21
feb
Seneste opdatering: 21/2-19 kl. 1725
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den franske filosof Alain Finkielkraut, s√łn af polsk-j√łdiske Auschwitz-overlevende, blev sidste weekend overd√¶nget med antisemitiske sk√¶ldsord ved en “gule-veste demonstration” i Paris. I et interview med Die Welt forklarer han, hvorfor han mener, at √•rsagen til antisemitismen, uroen og Brexit skyldes indvandringen til Europa. Her er et uddrag oversat af Henrik M. Jensen

“Malm√ł er Judenrein. Frankrig er bestemt til at blive muslimsk territorium.‚ÄĚ

Alain Finkielkraut om

…De gule vestes antisemitisme…

“Man vil bilde os ind, at det drejer sig om en genkomst af gamle nationalistiske og antisemitiske kampr√•b som “Frankrig tilh√łrer os” og “Frankrig for franskm√¶nd”. Men den, der har r√•bt det, den mest aggressive af dem alle, var salafist. han viste ogs√• sit pal√¶stinensert√łrkl√¶de. N√•r s√•dan en siger “Frankrig tilh√łrer os” s√• betyder det “”Frankrig er bestemt til at blive muslimsk territorium.” Det drejer sig √•benlyst om en s√¶rlig fanatisk tilh√¶nger af tesen om “folkeudskiftning”….

…Hvorfor nazisammenligninger ikke stemmer….

“Fordi jeg er af den overbevisning, at antisemitisme i Frankrig og Europa ville v√¶re et randproblem, hvis vore samfund ikke mod deres vilje blev omformet til multikulturelle samfund. Den foruroligende populisme er en patologisk reaktion p√• dette udtryk for den demografiske forandring. Europ√¶erne √łnskede det ikke, og regeringerne har ikke taget det alvorligt, hvad samfundene t√¶nkte og f√łlte og m√• i dag betale dyrt for det. Uden Merkels “Wir schaffen das” og de millioner af indvandrere som Tyskland modtog i 2015, havde der ikke v√¶ret noget Brexit.”

…Hvorfor Merkel er medskyldig i Brexit…

“Jeg ved ikke, om hun er ansvarlig. Men jeg sp√łrger mig selv, om der havde v√¶ret et Brexit, hvis der ikke i Europa havde v√¶ret en stor bekymring over √•bningen af gr√¶nserne. Der gik en chokb√łlge gennem Europa dengang. Europ√¶erne er ikke blevet spurgt. Men den europ√¶iske civilisation √łnsker at beskytte sit v√¶sen…. Europa er ogs√• til for at beskytte Europa. Hvis Europa kun er en ophobning af regler og procedurer, bliver det en tom skal.”

…Hvorfor Merkels “Wir schaffen das” var forkert…

“Wir schaffen das” var ganske enkelt dumhed. De kan jo selv se det: “I klarer det ikke.” Denne blanding af ekstrem moralisme og kommercielle interesser var frast√łdende. Dermed ville tyskerne k√łbe aflad og endelig blive til til et moralsk dadelfrit folk. Men det skete p√• bekostning af j√łderne, som bliver de f√łrste ofre, n√•r stadig flere indvandrere bliver lukket ind.”

…Hvorfor antisemitismen ikke er et fransk problem…

“Hold op med at bruge ordet “fransk”. Ilam Haline (fransk j√łde der i 2006 blev torteret til d√łde af muslimske indvandrere) blev ikke dr√¶bt af en franskmand. Sarah Halimi (fransk j√łdinde myrdet i 2016) heller ikke. Lige s√• lidt som Mireille Knoll (j√łdisk mordoffer i 2018) eller b√łrnene i Toulouses toraskole, som Mohamed Merah myrdede. … Jeg beklager meget, at de radikale og de velmenende politisk korrekte venstrefl√łjsfolk ikke vil se det.”

…J√łdefjendtlighedens nye r√łdder…

“Det p√•st√•s, at de gule veste skulle v√¶re et ukultiveret og frustreret folk og dermed en l√¶kkerbidsken for vaneforestillinger og sammensv√¶rgelsesteorier. Det kan v√¶re. Men den hadfyldte flok, som gik mod mig, har med forn√¶rmelser og mordtrusler sagt , hvad jeg som intellektuel ekskommuniceret har h√łrt p√• i √•revis fra de venstreintellektuelle. Jeg har i ordvalget genkendt venstreekstremismen, ikke h√łjreekstremismen.”

