30
jan
Seneste opdatering: 1/2-19 kl. 2150
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Globalisternes organisationer er bla. FN og EU. Fagforeninger og demokrati vil forsinde

Det är inte nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Det är globalisternas allt större makt och förmögenhet som leder till fascism. Globalisterna kontrollerar nästan hela medieflödet och utnyttjar klimatskrämseln för att inskränka vanligt folks frihet att använda bil, flyg och till och med att äta kött.

Ikke et ord om Uffe Elbæk, og tak for det. Er han forresten ikke lidt for let et offer, at kaste sig over, som mange bedre begavede personer har gjort, siden hans mund løb over med varm luft igen? Jeg ser disse politiske petitskænderier som et udtryk for, hvor meget af den ægte magt, der i virkeligheden er foræret til ikke-valgte bureaukrater i Bryssel. Tilbage har vores lokale parlament skænderier om sange, håndtryk og øde øer. Snart kan det ikke engang regulere skatten for EU Kommissionen.

Magttomrummet Folketinget

Gider man så overhovedet stemme til magttomrummet Folketinget mere? Eller til den sutteklud, vi har fået i stedet for vores danske demokrati, EU “parlamentet?” Man kan dog stadig stemme imod begge dele, hvilket er den eneste grund, jeg ser nu om stunder ser, til at stemme. Men er pseudodemokrati nok til at flytte én fra sofaen? Det vil vise sig på dagen.

Hermed ikke sagt, at jeg gider mere. Det er flere valgkampe siden, jeg hørte, hvad politikerne sagde i debatter i TV eller på print. Jeg hører det af princip ikke, jeg ser kun, hvad de gør og ikke gør. Det fortæller mig meget mere.

Store dele af det demokrati, vi havde inden 1972, er forsvundet, men mange har end ikke opdaget det. De tror stadig, det har nogen vægt, hvad de mener, og hvem der er statsminister i EU provinsen Danmark. Hele TV’s valgkampsshow vil forstærke deres illusion.

Se også EU’s nu næsten daglige tilnærmelse til censur, at uautoriserede synspunkter. Jo, den kommende fascisme, er ikke hvad Uffe tror: Social media companies need to do more to fully comply with EU consumer rules.

Salvini: “Vore havne forbliver lukkede”

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol siger, Italien skal hjælpe dem,uden nødvendigvis at tage dem i land, sådan at nye hundredetusinder af Afrikas eksploderende befolkninger, lokkes ud på en livsfarlig rejse. EU er blevet alle konflikters moder. EU vil ikke løse migrantproblemet, de vil gøre det værre, og EU begejstrede danske politikere, tør ikke engang beskrive, hvad der foregår. De optræder som Kommissionens underordnede ansatte, hvad de  på deres vis også er. Salvini’s Border Control Migrant Policy Reduces Arrivals by 95 Percent.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
3 years ago

“Gider man så overhovedet stemme til magttomrummet Folketinget mere?” Jeg gør i hvert fald ikke. Den tilstundende valgkamp skal – iflg. sædvanligvis velunderrettet kilde (den lille quisling fra Græsted) – handle om to ting: 1. Sygdom. – “Skal vi have flere djøffere på sygehusene eller endnu flere djøffere på sygehusene”. 2. Vejret. – “skal vi have flere grønne afgifter eller endnu flere grønne afgifter”. Hvad der ligger herudover skal vi dumme Dänen ikke blande os i. Det har vi højere magter til, nemlig “Den EUrabiske Union”. Som minsandten også holder sig en slags ‘parlament’ – læs: plejehjem for fallerede, politiske… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Egentligt synes jeg EU, venstrefløjen og Big Tech er ret “søde”, omend en smule naive. De kæmper en brag kamp de kun kan tabe – og de kan ikke engang selv se det. Skulle deres flommede og ret udefinérbare drømme endeligt nå bare et stykke af vejen, udløser det blot et endnu større bagslag senere.
Trump, Ny Borgerlige og hvad véd jeg, svarer således bare til et socialdemokrati for halvtreds år siden, som havde ageret mere fornuftigt.
Med andre ord, de er et symptom på, at tingene er skredet alt for langt ud og nu må tilbage på rette spor.

Minucius
Minucius
3 years ago

EU leger virkelig med ilden i disse dage! Imperie-projektet er paradoksalt nok komplet afhængigt af at dets “undersåtter” ikke betragter det som en reel magtfaktor, men istedet som en fjern uskadelig frokostforening for de store landes afdankede elite-medlemmer, der via dette sammenskuds tag-selv-bord undlader at starte nye krige. Problemet er bare at EU’s imperielle hof-klasse slet-slet ikke vil nøjes med denne rolle som ædedolkenes klub, men istedet ønsker at køre medlemslandene som det Fjerde Rige. Og her gaber disse dekadente magtfuldkomne patricier-idioter simpelthen over mere end de kan tygge! Den første seriøse økonomiske krise der rammer vil få deres korthus… Read more »

Minucius
Minucius
3 years ago
Reply to  steen

Nationerne er kommet for at blive. Det er imperierne der kommer og går. Den europæiske union har alene overlevet på sin usynlighed. Og denne usynlighed lakker hurtigt mod enden, på uhyrets egen tåbelige foranledning. Det kan ikke længere vente med at stikke sit klamme tyranniske fjæs op i hovedet på folk. Vi er i sandhed spændt op til lir!

Minucius
Minucius
3 years ago
Reply to  steen

Helt sikkert. Om end nye nationer så altid opstår. Eller genopstår. Hvorfor det nationale princip synes at være en naturlov og dermed ubrydeligt. Valdemar Atterdag kan vel godt siges at have gengrundlagt Danmark efter både staten og nationen kollapsede under Erik Menved. Med truende tysk-ificering lige om hjørnet. Lad os se om vi slipper for tæppefald også denne gang!

peerpede
peerpede
3 years ago

Vad Sverige anbelangar, är ju landet så nära fascism det går, utan att direkt driva företaget likt vissa företrädare gjorde innan. Sverige verkar ha fria och allmänna val, men valfusk och övervakning under röstning har sen gammalt utraderat det. Det finns ett antal olika partier i parlamentet,dock är de överlag överens i frågan kring vilka där skal ha plats vid gröttråget. Media, tryckt eller etermedia är under strikt kontroll, endera genom hot om indragna bidrag eller genom indirekt censur på grund av övervakning där kan sluta med förlust av karriär och ekonomisk ruin på det personliga planet. Utbildning är toppstyrd… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Lars Bern skildrer virkelig rige som folk der øver meget stor indflydelse.
Hvad han selv søger, ved blot en kort beskrivelse af ønskede mål og midler, for eventuelt selv at opnå indflydelse, der er værd at nævne, er mig endnu ukendt.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x