18
mar
Seneste opdatering: 13/4-19 kl. 2035
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ikke alle aldrende popmusikere, der har fÄet en hjerne- og hÞreskade af erhvervet.

Kristian Thulesen Dahl – en idiot i politikerkléder

Af Realisten

Jeg skal starte med en enkel indrĂžmmelse: Jeg har stemt pĂ„ DF flere gange, og har traditionelt anset dem som det bedste bud pĂ„ at stoppe indvandringen. Dog vidste jeg nok allerede – dengang tilbage i starten af 2000-tallet – at selve indvandringsparadigmet var en umulig nĂžd at knĂŠkke med de politikere vi havde til rĂ„dighed pĂ„ det tidspunkt. Undertiden tĂŠnkte jeg at indvandringen formentlig ville blive stoppet pĂ„ ”et eller andet tidspunkt” af ansvarlige politikere; og at de blot havde behov for en tĂŠnkepause og et tillĂžb til de stramninger og fratagelse af rettigheder der med tiden ville komme.

I dag – efter at have overvĂŠret det ene svigt efter det andet fra en borgerlig regering – er jeg mere skeptisk. Hvor forfĂŠrdeligt det end lyder, er der ingen tegn pĂ„ at befolkningsudskiftningen vil stoppe pĂ„ noget tidspunkt. TvĂŠrtimod ser den ud til at fortsĂŠtte, med en borgerlige regering som nĂŠrmest virker ligeglad overfor projektet.

Politikere der ikke forstÄr politik

Der er mange idioter inde pĂ„ Christiansborg, det er sandt. Partier som Alternativet og Enhedslisten er mĂ„ske de mest fortĂ„gede nĂ„r det kommer til at forstĂ„ indvandringsparadigmet. Men den vĂŠrste befolkningsudskifter er dog Lars LĂžkke. – Den mand ved godt at han bĂžr stoppe indvandringen helt, men han er ligeglad. Han ofrer simpelthen den danske befolknings ve og vel for sin egen karriere. For penge og ledertitler. Sikke dog en komplet usling – og usselt af medierne at de ikke udstiller hans karriereplejende griskhed i hĂžjere grad.

Der er lyspunkter i mĂžrket ogsĂ„: Socialdemokratiet er nok ved at vĂ„gne op pĂ„ udlĂŠndingeomrĂ„det, og det skulle ikke undre mig om personligheder som Mette Frederiksen og Henrik Sass Larsen er oprigtigt bekymret pĂ„ deres bĂžrns og deres lands vegne. De andre venstreflĂžjspartier vil dog spĂŠnde ben for dem, sĂ„ grĂŠnserne forbliver Ă„bne i den kommende socialdemokratiske regeringsperiode. Nye Borgerlige er et godt tiltag – men de adresserer desvĂŠrre ikke hele indvandringsparadigmet, ligesom at Pernille ikke har forstĂ„et at hun bliver nĂždt til at vĂŠlte LĂžkke fĂžr hun fĂ„r sine krav indfĂžrt. Uanset hvad der sker, vil befolkningsudskiftningen som helhed fortsĂŠtte de nĂŠste mange Ă„r.

Kristian Thulesen Dahl

Den stĂžrste idiot er dog Kristian Thulesen Dahl. Den mand er mĂ„ske Folketingets stĂžrste politiske fiasko. TĂŠnk at starte et parti som vil stoppe indvandringen – for blot at lade den kĂžre videre pĂ„ nĂŠsten fuld tryk i mere end femten Ă„r som stĂžtteparti! Hold da op en politisk fiasko. – Og kom ikke og sig at man ikke kan stĂ„ fast pĂ„ ultimative krav. Det kan man sagtens. De Radikale har gjort det flere gange, og har Ă„bnet indvandringen til Danmark for fuld tryk som konsekvens. SelvfĂžlgelig kan man stĂ„ fast pĂ„ ultimative krav. Det er lidt ligesom et game of chicken: Man kan bare vĂŠlge ikke at afvige.

Utroligt at en type som Thulesen Dahl ikke forstĂ„r det. – Det er nĂŠrmest som om hans hjerne er gĂ„et i stĂ„ i midt-halvfemserne: Som om han bare ikke kan se ud over det paradigme han befinder sig i.

