15
mar
Seneste opdatering: 16/3-19 kl. 1505
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Screenshot fra morderens video. Automatvåbnet i midten nederst

“Denne udvikling var uundgåelig, og den går ikke over i vor levetid”

På New Zealand er 49 muslimer dræbt i et terrorangreb, og jeg er først  ved at fordøje historien. En australier, Brenton Tarrantlive streamede (nu fjernet) sit angreb på Facebook mens han spiller Fire af Arthur Brown fra det symbolske år 1968. Dagens mordere kan lide rock-akkompagnement. Som helt ung var han kommunist, og kommunist-Kina er stadig hans foretrukne styreform.

Han ville angiveligt kopiere den sindslidende Breivik, der ikke var rationel hvor gerne politiske agitatorer end ville gøre ham til det. Denne terrorist er desværre mere rationel end de politikere, der har skabt situationen.

Hans Breivik-agtige manifest  hedder “The Great Replacement” efter Renaud Camus og Jean Raspail, men også Fjordman, Ned på Gates of Vienna, Laureen Southern og Eric Zemmour, mener Wikipedia. “En konspirationsteori” – en virkelighedsfornægtende betegnelse, når man ser at halvdelen af London, Malmø og Antwerpen ikke længere er engelsk, svensk og belgisk.

Christchurch-moske sat i forbindelse med Al Qaeda

Der er to moskeer i byen. Moskeen i Christchurch er stedet, hvor Daryl Jones og Christopher Harvard mødte hinanden, og er sat i forbindelse med Al Qaeda. De blev dræbt af en amerikansk drone i Yemen i 2013.

Vestlig gengældelse og vold imod islam, er forudset for længe siden, blandt andet af Daniel Pipes i Eurabian Nights i 2007. Han skitserer et backlash imod islam og muslimsk aggression:

 “U.S. Navy ships are at anchor and U.S. Marines have gone ashore at Brest, Bremerhaven or Bari to guarantee the safe evacuation of Europe’s Muslims.”

De yderst ansvarlige er tankeløse multikultur-politikeres hasardsil med vores sikkerhed. De er blevet advaret i tyve-tredive år, men de har insisteret på at importere islams krig og konflikter. I forsøget på at inddæmme deres eget monster, kommer de nu til at skabe den komplette overvågnings- og politistat.

The Guardian kalder attentatet for “islamofobi.”11 kristne dræbes af muslimer hver dag, hvad skal vi kalde det? I Nigeria myrder verdens voldeligste religion kristne på samlebånd.Det eneste mærkelige er, at gengældelsen ikke er kommet før. Vestens politikere har importeret en religionskrig.

De tager afstand fra denne koldblodige terrorist, men de burde også tage afstand fra deres egne fejltagelser, hvis de vil bevare nogen troværdighed i den svære tid, de har nedkaldt over os allesammen. De får brug for vores tillid, det kan man forsikre dem for. Læs Fjordmans kommentar.  Christian Skaug skriver:

Et nyt mørkt kapitel åbnes i sammenstødet mellem Vesten og islam

Af: Christian Skaug

Massakrerne i Christchurch er noget vi længe har frygtet: et massivt, velorganiseret og frygteligt blodigt terrorangreb mod muslimer, gennemført af indfødte i et vestligt land. Tanken på noget sådant har gæret siden 9/11, og er tiltaget for hvert islamistiske terrorangreb. Nu, da det er sket, erkender vi at det var uundgåeligt.

Selv om der er mange ubesvarede spørgsmål efter massakrerne i de to moskéer i Christchurch, ved vi nok til at kunne se at dette er en type hændelse vi længe har frygtet: et massivt, velorganiseret og frygteligt blodigt terrorangreb mod muslimer, gennemført af en eller flere indfødte i et vestligt land.

Uundgåeligt

Tanken om, at et sådant massemord skulle ske, er noget som har ligget og gæret i underbevidstheden helt siden 11. september 2001, og som er tiltaget i styrke for hvert eneste islamistiske terrorangreb mod Vesten

Nu, da det er sket, erkender vi at denne udvikling var uundgåelig.

