21
feb
Seneste opdatering: 22/2-19 kl. 0026
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Siden 2013 er 817.147 personer indvandret til Sverige

I Sverige er det som om Migrationsverket driver sin egen private fremmedpolitik. Det har den fordel, at svenske politikere i vidt omfang kan vaske hÊnder over verkets massive bortgivelse af land. Man hÞrer pÄ videoen, hvor stolte de er af deres arbejde. Den rÞdkindede interviewer ligner en prÊst, og er det vel ogsÄ.

Man burde kalde det Afforsvenskningsverket eller Folkeudskiftelsesverket. Dets ansatte er at ligne med arbejdende for en fremmed okkupationsmagt.  Årets flyktingkvot klar – 5.000 afrikaner och araber ska flygas hit: “Ökat fokus pĂ„ Afrika”.

Bare i de seneste fem Ă„r – 2013-18 – er 817. 147 personer indvandret til Sverige. Et fuldstĂŠndigt forrykt antal. Det svarer til et nyt Stockholm pĂ„ kun fem Ă„r. IĂžvrigt siger den danske udlĂŠndingestyrelse i en rapport dag, at hovedparten af Syrien er sikkert at vende tilbage til, sĂ„ det er ikke rigtigt, hvad miggerne siger i videoen.

Jag vill inte detta!

Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna

Jag VILL helt enkelt inte ha ett samhÀlle som i hög grad befolkas av mÀnniskor som inte har sina rötter hÀr. MÀnniskor som inte delar vÄr historia, vÄra minnen, vÄra seder eller ens vÄrt sprÄk. Var har alla dessa mÀnniskor innerst inne sina lojaliteter? Hur vet vi med sÀkerhet att de spelar pÄ vÄrt lag nÀr det kniper? De kanske inte ens VILL vara en del av vÄr gemenskap, utan bara Àr ute efter vÄra tillgÄngar, vÄra pengar eller vÄrt territorium?

Medan det för invandraren har inneburit privilegier och efterlÀngtade möjligheter att flytta in till vÄrt land, sÄ har det för landets ursprungliga befolkning/oss inneburit ett frÀmlinggörande i vÄrt eget land. Vi kÀnner oss bekymrade och rÀdda, bestulna och överkörda. Aldrig har vi tillfrÄgats om vi önskar leva vÄra liv bland frÀmlingar frÄn alla kontinenter. Aldrig har vi fÄtt ta stÀllning till om vi tycker det Àr okej att bli reducerade till en minoritet i vÄrt eget land. Hur kan detta ha pÄgÄtt sÄ lÀnge i ett samhÀlle som kallar sig demokratiskt?

Lyssna nu noga. ”JAG VILL INTE DETTA!”. Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna, som jag kĂ€nner samhörighet med och som jag kĂ€nner att jag kan lita pĂ„. Till alla er som Ă€lskar det annorlunda mer Ă€n det familjĂ€ra -emigrera eller res ut och upplev vĂ€rlden, men ta inte ifrĂ„n mig min trygghet, mitt hem och det som rĂ€ttmĂ€tigt Ă€r mitt!   Johan Lindblad

Se ogsÄ Svenske tilstande: Hvis utilfredsheden med indvandringen bliver ignoreret, vil polariseringen vokse.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 years ago

“Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna” Det vil jeg ogsĂ„. Derfor drager jeg altid af huse, nĂ„r diverse politiske og mediebaserede fantaster holder foredrag pĂ„ biblioteker, og i diverse oplysningsforbund for at konfrontere dem med mit faktabaserede syn pĂ„ sagen om multkulti og EU. Det nytter ikke noget, bare at sidde bag diverse tastaturer og bare mene og mene og mene… Man er nĂždt til udi i marken og konfrontere dem. Ikke i hĂ„b om at overbevise multikultierne, for de er fortabte og hjerneblĂŠste til den da de ender i kisten. Nej det handler om… Read more »

ino
ino
5 years ago
Reply to  Margrethe

Godt gÄet, Margrethe. Jeg ville Þnske jeg havde dit mod og din energi.

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  ino

Jeg ved ikke om jeg har mod til det. Jeg gÞr det pÄ trods. Hader faktisk at rejse mig op i forsamlinger. Men erfaringen har efterhÄnden lÊrt mig, at jeg skål gÞr det.

Samvittigheden bliver 10 kilo lettere at bĂŠre pĂ„ bagefter. Omvendt er fĂžlelsen af svigt 10 kilo tungere ved ikke at gĂžre det. Har du evnen, har du pligten. OgsĂ„ selvom den er forbandet…

Charles
Charles
5 years ago

Hvad tĂŠnker de pĂ„ Hensidan. ? Det er tiden til at tage affĂŠre over for de uansvarlige politikere. Prins Vilhelm af Sverige. PĂ„ Valborgmesseaften d: 1 Maj udtalte Prins Vilhelm af Sverige til en forsamling pĂ„ 30000 mennesker: ———————— ” Vi ville fryse i selve sommervarmen og svede blod i efterĂ„rets frostkolde dage, hvis fremmede mĂŠnd bjergede hĂžsten, mens rĂžster pĂ„ fremmede tungemĂ„l kundgjorde nye love stridende mod vort Retsbegreb. Overhovedet kan vi slet ikke tĂŠnke os nogen Ă„rstid, pĂ„ hvilken der ikke hvĂŠlver sig en fri himmel. Det er ganske simpelt forudsĂŠtningen for, at vi kan anse livet vĂŠr… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Charles

Om ikke andet kan Sverige bruges som eksempel pÄ hvad man ikke skal gÞre. Synd for svenskerne, men helt uden skyld kan de ikke siges at have vÊret. De var naive og blÄÞjede og kÞbte globalisternes lÞgn fra dag ét. Nu stÄr de sÄ med et fallitbo og kvier sig ved at skulle indrÞmme det. For det er jo aldrig sjovt at indrÞmme man har fÄet taget rÞven.

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

MĂŠrkelig at der ikke er en svensker det kan fĂ„ noget sat i system, ja der gĂŠlder for i Ăžvrigt ogsĂ„ i Danmark. Det der med system er at have folket med sig. Det kunne jo give en Nobelfredspris Den gik jo bl.a. til Yasser Arafat og til ANC lederen Nelson Mandela. Manden fra Norge fik ikke prisen, selv om de tre beskĂŠftigede sig med det samme. Grunden til Han ikke fik Nobelfredspris, er enkel: Han havde ikke folket med sig, det havde de to andre. Derfor skal det sĂŠttes i system, hvis det er noget der skal lykkes. Ja… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 years ago

NĂ„r man lĂŠser Trygve Johansens kommentar fra faecesbook ovenover,ved man at man ikke er alene i denne falske verden.

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  Nielsen

Helt enig.
Det er derfor tiden er moden til et opgĂžr.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Test

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Linket til Johan Lindblad virker ikke, Steen –
er det bare en fejl, eller er hans indlĂŠg forsvundet / blevet bortcensureret?!? ?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x