2
jan
Seneste opdatering: 3/1-19 kl. 0028
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klanerne vil leve separat, mens de plyndrer og udnytter landet, iøvrigt på bistandshjælp

(Tysk, utekstet indtil den bliver undertekstet) Det er en meget instruktiv  minidokumentar på 25 minutter der skærer ud i pap, hvor mange klaner der kommer til Europa udelukkende for at berige sig på en hvilken som helst måde, også ved myrderier. Med hensyn til vold, har de absolut nul hæmninger.

Politiet voldsomt overmatchet

Både i Tyskland og Sverige er politiet voldsomt overmatchet af importen, og politikerne er impotente, inkompetente og bundet på hænder og fødder af internationale konventioner. Ingen kan hjælpe Europa, for Europa har forhindret sig i, at hjælpe sig selv.

Klanerne raser uhindret videre, de vil bare leve separat mens de plyndrer og udnytter landet – iøvrigt på bistandshjælp. De får simpelthen løn for deres krigsførelse mod staten.

Kommer nogen i retsvæsnet på tværs af det, viger de ikke tilbage fra at dødstrue og myrde dem. At prygle en politibetjent med baseballtræ, er ingenting for dem. De ved, de befinder sig i et svækket land med lav selvtillid og ringe evne og vilje til at forsvare sig, og med masser af ‘humanistiske’ politikere på deres side samt lavtinformerede vælgere, der villigt har ladet sig hjernevaske af røde journalister.

De gatechrasher Europa og tager for sig af retterne

 Intet kan rigtig true deres eksorbitante formuer. I Sverige er det selvsagt endnu værre, men der vil de artige, feje journalister aldrig lave en lignende dokumentar. De har lige pippet, at “kriminaliteten är systemhotande.”

De æder det europæiske hus op som termitter, indtil det braser sammen. Man ser, hvordan indvandringen har været en maksimal omstændelig og uretfærdig form for U-landshjælp.

Klanerne selv kører i luksusbiler til millioner, men der falder en  del af til den anatolske landsby derhjemme. Hjælpen går til dem, der selv gatechrasher Europa og tager for sig af retterne.

Minidokumentaren blev sendt i august 2018, men den måtte med. Se også om den svenske europarekord i importerede, grove forbrydelser: Grova brott ökar – polisutbildning prioriteras ned.  På tysk utekstet, men jeg har sendt den til undertekstning.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
3 years ago

Ja, vi må indrømme at vi står over for en Gordisk knude. Den Gordiske knude blev løst med sværdet, og jeg er alvorlig bange for at det bliver den endelige løsning. Repatriering af grundløse asylanter, folk der har invaderet os på falsk grundlag, uden papirer som kan bevise hvor de kommer fra, og ikke kan bevise at de er personligt forfulgte. Folk der har rejst igennem hele Europa for at komme frem til honning krukken, burde udvises administrativt, uden domstolenes indblanding . Entrepenante “jurister” står altid på spring for at udnytte de såkaldte “konventioner” Ingen kvaler, skatteborgerne betaler. Når det… Read more »

mvjensen
mvjensen
3 years ago

Et selvskabt tilsyneladende uløseligt muslimproblem er som en bændelorm som politikere nu fodrer og som de kan bruge til at skabe behov for deres endeløse frugtesløse diskussioner af uløseligheden af deres selvskabte problem. Den kan ikke sultes væk for det går ud over de svageste og den kan ikke bekæmpes da den er en del af os selv, og den kan slet ikke slås ihjel, for sådan gør vi ikke. Politikerproblemet synes ganske gordisk.

Kenneth
Kenneth
3 years ago
Reply to  steen

Starten må vel være at vi overhovedet får nogle politikere som er interesseret i at handle i folkets interesser, således at de i det mindste forsøger at løse problemerne.

Minucius
Minucius
3 years ago

Og bag det liberale centrum-højre står Das Kapital, som tjener store tunge bunker
gyldne dinare på den evige tilstrømning fra det globale Syd.
Europæerne kan vitterligt siges at være (midlertidigt?) fastlåst da både
den profit-jagende liberale højrefløj og den “Third World First”-besatte
venstefløj har gjort den endeløse migrant-tilstrømning til en fælles
gylden kalv at træde dansen omkring i uhellig ekstase.
Kampen for europæisk overlevelse er derfor imod begge etablerede politiske fløje og
således i sandhed imod alle odds!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x