringene rives bort, kan intet stoppe det. En tragisk ulykke og… Read more »

David
David
3 years ago

Rystende film klip fra molenbeek, jeg synes godt nok ikke jeg så ret mange kvinder i klippet, men det er måske bare tilfældigt.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  David

Jeg så en sådan der ‘hen’ her i min lille by for en halv time siden (17:50 cirka).
Jeg troede ikke mit øje, helt sort og uden øjne.
Hvis det ikke havde været for alle børn der styrede hen rundt, havde jeg troet det var nogen scene fra en Disneyfilm med den lille mus og den sorte klat.

Katten tog musen og natten tog klatten 🙂

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x