18
mar
Seneste opdatering: 13/4-19 kl. 2035
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke alle aldrende popmusikere, der har fået en hjerne- og høreskade af erhvervet.

Kristian Thulesen Dahl – en idiot i politikerklæder

Af Realisten

Jeg skal starte med en enkel indrømmelse: Jeg har stemt på DF flere gange, og har traditionelt anset dem som det bedste bud på at stoppe indvandringen. Dog vidste jeg nok allerede – dengang tilbage i starten af 2000-tallet – at selve indvandringsparadigmet var en umulig nød at knække med de politikere vi havde til rådighed på det tidspunkt. Undertiden tænkte jeg at indvandringen formentlig ville blive stoppet på ”et eller andet tidspunkt” af ansvarlige politikere; og at de blot havde behov for en tænkepause og et tilløb til de stramninger og fratagelse af rettigheder der med tiden ville komme.

I dag – efter at have overværet det ene svigt efter det andet fra en borgerlig regering – er jeg mere skeptisk. Hvor forfærdeligt det end lyder, er der ingen tegn på at befolkningsudskiftningen vil stoppe på noget tidspunkt. Tværtimod ser den ud til at fortsætte, med en borgerlige regering som nærmest virker ligeglad overfor projektet.

Politikere der ikke forstår politik

Der er mange idioter inde på Christiansborg, det er sandt. Partier som Alternativet og Enhedslisten er måske de mest fortågede når det kommer til at forstå indvandringsparadigmet. Men den værste befolkningsudskifter er dog Lars Løkke. – Den mand ved godt at han bør stoppe indvandringen helt, men han er ligeglad. Han ofrer simpelthen den danske befolknings ve og vel for sin egen karriere. For penge og ledertitler. Sikke dog en komplet usling – og usselt af medierne at de ikke udstiller hans karriereplejende griskhed i højere grad.

Der er lyspunkter i mørket også: Socialdemokratiet er nok ved at vågne op på udlændingeområdet, og det skulle ikke undre mig om personligheder som Mette Frederiksen og Henrik Sass Larsen er oprigtigt bekymret på deres børns og deres lands vegne. De andre venstrefløjspartier vil dog spænde ben for dem, så grænserne forbliver åbne i den kommende socialdemokratiske regeringsperiode. Nye Borgerlige er et godt tiltag – men de adresserer desværre ikke hele indvandringsparadigmet, ligesom at Pernille ikke har forstået at hun bliver nødt til at vælte Løkke før hun får sine krav indført. Uanset hvad der sker, vil befolkningsudskiftningen som helhed fortsætte de næste mange år.

Kristian Thulesen Dahl

Den største idiot er dog Kristian Thulesen Dahl. Den mand er måske Folketingets største politiske fiasko. Tænk at starte et parti som vil stoppe indvandringen – for blot at lade den køre videre på næsten fuld tryk i mere end femten år som støtteparti! Hold da op en politisk fiasko. – Og kom ikke og sig at man ikke kan stå fast på ultimative krav. Det kan man sagtens. De Radikale har gjort det flere gange, og har åbnet indvandringen til Danmark for fuld tryk som konsekvens. Selvfølgelig kan man stå fast på ultimative krav. Det er lidt ligesom et game of chicken: Man kan bare vælge ikke at afvige.

Utroligt at en type som Thulesen Dahl ikke forstår det. – Det er nærmest som om hans hjerne er gået i stå i midt-halvfemserne: Som om han bare ikke kan se ud over det paradigme han befinder sig i.

Personligt kunne jeg sagtens forestille mig at den mand stadig ville holde fast i hans forestilling om ”en stram udlændingepolitik” selv når halvdelen af den danske befolkning er udskiftet. Hold kæft en sølle politiker… Næ, så respekterer jeg faktisk mere Morten Østergaard, som benhårdt kæmper for indvandrernes rettigheder. Det er den forkerte kamp, bevares. Men han står benhårdt fast. Indvandrerne har simpelthen stærkere politiske forkæmpere end danskerne har – i Danmark (!). Man tror næsten det er løgn, hvis ikke det var fordi det er rigtigt. Det er jo trods alt et horrorshow vi har været indlagt til i små tyve år nu.

