14
mar
Seneste opdatering: 14/3-19 kl. 1755
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1000-2000 ISIS jihadister i den græske flygtningelejr Camp Moria på Lesbos

Laureen Southern er ved at færdiggøre dokumentaren Borderless.

Berlingskes venstreekstreme kilder

Update 16:50: Svensk højrenationalt parti holder alligevel ikke konference på dansk hotel. AfS meddeler, at det har fundet et bedre lokale i Danmark.

Alternativ för Sverige, der nærmest er som Sveriges  Nye Borgerlige, holder møde i Bella Centret i weekenden. De ‘antifascistiske’ lilleskoleelever AFA og Redox vejrer ‘nazister,’ deres taktik er at skræmme udlejere fra at hyre lokaler ud til folk, de ikke er enige med.

Denne fascisme er lykkedes i Sverige, udlejere frygter opløb og hærværk, hvad man ikke kan fortænke dem i, så AfS har måttet leje sig ind i Danmark. Der vil utvivlsomt møde en masse hjernevaskede, svenske fascister op og skrige og hærge.

Berlingskes Didde Venzel Lindholdt bruger i 200 svenske højrenationalister skal diskutere politik og feste på dansk hotel hele fire venstreekstreme kilder. Ikke så ringe af en ‘borgerlig’ avis:

Expo, Drude Dahlerup, Redox og den livslange kommunist Stieg Larsson, der ved sin død i 2004 testamenterede en del af sin formue til Kommunistisk Arbejderforbunds Umeåafdelning. (Redox er dog slettet som kilde siden i går den 13 og i dag, jeg har en kopi fra i går, se screenshot.)

Drude Dahlerup ligger omkring det postkommunistiske  Miljøpartiet (i Sverige ikke venligt, men meget præcist kaldet ‘de grønne khmer’er) som hendes sambo miljöpartisten Per Gahrton. MP er mere main stream i Sverige end i Danmark, men så lad os nøjes med at kalde Dahlerup ‘langt ude på venstrefløjen,’ for ikke at henfalde Redox’ agitatoriske sprog.

Hun er også DR’s faste kilde. Dette er ‘borgerlig’, dansk journalistik, og det er endda også ‘public service.’ Hos dem er det ekstreme main stream, sikkert af den enkle grund, at det ikke er let at finde en ung, borgerlig journalist frisk fra RUC eller hvor de ellers produceres. Danske journalisters valg af kilder, siger alt, hvad man behøver at vide om dem. De behøver slet ikke åbne munden selv.

Det ‘ekstreme’ afhænger af, hvorfra man ser det

Men nazirygterne klistrede sig fortsat til partiet, og det svenske tidsskrift Expo – som blev grundlagt af bl.a. journalisten og forfatteren Stieg Larsson og har som formål at »oplyse befolkningen om racisme og fremmedhad« – beskrev under det svenske valg i 2018, hvordan 28 ud af Alternativ for Sveriges 44 opstillede kandidater har eller har haft relation til det svenske nazimiljø.

»De betegner vores medlemmer som nazister, så snart vi linker til sites, som de er uenige med. Vores politik minder mest af alt om Nye Borgerliges politik i Danmark,« siger Gustav Kasselstrand, som blankt afviser selv nogensinde at have haft kontakt til nazistiske miljøer.

»Det er svært at sige, at partiet er nazistisk, men det er klart, at en del medlemmer har tråde til den svenske underskov af nazistiske miljøer. Så på individniveau er der nogle nazister imellem,« siger Drude Dahlerup, som forklarer, at partiets politik ikke kan beskrives som nazistisk. 200 svenske højrenationalister skal diskutere politik og feste på dansk hotel

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

At kalde alle man ikke er enige med for nazister er en fornærmelse mod de mennesker, som i sin tid var ofre for nazisternes forbrydelser.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Skyderi i moskéer i New Zealand – adskillige dræbte 15. mar. 2019, 03:41 Opd. 15. mar. 2019, 05:42 http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-03-15-skyderi-i-moskeer-i-new-zealand-adskillige-draebte af Cæcilie Dohn Christensen & Hans-Henrik Busk Stie Politiet i Christchurch opfordrer alle borgere i den centrale del af byen til at blive inden døre. Politiet har anholdt tre mænd og en kvinde efter et skudangreb i byen Christchurch i New Zealand. Det oplyser byens politichef, Mike Bush på et pressemøde fredag morgen dansk tid – 17.30 i New Zealand. Der er et “betydeligt” antal sårede og dræbte efter skyderierne, siger han. Men det er endnu ikke muligt at sætte tal… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Politi: Flere er dræbt i skyderi i moskéer i New Zealand MARIA CHRISTINE MADSEN https://www.bt.dk/udland/politi-flere-er-draebt-i-skyderi-i-moskeer-i-new-zealand … Det ved vi om angrebet i New Zealand En bevæbnet person er trængt ind i en moské i byens Christchurch i New Zealand og har dræbt og såret adskillige mennesker. Også en anden moské i byen er ramt af et skudangreb. Her er, hvad vi foreløbig ved om angrebet: – Politichef Mike Bush bekræfter i en video, at der er adskillige dræbte. Der er endnu ikke sat præcist tal på. – Omkring klokken 13.40 lokal tid gik en bevæbnet mand ind i Masjid al-Noor… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

“DERAS FÖRÄLDRAR ÄR RASISTER” https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2230527373708508&id=713993068695287 I veckan har jag rapporterat om att föräldrar håller sina barn hemma från Österledsskolan utanför Halmstad, eftersom skolan inte kan garantera barnens trygghet. Enligt föräldrar som kontaktat mig har deras döttrar blivit hotade, slagna och kallade för svennehoror av de nyanlända eleverna på skolan. Den senaste veckan har det varit flera stora bråk och polis har tillkallats flertalet gånger, och föräldrarna som kontaktat mig är starkt kritiska till skolledningen och oroliga för sina barns säkerhet. … ”Ser man på statistiken så ligger andelen elever med utländsk bakgrund på Österledskolan under genomsnittet för hela kommunen. Men… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Live TV fra NZ:

LIVE: Gunman named, four arrested, as Christchurch mosque attacks leave ‘significant’ number of fatalities

https://www.tvnz.co.nz/one-news/new-zealand/police-responding-critical-incident-in-christchurch?auto=6014187517001&variant=tb_v_1

nobody
nobody
2 years ago

Ännu ett tag har vi svenskar musiken kvar.

”Han Har Öppnat Pärleporten – Larz Kristuz”: https://www.youtube.com/watch?v=UeIi_zaffj8

”Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor,
är den kärlek, nåd och sanning,
som i den urbota dumma Socialdemokratens hjärta bor.
Han har öppnat pärleporten,
så att jag kan komma in.
Genom andras skattepengar har han frälst mig
och bevarat mig som sin.” – ”Göran Persson sjunger Pärleporten med Filip och Fredrik
”: https://www.youtube.com/watch?v=JdZLxJ-EmTc

P.S: Behöver jag säga – LÄS MELLAN RADERNA!

Niels_O_Var_Træls
Niels_O_Var_Træls
2 years ago

Et par udvalgte fra journalisten på Berlingskes Instagram: https://www.instagram.com/p/BrshjtKHUfP/ https://www.instagram.com/p/BoCA-_nCAcV/ og så må hun være den eneste journalist på Berlingske, der bor i et kollektiv…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x