13
mar
Seneste opdatering: 14/3-19 kl. 1218
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU har afløst islam som den største trussel mod ytringsfriheden i Europa.

Eftersom der stemmes endeligt om artikel 11 i april, må denne video med selvom den er et par uger gammel. Den fremstiller i korthed hvorfor artikel 11 meget vel kan blive enden for ytringsfrihed og små, alternative medier i Europa. Inklusiv denne blog.

Man må forvente, at artikel 11 bliver rullet ud over et par år, for ikke at starte en revolution blandt masserne. Trykkefrihedsselskabet holder en konference om ytringsfrihed på interet med juridiske og tekniske kapaciteter til efteråret. Da vil fælden antagelig allerede være klappet i.

En digital mundkurv på masserne

Debatten om dette i de globalistkontrollerede MSM medier er omvendt proportional med den under den relativt uskyldige Muhammedkrise af den enkle grund, at disse medier står til at blive de store vindere. I fremtiden skal alt hvad du ytrer digitalt kunne passere Politiken og Aftonbladets opinionsredaktører som i de gode, gamle dage. En digital mundkurv  på masserne hilses naturligvis også velkommen af de politikere, der overhovedet forstår direktivet, hvad jeg mistænker er ganske få. Se også The Final Version of the EU’s Copyright Directive Is the Worst One Yet.


”Våra döttrar misshandlas och kallas svennehora”

De ædle vilde, der overtager Sverige, er ikke rigtig vant til hunkønsvæsner, der ikke er i snor. Den moralske supermagt med den feministiske politik kan ikke tumle dem. Når man hører om svensk feminisme i Politiken og P1, skal man altid minde sig selv om, hvordan livet er for de kvinder og børn, der ikke lever i overklassens gated communities, og som også svenske medier ignorerer omhyggeligt. Når virkeligheden ikke arter sig, lader man bare være med at tale om den.  Joakim Lamotte skriver i dag:

Föräldrar håller barnen hemma från skolan

De senaste dagarna har jag blivit kontaktad av föräldrar till barn på Österledskolan utanför Halmstad. De beskriver en skola där otryggheten eskalerat och många väljer nu därför att hålla sina barn hemma eftersom skolan inte kan garantera barnens säkerhet. Enligt föräldrarna handlar det om en grupp nyanlända som trakasserar deras döttrar. De menar att den misslyckade integrationen av de nyanlända har lett till grupperingar på skolan.

– Det uppstår dagligen hot och kränkningar på skolan. Vår dotter som går i åttan har varit utsatt sedan andra veckan i sjuan. Hon har blivit kallad exempelvis svennehora och hotad flera gånger att hon ska få stryk. Polisen har tillkallats många gånger. Förra veckan var polisen på plats vid tre tillfällen. Även ambulans har kallats till skolan vid misshandel, säger en förälder som vill vara anonym.

Situationen på skolan gick överstyr förra veckan efter flera stora slagsmål och nu väljer föräldrar att hålla sina barn hemma på grund av otryggheten.

– Även vapen och droger är vanligt på skolan. Bland annat har en nyanländ kille i sjuan haft med sig pistol, hotat och även avlossat skott på skolans område under skoltid. Även kniv har förekommit. Dessa konfrontationer fortgår även efter skolans slut, säger en förälder som vill vara anonym.

Föräldrarna är starkt kritiska till skolledningen och menar att de inte tar problemen på allvar.

– Just nu är det anarki på skolan och man har tappat kontrollen helt. Samtidigt vill skolledningen tysta ner det som händer och skyller händelserna på rasism. Rasism förekommer säkert, men jag och många andra ser inte det som problemet. Orsaken till detta är en särbehandling och att man inte integrerar de nyanlända ungdomarna. I fredags blev två tjejer utsatta för slag och sparkar av de nyanlända, säger en förälder som vill vara anonym.

Enligt samtal på olika internetforum menar vissa vuxna att eleverna hamnar i bråk på grund av rasism och att det har gjort att konflikten mellan svenskar och nyanlända har trappats upp på skolan.

– Jag vill vara tydlig med att det inte handlar om rasism från min och min frus sida. Vi vill att rätt ska vara rätt och att skolan ska vara en trygg plats för vår dotter där hon kan fokusera på studier och lärande. I nuläget håller vi vår dotter hemma från skolan eftersom skolledningen inte kan garantera hennes säkerhet. Det är även många andra föräldrar som inte vågar släppa sina barn till skolan. Min dotter uppskattar att ungefär 25 elever inte törs gå till skolan som det är nu.

Jag söker skolans rektor, Stefan Blessenius, så att han skall få möjlighet att svara på kritiken mot skolledningen och för att försöka reda ut vad som skett på skolan. Men han svarar att han inte vill prata och slänger på luren i örat på mig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
2 years ago

Islam og muslimer er ikke hovedfjenden. Disse størrelser er udelukkende værktøj. Naturligvis vil jeg stemme for deres fjernelse, men på linie med at jeg vil forsvare mig og mine til enhver tid.

Charles
Charles
2 years ago

Hvis ytringsfriheden bliver beskåret eller bare pillet lidt ved fra EU’s side, bliver EU en saga blot på meget kort tid derefter.
Jo før des bedre, for tiden er til allerede nu, at tage affære.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Charles

Hvem skulle gøre noget ved begrænsning af ytringsfriheden..?

Se blot, hvor lidt man herhjemme har hørt om påvirkningsloven!

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det står da klart for enhver, at der i en sådan situation findes masser af svenske forældre, som er rede til at indgå i private vagtværn. Bare se at få fingeren ud af gaskammeret!

hartvig Jensen
hartvig Jensen
2 years ago

Det stopper ikke før nogle af disse nyanlænda selv løber ind i nogle øretæver, og det er noget de svenske forældre må sørge for.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x