9
mar
Seneste opdatering: 10/3-19 kl. 1344
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sinéad O’Connor – islam can have her. And Cat Stevens”

On a recent visit to Denmark I sat down for this interview on religion, Europe, Houellebecq, meaning and ‘the void’. The camerawork is a bit strange, but the content may be of interest.

Det er foregået da Murray var i København i begyndelsen af november 2018, og jeg ved ikke, hvorfor det først publiceres nu. Thranholm er kristen (katolik) og Murray er tidligere kristen. Optagelsen understreger endnu engang, at det vigtigste ved mange videoer, er lyden, og den er god nok. Jeg anbefaler, at man slukker for den distraherende billedside, der   ligner en optagelse fra slagmarken i Syrien, og koncentrerer sig om indholdet. Det er på et højt plan.

Nysvensk Kinder, Küche und Kirche (Moschee)

Kvinder skal ikke gå løst omkring

Svenske kvinder føler sig utrygge og seksuelt chikanerede i det offentlige rum i hele Sverige. Særlig i Uppsala er det slemt. De politikerinviterede invasionstropper er ikke vant til at se selvstændige, utildækkede kvinder hjemme fra Bumfuckistan, og de er ikke just kosmopolittter og forandringsparate hvad angår livsstil. Kvinder skal ikke gå løst omkring, så derfor vil de ikke se det i det nye land, de har underlagt sig. Svenske gader skal blive som arabiske – kvindeløse eller kvindefri alt efter perspektiv.

Madammesamfundet har intet at stille op imod deres voldelighed, det tør ikke engang beskrive problemet realistisk. Tilstandende for svenske kvinder vil derfor kun forværres. De bør bevæbne sig eller emigrere til et land uden islam. De kommer til at miste deres feministiske elysium, der kunne skabe et tåleligt samfund, men ikke forsvare det. 14 årige svenske piger er værgeløse mod politikernes ny patriarkat, der også vil komme i majoritet når Emilie er i 50 erne:

Unga ensamma män som står i grupper har förändrat gatubilden markant i Uppsala. Unga män utan sysselsättning. De antastar tjejer. Tafsar, visslar, tar på rumpan och ger kommentarer man inte bett om, säger Daniel Larsson, chef för yttre befälen i Uppsala polisområde..

Emelie, 14, har alltid löparskor på sig när hon går ut hemma i Uppsala. Detta för att kunna springa snabbare om hon blir attackerad. Hon berättar för Upsala Nya Tidnings reporter Elin Sandow om hur hon plötsligt blev omringad av ett stort pojkgäng på Stora torget när hon skulle ta bussen hem.

Jag satte mig på en bänk och strax kom det killar och satte sig bredvid mig på bägge sidorna. Sen kom fler killar och ställde sig framför mig. De började ta på mitt hår och mina ben och sa saker till mig som jag inte förstod, säger Emelie, som inte vågar framträda med sitt riktiga namn, till UNT. Jag blev så himla rädd och sa till dem en massa gånger att sluta, men de lyssnade inte..Verkligheten bakom bråket om otryggheten i Uppsala.

Læs også DET HÄR ÄR UPPSALA VÅREN 2019.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
3 years ago

Ikke desto mindre stemte mere end 80 procent af de kvindelige svenske vælgere for mere af det samme, ved valget i september sidste år. Åbenbart nyder kvinderne det som det er!

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  steen

Ja, og indimellem fristes man ligefrem til at tro, at mange kvinder ligefrem bliver gejle ved tanken om, at brune og hvide mænd måske vil slås om deres gunst. Og er der bare den mindste smule hold i ovenstående, er det jo i et helt andet lys man skal se muselmændenes vane med at holde kvinder i ultra kort snor. Faktisk er der ikke langt til den indstilling, at muhamedanernes adfærd, hvad angår deres kvindesyn, egentlig er ganske sympatisk… For hvem ønsker vel at have personer, der opfører sig som vilde dyr til at gå løst omkring i det offentlige… Read more »

En mø kan også gø
En mø kan også gø
3 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten K

Slå lige logikken til. De mænd du omtaler, opfører sig jo som vilde dyr netop på grund af deres kvindesyn. De er vokset op uden fri, naturlig kontakt til kvinder i en verden af pæderastiske mænd, hvor drenges skæbne er at erstatte de utilgængelige piger. Derfor er de så aggressive. Pas på, hvad du ønsker dig.
(Voldtægt af mænd er allerede i kraftig stigning i Skandinavien, især gruppevoldtægt.)

