19
jan
Seneste opdatering: 21/1-19 kl. 0841
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi er ramt af, at INGEN vil tale. Politiet har ligeledes lukket til”

En 19-årig ung, dansk mand blev knivdræbt nytårsaften af en indvandrer på hjørnet af Gothersgade og Borgergade. Jeg kom først forbi i dag 19 dage senere. Morderen er ikke fundet, og pressen og politiet har ikke ytret et kvæk siden 5 januar.

En kontakt i pressen skriver: “Vi er ramt af, at INGEN vil tale. Politiet har ligeledes lukket til.” Den dødes navn kender vi ikke engang, hans søster har klistret en hjerteskærende sidste hilsen til sin bror på butiksruden, som man ser på foto. Ingen navne forekommer blandt de mange hilsener, hvilket næppe kan være et tilfælde. Søsterens navn ser ud til at være afrevet.

På min Facebook skriver én, der har været i forbindelse med et af de fire knivofre den nat:

“Jeg kender en som har snakket med de 3 overlevende danske drenge. De stod tilfældigt på gaden hvorefter en perker kommer forbi og siger noget til dem. De siger, han skal pisse af, hvorefter han planter 4 knivstik i hjertet på den første, og sårer de andre.”

Idag har skammen navne: De landsforræddere, der sidder i Folketinget, som akkumulerer blod på deres hænder, og som ureflekterede danskere desværre endnu stemmer på. De bør være dem, der er mest urolige over tingenes udvikling, for dette kan blive Satans alvorligt for dem.

De har, uden befolkningens accept, inviteret hundredetusinder fra verdens mest voldelige kultur, så om skylden for danske dødsofre, kan der aldrig blive nogen som helst diskussion. De bør drages til ansvar for.

De kan, som Lars Hedegaard sagde for 11 år siden, komme til at befinde sig ‘in very hot waters.’ De vil skjule, hvad de har forårsaget, og jeg vil afdække deres selvbeskyttende løgne. Vi har modstridende interesser.

 Kafka, Processen* “Som en hund.,” sagde han, og det var som om, skammen skulle overleve ham.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pernilla
Pernilla
3 years ago

Seems like Scandinavian populations nowadays lack the sense of agency and common sense that is critical for any peoples who wish to call themselves free. The passive abdication/submission to the powers that be conjures up an image of a flock of sheep being led to their own demise.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  Pernilla

When you write scandinavian, you could, of cause, tell me and others, which western country would have acted any different. Germany? France? The UK?
No, the problem is, that most people don’t care whats going on in their society. And most politicians knows that. Even if a country gets really fucked up, most don’t seem to care anyway.
That’s people for you.

jørgen
jørgen
3 years ago
Reply to  Pernilla

USA has something that makes me envious: the right to be armed. Almost 300 million private guns. There is a limit to how much the politicians can abuse the people, when they all can defend themselves. Only about 3 percent Muslims now. When it gets to 4-5 % all the usual problems will come with the Muslim demands. And too many Americans are as PC as the European politicians. They want open border, rights for everybody to enter the country. But maybe USA again will become our saviour because of all the guns. Can they stop the islamisation? The increase… Read more »

Mats
Mats
3 years ago

Da Louisa og Maren blev brutalt knivdræbt i ingenmandsland i Marokko var der få dage efter billeder af de formodede gerningsmænd, tonsvis af info samt utallige anholdte. Når en 19-årig nytårsnat bliver brutalt knivdræbt og tre andre sårede i centrum af Kongens København, henlægges det som ‘højlydte uoverensstemmelser mellem to grupper’.

Det kan da ikke passe? Nogen må vide noget, videoer florere.

Mårten Gantelius
Mårten Gantelius
3 years ago

Mordplatsen är otäckt nära där jag bodde i många år. Jag undrar om inte Christiania har seglat upp som den tryggaste platsen i Danmark?

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  steen

Beklageligvis synes betaling nødvendig for adgang til lørdagens begivenheder, jeg vil så blot kan håbe på de lægger det op på nettet: Lørdag d. 26 januar kl. 11.35-12.25 Steen Møller, husbygger, opfinder og debattør – medstifter af Friland og Grobund Økologisk praksis og handling – ikke mere snak! På det stiftende møde, var Steen på den åbne talerstol, der opstod, fordi forfatteren Thorkild Bjørnvig var blevet syg – dér fortalte han om visionen at bygge et halmhus og bo gældfrit! Og han gjorde det sgu! http://www.grobund.org Øko-net’s 25 års Jubilæums-Årsmøde – KØBENHAVN (Gallopperiet)  Økologi for fremtiden* – tilbageblik og fremsyn… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Lokalt hedder borgmesteren Frank Jensen, men det minder mere og mere om udland:
Since Sadiq Khan has become mayor, the city has seen its highest-ever level of knife crime, while the murder rate hit a ten-year high.
https://www.breitbart.com/europe/2019/01/18/khans-london-violent-crime-london-underground-up-43-percent-three-years/

Kasper
Kasper
3 years ago

En dag vil en episode som dette blive anset som begyndelsen. Men ikke endnu.

Bastardo
Bastardo
3 years ago
Reply to  Kasper

Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Det er efterhånden blevet så almindeligt, at MSM kun nævner det i en kort notits. Jeg frygter den dag man ikke længere kan ligge i telt ude i den danske natur, uden at få skåret halsen over af et par forskruede islamister.
500.000 muslimer i dag bliver hurtigt til 1 million om 10 år og 2 millioner om 20 år.
Jeg glemmer ikke idioten Margrethe Auken som lige efter terrorangrebet i Strasbourg fnisende sagde til en journalist” Jamen nu ved jeg ikke, hvordan vi skal komme ned og hente nye forsyninger af rødvin”

Minucius
Minucius
3 years ago

“Politiet har ligeledes lukket til.”

Global-staten (Nationalstatens afløser) har sine vanskeligheder kan man nok forstå.

Et mord er ikke alene et mord, men en potentiel “harmoni-dræber” mellem “landsmænd”, som vist nok ikke er rigtige landsmænd, men istedet forskellige folkeslag med forskellige tilhørsforhold og dermed vidt forskellige loyaliteter, alle rodet sammen på globalisternes initiativ.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Ja, mistet og formindsket tillid til politikere er nok ikke kun et emne i Sverige.
http://www.friatider.se/ny-m-tning-70-procent-har-tappat-f-rtroendet-f-r-politiker

River
River
3 years ago

Renset eller vasket for identitet. Det er da ironi.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x