Personligt kunne jeg sagtens forestille mig at den mand stadig ville holde fast i hans forestilling om ”en stram udlĂŠndingepolitik” selv nĂ„r halvdelen af den danske befolkning er udskiftet. Hold kĂŠft en sĂžlle politiker… NĂŠ, sĂ„ respekterer jeg faktisk mere Morten Østergaard, som benhĂ„rdt kĂŠmper for indvandrernes rettigheder. Det er den forkerte kamp, bevares. Men han stĂ„r benhĂ„rdt fast. Indvandrerne har simpelthen stĂŠrkere politiske forkĂŠmpere end danskerne har – i Danmark (!). Man tror nĂŠsten det er lĂžgn, hvis ikke det var fordi det er rigtigt. Det er jo trods alt et horrorshow vi har vĂŠret indlagt til i smĂ„ tyve Ă„r nu.

Som Einstein sagde kan vores problemer ikke lÞses med det niveau af tÊnkning der skabte dem. Han kunne mÄske ogsÄ sige at de ikke kan lÞses af de idioter der skabte dem. Og med det kan vi mÄske lÊne os tilbage og indse at hverken LÞkke, Thulesen Dahl eller Pape kommer til at lÞse det her problem. De nÊste femten Är i politik kommer dermed ikke til at prÊsentere en holdbar lÞsning pÄ problemet

En endelig lĂžsning

SÄ hvad er den endelige lÞsning pÄ det her problem? Tja, personligt er jeg begyndt at tro at den endelige lÞsning mÄske ikke ligger indenfor demokratiets rammer. For helt Êrligt; hvis den gjorde det, sÄ havde en lÞsning manifesteret sig allerede tilbage i 2001.

MÄske ser vi en folkelig opstand pÄ et tidspunkt. MÄske ser vi et militÊrkup. Jeg ved det ikke. Men jeg tror de lÞsninger er mere realistiske end at vores folkevalgte tommeltrillere inde pÄ Borgen kommer til at lÞse det.

I mellemtiden er vores mission dog enkel nok: Vi skal sprede sĂ„ meget information som vi kan. Vi skal vende sĂ„ mange sind og hjerter som vi kan. Vi skal stĂžtte Nye Borgerlige massivt, og senere skal vi have Dansk Samling ind i Folketinget. Partierne til hĂžjre skal udvikle sig til frihedskĂŠmpere for danskerne. For den nĂždvendige lĂžsning kan mĂ„ske komme indenfor rammerne af demokratiet – og vi skal gĂžre alt hvad vi kan for at hjĂŠlpe den pĂ„ vej.

Af Realisten (identiteten kendes af bloggen)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn Skov
Finn Skov
5 years ago

Jeg mĂ„ i det store og hele give skribenten ret, lĂžsningen ligger ikke inden for demokratiets rammer. AT et militĂŠrt kup og en folkelig opstand skulle vĂŠre lĂžsningen, er utopi. Vi er blevet udsat for massiv inddoktrinering i Ă„revis af obskure politikere og politiske korrekte massemedier, og ingen inden for politi, hjemmevĂŠrn og forsvaret er forberedt pĂ„ bekĂŠmpelsen af en indre fjende. De er overbeviste om at truslen mod samfundet kommer fra den konservative hĂžjreflĂžj. Vi bruger bunkevis af penge pĂ„ kampfly, som er vĂŠrdilĂžse i en borgerkrig. Pengene burde vĂŠre brugt pĂ„ kampvogne, pansrede mandskabsvogne, fodsoldater og generel vĂŠrnepigt,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  steen

NĂ„r man ikke har en Facebook-konto kan man nok, som jeg, se der aktuelt er 12 forskellige kommentatorer og se hele 5 af dem…
Tak, nej tak.

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  Finn Skov

Der kan man se: Tiden er moden til at gĂžre noget her og nu. Ellers kommer vores bĂžrn og bĂžrnebĂžrn til at rydde op i svineriet. Skribenten mangler lige: Stram Kurs: “Vi skal stĂžtte Nye Borgerlige massivt, og senere skal vi have Stram Kurs og Dansk Samling ind i Folketinget. Partierne til hĂžjre skal udvikle sig til frihedskĂŠmpere for danskerne. For den nĂždvendige lĂžsning kan mĂ„ske komme indenfor rammerne af demokratiet – og vi skal gĂžre alt hvad vi kan for at hjĂŠlpe den pĂ„ vej. For mig at se har Dr. Joseph Göbbels ret i det han siger: Demokratiet.… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

