25
jan
Seneste opdatering: 26/1-19 kl. 1819
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Davos, 24.1.2019

I 2019 vil EU trumfe islam som den største ytringsfrihedstrussel i Europa.

Det har været en rimelig antagelse i det seneste årti, at islam og masseimporten af muslimer har udgjort den største trussel mod ytringsfriheden. Trykkefrihedsselskabet mente det helt berettiget i 2004, og deres antagelse blev kun mere bekræftet i  årtiet, der fulgte. Drab, Theo van Gogh, og drabsforsøg og mere kompetente, islamiske myrderier  på Charlie Hebdo. De importerede islamiske trusler var åbenbare for alle og enhver. Ingen kunne benægte dem, bortset fra de, der var skyld i dem. De havde en hel del “debat” at give sig ud i i 24 Syv og DR P1. Rent pladder og tidsfordriv. Jeg hører det kun ved uheld.

 Væk mig, hvis der dukker et levende menneske op i politik.

Der er naturligvis ingen tvivl om, hvad Vesteuropæiske politikere har beredt os, selvom de  nu lader som ingenting og satser på genvalg via rene idioter. Vi har glemt igår, Frederiksen og Løkke er fremtiden, alt er tilgivet. Jeg stemmer kun i valg nu om stunder, fordi jeg kan stemme imod dem. Ellers ville jeg blive hjemme uden TV, og uden at høre et sekund på deres reklamebureauer. De rager mig langsomt. Væk mig, hvis der mod forventning dukker et levende menneske op i politik.

Danmark og Sverige har trods alt alene har tre muslimske mordforsøg på journalister/kunstnere i det tidsrum, og mange flere end Vilks, Westergaard og Hedegaard har måttet ændre deres daglige liv og sørge for anonymitet, ligesom undertegnede iøvrigt. Vi har dukket vores hoveder for den fjendtligtsindede herrefolksideologi,  uvidende politikere med islam har påført os. De tålte ikke modsigelse, men nu modsiger virkeligheden dem hver dag.

Vores ganske  ufortjente held

Hvem vil ikke gerne overleve den i modsætning til dens myrderier i Lilleasien og Nordafrika? Vore ledere har  importeret islam, som om den den var reformeret, men det er den ikke. Den er stadig morderisk, racistisk og voldelig, som den har været i 1400 år.

Vores ganske ufortjente held er, at mange muslimer ikke er så muslimske,  så det gør noget. Det var ikke forstand, det var rent held, og hvor ville vi være uden ignorante politikeres held? Trods alt har de 50 procents chance for at gøre noget rigtigt, uanset hvad de gør. Enhver har altså gode chancer i politik, selv Uffe Elbæk og Zenia Stampe, succesraten er nemmere end at få 13 rigtige på tipskuponen. Hvor meget skal man så ikke gøre sig umage, for at påføre sine efterkommere en katastrofe? Det kræver ondskab eller en temmelig ekstrem dumhed.

Uden demokratisk legitimitet

Vesteuropæerne ville have stemt imod, hvis  de nogensinde var blevet spurgt. Derfor er alle disse ‘nydanskere’ og ‘nysvenskere’ politikernes landsmænd, ikke vore. Der er intet folkeligt medejerskab til dem, og det faktum vil blive mere og mere akut, som årene går. Overklassen skal ikke nyde noget, underklassen skal derimod.

Ikke engang de debatterende klasser, der har importeret dem, vil bo eller have deres børn i samme skoler. Se Thorning, Vestager, Frederiksen og andre ledende multikulturalister, som “ikke vil eksperimentere politisk med deres egne børn.” Underdanmark betaler nu hver dag for deres pludrende idealer.

Islam vil overtage Sverige i løbet af det 21 årh.

Alle de, der nu har hemmelig adresse eller PET beskyttelse. Alle de, der idag dukker hovedet, de vil gerne overleve herrefolksideologien, politikerne har masseimporteret. Den ideologi, der der har renset hele Mellemøsten og Lilleasien for kristne og jøder, og som nu er i Europa takket være ignorante politikere og en lige så blæst EU kommission, parat til at udrense os fra vore egne lande. I Sverige vil det demografisk set lykkes islam, at overtage landet i løbet af nogle årtier eller tre.

