14
jan
Seneste opdatering: 15/1-19 kl. 2103
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I forbindelse med udgivelsen af deres bog ”Danmark under angreb – kulturkritiske udvekslinger” gæstede Mikael Jalving og Kasper Støvring Trykkefrihedsselskabet til en debataften i Forfatterforeningens mødelokaler i København torsdag den 10. januar 2019. Der kommer en del 2 Q&A.

Der var mere end stuvende fuldt i Forfatterforeningen i den gamle købmandsgård Christianshavn fra 1699, men jeg kunne lige klemme mig ind og tage nogle fotos. Gården kaldes “Tordenskiolds Gård”, fordi Tordenskjold boede hos købmanden i en årrække. Vi kan takke Tordenskjold for ordet “abefest,” han holdt nemlig tamme aber i huset, der hev parykkerne af gæsterne.  © Snaphanen.dk, klik for helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
3 years ago
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  Charles

Den største statsmand gennem tiderne advarede allerede mod Islam i 1899: CHURCHILL OM ISLAM I bogen The River War, Sudan-Ekspeditionen, fra 1899   Hvor skrækkelige er ikke de forbandelser, som Muhammedanismen lægger over sine dyrkere! Foruden det fanatiske vanvid, der er lige så farligt i en mand som galskab i en hund, er der den bange, fatalistiske apati. Virkningerne er åbenlyse i mange lande. Sorgløse vaner, sjuskede landbrugsformer, træge handelstraditioner og usikkerhed om ejendomsret optræder, hvor Profetens følgere regerer eller lever. En tilbagestående sensualitet berøver dette liv dets ynde og rafinement; det næste dets værdighed og hellighed. Den kendsgerning, at… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Tankevækkende at denne type debatkronikker fra SD-repræsentanter nu lige pludselig kam bringes i Expressen – den var ikke gået for bare et par år siden. Prøver man mon desperat at vinde nogle af de mange tabte læsere tilbage? ? C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver Publicerad 15 jan 2019 kl 06.15 https://www.expressen.se/debatt/cs-anhoriginvandring-ar-det-sista-vi-behover/ Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik. Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson. DEBATT | MIGRATION. De senaste dagarna har överenskommelsen som Centern och Liberalerna… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

https://realdania.dk/projekter/dansk-forfatterforenings-lokaler
Ja, der var mange tilmeldt og ventelisten var sikkert også lang. Alene lokalerne, selv uden selskab, er et besøg værd…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x