Terrorangrebene i Norge den 22. juli 2011 overraskede os voldsomt fordi gerningsmanden var så sindssyg og Utøya et mål så hinsides forestillingsevnen. Noget som er fælles er at der foreligger et manifest i begge sagerne, og teksterne ser ud til at have lighedspunkter.

Det, der er sket i den største by på Sørøya i New Zealand, overrasker os derimod ikke, desværre, selv om vi et øjeblik sidder en smule lamslåede tilbage af den fuldbyrdede kendsgerning. 49 dræbte gør et dybt indtryk, og det kunne tilsyneladende være blevet flere dersom alle planerne var lykkedes.

Et omvendt Bataclan

Dette er et slags omvendt Bataclan, selv om det endnu er en smule uklart om hovedmanden i Christchurch havde medsammensvorne, og for et lille, fredeligt land langt fra begivenhedernes centrum som New Zealand er det naturligvis et forfærdeligt chok.

Valget af New Zealand som terrormål er da også bemærkelsesværdigt. Ikke fordi det var utænkeligt at et angreb kunne finde sted der, langt fra, men fordi det alligevel virkede som et mindre oplagt mål end en moské i en europæisk storby i et land med mange muslimer.

Angrebet er en besked fra terroristen om at muslimer ikke skal kunne føle sig trygge nogen steder i Vesten, selv ikke i en af Vestens yderste afkroge.

For terroraspiranter blandt muslimer vil den besked få en tolkning i samme gade: Den, der vil så en tilsvarende skræk blandt folk i Vesten, kan godt finde på at vælge perifere, ydmyge mål næste gang.

Et nyt mørkt kapitel

Hvad enten noget sådant vil ske hurtigt eller ej, er der ingen tvivl om at et nyt mørkt kapitel åbnes i sammenstødet mellem Vesten og islam. Sammenstødet er over os, og det kommer ikke til at gå over i vor levetid.

Sammenstødet vil gøre os mere hårdhudede, og det bliver endnu vigtigere at bevare menneskeligheden. Israel er os, siger Fiamma Nirenstein. I dag blev det endda lidt mere sandt. Et nyt mørkt kapitel åbnes i sammenstødet mellem Vesten og islam

Daily Mail har en omfattende dækning At least 49 people are killed and 48 injured in multiple Christchurch mosque massacres involving an Australian terrorist, 28, who live-streamed himself opening fire on worshippers – as a man in his 20s is charged with murder.

Se også Svensk terror­forsker frykter nye moské­angrep. I sit manifest skriver  han:

Why did you carry out the attack?

To most of all show the invaders that our lands will never be their lands,
our homelands are our own and that, as long as a white man still lives,
they will NEVER conquer our lands and they will never replace our
people.

To take revenge on the invaders for the hundreds of thousands of deaths
caused by foreign invaders in European lands throughout history.
To take revenge for the enslavement of millions of Europeans taken from
their lands by the Islamic slavers.

To take revenge for the thousands of European lives lost to terror attacks
throughout European lands.

To take revenge for Ebba Akerlund.

To directly reduce immigration rates to European lands by intimidating
and physically removing the invaders themselves.

To agitate the political enemies of my people into action, to cause them to
overextend their own hand and experience the eventual and inevitable
backlash as a result.

To incite violence, retaliation and further divide between the European
people and the invaders currently occupying European soil.

To avenge those European men and women lost in the constant and never
ending wars of European history who died for their lands, died for their
people only to have their lands given away to any foreign scum that
bother to show up.

To agitate the political enemies of my people into action, to over extend
their own hand and experience the eventual backlash.

To show the effect of direct action, lighting a path forward for those that
wish to follow.A path for those that wish to free their ancestors lands
from the invaders grasp and to be a beacon for those that wish to create a
lasting culture, to tell them they are not alone.

To create an atmosphere of fear and change in which drastic,powerful and
revolutionary action can occur.

