21
feb
Seneste opdatering: 21/2-19 kl. 1725
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den franske filosof Alain Finkielkraut, søn af polsk-jødiske Auschwitz-overlevende, blev sidste weekend overdænget med antisemitiske skældsord ved en “gule-veste demonstration” i Paris. I et interview med Die Welt forklarer han, hvorfor han mener, at årsagen til antisemitismen, uroen og Brexit skyldes indvandringen til Europa. Her er et uddrag oversat af Henrik M. Jensen

“Malmø er Judenrein. Frankrig er bestemt til at blive muslimsk territorium.”

Alain Finkielkraut om

…De gule vestes antisemitisme…

“Man vil bilde os ind, at det drejer sig om en genkomst af gamle nationalistiske og antisemitiske kampråb som “Frankrig tilhører os” og “Frankrig for franskmænd”. Men den, der har råbt det, den mest aggressive af dem alle, var salafist. han viste også sit palæstinensertørklæde. Når sådan en siger “Frankrig tilhører os” så betyder det “”Frankrig er bestemt til at blive muslimsk territorium.” Det drejer sig åbenlyst om en særlig fanatisk tilhænger af tesen om “folkeudskiftning”….

…Hvorfor nazisammenligninger ikke stemmer….

“Fordi jeg er af den overbevisning, at antisemitisme i Frankrig og Europa ville være et randproblem, hvis vore samfund ikke mod deres vilje blev omformet til multikulturelle samfund. Den foruroligende populisme er en patologisk reaktion på dette udtryk for den demografiske forandring. Europæerne ønskede det ikke, og regeringerne har ikke taget det alvorligt, hvad samfundene tænkte og følte og må i dag betale dyrt for det. Uden Merkels “Wir schaffen das” og de millioner af indvandrere som Tyskland modtog i 2015, havde der ikke været noget Brexit.”

…Hvorfor Merkel er medskyldig i Brexit…

“Jeg ved ikke, om hun er ansvarlig. Men jeg spørger mig selv, om der havde været et Brexit, hvis der ikke i Europa havde været en stor bekymring over åbningen af grænserne. Der gik en chokbølge gennem Europa dengang. Europæerne er ikke blevet spurgt. Men den europæiske civilisation ønsker at beskytte sit væsen…. Europa er også til for at beskytte Europa. Hvis Europa kun er en ophobning af regler og procedurer, bliver det en tom skal.”

…Hvorfor Merkels “Wir schaffen das” var forkert…

“Wir schaffen das” var ganske enkelt dumhed. De kan jo selv se det: “I klarer det ikke.” Denne blanding af ekstrem moralisme og kommercielle interesser var frastødende. Dermed ville tyskerne købe aflad og endelig blive til til et moralsk dadelfrit folk. Men det skete på bekostning af jøderne, som bliver de første ofre, når stadig flere indvandrere bliver lukket ind.”

…Hvorfor antisemitismen ikke er et fransk problem…

“Hold op med at bruge ordet “fransk”. Ilam Haline (fransk jøde der i 2006 blev torteret til døde af muslimske indvandrere) blev ikke dræbt af en franskmand. Sarah Halimi (fransk jødinde myrdet i 2016) heller ikke. Lige så lidt som Mireille Knoll (jødisk mordoffer i 2018) eller børnene i Toulouses toraskole, som Mohamed Merah myrdede. … Jeg beklager meget, at de radikale og de velmenende politisk korrekte venstrefløjsfolk ikke vil se det.”

…Jødefjendtlighedens nye rødder…

“Det påstås, at de gule veste skulle være et ukultiveret og frustreret folk og dermed en lækkerbidsken for vaneforestillinger og sammensværgelsesteorier. Det kan være. Men den hadfyldte flok, som gik mod mig, har med fornærmelser og mordtrusler sagt , hvad jeg som intellektuel ekskommuniceret har hørt på i årevis fra de venstreintellektuelle. Jeg har i ordvalget genkendt venstreekstremismen, ikke højreekstremismen.”

