8
mar
Seneste opdatering: 9/3-19 kl. 0958
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Juristen Ezra Levant kommenterer. Se også Ann Marie Waters : The STATE Is Very Worried About Tommy Robinson og Bruce Bawer: Disgrace: After Tommy Robinson Exposed BBC Corruption, UK To ‘Recharge’ Him for Last Year’s Non-Incident.

TR online ‘hacket.’ Informationskrigen Magten mod Robinson eskalerer

You Tube forsvarer, at de endnu holder Tommy Robinsons konto åben. Det varer næppe længere end til et telefonopkald fra Downing Street til Google.

Der er ingen tvivl om, at Robinsons udelukkelse af Facebook og Amazon, var ordre fra højeste politiske sted i England. (Muhammeds Koran kan købes andre steder end Amazon.) De to firmaer er komplet ligeglade med, hvad han mener, men de vil hverken have millionbøder eller forsvare en mands ytringsfrihed, som er forfulgt af de store og magtfulde i sin stat.

Censur i entreprise

Så bruger de hellere de en gummiparagraf, de kan anvende mod hvem som helst, den samme som EU fra april agter at aktivere mod alle europæere. Kombinationen af uploadfiltre på internet og hate speech love med artikel 11, Copyrightdirektivet, der foregiver blot at ville beskytte copyright, men bekvemt nok kan bruges til at beskytte de mægtige imod den kritik, de er begyndt at kalde “had.” Censur har været forbudt i Danmark i 150 år, men når man lægger den i entreprise ved at tvinge  big tech til det, mener politikerne åbenbart, det er i sin orden.

I Sverige har man som bekendt længe kaldt kritik for “had,” da moraliseringen af politik gør det hele så meget nemmere for magten. Resultatet er flere generationer af svenskerne, der  taler om “ondskab, had, menneskesyn og retfærdighed,” når de vil ytre sig politisk. I ly af deres naivitet opererer den rå magt uforstyrret, og man ser resultatet af magtens uforstyrrethed på et land under fuldt udsalg af alle dets tidligere værdier og fordele.

Delvis eller fuld, social narkose

Det bliver formentlig vedtaget i april, og rullet forsigtigt ud over fem år så det ikke  provokerer en folkelig revolution. Den kommende censur vil virke på os, som når man lægger nogen i fuld narkose:

Først får vi en beroligende  pille og lidt morfin. Parallelt med at narkosen trængere fra venen op mod hjertet, mister vi evnen til at protestere over, at vi ikke længere er herrer over vores eksistens. Nogle, måske mange, vil uvægerligt elske bevidstløsheden, eller i al fald ikke have noget imod den.

Det store cover-up

Karin Boye kaldte for 80 år siden overvågningsstatens sandhedsserum for Kallocain. “Tankepolitiet har installeret teleskærme i alle hjem og på offentlige steder,” skrev George Orwell profetisk i 1948. I dag går vi frivilligt rundt med statens ‘teleskærme’ i lommen. Vores yndingsbeskæftigelse er allerede, at lukke munden på anderledestænkende, men det afgørende nye er, at nu er bliver universelt muligt.

Narkosen skal forhindre deres multikultur i at eksplodere op i hovedet på dem ved hjælp af frie, folkelige ytringer. Der må ikke udbryde borgerkrigslignende stridigheder i Europa på deres vagt, som kun de kan få skylden få. Magtens hovedinteresse er som altid magten selv. Det er evigt. Den nye totalitarisme vil kalde sig ‘det liberale demokrati.’

Vi går nu ind i den postdemokratiske æra

Så enkelt er ræsonnementet helt oppe i toppen af  politik- og pengemagten. Imens kan intetanende danskere lege demokrati ved de kommende valg til Folketing og det såkaldte EU “parlament,” to valghandlinger der er nærmest tømt for betydning. Dem kan vi stemme til, men vi er på vej til ikke at kunne ytre os frit. Der har I jeres ‘demokrati.’ Naturligvis kan man ikke have ægte demokrati i en den superstat af 27 nationer, EU flommen ikke kan tales fra at stræbe imod.

De anonyme politikere der ligger bag den optrappede forfølgelse af Tommy Robinson, har tabt hovedet. De kan isolere og knuse ham, men de betræder nu en vej der vil føre til deres nederlag før eller siden. Ikke at lade folk ytre sig frit,  har større omkostninger for et samfund, end at lade dem gøre det. Man troede jo, den var feset ind, men med magt og position kommer angsten for at miste. Altid.

Imens sender de os alle med stormskridt ind i den postdemokratiske æra. Tommy Robinsons hjemmeside kan hverken nås i Danmark eller Norge.

Facebookvideo – kan ikke indlejres. Se også Britiske myndigheter går til ny sak mot Tommy Robinson.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Gæt en etnicitet ?

Riisager afbrød gymnasiebesøg: Elever kastede mønter og råbte ”luder”

https://www.bt.dk/samfund/riisager-afbroed-gymnasiebesoeg-elever-kastede-moenter-og-raabte-luder

Hun var sammen med sognepræst Kathrine Lilleør taget til gymnasiet på Amager for at tale om demokratisk dannelse.

Der var sat halvanden time af i kalenderen, men allerede efter cirka 30 minutter var parret på vej væk fra det, Kathrine Lilleør beskriver som ”en situation ude af kontrol”

Ifølge flere vidner lykkedes det nemlig en stor gruppe elever at sabotere besøget og gøre gæsterne utrygge.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  steen

Det Frie Gymnasium – 3,2 % udlændinge..???

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Hahaha! Jeg elsker når politikere bliver kulturberiget.

