13
jan
Seneste opdatering: 13/1-19 kl. 1909
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Svensk socialdemokrati er blevet et erhvervsnetværk for karrierepolitikere”

Hakelius viser, hvor dysfunktionel og vanvittig, svensk politik er blevet: V tvingas meddela att kejsaren är naken. Så desperate har de gamle partier været for at undgå nyvalg, at  denne mærkelige regeringskonstruktion er kommet  på bane.

Et halvt døgn endnu kan Vänsterpartiet nå at stikke en kæp i hjulet på den, så misfosteret aldrig kommer til verden, flere medier hælder mod et nej fra V til aften, og ledende  Vänsterpartister finder opgørelsen ‘helt uacceptabel.’ Et ‘nej,’ kan gøre det svenske demokratiteater virkelig underholdende inden kl 11.40 i morgen.

Det har i fire måneder ikke handlet om demokrati, men om at forhindre demokratiet i at virke. Med lidt uheld kan denne svenske generation lægge resterne af svensk demokrati i graven, ikke at der var meget tilbage.

Annie Lööfs fulspel

Er Annie Lööf snu, eller er hun lidt dum?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Sverige er blevet stærkt underholdende. Er det overhovedet muligt at kører et land så totalt af sporet, med en informeret befolkning..? Indvandrerpolitik dikteret af C og Mp de næste fire år..?! Hvis ikke Venstrepartiet fælder dem..?!

Halleluja

peerpede
peerpede
3 years ago

Tja, som tilskuer på første række , kan intet i dagens politiske cirkus overraske mig. Skal man skide eller grine, eller måske gøre det samtidig? Jeg ser i hverdagen folk der lever på marginalen købe enten Aftonbladet eller Expressen, lidt holdningsmassage inden statsmedie konfirmerer den vedtagne virkelighed. Mange skælder ud på de folkevalgte, men har ikke en tanke på hvorfor de er valgte og til næste valg kommer de at stemme på de samme fjolser, for at bagefter skælde ud på dem. Med det havner man jo i spørgsmålet om almen stemmeret er noget det er godt, alternativ kan virke… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  peerpede

Det er jo, som bekendt, indbregrebet af idioti, at vedblive at gøre det samme og forvente et anderledes udfald.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Skrattretande, hur kan någon tro att kommunisten Sjöstedt skulle komma på tanken att fälla socialisten Löfven?

River
River
3 years ago

Udfaldet for politikere er og bliver parasittilværelsen. Enten som opportunisten eller den nyttige idiot. Det er fandme et stort teater.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x