To add momentum to the pendulum swings of history, further
destabilizing and polarizing Western society in order to eventually
destroy the current nihilistic, hedonistic, individualistic insanity that has
taken control of Western thought.

To drive a wedge between the nations of NATO that are European and the
Turks that also make a part of the NATO forces, thereby turning NATO
once more into a united European army and pushing the Turkey once
more back to the true position of a foreign, enemy force.

Finally, to create conflict between the two ideologies within the United
States on the ownership of firearms in order to further the social, cultural,
political and racial divide within the United states.This conflict over the
2nd amendment and the attempted removal of firearms rights will
ultimately result in a civil war that will eventually balkanize the US along
political, cultural and, most importantly, racial lines.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Jeg undrer mig langt mere over, at der ikke for længst er flere, der er gået bananos i afmagt over det lort vi, hver dag, udsættes for, både af muhamedanerne, men især af vore egne myndigheder. Jeg fatter ikke, at myndighederne i vestlige lande bliver ved med at favorisere muhamedanere i den grad på bekostning af den oprindelige befolkning, som angiver at være meget imod de uindbudte, som de oven i købet skal betale for. Man behøver jo ikke at være professor for at kunne regne ud, at det må ende helt galt, som vi nu igen ser denne gang… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Ja det forstår jeg sgu heller ikke
Så det er jo tilfredsstillende at vide, at nu er det 49 færre Halshuggere til at knappe hovedet af folk.

Peter Kjærulf
Peter Kjærulf
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Den oprindelige befolkning i New Zealand er altså maorier.
Nyhederne skriver ingen steder om terroristerne var maorier.
Bare lige

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Peter Kjærulf

Skide med det, bare handlingen var rigtig. Hvorfor ved vi alle jo alt om.
Videoen var lige så god så de fine krimmier.
Men nu er den jo taget af bordet, for pædagogerne kunne ikke TÅLE, at se sandheden i øjnene.
Men der er een ting det glæder mig, manden har videoen endnu, og jeg håber han sætter der på LiveLeak.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Peter Kjærulf

Prøv Distriktspsykiatrien!

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Pædagoger og Gartnere har vi nok af, med deres blomster strøelse. Så det synes jeg du skulle gøre. Jeg håber da at Distriktspsykiatrien kan fortælle dig hvilken vej det går. Hvis ikke, så er det ikke der du skal henvende dig. Jeg er færdig med at give ved dørene og være blødsødne over for muslimer, det har jeg nemlig været siden. Se: https://syrienblog.net/2019/01/18/se-halshugningsvideo/ Det var piger i den bedste alder, og havde livet foran sig. De blev ikke advaret af deres forældre. Og det gjorde de 77 i Norge heller ikke. De blev ikke advaret om at de stemte forkert.… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det var kun forventeligt med alle de muslimske terrorangreb vi har været udsat for i Europa, men hvorfor går MSM-medierne ikke i Breaking News, når en kristen kirke i Filipinerne bliver angrebet af islamister, eller når kristne koptere bliver forfulgt og dræbt i Egypten eller når 16.000 kristne i Nigeria er blevet dræbt af islamister siden 2015. MSM-medierne har valgt side. De er på muslimernes og globalisternes side. Når muslimerne favoriseres af medier, politikere og myndigheder, eller når 17 % af den svenske befolkning som har stemt på SD bliver ignoreret og holdt udenfor vil det naturligvis føre til meget… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Politiethar rejst sigtelse mod en illegalt indvandret afrikansk muhamedaner for ADSKILLIGE rovmord på ældredanske borgere omkring Vangede. Spørgsmålene er: “HVORFOR har denne muhamedaner dansk statsborgerskab?” OG “HVORFOR opholder denne muhamedaner sig OVERHOVEDET lovligt i Danmark?” og sidst men ikke mindst “HVORNÅR besidder venstreekstremisterne sig, og vender Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami om?”

Hvor var MSM sidste år, da der alene i Nigeria blev terrormyrdet over 6.000 – SEKS-TUSINDE – fredelige kristne af bogstavtro muhamedanere?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Der sker ikke noget før MSM skifter side og begynder at skrive om det samme som de alternative onlinemedier.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det interessante her, er at MSM får skattebetalt mediestøtte og er momsfritaget netop for at bringe nyhederne usminket!