…Muslimer i Frankrig…

“Jeg vil ikke kritisere de franske muslimer. jeg er overbevist om, at et stort antal vil leve i fred. De har intet mod j√łder. Jeg konstaterer desv√¶rre bare, at den massive indvandring til Frankrig og andre steder i Europa har √¶ndret noget radikalt. T√¶nk bare p√• j√łderne i Malm√ł. Malm√ł er “Judenrein”. [AF’s ord] Og ikke fordi svenskerne pludselig er v√•gnet op og med √©t er blevet antisemiter.

Engang talte indenrigsministeren i Frankrig om den indre “Alija” (eksil), dvs.: J√łderne forlader bestemte omr√•der og byer, fordi livet d√©r er blevet et helvede. Jeg taler ikke om enkelttilf√¶lde, men om et udbredt f√¶nomen, som l√¶nge har v√¶ret kendt. Da Georges Bensonssan i 2002 udgav “Republikkens tabte omr√•der”, n√¶vnte han tre ting, som er typiske for de s√•kaldte “udsatte omr√•der”: Sexisme, antisemitisme og hadet til Frankrig. Man skal vide, at i bestemte omr√•der er de v√¶rste sk√¶ldsord: “Beskidte j√łde” og “Beskidte franskmand”.

…Hvorfor j√łderne igen er de f√łrste ofre…

“Frankrigs landskab har √¶ndret sig, samfundet har ogs√•. Og det forekommer mig, at der mellem forstadens unge og det radikale venstrefl√łj er opst√•et en forbindelse, som jeg finder foruroligende…”

…Hvorfor den nye elite-fjendtlighed er s√• foruroligende…

“Jeg er sikker p√•, at antisemitismen kun er et randf√¶nomen. Jeg er foruroliget over hadet til en hver form for “h√łjhed” og “eminence” i den evige ligheds navn. Det er ekstremt farligt. Politikerne er de f√łrste ofre…”

BILD har refereret interviewet i Die Welt. ‚Äě‚ÄöWir schaffen das!‚Äė war einfach Unsinn!‚Äú

Se ogs√• Islamist r√•bte til kendt j√łde: ‚ÄĚDette land tilh√łrer os, forsvind din zionistiske lort!‚ÄĚ ‚Äď muslimsk j√łdehad blomstrer i Europa. Document refererer¬† Alain Finkielkraut i La Repubblica: Vi m√• respektere de europeiske folkene som avviser multi¬≠kulturalismen.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Jean-Claude Juncker slår til igen-igen ?

https://ibb.co/nMnvsnj

Charles
Charles
4 years ago

Ud af EU så vi kan blive fri for Drankeren.

Mats
Mats
4 years ago

Smartmatic, der ledes af Mark Malloch Brown, er netop blevet valgt som virksomheden hvis teknologiske l√łsninger skal st√• for den elektroniske stemmeopt√¶lling ved valgene i London 2020.

Hvem er baron Malloch-Brown? Han er formanden for den antidemokratiske Soros-organisation Best for Britain, der k√¶mper ind√¶dt for at omg√łre Brexit inden det overhovedet er blevet effektueret.

9 millioner pund til baronen og Smartmatic… S√• korrupt at man tror det er l√łgn.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

“… √•rsagen … skyldes …” –

Ahmmm, vil du gerne have en eftersidning, Steen? ?

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Wir schaffen das nicht! Angela Merkel har visat sig vara en hycklare när hon tidigare har sagt att multikulturalismen fungerar inte men ändå lät hon över 1 miljon invandrare från mellanöstern och Afrika att välla in i Tyskland. Liknande saker händer i Frankrike där landet håller på att upplösas. https://www.youtube.com/watch?v=jmscbGPrkRM

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 years ago

Kameraten til Roman Polanski syter og klager, fy faen s√• ekkelt….
Hvis en ekte franskmann, hadde v√¶rt utsatt for tilsvarende, “slemme” ord, s√• hadde det ikke v√¶rt en nyhetssak i det hele tatt, men n√•r det kommer til en j√łde, da m√• hele verden stoppe opp, og synes synd √• han fordi noen pirket han litt p√• nesen…
Hyklere…

trackback

[…] utdrag av intervjun med Alian Finkelkraut har √∂versatts till danska av Henrik M. Jensen och publicerades f√∂rst p√• snaphanen.dk. Svensk √∂vers√§ttning av Ingrid […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

G√§vle kommune viser vejen i det nye “Sverige” ?

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/permalink/814400172312729/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Men det svenske mångkulturelle projekt har jo også visse fordele ?

https://ibb.co/h70HS7M

nobody
nobody
4 years ago

Sverige i ett nötskal.

“Johnny Cash – San Quentin (Live from Prison)”: https://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x