31
jan
Seneste opdatering: 31/1-19 kl. 2346
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tre skyderier i lille Stockholmforstad på en uge

(Foto: Instagram.) Onsdag aften blev en udenlandsk mand  skuddræbt i Jakobsberg i Nordstockholm, en forstad med 24.000 indbyggere, en tredjedel af Gentoftes i København, altså en ganske lille forstad. (Et foto af manden og endnu et, formentlig iraker med navnet Mustafa Raad Yahya Al-Janabi.)

Tidligere på ugen var der to skyderier på tre dage. Blandt andet i en ICA butik, den lokale brugs.

“Jag är inte förvånad över att det har hänt. Jag är förvånad över att det inte har hänt mer saker här i området,” siger en beboer. Om få år er samfundsopløsningen selvkørende og langt værre. “Sverige er selmordstruet,” sagde en finsk professor forrige år.

Politikerne vender ryggen til og flygter ind i illusioner

Det er et ret langtrukkent selvmord, men det er determineret, og det vil drage mange uskyldige mennesker med sig bare i de nærmeste år. Dødstallene vil fortsætte deres raketagtige stigning. Sverige slog rekord i 2018 med 300 skyderier, 45 døde og 135 skadede.

Politikerne foregiver, at flere politibetjente kan løse det. Det er en amatøragtig illusion. Det er antallet af våben og personer fra voldskulturer, der bestemmer, hvor meget der bliver skudt, og de bliver ubarmhjertigt flere hele tiden. Man kan med stor sikkerhed sige, hvordan Sverige er om fem eller ti år, men der er typisk ingen i Sveriges nomenklatura, der bryder sig om at se ind i den.

Enhver kan ødelægge et tillidssamfund, men de færreste kan bygge et. Første generation byggede, anden konsoliderede. Tredje – post 68 – formøblede det hele. – Se også «Vi ser att vi har kontroll över situationen»:

Den svenske regjeringen er klar til å kaste landet ned i en enda dypere krise, en krise som kommer til å få årene 2015-2016 til å fremstå som pittoreske søndagsutflukter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Jeg må sige, at det svenske “hen-samfund” virkelig udvikler sig forbavsende:
“Annie Lööfs pik till Ebba Busch Thor”

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

“Onsdag aften blev en afrikansk mand dræbt i Jakobsberg i Nordstockholm”

Skulle der ikke have stået neger?
Jeg tvivler på, at boere kan få adgang til det svenske paradis.

Træt
Træt
4 years ago
Reply to  steen

1 mål til Sverige

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Hvor er Sverige?
Norge, Island, Finland og Danmark nævnes blandt verdens 10 tryggeste lande, men hvor blev Sverige af?
https://www.vg.no/reise/i/Kv5jeG/de-tryggeste-landene-for-soloreiser

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x