13
jan
Seneste opdatering: 14/1-19 kl. 1938
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ret beset er Sverige ikke en meter længere, end det var 9 september 2018 efter valget. Hele cirkusset er negativt fjernstyret af Jimmie Åkesson, der da også var i meget godt humør på sin pressekonference.

Den store taber i Sverige har været demokratiet

Dette havde været Danmarks parlamentariske situation i dag, hvis vi havde siddet fast i Poul Nyrups “ikke stuerene-tale” ved Folketingets åbning i oktober 1999. For 19 år siden (!)

Så forsinket er Sveriges politiske geografi af blandt andet årtiers pressecensur af Sverigedemokraterne, den presse jeg i mange år har kaldt den mest  repressive og antidemokratiske kraft i landet. Facit: Danmark og Norge har en fungerende parlamentarisme, Sverige har ikke.

Sveriges moralistiske bestræbelser er ikke gået ud over SD, der bare vokser, men over demokratiet.  Direkt · ”Inte rimligt att rösta om Stefan Löfven som statsminister på onsdag”. og Åkesson: Vi tar opp kampen om arbeidervelgerne når Löfven går mot høyre.

Vill massmigrationen leda till militärkupp i Europa?

Jeg indrømmer ærligt, at jeg på et spørgsmål forleden om, hvad der kunne redde Sverige som et svensk land, svarede “et militærkup.” Jeg talte ikke om, hvad jeg ønskede, men hvad jeg mente behøvedes.

Som hidtil overbevist demokrat,  er det ikke særlig nemt, at skulle svare sådan, men jeg mener, at den smule svensk demokrati, der er, for flere år siden har spillet sig muligheden for at bevare Sverige af hænderne. Det vil kun blive støt værre, hvis den nuværende regeringsmulighed bliver til virkelighed. Er militærkup alternativet til borgerkrig, er det første antagelig at foretrække.

Europa styrer mod væbnet konflikt ved at plante stadig flere ideologiske fjender på territoriet, og politikerne kan eller vil ikke gøre det nødvendige, for at afværge det. Tydeligst ses destabiliseringen i Sverige og i det Frankrig, der nu er i permanent undtagelsestilstand.  Mons Krabbe har en sikkerhedspolitisk uddannelse, og er medlem af Medborgerlig Samling.

Om inte folkopinionen svänger snart

Vad väntar i Europas framtid? Är vägen redan utstakad , eller kan någon göras? Min avsikt är att verka inom demokratins ramar. Opinionsbilda så mycket jag kan och om jag får möjlighet, verka som politiker, mot denna utveckling. Samtidigt är det många som anser att mer radikala metoder tarvas. Jag misstänker att vi kommer få se mer av denna varan, om inte folkopinionen svänger snart. Således, till dagens ämne: Militära statskupper! [..]

Militära kupper i Europas framtid?

Frågan är berättigad. Kommer hemliga militära, eller militär-politiska, etablisemang ta makten i europeiska länder i framtiden, som en sista utväg ur en till synes desperat situation? Min bedömning är att det är fullt möjligt. Som jag ser det så kommer dessa militärer/etablisemangspolitiker gå igenom följande tre steg: 1) Medvetenhet om problemet 2) Viljan att agera politiskt 3) Viljan att agera militärt. [..]

Herefter opregnes de tegn, der allerede har været på militære betænkeligheder ved udviklingen, først og fremmest i Frankrig og Tyskland.

3) Viljan att agera militärt

Jo, att Tyskland i november avslöjat ett nätverk av tyska elitsoldater och utlandsveteraner som planerade sin hämnd på inre fiender. Organisationen fick ett rejält tillskott under 2015, när Merkel öppnade gränserna, och bestod nu av 200 soldater. Säkerhetstjänsten trodde först att det var fantasier, innan de fick ett erkännande av en flygvapenmajor. Soldaterna, varav många hörde till det tyska SAS, anti-terrorstyrkan KSK, planerade för något som de kallade ”Dag X”, när lag och ordning kollapsat i landet, vilket de bedömde ligga i den nära framtiden…… Dock avslöjades att detta nätverk redan upprättat vapen, ammunition och bränsledepåer för den planerade operationen och tiden därefter. Anmärkningsvärt är också att polisens utredning försvårades av att nätverket fick information om att den pågick, av en överstelöjtnant i den militära säkerhetstjänsten. Kommer massmigrationen leda till militärkupper i Europa?

Sverige er ikke helt uden militær, det er nr 31 på Global Firepower Index.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Læseværdige Artikler om Winston Chruchills´s syn på Islam. Allerede 25 år gammel i 1899 advarede Churchill mod Islam i bogen River War: Han hadde også merket seg hvor lite tolerant religionen er. «I stedet for å redusere øker Muhammeds religion den aggressive intoleransen. Muhammedanismen ble opprinnelig spredd ved sverdet, og i all ettertid har Profetens tilhengere i langt større grad enn alle andre troende vært underlagt denne formen for galskap.» Churchill, skriver Hustad, endret syn på mye, men ikke på islam. I hans andre periode som statsminister fra 1951 til 1955 hadde masseinnvandringen så vidt startet. Det var kanskje 3-4000… Read more »

MKM
MKM
3 years ago

Danmark er tilsvarende nr. 54 i Global Firepower Indeks. Nærmest en militsstyrke. Men vi er jo også belemret med den kyniske fedtspiller Claus Hjort Frederiksen, som forsvarsminister.

Jeg tror ikke på noget militærkup i Sverige. Det vil kræve. at kongen Carl den 16. Gustav står i spidsen for det – og han virker efterhånden, som en udbrændt levemand uden ambitioner om at redde nationen. Aprés nous le déluge!

Det vil sikkert også først kræve, et økonomisk sammenbrud, som i Venezuela eller Rhodesia.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Inrikesminister Mykkänen vill att beviljade medborgarskap ska kunna fråntas: “Man kan inte komma till Finland för att söka skydd och sedan skapa otrygghet själv” https://svenska.yle.fi/artikel/2019/01/12/inrikesminister-mykkanen-vill-att-beviljade-medborgarskap-ska-kunna-frantas-man JOHAN EKMAN HELSINGFORS Inrikesminister Kai Mykkänen föreslår att beviljat medborgarskap ska kunna fråntas personer som gör sig skyldiga till grova brott. Uttalandet är en reaktion på misstankarna om sexuellt utnyttjande av minderåriga i Uleåborg. I går på fredagen uppdagades fyra nya fall där under femtonåriga flickor misstänks ha utnyttjats sexuellt av män med utländsk bakgrund. Dåden ska ha ägt rum sommaren 2018. Mykkänen vill också att de som får permanent uppehållstillstånd måste förbinda sig till… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

IKEAs nye produktlinje? ?

https://ibb.co/NWFx6Rr

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  steen

Masser af højre-sko til Annie Lööf –
Hun jo tidligere lovet at spise sin højre sko,
hvis hun nogensinde skulle til at komme til indgå i
en regering med S – underforstået at det kom aldrig
nogensinde til at ske med hende som leder ?

Man skal passe på med, hvad man lover ?

ino
ino
3 years ago

Der er alt for få soldater i Europa til at foretage nogen som helst militærkup.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x