5
mar
Seneste opdatering: 6/3-19 kl. 1010
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige er en time-lapse optagelse af Romerrigets undergang. Det vil bestå, men med en sydafrikansk/brasiliansk voldelighed. Kvinder vil  være jaget vildt i Feministan i al fremtid

Når jeg for ti eller femten år kunne skrive, at Sverige var i sammenbrud, måtte jeg tvivle på mig selv og hele tiden efterprøve påstanden på virkeligheden. Man skærper kun sin tro og sine anelser, ved hele tiden at beskyde dem med virkelighed. Kunne det være sandt, hvad jeg så?

Nu er det sådan med sammenbrud, at de som regel starter i det helt små, hvor kun de er nærmeste opdager det. Jeg var ved et tilfælde en af de nærmeste, hvad angik Sverige. Det var jeg ikke, da jeg var i Beirut i 1969 eller i Split i 1986. Jeg så ikke, hvad der kom. Jeg havde ingen adgang til at lytte på vandrørerne i de egne af verden. Sproget var også i vejen.

Da der derfor var borgerkrig begge steder fem år efter mit besøg, kom det helt bag på mig. Det hele lå i betragterens begrænsede øjne. Verden man ser, er lige så indskrænket, som man selv er på tidspunktet.

Unge mennesker, som jeg var, er meget indskrænkede, men så meget desto mere selvsikre. Selvsikkerhed er en dårlig ide, når man er 20 eller 30. Man kan prøve den, når man  er 60, når ortodoksierne er ramlet på deres egen urimelighed, og tvivlen oversvømmer alt. Ikke mindst tvivlen på de magtpersoner, der uafbrudt kalder sig ‘demokrater.’

Sammenbrud er, hvad vi har til fælles over tid

Det gælder en sprængt dæmning, et menneskeligt, ægteskabeligt, socialt eller civillisatorisk sammenbrud. Det er som med store jordskælv, dyrelivet opdager dem flere døgn inden, og flygter. De fleste mennesker først når det er i gang, og det er for sent. Ofte begynder det mentalt, og et samfund har svært ved at bestå uden de dyder, der skabte det.

Det ses i den kulrede svenske ‘elite.’ Intet kan den bygge, men alt kan den rive ned med sine verdensfjerne ideer, som den sundere del af  verden griner af, og almindelige svenskere skammer sig over. Sverige er en time-lapse video af Romerrigets undergang: 400 år på bare 40 år.

Blot én generation skulle der til, for at plante en torpedo under dets vandlinje. Det tidligere galna kvarsekel var kun til for at mørne forsvarsværkerne. De sidste 25 år har været rigtig forrykte. Tro ikke på mig, se det her.

“Men multikulturen har jo ikke noget på”

Mine observationer dengang viste sig rigtige, jeg kendte faktisk landet bedre, end dem der udskammede mig for at skrive, som jeg gjorde. Sammenbruddet går så stærkt nu, at ingen kan undgå at observere det, bortset fra svenske politikere og deres medskyldige journalister og hofsnoge, vel at mærke.

De er først blevet lidt modige på det allerseneste. Når villa, vovse og Volvo er tilset, er der en lille smule tilovers til virkeligheden for gamle, syge, hjemløse og voldtagne. Nu i 2019 er der flere svenskere, der siger som barnet i Kejserens Nye Klæder:

“Men han har jo ikke noget på.” “Men han har jo ikke noget på,” råbte til sidst hele folket. Det krøb i kejseren, thi han syntes, de havde ret, men han tænkte som så: “Nu må jeg holde processionen ud.” Og kammerherrerne gik og bar på slæbet, som der slet ikke var.

Svenskerne er kanonføde: “Eliten bedriver ett krig mot folket”

Sverige er i universel opløsning, som Jonas Nilsson siger  på sin lavmælte måde i videoen ovenfor. Den er god, less is more i en tid af kraftord og oppumpede adjektiver.

Der er ikke en sektor, der går fri. Igår kunne man f.eks. se, at der er opstået et enormt sort marked for boliger oven i alle de andre sociale ulykker, der rasler ned over Sverige. Når man mangler 700.000, er der nogle, der vil lave penge. Da Reifeldt fløj hen over Sverige, glemte han at tage højde for, at man ikke bor i jordhuler længere.

“Forbrydere”

Marcus Birro, der er mindre fej og løgnagtig end en svensk gennemsnitsjournalist, skriver nu lige ud: Eliten bedriver ett krig mot folket. Fornemmelsen breder sig til den svenske middelklasse, og etablissementet har ikke andre midler tilbage end censur. Som imod Avpixlat, Tommy Robinson og det Techfirmaerne og EU magten i øjeblikket koger sammen imod det frie ord.

Om ti år vil det være ukontroversielt at kalde de politikere ‘forbrydere’, der gjorde dette mod Sverige. De undervurderer vreden imod dem og sorgen, eller også ignorerer de den fordi eksperimentet er kørt så langt, at der alligevel ikke er nogen vej tilbage.

Vi mister også vores land

Jeg er uden de illusioner om en folkelig og politisk rationalitet, jeg havde, da jeg begyndte. Man er hårdt ramt af galskab, når man gør det imod sig, Sverige har gjort  i 45 år. “Generationer er ramt af hjernevask,” skriver Bitte Assermo i dag. En anden skriver om politikerne, at “De utför ett långdraget hedersmord på det svenska samhället.

Jeg har ingen illusioner om Sverige i dag. Landet er færdigt, uanset det først er et vedtaget faktum om 30 år. Inkompetance, naivitet og provinsialisme ødelagde det.