De skyldige i dødsofre skal ikke tro, de slipper tiltale

Ude i Europa er det endnu værre, man behøver blot nævne Charlie Hebdo 2015. Enhver kritiker af herrefolksideologien islam skal idag se sig over skulderen, hvis han har sit liv kært, men kun takket være ignorante politikere.

De næste mange europæiske dødsofre vil komme på deres regning, uanset de vil benægte deres egen skyld i dem. Alle dødsofre i Vesteuropa kan føres tilbage til enkelte politikere. Disse skal ikke bilde sig ind, de slipper tiltale for at have sluppet verdens mest voldelige ideologi løs mod deres egne folk. De kan håbe lidt endnu,  men historien vil fange dem i flugten. P1, 24 Syv eller Politiken, hvem bryder sig om jer? Hvem læser jer, hvem hører jer? Jeg gør ikke.

Folkestemningen interesserer magthaverne – men kun på afstand

Men truslen mod ytringsfriheden har skiftet karakter i løbet af 2018. Vi ytrer os online nu om stunder, og uden redaktører. Svenske myndigheder lukkede internetforumet Flashback flere gange for over ti år siden, men det levede videre trods talrige benspænd på USA server indtil idag. Alle ‘pæne mennesker’  vil lukke munden på Flashback, men de har endnu ikke kunnet af IT-retslige grunde.

Flashback var det frie Sveriges yderste stemme i to årtier. Nu kan det ligesom Snaphanen, Document, Gates of Vienna og Uriasposten blive ulæselige i Europa. Offentligheden kan blive afskåret fra alternative informationer signeret EU  via skat på links og uploadfiltre. Europa kan netmæssigt blive opinionsisoleret ligesom Kina, hvis Kommissionen får sin vilje. Der er ikke så mange i Bryssel, der spytter klar ud om det, men Guy Verhofstad gør.

Når demokratiet for en sjælden gangs skyld trumfer pengemagten

Frie ytringer i Sverige var en modbydelighed, der før internettet bare skulle skulle forbydes, og det blev de så grundigt, de nu kunnes. Nu lever den svenske elite med dem, omend langt dårligere og mere besværligt, end de gjorde før år 2000. Resultatet ser man i den fire måneder lange, svenske regeringsdannelse. Det var et symptom på er, at demokratiet for en sjælden gangs skyld trumfede magten, omend kun med delvist og foreløbigt held.

Det har været en stor, personlig tilfredstillelse at se, hvordan det svenske opinionsmonopol har været under nedbrydning siden år 2000. Internettet har været den eneste årsag, og det har været ‘en omvendelse under galgen.’ Der var ikke tale om frivillighed fra monopolets side.

Ytringsfrihedens laveste fællesnævner

På Flashback taler svenskere stadig uden filter, og presse og politi læser med, selvom de ikke vil indrømme det. De vil også gerne kende folkestemningen, selvom de ikke gerne vil rapportere om den videre til kødranden.

Total åbenhed skræmmer livet af magten, men den interesserer den også. Det forbudte tiltrækker selv de, der forbyder det. EU millionærerne er kun mennesker, allzumenschlich. Hvilke katastrofer bærer vi ikke over`med, hvis vi – altså vi der har magten –  blot selv har forårsaget dem?

Nogle få misbruger ytringsfriheden, men de fleste gør ikke, og de få vil nu blive brugt til at lukke munden på alle andres legitime ytringer. Nu griber EU ind med computere, der skal regulere de angivelige “frie ord” i Europa, for at justere ytringsfriheden ned efter den laveste fællesnævner.  Den er allerede i januar 2019 en pseudofrihed, som mange har erfaret på Twitter og Facebook. Jeg er ligeglad, jeg kan skrive her, eller lade være.

Nu er poletten endelig trillet ned for EU efter tyve år: Information er magt

Den muslimske trussel er imidlertid spredt og uden systematik og særlige økonomiske midler.  Anderledes med EU, der har sine egne grunde til at ønske tyringsfriheden begrænset. De staves:

Trump, Brexit, Salvini, Orban, Sebastian Kurz, Sverigedemokraterna (som på grund af svensk MSM-censur-light, aldrig ville være kommet i parlamentet uden ytringsfriheden på internet) Breitbart, Document.no, Uriasposten, Snaphanen, de meget indflydelsesrige, svenske alternative medier, og fortsæt selv.