Apropos Fake news. IfĂžlge DR (Danmarks Ramadan-radio) kan terroristen fra Utrecht vĂŠre psykisk ustabil pga. kĂŠrestesorger(altid finder de danske MSM-medier en anledning til at bagatellisere muslimernes gerninger, for det hele er Vestens skyld). De danske MSM-medier elsker muslimer, Det radikale venstre, Macron og globalisme. De hader derimod danskere Trump, Orban og alt nationalkonservativt. Jeg er af samme grund holdt op med at lĂŠse danske aviser og se DR og TV2-nyhederne. Da Berlingske sidste Ă„r skrev, at Den korte avis var Junk news var det slut med Berlingeren, som er blevet mere radikal end Politiken – Jeg bruger derfor kun alternative… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Idiot og idiot, det ved jeg nu ikke, om jeg vil kalde ham. Jeg har en anden diagnose: Politikerne gider ikke demokratiet. Magt korrumperer, og sĂ„ snart de har magten, vil de selvfĂžlgelig ikke af med den igen. Det er sĂ„ den evige risiko, de lever med i det, for dem, forbandede demokrati. Men hvad gĂžr man sĂ„ for lĂžse sit problem i den retning? Man allierer sig selvfĂžlgelig med nogle, der er prĂŠcis lige sĂ„ uinteresseret i demokrati: Muslimer og negere. Muslimer fordi, de blot vil have sharia, hvad vi jo tydeligt kan se de fĂ„r i overflod. Negere… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Kristian Thulesen Dahl – en idiot i politikerkléder

Et reptil i ulveklĂŠder.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Det er muligt jeg tog fejl forleden, da jeg mente Amazon stadig ville sÊlge Tommy Robinsons bog om Mo. Den kan under alle omstÊndigheder fÄs andetsteds.
https://gatesofvienna.net/2019/03/mohammeds-koran-is-now-available-for-purchase-on-a-non-amazon-site/#more-47876

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

KĂŠre Realisten AngĂ„ende Thulesen-Dahl, Lars LĂžkke, en strammere kurs og hvad vĂ©d jeg, fĂ„r jeg lyst til lige at give mit besyv med. Hele Vesteuropa ligger underdrejet pga. tredive Ă„rs massiv muslimsk indvandring, drevet frem af venstreorienterede massemedier, stupide vĂŠlgergrupper og magtliderlige EU-pampere. Det kan hverken 15-20 procent utilfredse DF-vĂŠlgere, Lars LĂžkke eller nogen som helst andre stille noget op overfor. I det spil er Danmark blot en lille kĂžbmands-nation, som mĂ„ rette ind og spille sĂ„ taktisk som muligt. Noget vi, trods alt, har evnet en del bedre end f.eks. Sverige. Vi mĂ„ desvĂŠrre nok pĂŠnt vente pĂ„, at… Read more »

Arne
Arne
5 years ago

Jeg har stemt pĂ„ DF til bĂ„de kommune-og folketingsvalg siden de kom frem. Det er slut nu. At man (DF) ikke stillede Lars LĂžkke et ultimatum i 2015, da halvhjernerne strĂžmmede til landet, det er ubegribeligt. Og da samme LL gik til valg, snakkede han op “straks opbremsning”, men krĂžb som en hund efter Merkel. Alle partier (undtaget DF) har gjort alt for at ĂždelĂŠgge Danmark, selv de sĂ„kaldte konservative. Jeg stoler ikke pĂ„ liste A, de har kun skiftet kurs, fordi de vil gĂžre alt for at komme til fadet. TĂŠnk pĂ„ hvor meget de leflede for de kulturfremmede,… Read more »

Charles
Charles
5 years ago

En meddelelse til Steen, eller til de administratorer, der stĂ„r for siden. Jeg har nu renset min registreringsdatabase og det hjalp Ă„benbart IKKE. Men een ting er helt sikkert: Mailene er kommet fra Snaphanen, hvor skulle de ellers komme fra.? Vi ser hvordan det gĂ„r. og jeg skal nok henvende mig igen hvis det gentager sig. ———————————————————————————————————————————————————————- Det gentager sig. SĂ„ jeg har stadig mailadresserne over. T. Snorrason Morningstar En mĂž kan ogsĂ„ gĂž Og jeg kan IKKE fĂ„ dem vĂŠk. Fejlen findes et sted i dette forum. Mere kan jeg ikke gĂžre KUN at passe pĂ„ at de tre… Read more »

Charles
Charles
5 years ago
Reply to  steen

Fint og tak
Ja og selv en system genopretning kunne ikke gĂžre det
Computeren blev skruet godt og vel en uge tilbage i tiden.
SĂ„ der kommer lige nogle Win-opdate der skal indfĂžres igen.
Vh Charles

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  steen

De sidste par dage har jeg to gange set navn & email pÄ andre i felterne hvor jeg selv skal sÊtte mit navn og min mailadresse nÄr jeg kommenterer. MÞen der ogsÄ kan gÞ`s navn og email bruges af en anden. Det er galt.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x