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Anders Bo

@ Anders Bo:

Delvist rigtigt idet..:

MSM får skattebetalt mediestøtte og er momsfritaget, for at viderebringe det magthaverne ønsker, at folket skal vide.

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Politiet oplyser, de vil undersøge tilbage til 2018.
Hvorfor ikke gå tilbage til afrikanerens start i Danmark?
Det er måske en massemorder, der arbejder på at gøre plads til hans landsmænd?

https://www.dr.dk/nyheder/indland/overblik-drabssagen-der-gik-fra-et-drab-til-tre-paa-en-uge

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Nu må mainstreammedierne ikke glemme, at det der er sket i New Zealand er et enkeltstående tilfælde…

Charles
Charles
2 years ago

Sverige’s Radio: kopiere den sindslidende Breivik.
Rend og Hoppe.
Det er MSM og de Politiske korrekte tumper, der er sindslidende. ☺
De lider så meget at de ikke kan åbne øjnene.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

Ang sindslidende, er vi lidt uenige om, og når det kun er det, er det til at leve med. Det gør os ikke til fjender. Du holder på dit, og jeg holder på mit. Så må fyren her også være sindslidende, men det tror jeg nu ikke. Det er vel overvejet. og det var det alle fire steder steder. De to af dem kender vi, de andre to var ANC og PLO. Nelson Mandela og Yasser Arafat var så også sindslidende. Javel ja. Hvad så med dem som gav Arafat nobelprisen, ? Og hvad så med de politikere der ikke… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

Steen vær nu ikke så eensidig. Kan du ikke se, at det er de andre også. ? Hvad familie angår er der nok ingen familier der kan gå helt fri af skizofreni. Så den diagnose kan ikke bruges til noget. Hvad med De her: For mig er det de rigtige skizofrene: De to af dem kender vi, Nelson Mandela og Yasser Arafat. ? Der er mange mange flere. Og hvad så med de politikere der ikke kunne få armene ned, da de hyldede Mandela.?? Og de vælgere der stemte på dem. Hvis Breivik er skizofren er hele dette slæng også,… Read more »

tavsen
tavsen
2 years ago

49 muslimer dræbt under et fællesmøde om islams triumfer

130 koncertgængere blev dræbt ved et fællesmøde om musik

http://www.uriasposten.net/pics/Bataclan2015.jpg

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  tavsen

Ja, Mødet i det Sataniske bedehus, blev lige forstyrret en lille smule. Det ses da også tydelig at Muslimerne slap billig i forhold til koncertgængerne.
Det er jo grænser for hvad een mand kan udføre.
Der kommer meget mere af den slags i fremtiden.

xoinos
xoinos
2 years ago
Reply to  tavsen

Niogfyrre er ingenting. Der skal meget mere til før vi kan begynde at se lidt retfærdighed. Breivik skød politikeryngel. Hævn over den politiske klasse, som er den bagvedliggende skyldige i hvert eneste mord og voldtægt begået af muslimer i Europa. Og som uden dem ikke var sket.
Den nye mand skød muslimer, som alle, eftersom de ikke har forladt organisationen islam med afsky, dermed godkender og er moralsk skyldige i hvert eneste mord som begås i islams navn i Vesten. Som de altså bakker up bagom.
Kan vi håbe på en begyndende modstandsbevægelse?
in the discussion…

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  xoinos

Jeg stoler trygt på at danskerne er forstandige mennesker, der ikke lader det gå ud over uskyldige muslimer, når nu “problemets fædre” er offentligt kendt! ?

Men jeg har da stadig et fromt ønske, om at opgøret klares i en retssal efter dansk retspleje. DOG med tab af rettigheder tilfølge OG efterfølgende landsforvisning! ?

(Jeg bidrager gerne til deres skamstøtte! ?)