Som Einstein sagde kan vores problemer ikke løses med det niveau af tænkning der skabte dem. Han kunne måske også sige at de ikke kan løses af de idioter der skabte dem. Og med det kan vi måske læne os tilbage og indse at hverken Løkke, Thulesen Dahl eller Pape kommer til at løse det her problem. De næste femten år i politik kommer dermed ikke til at præsentere en holdbar løsning på problemet

En endelig løsning

Så hvad er den endelige løsning på det her problem? Tja, personligt er jeg begyndt at tro at den endelige løsning måske ikke ligger indenfor demokratiets rammer. For helt ærligt; hvis den gjorde det, så havde en løsning manifesteret sig allerede tilbage i 2001.

Måske ser vi en folkelig opstand på et tidspunkt. Måske ser vi et militærkup. Jeg ved det ikke. Men jeg tror de løsninger er mere realistiske end at vores folkevalgte tommeltrillere inde på Borgen kommer til at løse det.

I mellemtiden er vores mission dog enkel nok: Vi skal sprede så meget information som vi kan. Vi skal vende så mange sind og hjerter som vi kan. Vi skal støtte Nye Borgerlige massivt, og senere skal vi have Dansk Samling ind i Folketinget. Partierne til højre skal udvikle sig til frihedskæmpere for danskerne. For den nødvendige løsning kan måske komme indenfor rammerne af demokratiet – og vi skal gøre alt hvad vi kan for at hjælpe den på vej.

Af Realisten (identiteten kendes af bloggen)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn Skov
Finn Skov
2 years ago

Jeg må i det store og hele give skribenten ret, løsningen ligger ikke inden for demokratiets rammer. AT et militært kup og en folkelig opstand skulle være løsningen, er utopi. Vi er blevet udsat for massiv inddoktrinering i årevis af obskure politikere og politiske korrekte massemedier, og ingen inden for politi, hjemmeværn og forsvaret er forberedt på bekæmpelsen af en indre fjende. De er overbeviste om at truslen mod samfundet kommer fra den konservative højrefløj. Vi bruger bunkevis af penge på kampfly, som er værdiløse i en borgerkrig. Pengene burde være brugt på kampvogne, pansrede mandskabsvogne, fodsoldater og generel værnepigt,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  steen

Når man ikke har en Facebook-konto kan man nok, som jeg, se der aktuelt er 12 forskellige kommentatorer og se hele 5 af dem…
Tak, nej tak.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Finn Skov

Der kan man se: Tiden er moden til at gøre noget her og nu. Ellers kommer vores børn og børnebørn til at rydde op i svineriet. Skribenten mangler lige: Stram Kurs: “Vi skal støtte Nye Borgerlige massivt, og senere skal vi have Stram Kurs og Dansk Samling ind i Folketinget. Partierne til højre skal udvikle sig til frihedskæmpere for danskerne. For den nødvendige løsning kan måske komme indenfor rammerne af demokratiet – og vi skal gøre alt hvad vi kan for at hjælpe den på vej. For mig at se har Dr. Joseph Göbbels ret i det han siger: Demokratiet.… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Apropos Fake news. Ifølge DR (Danmarks Ramadan-radio) kan terroristen fra Utrecht være psykisk ustabil pga. kærestesorger(altid finder de danske MSM-medier en anledning til at bagatellisere muslimernes gerninger, for det hele er Vestens skyld). De danske MSM-medier elsker muslimer, Det radikale venstre, Macron og globalisme. De hader derimod danskere Trump, Orban og alt nationalkonservativt. Jeg er af samme grund holdt op med at læse danske aviser og se DR og TV2-nyhederne. Da Berlingske sidste år skrev, at Den korte avis var Junk news var det slut med Berlingeren, som er blevet mere radikal end Politiken – Jeg bruger derfor kun alternative… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Idiot og idiot, det ved jeg nu ikke, om jeg vil kalde ham. Jeg har en anden diagnose: Politikerne gider ikke demokratiet. Magt korrumperer, og så snart de har magten, vil de selvfølgelig ikke af med den igen. Det er så den evige risiko, de lever med i det, for dem, forbandede demokrati. Men hvad gør man så for løse sit problem i den retning? Man allierer sig selvfølgelig med nogle, der er præcis lige så uinteresseret i demokrati: Muslimer og negere. Muslimer fordi, de blot vil have sharia, hvad vi jo tydeligt kan se de får i overflod. Negere… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Kristian Thulesen Dahl – en idiot i politikerklæder

