16
jan
Seneste opdatering: 18/1-19 kl. 0133
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

At have magten, er det centrale for det socialdemokratiske erhvervsnetværk

En vakkelvorn. selvmodsigende regering er strikket sammen i Sverige, der ikke vil holde fire år. Lidt endnu kan etablissementet udskyde det uafvendelige, at lade folkestyret virke. men næppe en hel valgperiode. Ved næste valg er de to liberale partier udslettet,  Socialdemokraterne humper videre på indvandrerstemmer, og en svensk recession er i fulde omdrejninger. Liberale og Miljøpartister er allerede under spærregrænsen.

Så kommer det folkelige oprør, Sverige skulle have haft for tyve år siden, havde det ikke været for svenske medier, der lukkede munden på kritikere og holdt resten af befolkningen i koma. Jeg antager man skal have oplevet, for at tro hvor effektivt, det var.

‘Nationalisme’ ikke at ville forære mere land bort

Sverige er den omvendte begrebsverden.  Der hedder det ‘nationalisme’ ikke at ville forære de resterende to tredjedele af landet til den 3 verden, efter de gjorte erfaringer med at forære den første tredjedel bort. Den offentlige, såkaldte samtale, er en lang gang dameblad,  Stine Bosse og Alternativet. Imens lider befolkningen, og Sverigedemokraterne bare vokser.

Kvinder (og 68 erne) tog magten i Sverige og smadrede landet, og nu er der ingen, der kan beskytte dem mod dem selv og den 3 verden, de har masseindtaget. Så meget for feminismen, der blot er marxisme i en senere inkarnation.

Det er i virkeligheden marxisme, der i disse år  pulveriserer Sverige, mens dets naboer ser måbende på, en ideologi der sammen med liberalismen også har undermineret de såkaldte borgerlige totalt.

Demokrati? Smør nu ikke for tykt på. Sverige tunge, permanente problemer er udelukkende skabt af en lille klike af få tusinde personer i den politiske adel:

Demokrati men….

Prof. Kajsa Ekholm Friedman skriver i dag: “Det sägs att all makt utgår från folket. Men vad har vi med den maktkamp att göra som pågår mellan partierna. Vi är reducerade till häpna och beklämd åskådare. Vi är, som jag ser det, grundlurade av propagandan om parlamentarisk demokrati. Det är och har alltid varit staten som är den egentliga aktörer.” Paula Neuding spørger ligeledes i dag: Hur många ignorerade väljare tål Sverige?

Tullberg & Drakfors: Fjärde statsmakten

Vi menar att gammelmedia som oftast kallas “Tredje statsmakten” inte gör sitt jobb när det gäller granskningen av makthavarna och att de fria medierna kan sägas utgöra den “Fjärde statsmakten”.

Därför lanserar vi på Swebbtv en ny programform för granskning av makthavare. Denna gång talar samhällsdebattör Nina Drakfors och docent i företagsekonomi och författare Jan Tullberg om regeringsbildningen och krisberedskapen.

GLOBAL AIM: Tommy Robinson TAKES ON Media Giants

“We’re in an information war, and we must fight back”

TOMMY Robinson is taking on the mainstream media and social media giants and has invited fans to join him. Tommy, 36 revealed in a recent Facebook video that he is building a new media website called ‘Global Aim’ that will host some of the most silenced voices.

He said that social media giants have been silencing truth tellers around the world.”“The day will come when they totally wipe us of all their platforms.” “We’re in an information war, and we must fight back,” said Robinson. “They’ve come after me before and soon they will completely wipe me off their platforms and insist on shutting me down” added Tommy.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kenneth
Kenneth
3 years ago

Den nye “svenske” regering, som 100% styres af storkapitalisterne i Bilderberg-gruppen.

Flodhesten
Flodhesten
3 years ago

Jeg er simpelthen nød til at dele denne video, hvad politiet i Frankrig begår mod befolkningen nu er helt vanvittigt, og den vestlige presse raporterer det ikke! Viser ingen videoer af brutaliteten som de gjorde det under det arabiske forår, heller ikke de danske medier!!! Hvad foregår der?!!!

https://youtu.be/h869zfG4BlE

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x