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Sålænge Muslimerne dyrker denne “Luderbog” eller Halshugningsmanual, til Koran. sålænge skal de bekriges. Od det kort og godt med alle tilrådighedsstående midler.
Den tid med retssale og retspleje er ovre, chancerne er forspildte. medens der dømmes, breder pesten sig.
Danmark er ikke en retsstat mere, Islam er her.
Statens lakajer: Den dømmende og udøvende magt er KUN ude efter Dem som Kritiserer Islam. Plus MSM, FN, TW og Istagram alle de medier med de røde Bladsmørere.

ignoranten
ignoranten
2 years ago

Det var ret hurtigt… MSM og politikere sprang til motiv og politisk baggrund for angrebet… Nu må vi bede for at det ikke giver bagslag i det højreekstremistiske miljø… Eller som LLR ville sige: Der er nogen der har voldtaget de “borgerlige værdier”….!!!

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  ignoranten

Eller som LLR ville sige: Der er nogen der har voldtaget de “borgerlige værdier”….!!!

Forkert.!
Der skal stå hvad LLR sagde:
Der er nogen der har voldtaget de “Islam”….!!!

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Kristne og muslimske terrorister er lige rådne i deres hoveder. Den eneste forskel på dem er, at kristne terrorister sjældent opfattes som helte af deres trosfæller.

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  Torsten K

Og den daglige terror skal holdes anonymt.

ekstrabladet.dk/112/26-aarig-faengslet-myrdede-81-aarig-
Usædvanligt forlangte anklager Louise Nielsen navneforbud på den afdøde af hensyn til hendes pårørende. Det krav fulgte retten mod protester fra pressen. Også den sigtede mand blev udstyret med et navneforbud af retten.
og-misbrugte-hendes-kreditkort/7548111

Mærkeligt de ikke protesterede mod navneforbuddet af den afrikanske gerningsmand, der nu er tiltalt for 2 drab mere.

Chok i mordsag om 81-årig – bandekriminelle muslimer er underbo til drabsoffer.
https://freespeechblog.ch/2019/03/12/484/

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Torsten K

Krigen mellem Kristendommen og Islam har kørt i ca 1400 nu.
Er det ikke på tide at vi kristne får den afsluttet. ?

De halshuggede tøser in mente.

Charles
Charles
2 years ago

Ja det må man sige. Fede nyheder fra Potten: Terrorist hævder at være inspireret af Breivik Had til migranter og en hyldest til den hvide race er efter alt at dømme det, som gjorde en 28-årig australier til massemorder. Han er sammen med to andre blandt de anholdte efter et terrorangreb i New Zealand på to moskeer. Mindst 49 har mistet livet. OK: Så er der 49 mindre til at Halshugge folk. ☺ “En hyldest til den hvide race”. Heri er jeg ikke enig med det der står i potten. NEJ.! Det er en hyldest til os, der har en… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og så kan hele den pæne borgerlighed sidde og vride hænder, og begynder garanteret at undskylde offentligt, at vi selvfølgelig tager “kraftigt afstand” fra det skete. Det var jo ikke det, der var meningen med islamkritikken, nu hvor højrefløjen selvfølgelig skal have skylden for det skete. (Hvilket held, man ikke ser TV) For vi ved jo alle, at problemet med muslimer skal løses med demokrati, inklusion af de søde muslimer – og hvad der eller står i talen til konfirmanden. Eller endnu bedre, vi lynafleder ved at redde klimaet(hvorfor mon det lige så rablende klimahysteriet kører 24/7 i disse valgmåneder?),… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  steen

Hvem er tilhængere af vold andet end muslimer? Det er ikke et spørgsmål om for eller imod. De, der kunne have stoppet den eskalerende og nu ikke kontrollerbare udvikling, gjorde det ikke, og de der ønsker den – det er dét de er kommet for – stopper den i sagens natur heller ikke. Hvem skal så?

Gule Lars
Gule Lars
2 years ago
nobody
nobody
2 years ago

En sak vet jag! Och det spelar ingen roll om det sker i Norge eller på andra sidan jorden!