…Muslimer i Frankrig…

“Jeg vil ikke kritisere de franske muslimer. jeg er overbevist om, at et stort antal vil leve i fred. De har intet mod jøder. Jeg konstaterer desværre bare, at den massive indvandring til Frankrig og andre steder i Europa har ændret noget radikalt. Tænk bare på jøderne i Malmø. Malmø er “Judenrein”. [AF’s ord] Og ikke fordi svenskerne pludselig er vågnet op og med ét er blevet antisemiter.

Engang talte indenrigsministeren i Frankrig om den indre “Alija” (eksil), dvs.: Jøderne forlader bestemte områder og byer, fordi livet dér er blevet et helvede. Jeg taler ikke om enkelttilfælde, men om et udbredt fænomen, som længe har været kendt. Da Georges Bensonssan i 2002 udgav “Republikkens tabte områder”, nævnte han tre ting, som er typiske for de såkaldte “udsatte områder”: Sexisme, antisemitisme og hadet til Frankrig. Man skal vide, at i bestemte områder er de værste skældsord: “Beskidte jøde” og “Beskidte franskmand”.

…Hvorfor jøderne igen er de første ofre…

“Frankrigs landskab har ændret sig, samfundet har også. Og det forekommer mig, at der mellem forstadens unge og det radikale venstrefløj er opstået en forbindelse, som jeg finder foruroligende…”

…Hvorfor den nye elite-fjendtlighed er så foruroligende…

“Jeg er sikker på, at antisemitismen kun er et randfænomen. Jeg er foruroliget over hadet til en hver form for “højhed” og “eminence” i den evige ligheds navn. Det er ekstremt farligt. Politikerne er de første ofre…”

BILD har refereret interviewet i Die Welt. „‚Wir schaffen das!‘ war einfach Unsinn!“

Se også Islamist råbte til kendt jøde: ”Dette land tilhører os, forsvind din zionistiske lort!” – muslimsk jødehad blomstrer i Europa. Document refererer  Alain Finkielkraut i La Repubblica: Vi må respektere de europeiske folkene som avviser multi­kulturalismen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Jean-Claude Juncker slår til igen-igen ?

https://ibb.co/nMnvsnj

Charles
Charles
3 years ago

Ud af EU så vi kan blive fri for Drankeren.

Mats
3 years ago

Smartmatic, der ledes af Mark Malloch Brown, er netop blevet valgt som virksomheden hvis teknologiske løsninger skal stå for den elektroniske stemmeoptælling ved valgene i London 2020.

Hvem er baron Malloch-Brown? Han er formanden for den antidemokratiske Soros-organisation Best for Britain, der kæmper indædt for at omgøre Brexit inden det overhovedet er blevet effektueret.

9 millioner pund til baronen og Smartmatic… Så korrupt at man tror det er løgn.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

“… årsagen … skyldes …” –

Ahmmm, vil du gerne have en eftersidning, Steen? ?

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Wir schaffen das nicht! Angela Merkel har visat sig vara en hycklare när hon tidigare har sagt att multikulturalismen fungerar inte men ändå lät hon över 1 miljon invandrare från mellanöstern och Afrika att välla in i Tyskland. Liknande saker händer i Frankrike där landet håller på att upplösas. https://www.youtube.com/watch?v=jmscbGPrkRM

Ola Nordmann
Ola Nordmann
3 years ago

Kameraten til Roman Polanski syter og klager, fy faen så ekkelt….
Hvis en ekte franskmann, hadde vært utsatt for tilsvarende, “slemme” ord, så hadde det ikke vært en nyhetssak i det hele tatt, men når det kommer til en jøde, da må hele verden stoppe opp, og synes synd å han fordi noen pirket han litt på nesen…
Hyklere…

trackback

[…] utdrag av intervjun med Alian Finkelkraut har översatts till danska av Henrik M. Jensen och publicerades först på snaphanen.dk. Svensk översättning av Ingrid […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Gävle kommune viser vejen i det nye “Sverige” ?

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/permalink/814400172312729/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Men det svenske mångkulturelle projekt har jo også visse fordele ?

https://ibb.co/h70HS7M

nobody
nobody
3 years ago

Sverige i ett nötskal.

“Johnny Cash – San Quentin (Live from Prison)”: https://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x