7
mar
Seneste opdatering: 8/3-19 kl. 0749
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antwerpen er nu en nordafrikansk majoritetsby

Hvad den belgiske avis Express mener, er at byen aldrig mere et borgerligt styre, da 90 procent af indvandrerne stemmer rødt. Mon ikke lige der er nogle borgerlige multikulturalister, der har skudt sig selv i foden? Antwerpen har også i tusind år været en jødisk by. Jøderne tvivler nu med god grund på, om Belgien kan beskytte dem.

Antwerp will soon be “lost” to the hope of any future conservative government, local media said as data showed only a quarter of the city’s young children are Belgian natives, and studies revealed migrant background voters overwhelmingly supporting left-wing parties.

To illustrate this, the magazine pointed to a University of Antwerp study which found that almost 90 per cent of the city’s voters with Moroccan or Turkish origins voted at last October’s elections for left-wing parties, with 31 per cent opting for the extreme left Workers’ Party of Belgium (PVDA). Historic European City Antwerp Now Majority-Minority

Häktet i Göteborg har havererat och det är katastrof

Joakim Lamotte har interviewet fængselspersonale i Gøteborg:

Förra veckan gick polisen ut och berättade att de tvingats höja beredskapen eftersom det råder akut platsbrist på landets anstalter och häkten. Situationen är snart inte hanterbar längre berättar flera personer som kontaktat mig den senaste tiden. En av dem jobbar på häktet i Göteborg.

Hur mår ni i personalen?

– Det är mycket pressat. Bemanningen är låg och häktet är överfullt. Många i personalen sjukskriver sig för psykisk ohälsa och utmattning. Det händer att personal börjar gråta och får gå hem. Vi är utarbetade och många går runt med ständig ångest. Ändå vill cheferna att vi skall dalta med de intagna och spela kort på övertid, trots att vi har mängder med annat att göra. Häktet i Göteborg har havererat och det är katastrof. Vi är många här som vill att du berättar om vår situation.

Kan du beskriva problemen du upplever?

– Angående din artikel om tolkar inom polisen så är det samma problem även här. Vi ringer företaget Semantix dagligen för att boka tolk inför exempelvis domar och personutredningar. Det måste kosta skattebetalarna enorma summor. Jag tänker också mycket på att de kriminella får fri mat och tandvård och läkarvård för 90 kronor i veckan, medan många pensionärer som jobbat hela sitt liv lever i fattigdom. Det gör ont i mig när jag ser att de kriminella har bättre mat och rättigheter än vad våra gamla pensionärer har.

Vi blir dagligen hotade att de skall döda oss

Vad är det för mat som serveras?

– Det är hundra procent muslimskanpassad kost. Griskött är förbjudet på häktet i Göteborg och de få som vill äta fläsk är förbannade för att det inte serveras här. Utan att vara rasist eller något så är majoriteten av de intagna muslimer och vi blir dagligen hotade att de skall döda oss på utsidan eller att de ska skicka folk efter oss. Vissa spottar eller kastar bajs på oss men vi får inte göra något åt det. Vi får vackert stå där och erbjuda dem mat nästa gång det är matutdelning, trots att vissa väljer att kasta maten på oss.

Varför vill ni inte gå ut öppet och prata om de här problemen?

– Jag måste vara anonym för annars blir jag kallad till häkteschefen Malin Sparrström och får sparken direkt. De som har vågat säga ifrån tidigare har fått sparken eller blivit omplacerade. Det känns som att vi tvingas ha munkavle på oss.

Jag ringer häkteschefen i Göteborg, Malin Sparrström, för att fråga hur hon ställer sig till kritiken.

Personal vittnar om att de mår dåligt på grund av arbetssituationen. Vad är din bild?

– Det har varit en intensiv tid här och det ser inte ut att klinga av. Arbetsbelastningen är hög och beläggningen ligger runt 100 procent. Det är klart att det känns i verksamheten. Självklart skall personalen inte behöva må dåligt. I grund och botten är det här en politisk fråga, säger Malin Sparrström.

Stämmer det att personal har fått bajs kastat på sig? Och att de blir hotade till livet?

– Det har hänt att klienterna har agerat så starkt och sådant följer vi upp och rapporterar kring.

Personalen jag pratat med säger att de inte får stöd när sådant sker?

– Min bild är att vi har god rapporteringskultur. Det ska skrivas rapporter och följas upp och konsekvenserna kan se olika ut. Om personalen inte fått stöd så har vi inte gjort rätt.

Varför serverar ni inte fläskkött på häktet?

– Det är för att vi har satt menyn så att det ska vara en bred passning för de klienter vi har.

Är det för att de flesta intagna är muslimer?

– Det jag säger är att vi har valt en meny så att det skall passa många. Jag har inget annat besked än det.

Personalen säger att de inte vågar prata med media om situationen på häktet. Vad är din kommentar till det?

– Det är ingen uppgift som jag känner igen alls. Det tycker jag är tråkigt. Det är ingen hållning vi har, säger Malin Sparrström häkteschef i Göteborg.

Lamotte, Facebookog Nyheter Idag Personalens larm från häktet: ”Vissa spottar eller kastar bajs på oss”

Se også Så förändras Göteborgs befolkning

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
2 years ago

Og når man tænker på at dette forbud for ansatte til at sige sandheden er udbredt til næsten alle institutioner i det svenske (og danske) samfund, forstår man bedre den lange tid det tager dor Svennson og Jønsson at fatte vigtigheden af at give globalistpolitikerne sparket. Sverige tilhører svenskerne.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Antwerpen er en forsmag på, hvordan de fleste større europæiske byer kommer til at se ud, når muslimerne bliver majoriteten. Muslimerne kan således på demokratisk vis terrorisere mindretallet med vold og afpresning til enten at flytte eller underkaste sig Islam og deres regler (venstreorienterede og venligboer får deres hedeste drøm opfyldt). I dag læste jeg, at der det seneste år har været det højeste antal knivdrab i England nogensinde. Mon ikke blot muslimerne følger profeten Muhammeds opfordring i koranen vers 8:12: Jeg vil kaste terror ind i de vantros hjerter og dermed hugge hovederne af dem og kappe alle deres… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja, man undrer sig jo unægtelig lidt over hvad ventrefløjen egentligt har tænkt sig at stille op med et islamiseret samfund. Indtil videre flytter de jo bare væk, når de har lavet ulykker nok.
Men de bliver måske bare desillusionerede og højreorienterede..?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Sverige på riktigt: https://youtu.be/zkPJCWGnZNQ

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x