EU’s budget er på 165,8 mia. €. om året, svarende til 1.120 mia. kroner – eller ca. 2.200 kroner pr. borger i EU. Islam kan bare pakke sammen uden den magt, EU forærer dem. At ovennævnte blogs forsvinder, bliver en beklagelig sideeffekt af en påstået ideel lovgivning, men der er ingen grund til at formode, at EU’s endog meget vellønnede jurister ikke ved, hvad de foretager sig.

‘Shadowbanned’  – Fribyttere er altid i vejen for magten

Nu er de nævnte og mange flere shadowbanned på Facebook og Twitter. “Ekkokammeret” er ikke vores, det er skabt af EU under truslen af milliardbøder. Det er meningen, vi skal tale med os selv, mens vi tror, vi skriver til tusinder.

Ytringfriheden på de to fora forsvandt for et år siden. Mange har opdaget det, men de har ikke forstået rækkevidden af, hvad de er ramt af, og de forstår ikke, hvem der har lukket munden på dem.

Det tog de aldrende, til dels fordrukne kommissærer tyve år at opdage, at de kunne regulere den offentlige samtale i Europa, men nu er poletten trillet ned. Nøglen til information er nøglen til politisk magt. Fribyttere er i vejen for magten, og sådan har det i virkeligheden altid været. Jo mere centraliseret, desto mere er de i vejen.

Censur er grundlovsstridig, men nettet er ikke dansk jurisdiktion

Med EU’s artikel 11 og 13 er der sejlet helt anderledes kompetente, resourcestærke trusler op. Det er kræfter, som vil sætte deres økonomiske midler ind på at modbevise, at islam i Europa skulle være en katastrofal ide. Jeg har i 2018  prøvet at vække offentlighed omkring dem. Relativt forgæves.

Det har været en teknisk/juridisk meget kompliceret lovgivning, derfor er resterne af Europas demokratier blevet taget på det forkerte ben, på bakfoten, som det hedder på svensk. Parlamantarikere nationalt og i EU forstår ikke konsekvenserne af, hvad de har stemt for.

EU kan digitalt gøre den demokratiske debat til en pseudodebat

Man kan indvende, at det ikke behøver blive så slemt, men man kan ikke hævde, at redskabet ikke findes, og at det ikke nu er ude af de nationale demokratiers hænder. Det frie ord, kommer nu i hænderne på et ikke-folkevalgt bureaukrati, og du kan gætte to gange på, hvilket frisprog det vil acceptere.

EU vil nu fortælle dig, at Trump, Tommy Robinson, Wilders og Salvini er skurke, og at de gule veste er banditter. De vil lukke munden på dem, der siger noget andet, og de kan. På nettet. Internet er centralnøglen, der kan styre hele den demokratiske debat og gøre den til en pseudodebat forbeholdt de virkelig velhavende og indflydelsesrige.

Eller de, der opnår kørekort til at mene noget på nettet. Store aktører som Payl Pal, Patreon har allerede lukket munden på konservative stemmer som Jordan Peterson, Robert Spencer og Tommy Robinson.

 Nu är det snart klart: Så kommer ditt internet förändras av EU

EU’s artikler implementeres i 2019, og vore befolkninger er i det store hele uoplyste om dem. Main-stream pressen, som begunsiges, har undertrykt en debat om artiklerne.

Stjernfeldt og Lauritsen har skrevet bogen Dit opslag er blevet fjernet – techgiganter & ytringsfrihed om EU’s påvirkning af techgiganterne, og jeg har selv forsøgt i 2018 at skabe opmærksomhed om truslen, men ellers står vi ved begyndelsen af et endnu uoplyst ytringsfrihedsproblem, der er meget større end islam. På You Tube kan man høre artikel 11 og 13 forklaret i  flere detaljer, end jeg har plads til her.

Danskere har svært ved at begribe totalitarisme, men EU er et bureaukrati, ikke et demokrati

I Sverige var journalisten Emmanuel Karsten næsten alene om at løfte problemet. Svenske medier er i forvejen temmelig ubegejstrede over al den dagsorden, de har måttet afgive til folkelige stemmer. bogstaveligt var det aldrig meningen, at demokrati skulle tages.

