31
jan
Seneste opdatering: 2/2-19 kl. 1850
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Izabella Nilsson Jarvandi, Twitter. Hun har en svensk mor og en iransk far. Selve interviewet begynder minut 12. Hun taler en del om FN’s Migrationspagt, kritikken af hvilken DR Deadline propaganderede uhæmmet imod i går aftes. Det havde ingen lighed med journalistik, men DR’s aktivister er helt åbenbart ophøjet ligeglade, så længe milliarderne flyder ind.

Ved hjælp af en venstreorienteret tænketank, der ikke mente, den skulle dokumentere nogle af sine friske påstande, og som også mener, der foregår mener der foregår en ‘omfattende smudskampagne mod Sverige orkestreret af højreekstremister,’ – tag lige den, SCB og BRÅ, der leverer statistikken, -blev samtlige, der ville diskutere den fortiede migrationspagt mistænkeliggjort. Mikael Jalving diskuterede Pagten i P1 med fire danske politikere. Højereekstremister? Gentag det lige, Krause Kjær og Deadline. Det er temmelig frækt.

DR satte en ny bundrekord, som Morten Uhrskov skriver om i dag, tåkrummende, smertefuldt at overvære for en tilhænger af fri debat, jeg måtte slukke de sidste par minutter. Programmet burde blive en pind i ligkisten for såkaldt ‘publice service’ i et sundt demokrati, men det er ikke, hvad vi er, ikke mindst takket være DR’s konstante venstrepolitisering.

En sejr for samtalen

Hør også i dag samtalen mellem eksiliraneren Navid Modiri og Ingrid Carlqvist 1 t 47 minutter. Modiri har måttet tage en ren shitstorm for overhovedet at tale med Carlqvist, men det er ret typisk svensk: Dem man er uenig med, skal man slet ikke tale med, de skal fryses ud. Jeg synes, Modiri er en ‘hedersknuffel’,  programmet er en sejr for samtalen, der ikke har det for godt i Sverige, og de to er i virkeligheden ikke væsentligt uenige. – Læs også historikeren Michael Pihl: Sveriges Storebrorstat anbefaler indgreb i ytringsfriheden – nu også internationalt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Jeg ønsker jag havde kræfter til at fortælle om al socialistpropaganda der far ud af DR Radio P1, det er helt vanvid!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x