23
jan
Seneste opdatering: 24/1-19 kl. 1404
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Stå sammen med jer selv!”

Denne antiterrorkampagne kører nu i 120 britiske biografer i West Midlands, et lidt underligt sted i disse Netflix-tider, hvor imod det tungt muslimske Midlands, ikke er underligt valgt. Filmen viser naturligvis ikke, hvem de er potentielle terrorister er, men den viser så tydeligt som en koranklods, engelske politikeres angst for at stå som eneansvarlige for flere tabte liv. De bør være nervøse, hvis de er rigtigt vel forvarede.

Da ‘mangfoldigheden’ ikke just er nogen demokratisk vedtagelse, er der naturligvis ikke andre end politikere, der kan drages til ansvar for dens dødsofre. Det skulle da lige være de uvidende mennesker, der har stemt på dem, men det ville blive lidt uoverskueligt.

Ergo politikere: Når og hvis skylden skal fordeles, skal I ikke regne med, at nogen står sammen med jer. Stå sammen med jer selv og frygt retfærdigheden og sandheden. New counter terrorism campaign launched in cinemas across the West Midlands.

Eat, Sleep, Reconquista, Repeat

Set onsdag i Dronningens Tværgade ved Dronningegården.  © Snaphanen.dk. I Østrig var 17 identitære under anklage for at dannet en kriminel og ‘folkehetzende’ forening. De er alle frikendt i dag: Freispruch im Identitären‐Prozess rechtskräftig. Martin Sellner taler om det her.

Men før folk sætter deres kryds ved politikere, der vil bevare Europa, så skal de først flytte deres holdninger. Holdningerne ligger i kulturen, og det er den vi i Generation Identitær arbejder for at forandre. For skift i fokus på politiske enkeltsager er kortvarige, men ændringer i vores kultur er langvarige og mere holdbare. Vi har siden 1968 haft en kultur, der fejrer hedonisme, kulturelt og etnisk selvhad og nihilisme. I stedet bør vi fejre livet, vores kultur og traditioner og fokusere på at give en bedre verden videre til de kommende generationer. Vi er den sidste generation, der kan gennemføre denne kulturelle forandring, inden det er for sent. Generation Identitær: Demokratisk forandring er mulig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
3 years ago

En totalt afsporet kampagne, som lader til at være rettet mod ‘mistænkelige højrenationalister’, da det jo tydeligvis er en hvid, britisk gut, der er på indkøb. Det rette ville være at vise en muslim med stort, grimt skæg og taleban-tøj, som er på indkøb i en køkkenkniv-afdeling, derefter går han på nettet og bestiller kunstgødning. Så ser man ham rage skægget af, gå ud og voldtage et par småpiger, lave sit mordbombe-bælte, spise en sidste kebab, og så afsted! Se, dét er det sande scenarie, og det er ikke til at komme udenom. Jeg vil anbefale unge mennesker at gå… Read more »

Lenn
Lenn
3 years ago

Men jeg er bange for, at danskerne, ligesom mange andre europæere, bliver ‘taget på sengen’ og en dag vågner op til ekstrem terror, koordineret, nedlukning af lufthavne, nedlukning af veje, etc. En dag er det for sent at agere, og så vil ulykkerne ramle ned over os, og vi vil angre, at vi ikke var pro-aktive. Vi vil sige, at vi sad jo og så tv eller arbejdede overtid…. (jeg gør som Snaphanen nu – har ikke længere det rådne tv!). Vi troede, vores lukkede dør til vore private hjem holdt ondskaben ude. Min bror sagde noget den anden dag:… Read more »

Lenn
Lenn
3 years ago
Reply to  steen

Det har du helt sikkert ret i, Steen, at der er ikke længere noget håb for Sverige. Jeg tror bare, at tidshorisonten for katastrofer er meget tættere på, og jeg tror, at det begynder at tage fart i år. Der kan nemt komme drøn på indvandringen fra Afrika og Mellemøsten, og hvad gør Europa, hvis der kommer 10 millioner? De har ikke sat begrænsninger på i den onde aftale, som de underskrev i Marrakech, mig bekendt? Og et helt andet skrækscenarie er jo, hvad der sker, hvis der pludselig bliver virkelig ballade i Sverige? Vil det så både være svenskere… Read more »

Hans M
Hans M
3 years ago
Reply to  Lenn

Lenn.
Scenariet 9 muslimer til een dansker vil ALDRIG forekomme. Længe før forholdet er 5 til 5 skal du bare se løjer. Det bliver ikke for sarte sjæle!

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
Lenn
Lenn
3 years ago
Reply to  Allan Hansen

Hej Allan – har du set noget om 5G-netværket, som de i hemmelighed sætter op på livet løs i USA nu? De har bare ikke tændt sådan rigtigt for det endnu. Det kaldes ‘the Kill Grid’. Det er på vej til hele verden, DK i 2020. Det betyder den totale overvågning (sammen med galningen Gates planer om enorme satellitsystemer til global overvågning, der vil kunne overvåge alle og enhver på kloden), og 5G siges at være så kraftigt og ekstremt farligt – og ikke-testet – at det vil kræve, at folk bliver vaccinerede. Det er muligt, at de på den… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x