Machiavelli havde ret: Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses. Danmarks er ikke der endnu, men de nærmer sig hastigt, og der er ingen rigtig vilje til at forhindre en tragedie. Flertallet af vælgere ser den ikke, og politikerne synes at håbe, deres efterfølgere rager kastanjerne ud af ilden.

Vi driver afsted for EU Kommissionens og feje politikeres forgodtbefindende. Vi mister også vores land. Resultatet vil blive vold imod os, som her.

Vesteuropæerne er på vej i krig med vidt forskellig hastighed, ikke mindst på grund af EU, “der vil forebygge krig i Europa.” Når de bred masser opdager det, er det allerede for sent. Eksemplet findes i Sverige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

I H.C Andersens saga såg den lilla pojken att kejsaren var naken. Sagan om kejsarens nya kläder har gällt alltför länge i Sverige och människor har nu börjat protestera mot politikernas katastrofala politik och öppna gränser. Det är självklart att Sverige förändras till oigenkännlighet och förstörs med den politik som nu förs när landet översvämmas av främmande kulturer och folk från alla världens hörn. Enoch Powell som hade levt i Indien och sett striderna mellan muslimer och hinduer protesterade mot multikulturalismen och massinvandringen och såg stora problem i framtidens Storbritannien och Europa men ingen lyssnade utan han fick avgå från… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Fuldstændig enig!!!

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Bravo Steen! Noget af det bedste du skrevet! Bliv ved.
Tak

nobody
nobody
2 years ago

“A Final Warning from George Orwell”: https://www.youtube.com/watch?v=ox-shlDXKO4

River
River
2 years ago

Frankrig bliver det mest sandsynlige sted der for alvor kommer åbenlys borgerkrig. De gule veste er formentlig efterhånden grupperet og sammentømret og mangler formentlig blot våben og et startskud.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  River

Personer, som har noget at tabe, begår ikke oprør.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Din tese holder ikke vand.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Nielsen

Det er ikke en tese, men en kendsgerning!

Familiefædre kan muligvis finde på at hævne sig, hvis deres familier forulempes, men de drager sjældent i krig.

Det er først og fremmest unge, der ser sig selv som udødelige, og som endnu ikke er etablerede, som går på barrikaderne.

Og det er sådan du kan se forskel på rigtige flygtninge, der omfatter hele familier og invasionsstyrkerne, som er unge våbenføre mænd.

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago

Denne tale er ikke ny (fra 2006), men den er så god, at man bør høre den. Eks-sovjetisk dissident Vladimir Bukovsky om den intellektuelle gulag, der bygges rundt om os, og om EUs 1:1 overensstemmelse med USSR.

“I have lived in your future.”

https://www.youtube.com/watch?v=bM2Ql3wOGcU

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det er svært at spå. Især om fremtiden…

Pludselig opstår en gamechanger, og så ser alt helt anderledes ud.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  steen

Ja, en del mennesker er i stand til at ekstrapolere sig frem til worst-case scenario… Imidlertid er kendsgerningen den, at flertallet af landets indbyggere i deres dagligdag overhovedet ikke ser nogen negative følgevirkninger af ikke-vestlig indvandring. Bor man eksempelvis i en lille flække langt ude på bøhlandet, er sandsynligheden nemlig den, at de eneste indvandrere man nogensinde stifter bekendtskab med, er medarbejderne på det lokale pizzeria. Og da disse indvandrere som regel ikke har problemer med utilpasset adfærd, vil byens øvrige beboere fortsætte med at stemme ganske som de plejer når der er valg. Det er ovennævnte borgere, som skal… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hvis der kommer en aftale med Libyen og Marokko, om at modtage bådvelfærdsturisterne når Føderationen vender dem 180° på Middelhavet, og de gennemtæsket dem, får de bliver returneret videre hjem…

Så rygtedes det de rigtige steder, at dén rute er en meget dårlig idé…

Eventuelt kunne Føderationen betale en stykpris? ☻

Nielsen
Nielsen
2 years ago

🙂 Hvis du skærper din tro, hvad gør du så med din viden?
Desuden vil jeg hævde at Mogens Glisttrup havde bedre forstand end Enoch Powell. Dette hævdet i lyset af at jeg anser powell for en af Englands ypperste politikere. Men jeg er måske farvet af at vores nærmeste fjender (bortset fra staten) altid vil være Tyskland,Sverige og England.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  Nielsen

Jag förstår dig så väl eftersom England år 1807 attackerade Köpenhamn med raketer och brände ner staden och tyskarna igen anföll Danmark utan varning och svenskarna stal Skåne. https://www.youtube.com/watch?v=efx3eceJVGM

nobody
nobody
2 years ago

“Video SparkNotes: Orwell’s 1984 Summary”: https://www.youtube.com/watch?v=h9JIKngJnCU

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Kan nogen her mon hjælpe? Jeg så for et par dage siden et eller andet sted en avisartikel om en australsk universitetsforsker (!), der kraftigt advarede politikerne og “eliten” mod at undervurder de brede befolkningers bekymringer, frustrationer og opsparede vrede mht. den kravløse masseindvandring af ikke-vestlige og alt for ofte antivestlige og endog antidemokratiske migranter i enorme antal – uden at befolkningerne nogensinde er blevet spurgt om tilladelse eller fået lov til at blive hørt for alvor så omfattende og endog katastrofale forvandlinger af demografierne og kulturerne på ganske få årtier. Men nu kan jeg ikke finde denne artikel igen… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x