Et reptil i ulveklæder.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Det er muligt jeg tog fejl forleden, da jeg mente Amazon stadig ville sælge Tommy Robinsons bog om Mo. Den kan under alle omstændigheder fås andetsteds.
https://gatesofvienna.net/2019/03/mohammeds-koran-is-now-available-for-purchase-on-a-non-amazon-site/#more-47876

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Kære Realisten Angående Thulesen-Dahl, Lars Løkke, en strammere kurs og hvad véd jeg, får jeg lyst til lige at give mit besyv med. Hele Vesteuropa ligger underdrejet pga. tredive års massiv muslimsk indvandring, drevet frem af venstreorienterede massemedier, stupide vælgergrupper og magtliderlige EU-pampere. Det kan hverken 15-20 procent utilfredse DF-vælgere, Lars Løkke eller nogen som helst andre stille noget op overfor. I det spil er Danmark blot en lille købmands-nation, som må rette ind og spille så taktisk som muligt. Noget vi, trods alt, har evnet en del bedre end f.eks. Sverige. Vi må desværre nok pænt vente på, at… Read more »

Arne
Arne
2 years ago

Jeg har stemt på DF til både kommune-og folketingsvalg siden de kom frem. Det er slut nu. At man (DF) ikke stillede Lars Løkke et ultimatum i 2015, da halvhjernerne strømmede til landet, det er ubegribeligt. Og da samme LL gik til valg, snakkede han op “straks opbremsning”, men krøb som en hund efter Merkel. Alle partier (undtaget DF) har gjort alt for at ødelægge Danmark, selv de såkaldte konservative. Jeg stoler ikke på liste A, de har kun skiftet kurs, fordi de vil gøre alt for at komme til fadet. Tænk på hvor meget de leflede for de kulturfremmede,… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

En meddelelse til Steen, eller til de administratorer, der står for siden. Jeg har nu renset min registreringsdatabase og det hjalp åbenbart IKKE. Men een ting er helt sikkert: Mailene er kommet fra Snaphanen, hvor skulle de ellers komme fra.? Vi ser hvordan det går. og jeg skal nok henvende mig igen hvis det gentager sig. ———————————————————————————————————————————————————————- Det gentager sig. Så jeg har stadig mailadresserne over. T. Snorrason Morningstar En mø kan også gø Og jeg kan IKKE få dem væk. Fejlen findes et sted i dette forum. Mere kan jeg ikke gøre KUN at passe på at de tre… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

Fint og tak
Ja og selv en system genopretning kunne ikke gøre det
Computeren blev skruet godt og vel en uge tilbage i tiden.
Så der kommer lige nogle Win-opdate der skal indføres igen.
Vh Charles

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  steen

De sidste par dage har jeg to gange set navn & email på andre i felterne hvor jeg selv skal sætte mit navn og min mailadresse når jeg kommenterer. Møen der også kan gø`s navn og email bruges af en anden. Det er galt.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x