Torsten K
Torsten K
3 years ago

@: En mø kan også gø

Der går lige lovlig meget stråmand i den når du først bedyrer, at jeg skal passe på med, hvad jeg ønsker mig, for derefter at fortsætte med voldtægt…

En mø kan også gø
En mø kan også gø
3 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten K Hvordan stråmand? Du flirter med det muslimske kvindesyn, og jeg advarer dig om, at udelukkelse af kvinder fra det offentlige rum fører til flere overgreb på drenge og mænd. Det er et faktum. Europæiske pæderastiske mænd plejede at valfarte til de muslimske lande for at dyrke deres last. Scroll ned til punktet “Sexuality” for at læse om Andre Gides eskapade i Tunis med Oscar Wilde og “lille Mohammed”: https://en.wikipedia.org/wiki/André_Gide Sådan er fremtiden for drenge i Europa, hvis det muslimske kvindesyn bliver norm. Min pointe er, at tingene hænger sammen. Der findes en slags lov i bevidstheden, som gør… Read more »

En mø kan også gø
En mø kan også gø
3 years ago
Reply to  Torsten K

Torsten K Det skyldes noget helt andet, at mange kvinder stadig stemmer til venstre: en historisk kobling af kvindefrigørelse og venstrefløj. De indbilder sig, at venstrefløjen er deres eneste bolværk mod at blive udelukket påny fra politisk indflydelse, adgang til uddannelse osv. Det er de blevet hjernevasket med fra barndommen. Udsagn som dit bekræfter dem desværre i den opfattelse og kan få flere kvinder til at blive i venstrefolden til næste valg… Historisk er koblingen delvis korrekt, fx blev kvinder fuldt integreret på arbejdsmarkedet i Sovjet tidligere end i Vesteuropa. Men nu rammer den blinde tillid til venstrefløjen kvinderne i… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Den mest almindelige sexfantasi hos kvinder, er voldtægt.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Når disse retarderede ynglinge, resultatet af fætter-kusine ægteskaber, trasker hvileløse rundt på stræder og gader uden beskæftigelse, skyldes det antageligvis, at familierne ikke vil have dem hjemme, af frygt for de skal forgribe sig søstre, kusiner og bedstemødre. Den slags forstår jeg, er forbeholdt fædre, onkler osv. Mønstret er jo det samme i de muslimske lande, unge drenge og lidt ældre trasker hvileløst rundt indtil sengetid, da de ikke kan være hjemme. Læse lektier er de for ubegavede til, egentlige fritidsinteresser har de ikke og de ved, at deres fremtid højst sandsynligt er som arbejdsløse og kriminelle. Men der er… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
mjolly
mjolly
3 years ago

Synes videoføringen var ganske bra, faktisk, litt tilstedeværelse.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

test

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
River
River
3 years ago

Når nu talen er at høre video uden lydside kan jeg anbefale at kører youtube fra Firefox browser og derefter indstille via … og sætte indstillingen på “bed om desktop-version”. Derefter kan man slukke mobilen og nøjes med lydsiden.

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago

Problemet er, at svenske kvinder har haft svært ved at respektere svenske mænd, der har imødekommet feministerne ved at gøre plads, sige undskyld m. m. Det ses af samme feministers grasseren og ensidige angreb på “den hvide mands patriarkat”, som ingen egentlig tror er et farligt og dominerende fænomen, der truer deres rettigheder, men som det netop derfor er så fristende at vende al energien imod. Og det ytrer sig i ratioen mellem hhv. de unge kvinder og de unge mænd, der stemmer på Sverigedemokraterna. Den er mindst 1:4. Derimod nyder de indvandrede hyperpatriarker en respekt, som aldrig er blevet… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Da “digteren” Yahya Hassan besøgte Ørestad Gymnasium for få år siden, var der også stor ballade med en større gruppe unge hadefulde muslimer, der var meget fortørnede over at man tillod sig at kritisere islam, sharia og muslimers opførsel generelt – nok ikke et sted man i længden vil turde sende sine børn hen som ansvarlige danske forældre, og så kører møllen som sædvanligt med selvforstærkende effekt. Yahya Hassan måtte ud af bagdøren [!!!] efter hadefuld debat på gymnasium Lærere på Ørestad Gymnasium var rystede efter hadefuld debat mellem elever og Yahya Hassan. https://www.dr.dk/nyheder/kultur/boeger/yahya-hassan-maatte-ud-af-bagdoeren-efter-hadefuld-debat-paa-gymnasium PETER KROGH ANDERSEN 08. NOV. 2013… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x