“Der blev råbt luder efter en minister. Det er altså alvorligt.”

Ja, hvad bilder de sig ind? En minister!!! De burde holde sig til at råbe efter deres klassekammerater, lærerinder og slige proletartøser.

ignoranten
ignoranten
2 years ago

At “folkevalgte” gerne ser TR slået ihjel og arbejder AKTIVT på det…. Skræmmer MIG uendeligt… Men det mest skræmmende er de perverse svin der kalder sig “journalister” leverer rebet til TRs hængning… Mens de klapper i hænderne af fryd…. Jeg er ikke længere bange for borgerkrig, jeg glæder mig til den..!!!!!!!

Tim Pallis
Tim Pallis
2 years ago

Tommy Robinson er den dystopiske fremtids målestok.

Olav
Olav
2 years ago

Også amerikanerne Greg Johnson og Jared Taylor har blitt rammet av sensuren hos Amazon i løpet av den siste uken. https://www.youtube.com/watch?v=vz7a7jMMyfM Johnson gir i løpet av intervjuet uttrykk for at det må være Anti Defamation League og/eller Southern Poverty Law Center som står bak dette. Det er ihvertfall klart nok at grensene for hva som regnes som “offending works” forskyves. Hos Amazon begynte jo dette for to år siden og hvor det nær sagt som sedvanlig handlet om “antisemittisme”. Forut for Amazons underkastelse gikk dessuten forfølgelsen i Frankrike ved hjelp av “hatlovene” de har der og hvor den jødiske studentorganisasjon… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

https://www.tr.news/ er stadig åben for business.

Treuj
Treuj
2 years ago
Reply to  steen

Den er helt ny. I videoen fra i går nævner han tr.news. Han siger, at hans hjemmeside bliver angrebet af hackere. Han talte måske om tommyrobin.online.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  steen

Aner det ikke. Jeg har ikke set dit link før i dag, men tr.news er den adresse, Robinson heviser til i sine videoer.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Jeg når den her fra Sverige, måtte dog skabe en undtagelse i FireFox for ‘ugyldigt’ certifikat.

nobody
nobody
2 years ago

Inget nytt under solen.

“Sophie Scholl: The Final Days (Full Film)”: https://www.youtube.com/watch?v=baRvF6ZBK18

Charles
Charles
2 years ago

Ang. Copyrightdirektivet kan de store gøre hvad de vil, og for den sag politikere i hele EU skabe sig lige så tosset som de vil. Ytringsfriheden kan ikke knæktes. I Grundloven står der i §77: ”Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene.” CENSUR OG ANDRE FOREBYGGENDE FORHOLDSREGLER KAN INGENSINDE PÅNY INDFØRES. !! ———————————————————————————————————————————————————————- Dette vil gælde til en hver til og sted, indtil Grundloven er omgøres i dette emne, Omgørelsen kan ske ved: Hhv. 5/6 deles flertal, (83% af 179 ft. medlemmer for) i tinget eller ved folkeafstemning.… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

1
For mig at se forsvaret YOUTUBE Sit wepsted for Tommy Robinson.
YouTube forsvarer beslutningen om at holde Tommy Robinson på sit websted
Firmaet Amazon fjerner Tommy Robinsons bøger fra salg.
Mere på:
https://www.theguardian.com/technology/2019/mar/06/youtube-defends-decision-to-keep-tommy-robinson-on-its-site?CMP=share_btn_tw

Der vil opstå mange Breiviker i England, hvis politikerne politi og myndighederne forsætter ad dette vandvittige spor.
Det er nu der skal gøres noget. Ikke mere snak og pædagogisk pladder.

Jammen så ok da. Jeg skriver det ad 2 omgange.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Charles

2 Her hjemme: Rasmus Paludan overfaldet: https://youtu.be/RNCE3cGBwOQ Paludan slået i ansigtet af kriminel samfundstaber (Tårnby, 5.3.2019) Den første rigtige vold. Den efterfølgende konfrontation blev filmet, og det kom der en sjov lille video ud af. Man kan ikke se ansigtet på gerningsmanden (eller hans ledsagende feltmadras), men han løb skræmt væk da han filmes fra bilen. En fin scene. ! Synd at Rasmus ikke bliver skygget af een med sniper, for så kan Rasmus jo ikke fortælle politiet hvem der aflivede dette satan’s indavl. Det skulle jo nok medvirke til at Rasmus kan gå i fred for disse møgdyr. Støt… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

For mig at se forsvaret YOUTUBE Sit wepsted for Tommy Robinson. YouTube forsvarer beslutningen om at holde Tommy Robinson på sit websted Firmaet Amazon fjerner Tommy Robinsons bøger fra salg. Mere på: https://www.theguardian.com/technology/2019/mar/06/youtube-defends-decision-to-keep-tommy-robinson-on-its-site?CMP=share_btn_tw Der vil opstå mange Breiviker i England, hvis politikerne politi og myndighederne forsætter ad dette vandvittige spor. Det er nu der skal gøres noget. Ikke mere snak og pædagogisk pladder. Her hjemme: Rasmus Paludan overfaldet: https://youtu.be/RNCE3cGBwOQ Den første rigtige vold. Paludan slået i ansigtet af kriminel samfundstaber (Tårnby, 5.3.2019) Den efterfølgende konfrontation blev filmet, og det kom der en sjov lille video ud af. Man kan ikke… Read more »

trackback

[…] bringer  i forbindelse med sin opdatering på Robinson-affæren en glimrende artikel, der udmaler de større perspektiver i udviklingen. For […]

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x