Rene medieløgne blev  meget færre siden år 2000, hvor der eksisterede en folkelig kontrolinstans

De der i Sverige ‘ved bedre,’ har kunnet diktere al offentlig samtale siden 1932, året hvor Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti tog magten. De kontrollerede den presse, der mistede sit opiunionsmonopol med internettets fremkomst, og svensk MSM har ikke været det samme siden. Rene løgne er  meget færre end i år 2000 og 2005, nu hvor der eksisterer en folkelig kontrolinstans.

Danmark kan blive som Sverige inden internettet

Danskere har svært ved at begribe så totalitær en atmosfære, som den der herskede i Sverige inden nettet, men de kan komme til at vænne sig til den.

I Østeuropa er den indenfor den erindrede fortid, og Østeuropæerne bøjer sig ikke for EU uden videre. Nu kan EU gøre den til dansk virkelighed. Danmark kan blive som Sverige inden internettet. Karsten skriver 17.1.2019: Nu är det snart klart: Så kommer ditt internet förändras av EU.

En så otroligt, ofattbart dramatisk förändring för Europas medborgare

Jag har skrivit omfattande och mycket om det som kallas ”Internetfilter”, ”länklicens”, Artikel 13 och 11 i EU:s stora copyrightreform. Nu är det nära sitt slut – och det ser mycket mörkt ut. Och jag ska ärligt säga att jag är så trött på det, på ämnet och mig själv i den här frågan. Sedan i juni har jag, nästan ensam, försökt lyfta den här frågan i svensk debatt. För det är en så otroligt, ofattbart dramatisk förändring för Europas medborgare.

I grunden – och helt kort – är dessa tre saker det värsta med copyrightdirektivet: Artikel 13, också kallat internetfilter, gör plattformar skyldiga till alla upphovsrätts-överträdelser som medlemmar gör. I korthet innebär det att alla som har ett forum eller bygger ett socialt medie måste bygga någon tjänst som scannar igenom allt det du och jag laddar upp för att vara säkra på att de har licenser för allt innehåll.

Artikel 11 handlar om länklicens. Att Länka är tillåtet – så länge det i länken inte finns upphovsrättskyddat material. Om det i URL:en finns en rubrik, är det upphovsrättskyddat. Kommer det med en bild eller ingress, är den upphovsrättskyddad – och plattformen skyldig att betala, eller bara ta bort.

Paula Boddington is a senior research fellow på Cardiff University skriver den 23 januar 2019: The automated speech police. Teaching computers to weed out online hate speech is a terrible idea.

Working on the automated detection of Islamophobia

Around the globe, a cottage industry is springing up, attempting to devise ways to automate the detection of online ‘hate speech’ in general, and of ‘Islamophobia’ in particular.

The aura of scientific objectivity that goes along with the computerised detection of ‘hate’ online is very dangerous. You can’t make a loose and fuzzy idea rigorous by getting complicated algorithms and sophisticated statistical analysis to do your dirty work for you. But you can make it look that way. And worryingly, many of those working to automate ‘hate speech’ detection have direct influence on governments and tech firms. Those working on such tools often see ‘hate speech’ as a problem worsened by technology. Hence they assume that the solution is more technology.

Vidgen and Yasseri, like so many others, fail to distinguish between people and ideas, between Muslims and Islam. This is a strange, but widespread, phenomenon.

In the end, the issue of hate speech is far more complex than many researchers might like to make out. Policing hate speech is often about deciding whose opinions need protection and whose don’t. At the very least, let’s not hand over that process to machines.  The automated speech police. Teaching computers to weed out online hate speech is a terrible idea.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
3 years ago

Måske er løsningen at få sine hjemmesider hosted uden for EU, eller benytte IPFS. Men de har jo nok fundet en måde at omgå det juridisk.

Det ligner mere og mere at det demokrati vi hylder, også ender med at blive vores undergang. For mange vælgere sætter sig ikke ind i tingende, eller også er de totalt naive eller måske direkte idioter.

Underligt at den Grundlov som skulle beskytte os mod vanvittige politikere, synes at være ret ubrugelig/ligegyldig når det kommer til stykket.

