5
jan
Seneste opdatering: 7/1-19 kl. 0132
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endelig en popsang, der er artikuleret, virkelighedsnær, frisk og ironisk. Millioner har set den unge Marguerite. Marguerite est “dépassée par le buzz” de sa chanson Les Gentils, les Méchants.

A Survey of Holiday Terrorist Attacks

Læg dertil dagens undersøgelse: Report: One in Ten UK Clerics Physically Attacked in Past Two Years.

In the following interview with Vlad Tepes, retired CIA station chief Brad Johnson discusses the various terrorist attacks that occurred during the holiday season this past December:


Krigen mellem politi og arabere i Berlin

Man ser, at det ikke varer længe, inden der skydes med skarpt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Hvor er alle negerne, asiaterne og de “flinke” og “moderate” muslimer henne i denne,meget symbolske video? – Nåeh nej. Det er som altid de hvide, der skal tage kampene for et bedre samfund, nu iført gule veste. Sidste gang var det vist bukselængden, der afgjorde, hvem, der var på den rigtige side. De andre etniciteter ér og bliver blot med på snylt, hvor flinke (- eller smiling killer agtige?) – de end er. Og selvfølgelig er det en kamp hvide skal føre. For det er vores retmæssige kontinent og dermed også vores fulde ansvar. De andre må få besked om,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Jan Sjunnesson: – Det begynner å bli mer akseptert å være konservativ og innvandringskritisk i Sverige Av Maria Zähler – 6. januar 2019 https://resett.no/2019/01/06/jan-sjunnesson-det-begynner-a-bli-mer-akseptert-a-vaere-konservativ-og-innvandringskritisk-i-sverige Slik gikk han fra å være anarkist til å bli kritiker av multikulturalismen. Jan Sjunnesson er en svensk journalist, skoleleder og forfatter. Han er blitt kjent for sitt engasjement for en mer ansvarlig innvandringspolitikk, og har uttrykt seg kritisk til multikulturalismen. I dette eksklusive intervjuet med Resett forteller Sjunnesson om sin reise fra anarkisme til konservatisme og innvandringskritikk, om tiden som skoleleder, og om kritikken han har blitt gjenstand for i de politisk korrekte gammelmediene i… Read more »

peerpede
peerpede
4 years ago

Det er lidt forvirrende at man ikke rigtigt ved vad disse ‘gule veste’ vil.
Undertegnede har ikke overhovedet været i stand til at konstatere at visse afgifter har øget, sidenhen virker det jo som om at det har udviklets til en folkelig protest imod det meste de styrende holder på med.
Dette kan faktisk udvikles til at blive en reprise på vad der skete i 1968 og medføre ganske radikale politiske ændringer i hele Europa.

nobody
nobody
4 years ago
nobody
nobody
4 years ago

“The Good, the Bad and the Ugly – The Final Duel”: https://www.youtube.com/watch?v=aJCSNIl2Pls

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x