För det är Sverigedemokraternas fel! – ”Grotesco – Det är bögarnas fel”: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

Charles
Charles
2 years ago

Den er lige blevet taget af tuben
findes den på live leak. ?

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

det er forståelig.
Jeg havde ellers gang i fonen, men SMUT, så var den væk. Satans osse.
Kære sten Du har min Mail adresse. Så du er velkommen til at sende den.

trackback

[…] Christian Skaug har på document.dk gjort den iagttagelse, at vi, nu da angrebet er sket, erkender, at det var uundgåeligt. Det har han efter min mening ret i. Jo, for på det manifest, terroristen udgav inden udåden – et manifest, som nu er gjort utilgængeligt på internettet – skriver han bl.a. (se her): […]

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Mail adr. er ikke hemmelig længere
for det her er ikke min.
Hilsen Charles

Morningstar
Morningstar
2 years ago

https://hodjasblog.one/loegnepressen-er-ligeglad-muslimer-myrder-titusindvis-af-kristne-i-nigeria/
16. marts 2019
Løgnepressen er ligeglad: Muslimer myrder titusindvis af kristne i Nigeria

Morningstar
Morningstar
2 years ago

Stedet holder ikke Mailadresser hemmelig længere
for det er ikke min email
Hilsen Charles

mjolly
mjolly
2 years ago

Han hadde endel likheter med Breivik, skribleriene på våpnene, utseende, ganske gjennomtenkt musikksmak, manifest osvosv. Breivik snakket jo også om å streame det hele. Videoen vil fremstå langt mer spektakulær om den noensinne slippes i HD-kvalitet.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Værd at se.
Brad Johnson on the New Zealand Mosque Shooting
https://vladtepesblog.com/2019/03/15/brad-johnson-on-the-new-zealand-mosque-shooting/

Charles
Charles
2 years ago

Halløj ser man det.

https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11254877/australsk-terrorist-hader-ikke-muslimer-bare-de-bliver-hos-sig-selv/

Planlagde angreb i to år: Han ville tage hævn for Europas døde i terrorangreb
Over 74 sider stiller den 28-årige australske mand alle mulige spørgsmål og svarer selv på dem. Inspirationen til terrorangrebet i New Zealand kom, efter at han var på turistrejse i Europa, og er en hævn for indvandring og terrorens ofre, skriver han.

Et mandfolk. Nogen må jo gå forrest, nor politikere og deres vælgere hænger i bremsen.

Det kan jo ikke passe at de Muslimske afgudsdyrkere skal vedblive at køre på børnebillet.!

Peter Kjærulf
Peter Kjærulf
2 years ago

Er ham Christian Skaug helt væk fra vinduet ?
“Af: Christian Skaug

Massakrerne i Christchurch er noget vi længe har frygtet: et massivt, velorganiseret og frygteligt blodigt terrorangreb mod muslimer, gennemført af indfødte i et vestligt land.”
De indfødte i New Zealand er altså maorier.
Ingen steder i nogen nyheder står der noget om det var maorier der stod for terrorangrebet.
Derimod står der flere steder om “hvide”, altså indvandrere.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Peter Kjærulf

Massakrerne i Christchurch
Der er ikke noget der er mere forudsigelig.
Enhver kan da sige sig selv at det måtte komme.

trackback

[…] flere oplysninger. Men et manifest har terroristen dog lagt ud på nettet. Noget af det kan ses her. Og i dette manifest går ordet ”hævn” igen. Han ønsker altså selv, at hans handling skal […]

Peter Pedersen
Peter Pedersen
2 years ago

Og så viser det sig, at han er en fucking lavstammet indavlsabe LOL. Men ok nu kan New Zealand få lidt nostalgi fra dengang øerne fungerede, som det britiske imperiums losseplads af overskuds lavstammede indavlskriminelle. Ha man er faktisk ikke overrasket, det går sgu nok nogenlunde samme vej med den lavstammede fabrik af “nationalkonservative” åndsamøber herhjemme, når det går løs. Hold da kæft Illerup Ådal om igen!

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x