David
David
3 years ago
Reply to  steen

Så må løsningen være IPFS, decentraliseringen af hjemmesider, de vil ikke kunne stoppes. Har ikke set noget til at sider ikke kunne ses endnu. Kender ikke GoV, men Jihad Watch er heldigvis stadigt tilgængelig.

https://ipfs.io/

Gule Lars
Gule Lars
3 years ago
Reply to  David

Eller opprette server på darknet, istedenfor paypal så kan man gå over til kryptovaluta og det er myndighetenes skrekk hvis stadig flere går over til kryptovaluta for det vil undergrave sentralbanken og pengesystemet.

Bitpay

https://bitpay.com/

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Man må desværre nok se i øjnene, at det der skal til for at få ordnede tilstande tilbage i Neuropa er militærkup. Desværre er militære ikke særligt velegnede som politikere, men der er næppe andre muligheder for at stoppe de nuværende galskaber.

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Det begyndte vel med Mogens Glistrup, der allerede i
1973 havde advaret os imod den islamiske gift!
Han blev dømt for noget man kalder racisme ,,,,,
Siden da er vi alle blevet racister.

https://youtu.be/aHOOPbfokXM

Michael
Michael
3 years ago

Indrømmer jeg er noob når det gælder IT, men hvad med noget så simpelt som en vpn-forbindelse til at snige sig over den digitale grænse ? Når Kina kan blokere fri information, kan EU selvfølgelig også, men de skal gå så langt at de afslører sig selv overfor vælgerne, og med gule veste, brexit, Salvini og Orban i tankerne er det vel ikke utænkeligt at vælgerne undervejs siger stop. Det jeg synes jeg har lært, er at der altid er en teknisk udvej.

Balder
3 years ago

Det kan da også være ligemeget med al den censur, når selve bloggen er så godt beskyttet mod nye indlæg at et uskyldigt indlæg indeholdende et enkelt link tilsyneladene ikke kommer igennem, uden at man kan få vished for hvad der sker… Om det er afvist, om det er til moderation osv. En anden sjov ting er at mange blogejere på den nationale fløj i indland og udland, kræver at man bruger de værste censurforetagender som YouTube, Facebook, Twitter, Instagram og lignende som login! Samtidigt viser disse hjemmesider / blogs logoerne for censurforetagenderne, hvilket betyder at enhver som besøger disse… Read more »

nobody
nobody
3 years ago

Sveriges styrning i ett nötskal – “Eddie Meduza-Sju Idioter”: https://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE

Och vad gör skattebetalaren? – “hoppla lilla åsna”: https://www.youtube.com/watch?v=V5ahfxK7C5E

nobody
nobody
3 years ago

“AVSLÖJAR: TV4 rådgör med MSB om ”förhållningssätt” i sin rapportering”: https://samnytt.se/avslojar-tv4-radgor-med-msb-om-forhallningssatt-i-sin-rapportering/

Jag hör stöveltrampet från gångna tider! Det är inte Sverige Demokraterna.

“A Time for Choosing”: https://www.youtube.com/watch?v=qXBswFfh6AY

”Normandy Speech: President Reagans Address Commemorating 40th Anniversary of Normandy/D-Day 6/6/84”: https://www.youtube.com/watch?v=1Leb7ynduCU

”U.S. Armed Forces – We Must Fight – President Reagan”: https://www.youtube.com/watch?v=tpH5L8zCtSk

Gud give Sveriges väljare styrka och förstånd!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Rigtig god klumme,men det skal bemærkes at Breitbart er en del af problemet.

Mats
Mats
3 years ago

Jeg er ambivalent i forhold til de nye copyright-direktiver. Det primære mål fra EUs side lader til at være at få svækket de store techgiganters monopolstatus. Youtube, Facebook, Google (jødefirmaerne) der grundlæggende lukrerer på andre menneskers arbejde ved at linke, videreformidle eller ganske enkelt overtage produceret indhold. Den ambition, at få giganterne ned med nakken, er værd at bakke op om. Frygten er selvfølgelig, at det kommer til at gå ud over mindre platforme som Snaphanen med flere. Men alt det afhænger af, hvordan implementeringen ender med at forløbe. “…The other side of the debate, critics of the Directive, are… Read more »

benny jørgensen
benny jørgensen
3 years ago
Reply to  Mats

Endnu en af disse jødehadere, Mats hold nu op. Der er jøder som er dårlige der er mange jøder som er gode. Din jødehad er utilstedelig. Vil du gasse dem? Svar venligst, tak!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x